34579
RuneScape
  • krisz073
    De jó megint lesznek jó kiv viták.
    Királyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:))
  • Androidus
    Miért is mennék bárhova is? Ki vagy te, hogy nekem megmondd, mit csináljak?
  • Androidus
    Elmondtam akkor is és most is elmondom. Ha te azt az én "uralmamnak" tekinted, hogy egy rs topic rs-ről szóljon, akkor sajnállak. Az, hogy te csakis magad óhajtod eldönteni, mivel szarod tele ezt a topicot, viszont a te uralmadat jelenti. Rossz lenne neked, ha a topic moderált lenne, bizony.
    Ja, és köszi, hogy szóltál, hogy más is offolt. Így tudod mindjárt könnyebb közte megtalálni azt, ami érdekel.
  • Taranov
    na jó, ha vádolni jársz ide, viszlát, menj a saját fórumodra. Aki megnézi megnézi, aki nem nem.
  • Taranov
    moderálást kérünk :-))
  • Taranov
    Mert nem RS-ről beszéltél, hanem engem hurrogtál le!!! és ezt nem szeretem...és vannak még GTA-s képeim...
  • Androidus
    Egyébként pedig szeretnélek emlékeztetni, hogy a dolog úgy kezdődött, hogy Taranov többször is szólt, hogy ne akarjak már itt belemélyedni a dologba, mert az a kutyát se érdekel. Szóval nála kéne kezdeni annak a rendezését, hogy itt kinek is miről szabad dumálnia.
  • Androidus
    Miért ne flameljenek? Csak neme zavar ez téged? :)))
  • Androidus
    Ebben nincsen semmi személyes. Csak nézd meg, mi jött azóta, hogy beírtam. Mi lenne, ha tényleg elkezdenék ide írogatni? Érted már, hogy mi a problémám?
  • Taranov
    Már elsmitheltem, mert nem jelentkeztél. Bocsi :-(
  • Cht
    igen?
  • Taranov
    ehh, ez kínos kérdés
  • Cht
    már lassan egy éve ígéred !
  • Cht
    És a coalom már megvan????????
  • Cht
    Van pár :)
  • Taranov
  • Cht
    hupsz :) i did it ....
  • Taranov
    hehehehhehehe :-D
  • Taranov
    megnézem :)
  • Taranov
    IGen. #25736
  • Cht
    És mégegyszer én réginek minősülök?
  • Cht
    Nósztalgia nézd meg őket !!!
  • Taranov
    jó :-)
  • Cht
    csináld! :)
  • Taranov

Tarhonya Úr mindig igazságot tud tenni.
  • Cht
    ok
  • Taranov
    Persze, te vagy olyan régi, mint én. Csak te kihagytál egy sok időt.
  • Taranov
    Ennek örülök. Bejegyeztessek egy olyan aldomain-t, hogy runescape.versanus.hu ??? Megteszem szívesen, akkor az lesz az official Hungarian Runescape site
  • Cht
    :)))
  • Cht
    Ez is én voltam :)
  • Tarhonya
    Ne flameljetek. Mindenki arról dumál amiről akar. Kész.Ha nem tetszik az offolás ne nézz oda. Ha nem tetszik a másik pofája ne nézz oda. Felesleges itt ütni-vágni egymást
  • Cht
    Régi én :)
  • Cht
    Én réginek számítok?
  • Cht
    Készül
  • Taranov
    akkor jó. Hogy haladsz az RS-es oldallal?
  • Taranov
    nem ismerem
  • Taranov
    Nevetséges. "moderálást kérni" Mintha a rendőrségre mennél feljelentést tenni. röhejes.
  • Taranov
    Nem gondolom, hogy valaki segít megvalósítani a terveidet, hogy ez a topik a te uralmad alá kerüljön. ha olyanom van, bogarászhatsz a GTA-s képek között. Én döntöm el, hogy beteszek-e képeket.
    És amikor teleszpemmeltük a fórumot, azt nem egyedül csináltam, sokan részt vettek benne.
  • Taranov
    Beszélj a játékról a saját fórumodon, ha ez nem elég jó. Miattad nem fog itt semmi változni. A moderátorok is úgy döntöttek, hogy a régi fórumosok offolhatnak.
  • Cht
    Nekem már van mith 10 percig kattogtam az eladónál érte!!!

Nagy a forgalom ott!
    (dwarf mine a kisbolt mellett)