RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Ne vedd meg õket!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Errõl jut eszembe. Azt olvasom a leírásban, hogy a pajzsos küldetéshez két ember kell. Ez két olyan embert jelent, akiknek egyikõjüknek sincs meg még az a quest?

androidus.freeblog.hu

Ne haragudj, nem akartam ennyire rendreutasító lenni :( Csak néha van egy kicsi áthallásom az admin szerepkörrel :) Nem gondolom azt, hogy itt énnekem kéne megmondanom, hogy te mit csinálj, elnézést, ha a korábbi hozzászólásomból ez tûnt ki. Én csak azt látom, hogy itt szanaszéjjel offolják a topicot, és alig bírom kivadászni belõle azt, ami engem érdekel. És nem értem, hogy a camelotos dolgokat miért nem jobb a Camelot topicban megvitatni. Akit az érdekel, az úgyis elolvassa ott, nem? Engem speciel nem érdekel, mert anno kipróbáltam, és nem tetszett. Korántsem találtam meg benne azt a kiegyensúlyozottságot, amit az RS-ben. Viszont az RS nagyon tetszik, és arról szeretnék itt sokat olvasni :) És sajnálom, amikor mindenrõl van szó, csak a topic témájáról nem :( Meg amikor fölteszem a lelkes kezdõ kérdéseimet, akkor azt válaszoljátok kb. hogy az a ki a f...t érdekel :))) Hát mondjuk engem! :) És utána is fogok járni, és tudni is fogom. Én mindent tudni akarok errõl a játékról :)

androidus.freeblog.hu

Norbesz
Valszeg nekem -sõt biztos- lassabb volt de nem tettem szóvá mivel nem ssoxor szurkál be Marchus ilyeneket ha néha van erre példa akkor el birok tekinteni tõle.
Norbesz
Bakker :-(((
Csak vicceltem és igen nekem is volt modemes netem és én is tudom milyen az nekik és nem tudom hány mp alatt jött le csak irtam vmit és nem akartam veresenyezni ennyi.
Lord Marcus
bocsáss meg
Lord Marcus
tudod, reaverrel még nem votl dolgom, és kb annyit tudok amennyit elmondtam, én is kezdõ vagyok...
Nem értettél meg. Én nem versenyezni akarok, hogy kinek van gyorsabb elérése. Gratulálok, ha neked olyan van, amin 2 mega lejön 10 mp alatt. Mert hogy ennyi. Csak számold már ki légyszi, hogy egy modemesnek mennyi idõ. Köszönöm.

androidus.freeblog.hu

Norbesz
max 20 :-P

Curshed gemstone asszem törött gem :) -member cucc-
Certificate valami quest cucc mint a flier vagy mi a szar :)
De szvsz ha nem tudjuk meg a pontos szerepét ezeknek akkor is tudunk majd aludni este anélkül hogy azon gondolkoznánk mik ezek :-PPP
Norbesz
nekem 10mp volt kb...
Mire jók a következõ tárgyak?

- Crushed gemstone
- Certificate (olyan, mint a scroll)
- Flier (olyan, mint a scroll)

Rendszeresen akarnak ilyeneket rám sózni :)))

androidus.freeblog.hu

Szerintem nem kéne 100k-s képekkel szétoffolni a topicot. Van DAoC topic, tessék ott. És ekkora képeket tömegben akkor se kéne. ADSL-en vagy egy percig jött le az oldal.

androidus.freeblog.hu

Norbesz
Fel tudsz jönni mIRC?
Taranov
Ez jó, hogy mindenkki beteg, akkor megyek RS-ezni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hát akkor ne búsúlj, ebbõl most kimaradsz, aztán majd késõbb a DAoC-ot is kipróbálod. Egyébként RuneScape memberben csak annyi a poén, hogy sokkal többb quest van, kevesebben vannak a szervereken, új skillek vannak, és lehet pénztkeresni azzal, hogy nyilakat adsz el a free-knek. Egyébként a többi különbség elenyészõ. Azért nem bánom, hogy befizettem a RuneScape membert, mivel tapasztalatokat és pénzt nyertem vele.

