RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Meg Steveh, Amorce, KKrisz, Atomy, Skullkeeper, Bithy, Acorn, Rincewind, Lacc, (ok ketten mar nem aktivak azt hiszem) - de mi mar tobb mint egy eve attertunk.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Taranov
jaja, el is feledkeztem említeni Androidusnak, hogy te is a DAoC-ra tértél át.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hangianix
Es akkor a regiekrol mar ne is beszeljunk. 😊 Egyedul Disno van itt a kezdetektol szerintem. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Taranov
azért most tényleg elég szótlanok vagytok...

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Lehet, hogy fogunk találkozni... 😊

Taranov
hát igen, ehhez egy szûk egy évvel ezelõtt kellet volna jönnöd 😞

Taranov
az nem rossz, de én 61-esrõl 62-esre nem fogok lépni tyúköléssel, az tuti. Nem olyan egyszerû az, elhiheted...

Ha már itt tartunk, én csak buzdítani tudok mindenkit, hogy majd találkozzunk a wow világában 😊

androidus.freeblog.hu

Hát, sajnos ebbõl kimaradtam 😞

androidus.freeblog.hu

Én már léptem combat szintet tyúköléssel, és nem 3-asról 4-esre 😊)) (Valahol 50 környékén.)

androidus.freeblog.hu

Taranov
Hát igen, legtöbbeknek a beszerezhetõség. Mondjuk neked, Deesno, nem lenne ez gond....

Taranov
Hát igen, de megéri kifizetni, ez biztos...

Disno
mindenki menne... de a havidíj az az egyik probléma, a másik a játék beszerezhetetlensége hazánkban :-/

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Ron Ragm
Csak sajnos a Daoc fizetõs pedig én is mennék😊 😞

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Taranov
Nekem is egy másik játékban kell most jó karakterre törekednem, és már nem szeretem, nem élvezem az RS-t, de amikor sokat játszottam jó volt.
Nagyrészt én untam meg, de azért romlott is. Az RS-t az emberek sorra fejezik be, vagyis a többség már befejezte, a DAoC-ot, pedig sokan kezdik el. Ez azt jelenti, hogy az lett a divat. Én szeretem követni a divatot, legalábbis PC-játék terén, mert minden online játék akkor a legjobb, amikor sok haver vagy csak ismerõs játszik.

Taranov
nem hát, tök jó

Taranov
a coal és a cucc dolog a #23899-eshez tartozik :-)

Taranov
most a coal nem ide tartozott, az még az elõzõk közül valamelyikbe.

Taranov
a csetelést ki is felejtettem. Errõl is eszembe jut, Androidus: hogy mikor én játszottam, még sokan játszottak, talán egy péntek este 13 magyar volt fenn.
Pl.
Bone01, Dead Neo, Balusz 1, Lord Marcus, The Sign, Sir Disno, Sir Fidel, Finrod, Norbesz, Corewarrior1, Lost Soldier, Panzer 001, Napoleon 001 és még megannyi magyar volt akire nem is emlékszem már....
....akkor nem ment ilyen keményen az XP szerzés, mindenki összefutott a másikkal, kocsmázni mentünk poénból soxor, pl. Lost Soldierrel, Balusszal és neoval meg stb.
Akkor sokat is csetelt az ember.
Például én részletre vettem cuccokat, annak a rlszleteit fizettem, nem is tudtamn a kibányászott coalt megmunkálni...

