34579
RuneScape
  • Androidus
    Én 300-ért veszem...
  • W B
    Natural rúnát valaki áról? 200gp/db. vagy ha lehet olcsóbban
  • Androidus
    F2p-n semmire, az tuti.
  • W B
    "Wine of zamarok" mire jó? és a faszén? (hajól fordítotam)
  • bardocz
    csinálok magamnak full steel cuccost,kovácsolásból hamar öszejön majd a pénz,csk kell majd rendes pickaxe,de ebből hamar meglesz
  • Czdano
    Mondom adok pénzt meg cuccost :( Tudok mithril helmetet kovácsolni...
  • bardocz
    igaz hagytak 18 goldot egy fliert,ami nem volt nagyon használható,meg a silwerwinget vagy mit,azt amivel a démont kell megölni,de azt fogtam és eldobtam a hajón,kézzel nagyobbat ütök..
  • bardocz
    azon nem volt pin
    bankba meg olyan cuccok is voltak amit ha telálsz a földön akkro se veszed,ilyenek hogy tű,cérna,pár darab bőr,egy full bőr ruha,gagyi íj,bronze arrow,ezeket ha találom földön kb akkor sem veszem fel
  • Androidus
    Szerintem igen. Baj van. Még mindig síri csönd a főoldalon, tehát még mindig nem látják a végét. Mondjuk ezt is jobban csinálják, mint mások, mert nekem pl. a második leállás után az első leállás előtti adatokat mutatta a hiscores, de amikor beléptem, ott volt a friss adat, és kilépéskor frissített is egyből.
  • Androidus
    A kifosztás és a leállás két külön dolog. Ha csak úgy tudják kirabolni az accodat, hogy elszáll a szerver, azt helyreállítja a rollback. Téged most _mellesleg_ fosztottak ki. Vigyázni kell a jelszóra, jobban, mint ahogy teszed.
  • W B
    mondjuk a páncélok és a szén is érthető... de mondnuk pl. az egy db tehénbőr is eltünt? (csak példa) vagyis hasonló szintüek? mert akkor tényleg egy degenerált lehet...

biztos hogy nem kell segítség?
  • Czdano
    Lemerném fogadni h nemvolt PIN kód a bankodon :S
  • bardocz
    ingyenpénz,max ezért,de hogy mi a rákért kellett mindent eladni a bankomból... valami szellemi fogyatékos csinálhatta kb ez enyire szánalmas
  • W B
    eh... most mivan? az RS bajban van vagymi?

a rabláshoz: őszinte részvétem... de mi a franc miat jó az ha valaki kirabol valakit???
  • bardocz
    nem kell anyit nem játszok,de akkor is idegesít,és nincsen rendes csákányom semhogy tudjak coal-t bányászni és eladni
  • Czdano
    Adjak kölcsön?
  • bardocz
    pár száz coalról már nem is beszélve...
  • bardocz
    bazmeg valaki kirabolta az accountomat!:@ full addy,rune scrimmy,rune pickaxe,mindent elvittek :@ tetves mocskos qrva isten:@
  • Czdano
    De ezen az elven müködik :D Mikor lesznek jok a szerverek?
  • bardocz
    jah,csak windows-ba lehet nem öltél anyi időt:D
  • Czdano
    Olyan mint windowsban a rendszervisszaállitás
  • Androidus
    Sajnos beigazolódott a sejtésem. Vésztjósló volt a csönd, vagyis hogy egy szóval sem kommentálták a történteket. Gyanús, hogy támadják a szervert, és amíg nem tudják, hogy pontosan hogyan, nem beszélnek róla. Most állt le újból a rendszer.
  • W B
    vagyis, mondjuk az utolsó ilyen mentést pl. 2 hete lett volna és azt töltik vissza? vagyis amit azóta csináltunk, az elvész.... fincsi
  • Androidus
    Mégsem. A mai fejlesztésem elveszett. Jó, mondjuk ennyi kibírható.

A rollback az, amikor visszatöltik az adatbázis egy korábbi mentését. Az azóta történt dolgok meg nem történtté válnak.
  • W B
    rollback? el mondanátok pontosan, hogy az mi?
  • Androidus
    Jól van, megoldották rollback nélkül. Gratula.
  • Czdano
    Én régen letöltöttem ugymond azt a fájlt ami a honlapon volt :)
  • Czdano
    Te még mindig ennyire nyomod hogy 2 hetes visszaállitás baj? :D Lvl?
  • Androidus
    Hűha, azt hiszem baj van. Elszállt a játékos adatbázis. Már negyedórája nullás minden szerver, és a hiscore se jön be. Hát, remélem van használható backupjuk, és nem lesz rollback két hétre.
  • Disno
    Gothic \ W B:

Ha firefoxot használsz, miért nem használod ki a "tab" funkciót? (ne új böngészöt nyiss, hanem új fület -> Ctrl+T)

Rune scimi szvsz jobb mint a baxe... s mi az a cipellö a lábadon? :S
  • Czdano
    Estét mindenkinek :) Nézegetem itt a képeket tök runescape hiányom lett! (tudok swordiet pecázni, yewet vágni, mithril smithingelni szal sokat ér a karim :-p)
  • Nuki
    ja... úgyk könyyű :D
  • W B
    ja.... Fallador allat van az a mágus gyűlés... na ott valakit megöltek és ott maradt a cucos... :)
  • Nuki
    nem tudom, életembe nem láttam még... tied, te szerezted, nem? :D
  • W B
    vörös kesztyű. a harcos és mágus karimon is jól látszik
  • Nuki
    hol?
  • W B
    erőt vettem magamon!

amúgy olyan vörös kesztyűt honan lehet szerezni? amit a képeken is látható? mert jó lenne tartalékba...
  • Nuki
    dzsizusz :D
  • Nuki
    így szoktam járkálni az utóbbi 1-2 évben :)
    szerintem rég bepenészedett a csávó a cucc alatt :D

(fegyvernek rune 2h-t használNÉK, de harcolni nagyonnagyonnagyonrég nem voltam:)

így nézek ki páncélö nélkül:
    (fú de jó, levettem.... )

• W B
    lehetetlen! feladom! ez az 1000 db. túl nagy célkitűzés... szoljon majd az, kinek sikeredet...