34579
RuneScape
  • Androidus
    Én meg sose kereskedtem nagyban rúnákkal. A scapeboard-on anno láttam 40-50-ért is nagy tételben, szóval nagyon mozognak az árak. Nekem 15-öt megér, esetleg, ha nagyon sok van egyben, 20-at. Ha adod ennyiért, adod, ha nem, nem.
  • Taranov
    Jójó, de figyu, Androidus, már nem játszottam 1 éve, szóval nem tudom az árakat.
    Légyszi mondj te árat, de légyszi ne verj át nagyon még viccből se :)
  • Androidus
    Ha nem aranyáron adod őket, akkor body és mind kivételével jöhetnek, majdnem korlátlanul :) Ez a kettő azért nem, mert amíg az ice cave-ben tápolok, a giantek gyakorlatilag többet dobnak, mint amennyit el tudok használni. Főleg body-t.
  • Androidus
    Hát, eléggé bele tudom magam ásni a játékba ;) Aztán ez úgy szokott törpénni, hogy amikor megint lemaradok egy melóról emiatt, akkor elszégyellem magam, és becsukom a játékot egy időre :)
  • Androidus
    Ha rám gondoltál, akkor ugyanezen a néven. Javaslom egyébként, hogy használd bátran a "Válasz" gombot, és akkor nem kell találgatni, hogy kihez beszélsz :)
  • Androidus
    Rám akarsz ígérni? :) Vigyázz, mert neked rontok wildy-ban, és kénytelen leszel lepékázni :)))
  • Androidus
    Nem kell megköszönni, nem szívességet teszek, hanem üzletet ajánlok. A piaci áruk ennél följebb van, de ha pénzszűkében vagy, akkor azt hiszem, ez is jól fog jönni. Nekem az a jó benne, hogy mivel már kiütést kapok a rúna vásárlástól (meg Tarhonya is kiütést kap az én rúna vásárlásomtól :))), inkább megfizetem, ha valaki átvállalja.
  • Androidus
    Naná :) Hol van még a top 5000 :o

Viszont cooking listán szépen óvatosan kiszorítanak a 100-ból, brühühü :(

Totalban is szinte lehetetlen bekerülni a top 10k-ba. A múltkor néztem, hogy 948 kell hozzá. Nekem most van 948, erre mennyi kell hozzá? 965. Francba :) Igazán megállhatnának a többiek a fejlődéssel, amíg én játszok :)))
  • Taranov
    kb. 2002 nyara óta akarom elbusinesselni őket...

még nem sikerült :))
  • Taranov
    jeeeee.

Van párezer eladó runám, ha kell vkinek, de csak az olcsóbb fajtából van, water, earth, body, esetleg akad mind és talán pár air.
  • Nefasturris
    Már van egy csomó rúnám jeeeee :D
  • Tarhonya
    kopter
  • Taranov
    heli.
  • Nefasturris
    Androiudus! Te is egész nap játszol? :D Lesz kivel beszélgetnem éjjel amikor játszom :D
  • Csabee
    Deesno beléptem,akkor benn voltál 5 köszöntem majd kiléptél, de nem vettél észre. Pedig vettem neked csomo cuccost.
    A merc egyébként 20as szintig studdedet hord utána cask chaint.
    És megnéztem tegnap az invertorydban volt csomo left hand fegvyer csak lehet laponi is az invertoryba.És mindig odaadta neked a csáko az összes weapont szal csomo volt nálad.
    Fontos a cuccra kattintva a shift+i kombinácioval olvashatoid a tulajdonságait és ha simán bal gombbal rákattintasz ott irhja milyen hand. Na gyere vissza a gameba
  • Disno
    hááát egen. és tetszik :-P
  • Nefasturris
    JA és egy utolsó tok adni air és fire staffot
  • Nefasturris
    ÉS Te milyen néven gémelsz?

Mostmár abbahagyom az 1 mondatos irogatásokat :D:D:D
  • Nefasturris
    Ja és csak ebből a 4ből kell? Tok adni lawot meg cosmicot is.
  • Nefasturris
    Azért is van earthból sopkam mert 80vannal mentem be :)))
  • Nefasturris
    Earthból RENGETEGEM van, de air az jó lassan jön...
  • Nefasturris
    Hali!

KÖSZZZZIIIIII!!!!!!!!!!!!! De ebben neked mi a jó? :) Igen ez a karakterem neve is.
  • Tarhonya
    daocos :,-(
  • Tarhonya
    wow te állat :)
    folytatod a combat traininget?
  • Disno
    harhar a másik gépen sokkal jobban fut ;-)
  • Disno
    Csabi, Marchus:

Privizzetek rá Disno -ra ;-)

Most lettem hármas [lol :-)] de alt+taboltam, és kilépett mert nem ízlik a multitask :-(
  • Disno
    hujuj nem mondok semmit nem akarok rosszat tenni veled :-P
  • Disno
    gratz
  • Disno
    Jó estét! Bár most reggelt :-P
  • Androidus
    Ja, egyébként most lett meg a combat 81 :) Alvás-zavar rulez :)))
  • Androidus
    Mondok egy módszert. Elcsattogsz Varrockba, és a rúna boltban felvásárolod az összes air, water, earth és fire rúnát. Darabja 1-7 arany attól függően, hogy mekkora a készlet. Amikor az összes pénzedet elköltötted így, odajössz hozzám, és én megveszem tőled 15-ért darabját. Ezt megint rúnára költöd, és így szépen megfialtatod :) Én egy millióig hitelképes vagyok jelenleg, annyi meg talán már elég arra, hogy új cuccot vegyél :))) A rune longot tőlem is megveheted egyébként 20k-ért. Ez a karid neve is?
  • Nefasturris
    álmodjatok szépeket gyermekeim :D
  • Taranov
    néktek is szép jó estét
  • Nefasturris
    jó estét
  • Nefasturris
    oké :))) a mithril is jó nem?
  • Taranov
    jó estét.
  • Tarhonya
    60 mininggal legfeljebb szént bányászol a mining guildben, addy=lvl 70
  • Nefasturris
    Lécci szánjatok meg valamivel :)
    Aztán békénhagylak Titeket :) Felfejlesztem a miningomat 60ra és bányászok addyt
  • Nefasturris
    Az is sok :D
  • Nefasturris
    na ezt nem tudtam :) Ezt mé nem mondtátok? :)