RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én most mágiára gyúrok! Fekete öltözék, tûzbot, vörös kesztyû, vörös köpeny, és az az amulet amit az üveggyömgyös küldiért kapni, nekem tetszik mert feltünõ... vagyis fekete+vörös, hm mien szép <#vigyor1>#vigyor1>
de csak 40 szintü mágia
én 56 vagyok hegyiparasztságból. szószószerint fordítva, vagyis bányanoooooooooooob
41szintü crafting.
51 szintü fõzés. és 49 halászta. de menyire elakarom érni a 50 szintet! mehetek kardhalat fogni
kovácsolás, csak 48.
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
aranyékszer, minden... aztán ha van sok, akkor meg figyelni a piacot (ékszerbolt) és ahol legdrágábban eladhato, ott kihasználni keményen az ipart 😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
amúgy aranyért ne oda menyél hanem karambjara a vulkán belsejében 4 db szikla van amibõl arany jön 😊régen ott bizniszeltem😊
én legutoljára arany-biznisz-projektben voltam. még mindig vagy ott állok a törpebányai arany-sziklánál, vagy a bank elõtt dekkolok 😄
jah és ma elértem az 55-ös mininget 😊😊
amúgy meg én 52szinten nyiltam ki azt a sárkányt, adamant vért ben
Rs nevem: Fullmoney91
aza karaktered nincs még meg? 😄
szerencsére akkortájt hagytam abba a rohadt serverlimit miatt 😄
Még 2001 februárjában (?) segített nekem, ö mutatta meg ezt a fórumot 😄
Amúgy anno még 5 kulonbözö kari volt (pl mage 7 goodmagickel, nekro 7 evilmagickel kezdett szal nem nagy szam 😛) es Hungary 1/2/3/4/5 volt a nevuk 😄
nos mikor szándékozol akkor a felszerelést vissza adni?
Meguntam😊
Nem tudom mi a fórumos neve, de aki a játékban WB Hun, annak üzenem hogy a páncélt persze visszaadom.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egyik nap eszembe jutott amikor anno játszottunk (akkortájt Disno meg Orgyi), és valamelyik újságban leközölték a nevünket mint segítõkész magyarokét. Értetlen noob rush rules
már két éves a logom, Coldf13
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
így megmaradt az accountod??
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
This week we bring you our annual Easter Event, and with all the chocolate and bunny-themed mayhem, we're sure you'll love it. You'll have to catch chocolate kebbits, go bowling with massive eggs, and evade a particularly angry farmer to get your rewards, which certainly look fowl.
The Easter Event will run for the next two weeks and it's your only chance to get a new festive costume, so you'd best head over to the Easter Bunny to help him out.
To start the Easter Event, head south of Falador and speak to the Easter Bunny.
Kezdjünk el ujra jáccani vazze :3
(+#33734)
én igazából azért csináltam csak hogy ellenõrizzem, tényleg müködik e a karakterkészítés dolog... én még a 'main' karakteremmel se foglalkozom havi 1 bányászatnál többet... 😛
nev: Kenyer222
jelszo: buzaszem
<#idiota>#idiota>