RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
1,5 év alatt mindenki megunta, aki folyamatosan játszott.
Marcus, Sir Fidel, Csabee, Dead Neo (bár õ alig játszott:) és a többiek. Talán Deesno is, de õ nem folyamatosan nyomatta.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
ez szép volt :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Crokin
Én elég régen kezdtem el játszani vele, és nem untam meg! Csak szüneteltetem a játékot otthoni nethiány miatt.És ha Androidusnak bejön a RS akkor nemhiszem hogy egyhamar megunná :)

Repatarurgyán

Norbesz
Attól hogy te (mi...) meguntuk nem kell tériteni az embereket, ha akarnak akkor játszanak mert anno neked (nekünk..) is sok boldog orát szerzett ez a játék mégha most legszivesebben a porba is fikáznád mert neked (nekünk..) van jobb dolgot a runescape helyett.
Mert végülis meg lehet unni mindent ha rengeteget játszol vele , ahogy tetted az te és (én:) ,de csak akkor unod meg ha már játszottál vele!!
Tehát hagyd az embereket hogy megunják! :)
És ne téritsd el õket attól, hogy esélyük legyen megunni mint neked (nekem...)
Szal ennyi :-P
Taranov
készülj fel a legrosszabbra, mert elég gyakran lagos a szerver. Legjobban jársz, ha nem RS-ezel, de ezt már említettem :))

Taranov
Szerintem elég érdekes, nekem az egyik kedvencem volt.

Crokin
Nekem a mai napig nem volt türelmem megcsinálni a prince ali questet:)

Repatarurgyán

Kicsit nézegettem, nem rosszak azok a leírások, bár néhol szûkszavúak. Ha elakadsz, csak kérdezz.

Ja, és egy jótanács általánosságban: sok sétától kímélheted magad, ha a leírás alapján elõre megtervezed a beszerzéseket, de egyre vigyázz: ahol a küldetéshez kapcsolódó párbeszéd van, azt csak a leírt sorrendben intézheted, mert egyszerûen nem mondják el az odaillõ szöveget, ha az elõtte valót nem kérdezted ki. Én sokat bosszankodtam, mert ezt nem tudtam.

androidus.freeblog.hu

Most volt ez kérdés nemrég, és ezt ajánlották: hunger001.fw.hu
Én nem ennek alapján csináltam, nem tudok nyilatkozni, hogy jó-e, mindenesetre magyarul van :)

androidus.freeblog.hu

No, ma volt elõször játszhatatlanul lagos az összes szerver :((( Egy darabig kínlódtam vas bányászással, de egyszerûen képtelenség szinkronba kerülni a sziklával :(((

androidus.freeblog.hu

Taranov
nemtom, de már nem is fogom megtudni, mert az én csuklóm már eleget RS-ezett :)))

Taranov
Szerintem nem lehet 100, bár nem nagy a kereslet iránta.
Én bronze bart láttam 100-ért darabja, amit nagyon macerás csinálni, mert XP-t alig ad, de sokat kell fordulni.

Forcsállom, mert 54-essel csak... ööö... asszem 9-et. De tuti nem 13-at.

androidus.freeblog.hu

Nem sok az ironért 100 gp? Én legalábbis azt vettem észre, azt a kutya se akar venni.

androidus.freeblog.hu

Mire a dwarven mines-ból bank és ágy közelébe érsz, lemegy a nap szvsz. Varrockban ez ott van egy köpésre a vasbányától, az ágytól pl. 3 kattintás a szikla. Lemértem: 6 és fél perc alatt gyûjtök 30 vasat (úgy értem a komplett kör ennyi), egyet a földön hagyok, ez így több, mint 1000 pont. De még így is uncsi :)

Ja, és vicces, de a tinóru majdnem tudja ugyanezt :) Azzal csak az a baj, hogy 40-es smithing felett ki a jófene fog vele bohóckodni, vagyis az érc maga értéktelen. Így aztán marad a vas.

androidus.freeblog.hu

Taranov
igen, nem tudom hányas a miningod, én 52-essel hard rockból olyan 13-at tudok.

Ron Ragm
a fáradás függ a mining lvltõl? mert én 8 db szenet tudok kiszedni amikor végleg elfáradok...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Taranov
Hard rock-kal és soft rock-kal vegyesen, de a jazz-et is szeretem :))

Crokin
Léptem haza, pá.

Repatarurgyán

Crokin
Éljen a HARD ROCK! :)

Repatarurgyán

Disno
jah, soft rockkal nyomulsz? akkor meg fél órát tanyázhatsz bent mire kijön annyi

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Taranov
Én tele tudok pakkolni szenet... Mindig sikerül Kb. 91-es fatigue lesz 30 szénnél

Taranov
lehet, én a dwarven mine-t ismerem csak...

