RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
NEM! Felejtsd el, ez egy öreg fórum már, nem akarok összeveszni veled, de kutya sem akar RuneScape-rõl beszélni téged kivéve, tehát menj a saját fórumra, és ott moderáld a saját üzeneteidet... Deesno pl. több éve itt van, meg én is, Marchus is, tehát nekik inkább meg van engedve a rendetlenkedés....ja! és ebben a topikban általában általános témákról beszélünk, nem RS-rõl.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Az impresszum-nál, a fórum fõoldalán (www.supergamez.hu/forum.php) bal alsó sarkában...de jobb-bal-tévesztõ vagyok 😊

És ebben az a szomorú, hogy nem biztos, hogy tévesztek, valószínûleg nem, de elõfordulhat. Így számíts! 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Csak arra gondoltam, hogy te vagy itt a tisztogató 😊
Egyébként sajnálatos módon részvétemet nyilvánítva közölnöm kell veled, hogy nem csak a királyok halnak meg... :-D

Taranov
Ilyenkor senki...valaki szokott közûlünk aludni 😊 VAgyis Androidus kivételével mindenki a megszokott idõben alszik :-)

Dead Neo
jajjj... nah mind1 hadjuk!
Norbesz
Egyetértek! Ezt be lehet fejezni
Ron Ragm
SZerintem meg senki sem menne át mert ez a fórum már bejáratott😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Mondjuk én új fiú vagyok itt, szóval lehet nem nekem kéne ilyet javasolni, csak eszembe jutott, hogy ha a törzsgárdának már nagyon elege van a fórum szétgyilkolásából, akkor lehetne csinálni ugyanitt egy saját fórumot, amit valamelyik õs-játékos moderálna. Mindenki átmenne oda, akit érdekel, és ezt meg gyilkolhatnák széjjel a többiek nyugodtan. (Bár akkor már nem fogják, mert úgy már nem érdekes, ha nem idegesít senkit.)

androidus.freeblog.hu

Nem lehet itt a supergamezen valahogy moderálást kérni? Nem találok sehol se ilyen linket.

androidus.freeblog.hu

Köszi, a leírás stimmel, így csináltuk 😊))

androidus.freeblog.hu

Mi van??? 😊)) Minek vagyok én a királya???

Különben is, a királyok mindig meghalnak, az nem jó szakma.

androidus.freeblog.hu

Whitenigger95
Ilyenkor ki van itt?
Na mindegy.
Taranov
Csak úszni lehet...

Taranov
1-2????????????????????????????????? 110-120 😊)

Dead Neo
A DaoC-ba lehet úszni a vízalatt és ott küzdeni a halakkal meg a többi szörnyel?! MErt WoW-ban lehet majd!

TARANOV: YÓ LETT AZ A VIDEO AMIT NÉZNI AKARTUNK ÉS CSAK HANG VOLT!! CODEC KELLETT HOZZÁ!!!!
Taranov
Én is közrejátszottam benne, sorry, de sosem gondolok idõben a (?) nem létezõ (?) modemesekre.
Sorry.

Dead Neo
Nah ne má! 36-os modemmel simán néztem a smájlikat!!!! És én nemsírtam hanem csak mondtam!!! és nemkell megölni 1-2 smájliért!!!!
Áhhh....mind1!
Norbesz
Multkor te sirsz a modemesek miatt akkor most ne gyere azzal hogy mit ártasz vele mert nekem semmit!
De azért igen csunya lett és máskor ne sirjál akkor a modemesek miatt!
Dead Neo
Jah és mégegy kérdés?! hányembert öltem meg azzal hogy beraktam smájlikat?! köszönöm...
Dead Neo
hmm...really?!
Norbesz
Hmm ezzal b szét a forumot
Dead Neo
grrr... inkább hagyom!!!!

Dead Neo
Dead Neo

MIND MEGHALNAK! 😊
Taranov
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE androidus! NEEE. Ezek megszállták a fórumot! Mindenki hasra! És meneküljünk! Csomag nélkül könnyebb futni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dead Neo
deh tök yó lessz!!! Már naaagyon várom!!!!! ÉN UNDEAD LESZEK!!!!!!
Taranov
itt vagyok, ra-gyogok

Dead Neo
nah de ez a lényeg hogy neki van CD írója és felakarjuk õket írni cd-re! ezért akarom átvinni az õ gépére!!!!
Dead Neo
jah eléggé szarcsík volt!!!! soha többet!!!!!!
Disno
a winyoszedes a legjobb megoldas... ird ki CDre es add oda neki...