Taranov
Mit jelent az hogy láma????
Biztosíthatlak, hogy nem akartalak azzal megsérteni, hogy láma vagy, mert nem ismerek láma szót a köpködõ állaton kívül :-D

Taranov
mindegy, igen :-D

Taranov
:-)

Taranov
Nagyon sokat lehet menni PK-zni, például Marcus õsszel már egyáltalán nem játszott, csak néhanapján elment PK-zni. A PK nem igazán ad XP-t, fõleg csak pénzt hoz és izgalmat. Lehet például bronze barokat készíteni, ami ad XP-t, de magasabb szinten már szintet nem ad, tehát a skill totalod, csak nagyon sok bornze bar után fog nõni, akkor is csak 1-gyel, tehát az nem igazán kari tápolásnak számít, hanem pénzgyûjtésnek. Például Dead Neo karija elég szar, de a feather és bronze bar eladásokból tudott annyi poénzt összeszedni, hogy vett magának adamantite cuccot. A levelje pedig nem sokat nõtt, mert pl. a tyúkoknak csak a feather-jét adta el, nem szarozott a sütögetéssel. Combat levelt pedig tyúkokkal elég nehéz lépni.
És még ezeken kívül két féle játékos létezik.
Egyik, amilyen asszem te is vagy, hogy kibányászod az iront, a coalt és bárrá olvasztod és csinálsz belõle steel cuccot. Ha akkora a miningod és smithinged, akkor kibányászod a mithrilt és megolvasztod és csinálsz belõle valamit. Esetleg még úgy növelheted a szintjeidet, hogy ingyen smithingelsz és craftingolsz másoknak. Másik player-típus pedig az, aki kibányássza a coalt és iront, aztán eladja. Öl csirkét a featherért, és a húst otthagyja, halászik, és nem süti meg amit kifogott hanem eladja.

Nagyjából ezekre gondolok...

Norbesz
De most másik játékban kell a jora törekednem ami nem a runescape. Ettõl függetlenül:

RUNESCAPE 4 EVA!!!!!
Norbesz
Köszönöm, jo érzés ha az embert elismerik...
Disno
fordítva. azt mondja hogy kis idõ alatt a legjobbat hoztad ki a karakteredbõl. míg én volt olyan hogy egy héten keresztül 64 combattal noob cuccban sétálgattam céltalanul :-)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Norbesz
:-P
Norbesz
Szvsz a sok játéknak az én esetemben az eredménye is megvan ezzel arra vélzok hogy nem rossz karim van.
Disno
csetelni :-)

Norbesz
Hmm ugy értsem hogy láma vagyok?
Disno
pl úgy értem hogy The Sign órába sokkal többet nyomta mint én szvsz :-) bááár sok napot is nyomott :-) szal én régebben naponta 2 órát jáccottam huzamosan és a többiek napi sok órát de õk abbahagyták. nah mindegy :-)

Disno
saccoltam :-)

No, akkor mesélj 😊 Mi mindent lehet még csinálni, azon kívül, hogy tápolom a karit?

androidus.freeblog.hu

Taranov
Bocsi, hogy sok minden mellett ebbe is beleszólok, de az, hogy mennyi az összpontja, csak azt mutatja meg, hogy mennyire jó a karaktere, tehát Csabeenak nagyon jó karaktere van, de azt, hogy valaki mennyit játszott, az ABSZOLÚT NEM következtethetõ ki az össpontszámból.

Taranov
talán. arra gondolsz például, hogy hétvégén nyomsz mondjuk napi 8 órát, hétköznapokon kivéve pénteket 1 órát és így lesz pénteki 8 órával 😊) együtt 29 óraa hetente, (bár ez egy kicsit beteges😊 és az aki napi 4 órát nyom az többet játszik, annak ellenére, hogy bizonyos napokon nem gúvadt ki a szeme.
Asszem erre gondolsz. Szerintem max. ez normális dolog, mert szerintem egy nap 8 órát géezni nem jó. megállás nélkül.
Nem tudom, mikor én gépeztem egy nap több, mint 8 órát, akkor még CRT monitorom volt, de kigúvast a szemem. Mióta notebook-om van, nem gépeztem egyszerre 8 órát, nemtom, hogy TFT monitorral elviselhetõ-e.

Taranov
a 2,08 évet számológéppel vagy fejben számoltad? :-)

Taranov
Szerintem is a total play time a leg mérvadóbb, mert én tényleg sokat játszottam, de nem vagyök különösebben jó.

