34579
RuneScape
-
#27698 rune long meg boltban 32k, playertől 20k :-P -
#27697 halálfejed volt! ha megtámadsz valakit, halálfejet kapsz, és akkor az összes tárgyad elveszik. -
#27696 de még mindig nem értem, csak 3 dolog volt nállam................ -
#27695 Most naon ideges vagyok, nemtom honnan fogok megint szerezni rune longot meg addy majdnem fullt :((((((((((( nincs rá pénzem, az a rune long meg ért vagy 40k-t!!!!!!!! hát ezt jól Lba(ltáz)**tam............................................................................................................................................................... -
#27694 Nem, éppp hogy megbeszéltem egfyel. Csak 3 cucc volt nállam, egy addy plate egy addy leg és egy rune long. 2hpval kevessebbel mentem be (pedig nyerhettem volna) meghaltam és azt veszem észre h semmi sincsen nállam!!! -
#27693 ja amúgy biztosan megtámadtál valakit véletlenül -
#27692 lol úgy hogy idióta az aki a full cuccával bemegy ilyen alacsony szintűként. Könnyelműség volt -
Androidus #27691 Nyilván begyűjtöttél egy pofás halálfejet. -
#27690 De nem értem hogyan miért????? Miért nem maradt meg a 3 cucc??? -
#27689 Szervusz Krisz, azt hiszem ezentúl többet fogunk találkozni ;-) -
krisz073 #27688 Hi Deesno rég láttalak -
#27687 ua mint egy monsztáért. össz xp: combat*2+20 asszem -
#27686 a halálfej nagy baj :-) az inkább a "nyomjukle!" nevű kar felé dönti a mérleget. -
#27685 na jó akkor az volt a best eq :-P
de akkor is sokkolt a halál :-D
mert én hülye ki voltam éhezve a gyakásra és lenyomtam egy lvl4et :-D azátn engem -
#27684 én fél évi gamélás után mondtam ezt amikor adam legs mith plate addy longom volt :-D -
#27683 Hungary írt anno egy elég fasza fishing-cooking-combat-magic fejlesztő módszert Karamján. Anno én is nyomultam ott, de nem nagy csontikra combat xp miatt hanem Lesserekre rune med miatt :-P -
#27682 hmm olyasmi :-)
és menj laggos szerverre! Bár lehet ami neked laggos az másoknak nem :-( És lehet fordítva is :-) -
#27681 most értem haza suliból! -
#27680 :-((( jer csetre :-P mostanában beindult! -
#27679 Asszem most hagytam abba ezt a gémet egy hónapra :)))
DE IDEGES VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#27678 de hülye vagyok vlk val harcoltam a wildban, csak 3 itememvolt és most nincs meG!!! és köztük volt a rune long meg az addy plate meg a leg!!!! BASSSZA MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Androidus #27677 Francba, ettől tartottam.
Ha mondjuk vagyok 90+ szintű, és állig rune-ban vonulok, de chainnel, természetesen, és mondjuk idejekorán beszerzek egy halálfejet hozzá, az mennyire elriasztó? Akkor is betámad minden majom? -
#27676 ha pl egy lvl 21es fazont kinyirok a wildben mennyi xpt kapok? -
#27675 télleg azért is kapsz xpt ha a wildben kinyírsz vlkt? -
#27674 wildyben nem jó szvsz trainingelni. A sok idióta akkor is megtámad ha látja hogy 3 itemer vagy -
#27673 Mi a neved a játékban? Találkoznunk kéne :) -
Androidus #27672 Én azért szeretem, mert rendkívül sokrétű a fejlesztés. Pont nekem van kitalálva, hogy egyszerre lehet csinálni benne mindent. Pl. Mostanában előszeretettel látogatom a chazm pitet. Bányászok goldot, mert az tetszik, bányászok coalt, mert az kell a mith-hez, bányászok mith-et, mert az is kell a mith-hez, bányászok silvert, mert az meg kell a craftinghoz, bányászok addy-t, mert marhára tetszik, hogy már birom bányászni, de közben viszek egy szál kardot is, és takarítom az útba eső skorpiókat, nem is hiszitek, milyen jól jön a combat xp :) Ja, és még a rúnákat is fölkapom, ha épp úgy jön ki a lépés, mert waterből sosincs elég. Megyek, mint a motolla, és szerintem több xp-t szerzek, mint az a másik 8 ember összesen, aki ott lézeng, és egy-egy szikla mellett ácsorog. Közben észrevétlen mennek föl a skilljeim, és hoppá, crafting szintlépés, mining szintlépés, stb. :) Ilyen kombókat jól ki lehet eszelni, igazából szerintem ez a játék erre van kitalálva. -
#27671 Yeahh megvan az atk lvl 40 megyek a bankba a rune longért :D
Köszi SIR AMS :) -
Androidus #27670 Simogassad azt, aki 500-ért adja, és mondjál neki sok szépet. Vedd meg tőle az összeset mindig, és add el 1k-ért :) -
Androidus #27669 Tehát legyen legalább 70 életem, ugye? :) És ha csapat közelít, akkor logolás? -
#27668 Disznaj: meg lett a cuccos? :-D -
#27667 Van neted? akkor gyere játsazni :D -
#27666 uhh:((
az nemjo :) -
#27665 VÉGRE megint van net! Vasárnap csak 5 percig működött. -
#27664 Van társaságom. De én így is szórakozok :) De cvsak azért kérdeztem, mert kíváncsííí voltam mi értelmet látok abban, h az egérrel kattintgatsz és oda megy az ember :))) -
#27663 Szerintem így, hogy alig van társaság, már nincs értelme.
Egyébként meg a társaság. -
#27662 Hali!
Köszi a válaszokat.
És úgy tom eladni h kiállok Varrock közepére és villogó betűkkel: I SELL STR POTIONS!!!! 1K EACH!!! PRESSS 6666666
:) -
#27661 A halálfej akkor tűnik el amikor 20 percet játszottál anélkül hogy megtámadsz valakit (vagy meghalsz :-P)
Én a fun miatt játszottam :-) Többiekkel együtt nyomni, v legalábbis csetelni... amikor már mindenki elment és csak kovácsoltam kovácsoltam kovácsoltam akkor egyszer csak abbahagytam... -
#27660 1k az ára általában -
#27658 Pont annyi mint a többinek, szorakozás