34579
RuneScape
  • W B
    tényleg!

ki mien ruha/páncél össze állításokat használ?

Sima natur alap öltözék
    igen, ezzel a paraszt kinézetű karival játszok.

A jó öreg fullllllllllllllllllll rúúúúúúúúna

És most jöjön a feketemágus:

Pajzzsal
    így nem olyan szép...

Pajzs nélkül
    így már jól mutat.
  • W B
    minek klán? jó magányos farkasnak.

amúgy bányászatm lvl 60!
  • tom505
    Hi all!
    nem tuttok 1 olyan klánt amibe 45-ös cbtöl felvesznek?
    Elörre is kösz!
  • W B
    én nem megyek oda... sok ott az amatör! Karamja! ott szinte sosincs senki.
  • Androidus
    Szerintem 42-es craftinggal spriccelj befele a crafting guildbe aranyat bányászni.
  • Nuki
    :)

mégis mire mennénk azzal a sok arannyal? többet ér ha eladod... :)
  • W B
    Tudok Mithrilt kovácsolni! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    és 545 aranytömböm van. akki venne csak szoljon.
  • W B

hehe, aranyat bányászok... total lvl... na mennyi?
  • Nuki
    hajrá(f)!!
  • W B
    már majdnem meg van a 400 olvasztott tömböm!
  • Nuki
    anno nekem is ez volt a tervem, csak időhiány miatt abba maradt... :P
  • W B
    sir disno? ez a neved?
    ok 5k elég.
    nincs szivem kidobni a sok rúnát, de simán eladni nincs sok értelme. meg amúgyis én nem használom semmire őket.

most jelenleg aranyat bányászok és olvasztogatok. arra hajtok hogy legyen kb. 1000 tömböm
  • Disno
    átveszem 5k-ért
    sir disno, nem tudom mikor leszek benn :D
  • W B
    nemszeretne valaki véletlenül 2000 body rúnát venni? :)
    2-5 arany/db
    vagy lehetfelőlem több is:) csak angyon megszeretnék tölük szabadulni
  • Androidus
    Dehogy sajnálom. Épp ellenkezőleg. Pont azon hüledezem, hogy hogy a fenében tudok a 40-ben lenni a ffranc tudja hány millióból 12 órás meló mellett, amikor a milliók között ott vannak az ilyenek is.
  • Disno
    neki nincs melója, neked van :D

vagy neki nincs élete, neked van :D

szal ne sajnáld, én úgyse érlek utól a büdös életben ;D
  • Androidus
    De ha igazi állatot akartok látni, nézzétek meg h3ll_man113-at. Egyszerre volt 1338 totalunk, nekem 93 millió xp, neki 109 millió. Én azóta szereztem egy millió xp-t, ő ötöt. Az én totalom 1341, az övé 1352... Vagy nem alszik soha, vagy csal, és member, csak a member skilljeit érintetlenül hagyja.
  • Disno
    fejedbeszállsz = fejedbeszáll
  • Disno
    "olyan teljesítményt, amit egyikőtök, soha a büdös életben meg sem fog tudni közelíteni,"

pontosan, szerintem régebben még gratulálgattam neked de olyan tempóban fejlödsz hogy a végén a sok gratuláció a fejedbeszállsz, csak karbantartom az egód ;P

no de komolyan, velem az a baj h mivel nem játszok egy ideje csak évente kétszer lépek be, így engem annyira nem izgatnak a skillek (nojó a múltkori smithing-magicnövelésen kívul :P) s már csak az RS emlékeimböl táplálkozok :D

amúgy gratz xD te vagy a legdedikáltabb magyar játékos. befizetnél membersre, mi lenne a sok amcsi köcsöggel ...
  • Nuki
    legközelebbi kollektív sörözésre (kólaivásra részemről?) eljössz ami nosfernél lesz, akkor valszeg még arra is válaszolni fogunk hogy megvakartad a feneked XD /komolyan/ :D
    (ide még svédországból is jönnek tagok szóval tényleg nagy esemény ez^^)

ha visszalapozol 2001-es hsz-ekhez, a mostaniak egy része már akkor is itt volt, egy részük moderátor, rendes felnőtt, másik részük csak szpemmelget és szigorú ismerősi körébe nehezen fogad be újakat, és olyankoat akikkel nem biztos hogy későbbi időben találkozni fog... :P

jólvan, azért gratulálok mert jó az a 1337 skilltotal, ahoz képest hogy én ennyi ideje itt rontom a levegőt (mióta regeltem ide SG-re ebből még vonj le 1vagy max 2 hónapot, azóta van meg a karakterem:D )
    és nyamvadt 462-es skilltotalt sikerült összegyüjtenem...szánalmas mi? :D

[apro]u.i.: 1337-ből pont kirakható hogy LEET
  • Androidus
    Azt hiszem, az a tény, hogy amikor valaki bejelenti, hogy elérte mondjuk a 60-as szintet valamiből, akkor sorban gratulál mindenki, én pedig amikor elújságolok egy olyan teljesítményt, amit egyikőtök, soha a büdös életben meg sem fog tudni közelíteni, akkor azonnal másról kezdetek el beszélni, nos, ez a legnagyobb elismerés.

