34579
RuneScape
  • Disno
    rune long meg boltban 32k, playertől 20k :-P
  • Disno
    halálfejed volt! ha megtámadsz valakit, halálfejet kapsz, és akkor az összes tárgyad elveszik.
  • Nefasturris
    de még mindig nem értem, csak 3 dolog volt nállam................
  • Nefasturris
    Most naon ideges vagyok, nemtom honnan fogok megint szerezni rune longot meg addy majdnem fullt :((((((((((( nincs rá pénzem, az a rune long meg ért vagy 40k-t!!!!!!!! hát ezt jól Lba(ltáz)**tam...............................................................................................................................................................
  • Nefasturris
    Nem, éppp hogy megbeszéltem egfyel. Csak 3 cucc volt nállam, egy addy plate egy addy leg és egy rune long. 2hpval kevessebbel mentem be (pedig nyerhettem volna) meghaltam és azt veszem észre h semmi sincsen nállam!!!
  • Tarhonya
    ja amúgy biztosan megtámadtál valakit véletlenül
  • Tarhonya
    lol úgy hogy idióta az aki a full cuccával bemegy ilyen alacsony szintűként. Könnyelműség volt
  • Androidus
    Nyilván begyűjtöttél egy pofás halálfejet.
  • Nefasturris
    De nem értem hogyan miért????? Miért nem maradt meg a 3 cucc???
  • Disno
    Szervusz Krisz, azt hiszem ezentúl többet fogunk találkozni ;-)
  • krisz073
    Hi Deesno rég láttalak
  • Disno
    ua mint egy monsztáért. össz xp: combat*2+20 asszem
  • Disno
    a halálfej nagy baj :-) az inkább a "nyomjukle!" nevű kar felé dönti a mérleget.
  • Disno
    na jó akkor az volt a best eq :-P
    de akkor is sokkolt a halál :-D
    mert én hülye ki voltam éhezve a gyakásra és lenyomtam egy lvl4et :-D azátn engem
  • Disno
    én fél évi gamélás után mondtam ezt amikor adam legs mith plate addy longom volt :-D
  • Disno
    Hungary írt anno egy elég fasza fishing-cooking-combat-magic fejlesztő módszert Karamján. Anno én is nyomultam ott, de nem nagy csontikra combat xp miatt hanem Lesserekre rune med miatt :-P
  • Disno
    hmm olyasmi :-)
    és menj laggos szerverre! Bár lehet ami neked laggos az másoknak nem :-( És lehet fordítva is :-)
  • Disno
    most értem haza suliból!
  • Disno
    :-((( jer csetre :-P mostanában beindult!
  • Nefasturris
    Asszem most hagytam abba ezt a gémet egy hónapra :)))
    DE IDEGES VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nefasturris
    de hülye vagyok vlk val harcoltam a wildban, csak 3 itememvolt és most nincs meG!!! és köztük volt a rune long meg az addy plate meg a leg!!!! BASSSZA MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Androidus
    Francba, ettől tartottam.

Ha mondjuk vagyok 90+ szintű, és állig rune-ban vonulok, de chainnel, természetesen, és mondjuk idejekorán beszerzek egy halálfejet hozzá, az mennyire elriasztó? Akkor is betámad minden majom?
  • Nefasturris
    ha pl egy lvl 21es fazont kinyirok a wildben mennyi xpt kapok?
  • Nefasturris
    télleg azért is kapsz xpt ha a wildben kinyírsz vlkt?
  • Tarhonya
    wildyben nem jó szvsz trainingelni. A sok idióta akkor is megtámad ha látja hogy 3 itemer vagy
  • Nefasturris
    Mi a neved a játékban? Találkoznunk kéne :)
  • Androidus
    Én azért szeretem, mert rendkívül sokrétű a fejlesztés. Pont nekem van kitalálva, hogy egyszerre lehet csinálni benne mindent. Pl. Mostanában előszeretettel látogatom a chazm pitet. Bányászok goldot, mert az tetszik, bányászok coalt, mert az kell a mith-hez, bányászok mith-et, mert az is kell a mith-hez, bányászok silvert, mert az meg kell a craftinghoz, bányászok addy-t, mert marhára tetszik, hogy már birom bányászni, de közben viszek egy szál kardot is, és takarítom az útba eső skorpiókat, nem is hiszitek, milyen jól jön a combat xp :) Ja, és még a rúnákat is fölkapom, ha épp úgy jön ki a lépés, mert waterből sosincs elég. Megyek, mint a motolla, és szerintem több xp-t szerzek, mint az a másik 8 ember összesen, aki ott lézeng, és egy-egy szikla mellett ácsorog. Közben észrevétlen mennek föl a skilljeim, és hoppá, crafting szintlépés, mining szintlépés, stb. :) Ilyen kombókat jól ki lehet eszelni, igazából szerintem ez a játék erre van kitalálva.
  • Nefasturris
    Yeahh megvan az atk lvl 40 megyek a bankba a rune longért :D

Köszi SIR AMS :)
  • Androidus
    Simogassad azt, aki 500-ért adja, és mondjál neki sok szépet. Vedd meg tőle az összeset mindig, és add el 1k-ért :)
  • Androidus
    Tehát legyen legalább 70 életem, ugye? :) És ha csapat közelít, akkor logolás?
  • Csabee
    Disznaj: meg lett a cuccos? :-D
  • Nefasturris
    Van neted? akkor gyere játsazni :D
  • Balusz
    uhh:((
    az nemjo :)
  • Tarhonya
    VÉGRE megint van net! Vasárnap csak 5 percig működött.
  • Nefasturris
    Van társaságom. De én így is szórakozok :) De cvsak azért kérdeztem, mert kíváncsííí voltam mi értelmet látok abban, h az egérrel kattintgatsz és oda megy az ember :)))
  • Taranov
    Szerintem így, hogy alig van társaság, már nincs értelme.
    Egyébként meg a társaság.
  • Nefasturris
    Hali!

Köszi a válaszokat.
    És úgy tom eladni h kiállok Varrock közepére és villogó betűkkel: I SELL STR POTIONS!!!! 1K EACH!!! PRESSS 6666666
    :)
  • Disno
    A halálfej akkor tűnik el amikor 20 percet játszottál anélkül hogy megtámadsz valakit (vagy meghalsz :-P)

Én a fun miatt játszottam :-) Többiekkel együtt nyomni, v legalábbis csetelni... amikor már mindenki elment és csak kovácsoltam kovácsoltam kovácsoltam akkor egyszer csak abbahagytam...
  • Disno
    1k az ára általában
  • Csabee
    Pont annyi mint a többinek, szorakozás