RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
ó,én már mióta tudok kardhalat fogni 😄
ja a combat lvl 57 ls totallvl 635

és aki kovács?

én most mágiára gyúrok! Fekete öltözék, tûzbot, vörös kesztyû, vörös köpeny, és az az amulet amit az üveggyömgyös küldiért kapni, nekem tetszik mert feltünõ... vagyis fekete+vörös, hm mien szép <#vigyor1>
de csak 40 szintü mágia

én 56 vagyok hegyiparasztságból. szószószerint fordítva, vagyis bányanoooooooooooob
41szintü crafting.
51 szintü fõzés. és 49 halászta. de menyire elakarom érni a 50 szintet! mehetek kardhalat fogni
kovácsolás, csak 48.

Disno
amúgy meg bányáljatok vasat (drop, vagy adjátok oda vkinek) 85 miningig és onnan már jön a píz 😄

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
varrock palace, server 1... ott megy az igazi biznic 😄

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
hm

én csak tõzsdézek(nék)...
aranyékszer, minden... aztán ha van sok, akkor meg figyelni a piacot (ékszerbolt) és ahol legdrágábban eladhato, ott kihasználni keményen az ipart 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

bardocz
arany biznisz jó?😄
amúgy aranyért ne oda menyél hanem karambjara a vulkán belsejében 4 db szikla van amibõl arany jön 😊régen ott bizniszeltem😊
^^
én legutoljára arany-biznisz-projektben voltam. még mindig vagy ott állok a törpebányai arany-sziklánál, vagy a bank elõtt dekkolok 😄

bardocz
amúgy így 13 volt azsem a max sebzése volt hogy nem bírtam ütni mert ennem kellett swordit
jah és ma elértem az 55-ös mininget 😊😊
akkor nemszóltam ^^

Gladiator
áh, ez üzleti ügy, nekem õ kell😄

bardocz
mi a neved?ingame enyém bardocz és most is megyek rs-ezni😊
Gladiator
WB! Majd küldj privit mikor vagy fent, mert néha felmegyek, de nem látlak soha...

bardocz
full steel-ben antidragon shieldel és egy addy baxe-vel úgy vertem le tegnap hogy még 7 db swordi is maradt a végén de nem mentem visza lehugyozni a hulláját 😄
játszik valaki német szerveren?

amúgy meg én 52szinten nyiltam ki azt a sárkányt, adamant vért ben

pajzs nélkül, ami a tûztõl véd, marha sokat. azt is mithrill-adamantiumban kéne lenyomni nem?

bardocz
elvarg vagy ki dragon slayer kveszt végén menyit sebez és milyen erõs?50-es karival lecsapható?lessereket le tudom caspni full steel rmourba is steel scimmybe
bardocz
nah prayer edig nem nagyon lsz majd ha nagyon unatkozk kimegyek wildybe nagy csontokat szedegetni csak tudnám melyik részen lehet...
Tarhonya
Minden skillben 99 a max.
A max combat pedig 126, de ahhoz már prayer is kell rendesen
bardocz
amúgy ezeket meddig lehet húzni?nem 99-ig és akkor 120 a combat lvl?
Tarhonya
Emeljed csak, combat stat soha nem lehet elég magas 😄
bardocz
attackot meg defencet,bocsi
bardocz
strenghet mega defencet érdemes 40-nél nagyobbra emelni?nem leszek member és így a rune cuccok viselhetõek csak ahoz meg nem kell magasabb
300 nature rune eladó 300ea/db

Rs nevem: Fullmoney91
bardocz
1-2 napja elkezdtem újra játszani régi karimal (bardocz) és már tudok full steel armourt csinálni 😄
akkor énis tudom kivagy!!4 <#idiota>még mindég benne vagy a friend listben 😄
aza karaktered nincs még meg? 😄

Gladiator
Jaja, de aztán végülis Hungary2-t tápoltam, mer a többinek elfelejtettem a jelszavát😊

Disno
az nagyon élvezetes volt -.-

szerencsére akkortájt hagytam abba a rohadt serverlimit miatt 😄

Disno
én elhiszem 😄

Még 2001 februárjában (?) segített nekem, ö mutatta meg ezt a fórumot 😄

Amúgy anno még 5 kulonbözö kari volt (pl mage 7 goodmagickel, nekro 7 evilmagickel kezdett szal nem nagy szam 😛) es Hungary 1/2/3/4/5 volt a nevuk 😄

Gladiator
amikor neked jó. holnap este fele?

meguntad?

nos mikor szándékozol akkor a felszerelést vissza adni?

jó gyors volt. 😄

Gladiator
Na, kell valakinek egy 35-ös kari adamantban? alap questek majdnem mindegyike meg van csinálva, meg még egy kis zsebpénze is van.

Meguntam😊

Nem tudom mi a fórumos neve, de aki a játékban WB Hun, annak üzenem hogy a páncélt persze visszaadom.

Tarhonya
Kicsit pontosabban? Lehet hogy a javát kéne frissíteni. Vagy ha kolis vagy akkor gladiátorra hallgass.
Gladiator
Valszeg a netszolgáltató/rendszergazda letiltotta a játék által használt portot. Kérd meg szépen õket, hogy engedjék át.

Kongy
Regiztem,és indítanám a játékot,aztán puff nem engedi hogy elinduljon.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tarhonya
Tibia 😄
Egyik nap eszembe jutott amikor anno játszottunk (akkortájt Disno meg Orgyi), és valamelyik újságban leközölték a nevünket mint segítõkész magyarokét. Értetlen noob rush rules
Tarhonya
Ez most is így van
valalkinek a tapasztalatából abban a tudatban éltem eddig hogy törlik x nap után, sõt ez nagyonnagyon régen így is volt....

ColdFire
örökre megmarad...
már két éves a logom, Coldf13

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

:o
így megmaradt az accountod??

ColdFire
You last logged in 136 days ago 😄DD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
Happy Easter, everyone!

This week we bring you our annual Easter Event, and with all the chocolate and bunny-themed mayhem, we're sure you'll love it. You'll have to catch chocolate kebbits, go bowling with massive eggs, and evade a particularly angry farmer to get your rewards, which certainly look fowl.

The Easter Event will run for the next two weeks and it's your only chance to get a new festive costume, so you'd best head over to the Easter Bunny to help him out.

To start the Easter Event, head south of Falador and speak to the Easter Bunny.

Kezdjünk el ujra jáccani vazze :3

neee!!!! o.O
(+#33734)
én igazából azért csináltam csak hogy ellenõrizzem, tényleg müködik e a karakterkészítés dolog... én még a 'main' karakteremmel se foglalkozom havi 1 bányászatnál többet... 😛

Gladiator
fúúú... feltörlek, azt elzsákmányolom a pénzed!

ColdFire
kell 😄DDD

nekem sikerült, most csináltam:
nev: Kenyer222
jelszo: buzaszem
<#idiota>

Gladiator
mit ír ki, vagy hogy értve nem enged regelni?

Kongy
engem nem ernged regizni runescape-n lehet h nem jó a videókártyám v egyébb vackok...pedig már akartam...dehát ezvan!!<#gun><#violent><#falbav>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson