34579
RuneScape
-
Cht #25802 Még 1 -
Androidus #25801 Sok sikert hozzá. -
Cht #25800 Most mi ez az egész? -
#25799 asszem arra is válaszoltam -
Androidus #25798 Nem fogok jönni, mert továbbra sem tartom alkalmasnak ezt a helyet. Bocsi. -
Cht #25797 És én szerkesztem :) -
Cht #25796 TARANOV: ment a válasz -
#25795 Androidus: hogy tudd, mennyire szeretem az RS-t, az én domainemen lesz az új RuneScape oldal, és még beis jegyeztetek egy új aldomain-t az RS kedvéért. -
#25794 én sem -
#25793 de, de játszogatom, érdekelt nagyon a hálózsák, meg az új pickaxe, de én DAoC-ozom, és hát azt nem akarom abbahagyni, nagyon élvezem, és a fennmaradó időmben nem lennék eredményes RS-ben. -
#25792 Szívesen, visszavárunk! -
Cht #25791 Végleg abbahagytad? -
Androidus #25790 Pedig úgy tűnt, hogy ismét játszol. Ezek szerint mégse? -
Cht #25789 azt hisszem igen
a segitségemmel -
#25788 IGen, emléxem, de ha jól tudom Hagane nyert, nem? -
Cht #25787 Taranov nézd meg az interware e-mail-ed -
#25786 Igen, bocsánat a felszólító mondat után felkiáltójelet teszünk, elnézést. -
Cht #25785 E-mail -
Cht #25784 Nem akarom hogy két pártra szakadjon a magyarok egysége! -
#25783 1., Hát ezt sajnálom, pedig az elképzeléseid szépek voltak.
2., Én meg nem veszekedtem addig, amig el nem kezdtél kritizálni.
3., Nem is akarok megismerni, hisz nem játszom már.
4., Nem, de nem nagyon értelek. -
Cht #25782 Hadjátok abba!!! -
Androidus #25781 Igen, sajnos ez mind pontosan így van :( Megtudtam, amit akartam, köszi. -
Cht #25780 Assziszem ams és hagane volt ami 200 üzeneten át szídták egymást :) -
Androidus #25779 Ez a hozzászólásod tökéletesen bemutat téged. Gratulálok hozzá. -
#25778 :-)) -
Androidus #25777 1. Ez nem igaz, mert az a fórum is eléggé haldoklik.
2. Én se veszekedni jöttem.
3. Pontosítok: TE nem ismersz új játékosokat.
4. Mér, te ideges vagy? -
#25776 hanyagold -
Cht #25775 ja az tényleg rég volt :) -
#25774 1., NEm érdekel, hogy én vagyok az oka. Szarom le a "vágyaidat, elképzeléseidet".
2., Itt te nem csinálsz fórumot. Itt egy fórum, illetve egy topik, ha akarsz írhatsz bele.
3., Megint fenyegetsz a moderátorral. -
Androidus #25773 A minősítést hanyagoljuk szerintem. -
Androidus #25772 1. Ha nem beszélek RS-ről, annak csakis te vagy az oka. És nem szidni akarlak, hanem fórumot csinálni. Pontosabban puhatolózom, hogy mi az ábra. (Sajnos elég lesújtó.)
2. Nehezen tudok elképzelni olyan moderálást, ami az üzeneteid nagy részét ne venné ki. És nem én, hanem a moderátor.
3. Hogy nekem mim van és mim nincs, ahhoz semmi közöd. Egyébként meg nem az "enyém", csak én hoztam létre, azzal a céllal, hogy a te köreidet itt ne zavarjam holmi RS-ről beszéléssel. És hajszálpontosan ugyanannyi jogom itt azt csinálni, amit akarok, mint neked. -
#25771 1., Aki csak RS-ről akar beszélni, a te fórumodra megy.
2., Aki idejön és normális, az nem veszekszik.
3., Nincsenek új játékosok.
4., nyugi -
#25770 jesszus, hogy beszélsz??? -
#25769 Áhhhhh, de hülye vaaaaaaaaagy, de figyelmes, látom megláttad a topik címét.
Ez valóban RS topik, de itt lehet beszélni másról is. De vitatkozni nem. Ha azt akarsz, menjél, Isten veled! Ha RS-ről akarsz dumálni, írj. Hogy válaszolnak-e, az kiderül. Ha offolni akarsz, azt is teheted. Itt nincs Androidus-diktatúra. -
Androidus #25768 Szerintem itt rajtam kívül mindenki régi :) Ennek szerintem több oka is van. Részint az újak valószínűleg nem óhajtanak ebbe a szélmalomharcba itt beleszállni, nem mindenki olyan lelkes ezen a téren, mint én. Másrészt meg aki játszik, az velem fog találkozni a játékban, ergo a másik fórumról fog hamarabb értesülni. -
#25767 hát már unom én is, de ha király, akkor király :) -
#25766 És te ki vagy? A felettesem vagy csak valami zsaroló? -
#25765 1., Te nem beszélsz RS-ről, hanem vádaskodsz, engem szídsz és rossz hangulatot teremtesz, és moderálással fenyegetsz.
2., Nem gondolod komolyan ezt: "Rossz lenne neked, ha a topic moderált lenne, bizony."
Mi az, hogy moderált? Hogy jössz te ahhoz, hogy itt valamit is megváltoztass?
3., Van saját fórumod. Az RS-es, én nem is mentem oda. Ide te ne gyere, vagy viselkedj normálisan. -
Androidus #25764 Francokat jó. -
Androidus #25763 Aha. Csak tudod a kettő között van egy icciri-picciri különbség. Ha esetleg feltűnt volna, a topic címében benne van az a szó, hogy "Runescape". Az, hogy "Taranov-féle-offolós" az viszont nincs benne. Teccik érteni?