Taranov
Oké, én nem titeket, hanem MArcust és Dead NEot és Sir Fidelt hoztam fel példának.

Disno
vannak olyanok akik több órát nyomták mint én de én nem nyomom napi 8+ órát szal abban jo vagyok hogy egy nap jatszottal-e vagy sem. hulyen fogalmaztam de remelem megertitek :-)

Disno
én a 'total playing time' ot venném figyelembe :-P

Disno
lohl. te mondtad hogy több hónapot kihagytál :-/
Én kb 2,08 éve jáccom de már kevesebbet meg voltak megszakítások de még játszom :-P

Disno
jeee, Csabi rulez :-)

Disno
pedig jo a gate miatt :-)

Disno
500 gp/certért sokan veszik

Disno
számold újra plz. nekem 76ossal jön ki 11 :-/

Tarhonya
"Márpedig szerintem a pontszám, és nem az allskills az, ami leginkább azt mutatja, ki mennyit játszott vele."
Vannak akik a kezdetek óta játszanak, mégsem olyan iszonyat magas a pontszámuk.
A skill totalt sem kéne lebecsülni.
Taranov
számomra teljes mértékben érdektelen, ez a topik sokkal inkább áltlános témákkal foglalkozik, mint runescape-pel. Pl. Marcus néhanapján idetéved, de3 teljesen - teljesen- teljesen érdektelen számára ez a játék.Dead NEo is néhanapján idetéved és sohasem beszél RS-rõl. Deesno meg Csabee pont nem ezek közé tartoznak, de vannak akik sosem beszélnek itt RS-rõl.

Azért én csöndben megjegyeznék valamit. Az, hogy itt fórumoztok, jelzi, hogy azért nem érdektelen ez a játék számotokra még most sem 😊

androidus.freeblog.hu

Taranov
Én örülök neki, hogy tetszik, te nem hasonlítasz ránk, igaz, te felnõtt vagy. Nekem és MArchusnak és Sir Fidelnek és Dead Neonak és a többieknek nagyon elegünk lett belõle, hogy tele van buggal, szar a grafikája meg minden.
Én meg gondolom sok más ember is úgy gondolta, hogy van jobb játék, miért ne játsszon azzal.
Ez a game is nagyon jó volt, élveztem én is meg mások is, de mostmár elég volt belõle, most hogy jó gépem van, fut rajta minden jó játék, már nincs erre szükség a szabadidõm eltöltéséhez.
Egyébként tényleg örülök, hogy tetszik, mert amikor nekem tetszett, próbáltam sok osztálytársamat beszervezni, de van akinek elsõ pillantásra nem tetszett, és volt akinek nem volt pénze internetre, és volt aki megunta.
Már régóta nem volt egyetlen új játékos sem, asszem te vagy az elsõ új.

Már bejött 😊 Tulajdonképpen már ránézésre tetszett. Ez a fajta sokirányú fejlesztés egyszerûen nekem van kitalálva 😊 Sajnos már látom, hogy elõ fogok fizetni, de elõbb hagyom, hogy az ingyér elérhetõ skillekkel kijátsszam magam 😊

Ahogy elnézem egyébként a pontjaitokat, itt egyedül Norbesz mondhatja el magáról, hogy játszott ezzel a játékkal rendesen 😊 6 millió pont az már valami 😊 Én csak épp hogy belekezdtem, és ez 2 millió pont. Márpedig szerintem a pontszám, és nem az allskills az, ami leginkább azt mutatja, ki mennyit játszott vele.

Mivel úgy tûnik, itt leginkább én képviselem az életet 😊 hadd mondjam el, hogy szerintem ez egy kib. jó játék 😊 Persze lehet szidni, mint mindent, de elképesztõen jó játszhatóságot nyújt, a primitív technikai megoldás ellenére. Én csak a wow kedvéért fogom itthagyni, akkor is csak azért, mert a kettõ együtt már végképp nem fér bele az idõbe.

androidus.freeblog.hu