34579
RuneScape
-
Androidus #27738 Én meg sose kereskedtem nagyban rúnákkal. A scapeboard-on anno láttam 40-50-ért is nagy tételben, szóval nagyon mozognak az árak. Nekem 15-öt megér, esetleg, ha nagyon sok van egyben, 20-at. Ha adod ennyiért, adod, ha nem, nem. -
#27737 Jójó, de figyu, Androidus, már nem játszottam 1 éve, szóval nem tudom az árakat.
Légyszi mondj te árat, de légyszi ne verj át nagyon még viccből se :) -
Androidus #27736 Ha nem aranyáron adod őket, akkor body és mind kivételével jöhetnek, majdnem korlátlanul :) Ez a kettő azért nem, mert amíg az ice cave-ben tápolok, a giantek gyakorlatilag többet dobnak, mint amennyit el tudok használni. Főleg body-t. -
Androidus #27735 Hát, eléggé bele tudom magam ásni a játékba ;) Aztán ez úgy szokott törpénni, hogy amikor megint lemaradok egy melóról emiatt, akkor elszégyellem magam, és becsukom a játékot egy időre :) -
Androidus #27734 Ha rám gondoltál, akkor ugyanezen a néven. Javaslom egyébként, hogy használd bátran a "Válasz" gombot, és akkor nem kell találgatni, hogy kihez beszélsz :) -
Androidus #27733 Rám akarsz ígérni? :) Vigyázz, mert neked rontok wildy-ban, és kénytelen leszel lepékázni :))) -
Androidus #27732 Nem kell megköszönni, nem szívességet teszek, hanem üzletet ajánlok. A piaci áruk ennél följebb van, de ha pénzszűkében vagy, akkor azt hiszem, ez is jól fog jönni. Nekem az a jó benne, hogy mivel már kiütést kapok a rúna vásárlástól (meg Tarhonya is kiütést kap az én rúna vásárlásomtól :))), inkább megfizetem, ha valaki átvállalja. -
Androidus #27731 Naná :) Hol van még a top 5000 :o
Viszont cooking listán szépen óvatosan kiszorítanak a 100-ból, brühühü :(
Totalban is szinte lehetetlen bekerülni a top 10k-ba. A múltkor néztem, hogy 948 kell hozzá. Nekem most van 948, erre mennyi kell hozzá? 965. Francba :) Igazán megállhatnának a többiek a fejlődéssel, amíg én játszok :))) -
#27730 kb. 2002 nyara óta akarom elbusinesselni őket...
még nem sikerült :)) -
#27729 jeeeee.
Van párezer eladó runám, ha kell vkinek, de csak az olcsóbb fajtából van, water, earth, body, esetleg akad mind és talán pár air. -
#27728 Már van egy csomó rúnám jeeeee :D -
#27727 kopter -
#27726 heli. -
#27725 Androiudus! Te is egész nap játszol? :D Lesz kivel beszélgetnem éjjel amikor játszom :D -
#27724 Deesno beléptem,akkor benn voltál 5 köszöntem majd kiléptél, de nem vettél észre. Pedig vettem neked csomo cuccost.
A merc egyébként 20as szintig studdedet hord utána cask chaint.
És megnéztem tegnap az invertorydban volt csomo left hand fegvyer csak lehet laponi is az invertoryba.És mindig odaadta neked a csáko az összes weapont szal csomo volt nálad.
Fontos a cuccra kattintva a shift+i kombinácioval olvashatoid a tulajdonságait és ha simán bal gombbal rákattintasz ott irhja milyen hand. Na gyere vissza a gameba -
#27723 hááát egen. és tetszik :-P -
#27722 JA és egy utolsó tok adni air és fire staffot -
#27721 ÉS Te milyen néven gémelsz?
Mostmár abbahagyom az 1 mondatos irogatásokat :D:D:D -
#27720 Ja és csak ebből a 4ből kell? Tok adni lawot meg cosmicot is. -
#27719 Azért is van earthból sopkam mert 80vannal mentem be :))) -
#27718 Earthból RENGETEGEM van, de air az jó lassan jön... -
#27717 Hali!
KÖSZZZZIIIIII!!!!!!!!!!!!! De ebben neked mi a jó? :) Igen ez a karakterem neve is. -
#27716 daocos :,-( -
#27715 wow te állat :)
folytatod a combat traininget? -
#27714 harhar a másik gépen sokkal jobban fut ;-) -
#27713 Csabi, Marchus:
Privizzetek rá Disno -ra ;-)
Most lettem hármas [lol :-)] de alt+taboltam, és kilépett mert nem ízlik a multitask :-( -
#27712 hujuj nem mondok semmit nem akarok rosszat tenni veled :-P -
#27711 gratz -
#27710 Jó estét! Bár most reggelt :-P -
Androidus #27709 Ja, egyébként most lett meg a combat 81 :) Alvás-zavar rulez :))) -
Androidus #27708 Mondok egy módszert. Elcsattogsz Varrockba, és a rúna boltban felvásárolod az összes air, water, earth és fire rúnát. Darabja 1-7 arany attól függően, hogy mekkora a készlet. Amikor az összes pénzedet elköltötted így, odajössz hozzám, és én megveszem tőled 15-ért darabját. Ezt megint rúnára költöd, és így szépen megfialtatod :) Én egy millióig hitelképes vagyok jelenleg, annyi meg talán már elég arra, hogy új cuccot vegyél :))) A rune longot tőlem is megveheted egyébként 20k-ért. Ez a karid neve is? -
#27707 álmodjatok szépeket gyermekeim :D -
#27706 néktek is szép jó estét -
#27705 jó estét -
#27704 oké :))) a mithril is jó nem? -
#27703 jó estét. -
#27702 60 mininggal legfeljebb szént bányászol a mining guildben, addy=lvl 70 -
#27701 Lécci szánjatok meg valamivel :)
Aztán békénhagylak Titeket :) Felfejlesztem a miningomat 60ra és bányászok addyt -
#27700 Az is sok :D -
#27699 na ezt nem tudtam :) Ezt mé nem mondtátok? :)