Norbesz
:(
Norbesz
Télleg 1 kalappal én is kivánok neked :]
Ron Ragm
Sajnos DAoC kilõve, mert még az RS-t sem tudtam megfûzni :(

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Én meg beteg vagyok (már szerencsére csak azér vagyok otthon nehogy visszaessek;)), ugyhogy énis ráérek
1ébként egy kalappal!

Norbesz
Mer én igen s beteg vagyok
Norbesz
Itthon vagy?
Taranov
És rendesek a guildban is.

RON RAGM: Kész az 1000 nyíl, holnap reggel nem vagyok suliban a felvételi miatt, tehát holnap reggel és este veheted át!

Taranov
fõleg a fék szépek :)

Taranov
jaja, én ma még csak 4 órát játszottam, de 4 óra sok volt. 4-es a szintem, majd holnap folytatom, és elmegyek a Reaver Trainerhez. Majd el tudnál kísérni? VAgy megmondani az utat? Nem értem azt a térképet, ami a dobozban volt.
5-ször haltam meg, zombi ölt meg 3-szor, cutpurse 2-szer. Jó játék, feltettem a Shrouded Isles-t, és arról indítotom, nagyon szuper a gépemen, sosem akadozik, és a 64 Kbit-es ISDN-en is nagyon jó. Kevésbé akadozik, mint a RuneScape. Egyáltalán nem akadozik.
Az SI nagyon szép.

Lord Marcus
deeh ahoz fanatizmus kell
Taranov
na és...remélhetõleg ki tudják fizetni :) Ha nem, akkorr sorry

Lord Marcus
deh az PÉNZBE kerül... Az ultime online meg ingyenes és jobb az rs-nél...
Taranov
RON RaGM: DEAD NEO: Ne játsszatok az ultima offlinnal, inkább gyertek, DAoCozni, legalábbis te, Viktor!

Taranov
nyugodj le, ez nem zenei fórum :)

Taranov
Igazad van, ez ISDN-nel is simán lejött, SZIMPLA ISDN-nel! :)
A modemesekre nem lehet gondolni a mai világban...

Taranov
Miért nem veszed meg az egész játékot?
Én most vettem, egy SI-t és original game-t collectors pack-ban. Még az SI-t nem próbáltam ki, de nagyon szuper az egész.
Meg kéne venned, ennyi pénzt megér!

Ron Ragm
Pffffff:)

Lord Marcus
bakker, fizetni kell érte??? Nehmár...
Ron Ragm
Én megtaláltam, de:
"Az itt található dolgokat csak akkor veheted igénybe,ha sms-t küldesz egy megadott telefonszámra!"
Menjenek a francba, amúgysincs mobilom:)

Lord Marcus
lol csak vicceltem -)
ha meghalsz akkor xp-ét vesztesz, meg constituiont
Tarhonya
Már nincs. Vagy csak én nem jövök rá hogy kéne letölteni... Nem tudsz vmi más címet mondani? Érdekelne. (free serveren nyomva teljesen ingyenes?)
Tarhonya
Miért kell a moderátorok elõl menekülni? Mi történik ha meghalsz?
Dead Neo
Ez milyen játék?! nekem sincs meg...
Ron Ragm
És honnan lenne meg?:)

Dead Neo
Szerencsére már engem sem...
Dead Neo
cím?!
Dead Neo
LINKIN PARK -SOMEWHERE I BELOG FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(bocs, muszáj volt!)
Ron Ragm
Én nem
Vmi cím?

Disno
akkor utóbbi :-)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Lord Marcus
deh kell hozzá az eredeti is, deh van collectors edition ahol minda kettõ megvan.
Lord Marcus
lol, gondoltam rájuk egy pillanatra, deh mivel nekem adsl-em van, ezé engem nem érdekel
Disno
ott a pont :-P
nekem meg a 300 k/s letoltesi sebesseggel egesz gyorsan bejott, de a dial-uposoknak...

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Dead Neo
AZÉ gondiolj a monemesekre is!!!! hidd el én tudom miérzés lehet most nekik....
Disno
wb!

Disno
nah si-t asszem megveszem :-D
a vizesesnel azok mutans szocskek?