Taranov
mindegy :)

Disno
te meg azt nem számítottad hogy nem csak egy bánya van RSben! Ott van pl a Chasm Pit, Varrock alatt ami Q közel van, stb

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Taranov
Azt nem számítottad bele, hogy ha minden egyes alkalommal elvinném az iront a dwarven mine-ból Faladorba, sokkal többet kellene sétálnom...
Nem vihetem el minden 30 iront Faladorba, max. azt lehet, hogy nagy részét eldobom.

Taranov
Lehet, nem mondtam, hogy különösebben értek hozzá, de én coalt szoktam, és elég rendesen lépegetek, vagyis léegetnék, ha nem hagytam volna abba az RS-t.

Disno
3 iron ore egyenlõ 2 coallal, így a 3 iron 3/4 ára a 2 coalnak. viszont ironból fullba tudsz pakolni, szenet szinttõl függõen <én 11et>

Disno
asse mûx...

Disno
Kicsit elcsúszott...textareaban jobban nézne ki, kár hogy letiltották :-/
bááár még ott a betûtípusmódosítás :-)

--------Ár-----Xp---Fatigue
Coal: 200 gp - 50 - 8,5 %
Iron: 100 gp - 35 - 2,5 %

Disno
ecsém hát ez nagy LOL! Ha összehasonlítanád te is iront nyomnád!
--------Ár-----Xp---Fatigue
Coal: 200 gp - 50 - 8,5 %
Iron: 100 gp - 35 - 2,5 %

Na most mondd, melyik a jobb :-)

Crokin
Jó azaz iron, régen csak abból volt pénzem:) Meg jobban lehet vele fejlõdni, mint a szénnel mert kevésbé fáradsz el a munkában.

Repatarurgyán

Taranov
Sokkal egyszerûbb coallal, próbáld meg!
Nekem 52-es a miningom, és a coal jól jön a Dwarven mine-ben, az iron pedig alig ad XP-t, és nem is ér semmit.

Taranov
ki tudtad következtetni, hogy mire gondoltam?

Taranov
:)

Taranov
ez így van.

Taranov
Ha megvan hozzá a magic levelük, akkor nem pure-k.

Crokin
Megéri bejutni, mert eszméletlen mennyiségû szén van ott + mithril is van.

Repatarurgyán

Nem tudom, figyelitek-e az élbolyt. Nekem feltûnt a múltkor ez a gearshifter nevû playa. Akkor volt neki 101 milla pontja, most már 103, ehe :) Csak az allskillre nem hajt, mert valami 1440-nél megragadt, így 12. marad vele. De így ránézésre õ az egyetlen az élbolyból, aki most is masszívan nyomja.

androidus.freeblog.hu

rofl :) Érdekes, nekem kezdetben marha szimpi volt a banyászás, most meg az akar a legkevésbé menni. Pedig a fejembe vettem, hogy vassal feltornászom magam Hatvanig, hogy bejussak a céhbe. De még Gyöngyösig se jutottam, nem fûlik hozzá a fogam sehogyan se :)

androidus.freeblog.hu

Crokin
Azért ez a "leizgobb" nem semmi :))

Repatarurgyán

Crokin
Jól mondod, szétunnám magam, ha állandóan csak küzdenék. Mennyire imádok pl bányászni is :)

Repatarurgyán

Nekem mindenesetre érdekes összefüggés, hogy akkor ezek szerint aki full rune-ban feszít, az nem lehet teljesen pure.

androidus.freeblog.hu

Ron Ragm
Én ezt már nem értem
Most akkor kik a purek és mit csinálnak/nem csinálnak? Mer meg tudják csinálni ha megvan a magic lvl hozzá...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Taranov
ez van. A nem pure kariknak tervezik a karikat a jagexesek.
Úgy leizgobb a játék, ha mindig mással foglalkozol.
Magic, combat, fishing és a többi.

Taranov
jesszus :)

Tarhonya
nincs. léteznek ún. pure plate-ek, akik régen megcsinálták, amikor volt kiskapu. De csak kevés van. nem véletlenül visel minden pure rune chaint.
Próbáltam segíteni valakinek a jailbõl kivadászni a mappet. Erre kiderül, hogy nem tudom átadni. Ha ledobom, nem látja. Ez elég érdekesen hangzik. Ezek szerint egy pure kari nem tudja megcsinálni a dragon questet? Vagy van rá valami módszer?

androidus.freeblog.hu

Áááá, köszi!!! :)))))))

Gyorsan számolok is, ha valakit érdekel, kábé így néz ki az alapképlet:

Sebzés = 0,1 * s ( 1 + 0,0175 p ) + 1,05

Ahol s a támadáskor mutatkozó erõ, mindennel módosítva, a p pedig a fegyver power.

Vagyis durván az erõ tizedrésze a sebzés, hozzáadva annyiszor 1,75%-ot, amennyi a fegyver, és hozzácsapva a végén 1-et.

Legalábbis az a kalkulátor ott úgy tûnik ezzel számol. Pár ellenõrzést csináltam, és ránézésre stimmel a képletük.

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
szerintem pedig azért nem köves cuccokat nyomnak, mert saradomin baszt egyszeûbb gyorsabb és olcsóbb csinálni, gyorsabb xp!