Köszönöm.
  • Nuki
    jóhát számok, évszámok, dátumok nem az erősségeim ^3 de bluerose-ra jól emlékeztem jeee, és hogy híres :P
    (a biliárdban se nagyon tudom hanyas golyó miért-hogy-miért ) -najo ez off XD
  • Disno
    3 éve láttam rendszeresen a mining guildban, tényleg egy emberállat :D egyszer rákerestem viccböl láttam h jó a skilltotalja aztán megláttam h free és leesett az állam...

Nuke: BlueRose13x ;) volt egy rakás játékosról animáció de ö ugye az elsö smithing lvl 99 röl (meg magic 99 de az mellékes :D) ismert, és akkor ugye ö tudta csinálni a legjobb fegyókat egyedul amit sehol máshol nem lehetett megszerezni :)
  • Androidus
    Én csak egy l3lack Rose-ra emlékszem.
  • Nuki
    az én időmben még ilyen volt a menő arc például hogy: Bluerose9k (ő még fleses animációba is bekerült ha jólemlékszem) xD
  • Androidus
    Hadd büszkélkedjek én is kicsit.

Egyszer Akm762 (jelenleg asszem 9-ik a free ranglistán) mesélte, hogy nem hiszi el, milyen neveket előz meg. Mondtam aha, biztos.

Ismeri valaki Galaxyg-t? Régen rengeteget találkoztam vele, ugyanazokon az angol szervereken nyomult. Na ő volt nekem olyan, aki minden tekintetben utolérhetetlennek tűnt.

Most előztem meg skilltotalban. 1337, ami most a 36-ik helyre elég.
  • Nuki
    ma is tanultam valami újat :)

#33828: szegény... nem szokott jó koszos lenni utána?
  • W B
    így már érten, hogymért van ott annyi ember. köszi!
  • Androidus
    Másnak is van ennyi esze, pont ezért az airt craftolják. Ráadásul ennek van a legnagyobb szorzója.
  • bardocz
    nem azért de air runához alig kell sétálni,ellenben mind runához le kell járni a lábad
  • Androidus
    Van a runecrafting skill, amivel rúnákat lehet gyártani. Ez abból áll, hogy a bankból kiveszed az essence-t, elsétálsz vele az oltárhoz, ott kattintasz egyet, és huss, az egészből rúna lett. Minél magasabb szintű vagy, annál több rúna. Az air rúnából én 67-es szinten pl. 7 darabot gyártok minden essence-ből. Ez baromi jó üzlet lenne, de a gond vele az, hogy iszonyú haladatlan a sok séta miatt.

Ezért elmés emberek kitalálták, hogy mivel a sétáláshoz nem kell skill, osszuk meg a feladatot. Van, aki magas szintű skillt szeretne, gyorsan, és ezért cserébe hajlandó odaadni a gyártásból eredő hasznát. Van, aki meg pénzt szeretne gyorsan. Így lettek a crafterek és a runnerek. A runnerek szép tömött sorban hordják a bankból az essence-t, a crafterek pedig az oltárnál fizetnek érte. Én például 2k-t adok 25 ess-ért úgy, hogy plusz még vissza is adom az ess-t, noted formában. (Ez azért jó, mert a runnerek általában csóró kis karakterek, nincsenek feltankolva vele.) Vagyis a 2k az tiszta haszon egy sétáért fally east bank és az air altar között. De van, aki kifejezetten air-t kér pénz helyett, azt is lehet.

Kielégültél?
  • W B
    Én már alig játszok, de a bátyám... állandóan a bányákban van...
  • W B
    ezt elmondanád részletesen, magyarul?
  • Androidus
    Craftolni, természetesen.
  • bardocz
    hogy érted hogy csak odaáltál és 20k xp?hova álltál?
  • Androidus
    Tudtátok, hogy a 16-oson az air oltárnál folyamatos, tömeges craftolás zajlik? Hosszú, tömött sorban kígyóznak a runnerek fally east bank felé. Épp csak odaálltam picit, és máris 20k xp. Asszem egy alacsony skillel kevesebbem lesz hamarosan :)
  • Tarhonya
    Neked meg jó piálást :D
  • Disno
    70 magic, 77 smithing !

no egy darabig nem fogtok rólam hallani megint, jó RS-t mindenkinek :D
  • Disno
    emberállat!

nekem meg 3-4 belépés alatt 75->majdnem 77 smithing ^^ (holnap orvoslom)
    és 67->69 magic

yeah ^^ amugy 15k iron bart veszek 200/eaért ^^
  • Androidus
    Gratula :)