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Dead Neo
A fõnix?! az Varrock terétõl délre!!!! Én emlékszem mert csak én iszom itt BÉRES CSEPPET!!!
Tehát ha Varrock terén vagy akkor indulj délre!!! (stone hange felé) Deh még mielött kiérnél VArrckból (ha a karaktered lefelé megy)fordulj balra és ott megleled a fõnix ganget!!!! asszem azok azok!!!! ha nem akkor fordulj jobbra és az egyik mellékutcában lessz egy lefelé vezetõ létra!! nah azon menj le!!!! és ime ott lesz a másik banda!!! hogy mejik a Fõnix gang azt nemtudom!!! kulcsot a társad tud szerezni a másik bandától a fegyverraktárba!!!! Taranovval sokáig baszakodtunk mert egy hülye mindig felvette a kulcsot amint újra termelõdött!!! A fegyverraktál attól az ajtótól balralévõ következõ ajtó amin bementél és lementél a létrán!!! ha felmész a fegyverraktárba az õr megfog támadni mert felismeri hogy te egy másik bandába tartozol!!!! Kapjál föl annyi cuccot amennyit tudsz fõleg a FÕNIX nyilkilõvõket!!!! (minnél többet hogy yópénzért el tudd adni õket!)
Márcsak vissza kell menned a te bandádhoz hogy oda add az ellopott nyilkilõvõket!!! Amikor ez kész bevesznek a bandába!!! a pajzs elsõ darabja a második emeleten lessz, egy szekrénybe rejtve! kutasd át a szekrényt és már meg is van!!!!
Amikor megvan mind a két pajzs legyenek egy embernél és menjetek Varrock királyához õ aztmondja hogy vigyétek el a múzeumba! hát vigyétek ell ott add ilyen papír cuccot! azt osszátok el! 1 neked egy a társadnak! menjetek vissza a királyhoz és kész is van a quest!!! még pénzt is kaptok!!!!! Hát ennyi dióhéjban!!!! ha nemyó akkor bocs! de yónak kell lennie!!!!

by: Dead Neo
Taranov
Mondd meg neki keményen, mindent bele, Androidus a király! Neked drukkolunk!!!

Taranov
Ez szerencsétlenül lejárt poén volt...

Taranov
Tarhonya

Taranov
huhh. DAoC-ozni hetek múlva kezdhetnél, de 2003 végéig nem fogsz WoW-zni. Huhh. Szar volt ez a Pataky, nem?

Taranov
én osztom ezt... 😊

Dead Neo
Áhh én OPTIMISTA vagyok! ha az nemlessz 2003 végére akkor SW: Galaxies-ni fogok!!!!!!
Taranov
Huhh, az az igazság, higy már elfelejtettem, hisz mi majdnem egy éve csináltuk, de elég bugos quest, tehát ezzel számolj!

Disno
a dio2-t ígérték 1998ra :-)
akkor a WoW 2005-2006 körül fog megjelenni :-P

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
Hali! Bocs hogy nem voltam aktív cseten, de éppen Red Alert 2-t nyomtam

Disno
Rosszul hiszed, az összes ip cím ami 192.168.x.x, az mind belsõ hálózat.

Whitenigger95
Hmm...Valószínûleg. Elméletileg jártam ott.
Dead Neo
Kitud yó módszert arra, hogy mp3-akat átvinni az én gépemrõl egy másikra ha se hálokártyám se pedig a winyót nemakarom kiszedni?! jah és NETen nem yó mert a másik gépé lassú!!!
Sushi Ulla
Köszi ez a reklám jól esett 😊. A hétvégén mikor leszel fent? Mert már rég nem RS-eztem, de szombaton fogok (miután végeztem a nyelvvizsgával). Vagy ha van kedved mehetünk CS-zni is, valószínû Krisz is fent lesz.
Én lenni Tundramaci, Méjdzsör (Whitenigger) haversrátzja, és éppen Dió2-zni fogunk 😊)
Norbesz
Ki vagy...?
BÁÁZ! Bekavart az XP. Ha ez a cím nem megy, próbáld meg ezt: 192.168.1.103
Ha ez sem megy, akkor
Nnna! Szasz Méjdzsör!
Ahogy ígértem, itt az IP: 192.168.1.237
Nem hiszem, hogy ez belsõ hálózat lenne, az ipconfig eztet mondta!
Aztán joinolni ám!
Norbesz
Boldog karácsonyt!
Norbesz
Ez lol 😊