RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez is én voltam :)

Hidden Beks - Adreania - Commando

Tarhonya
Ne flameljetek. Mindenki arról dumál amirõl akar. Kész.Ha nem tetszik az offolás ne nézz oda. Ha nem tetszik a másik pofája ne nézz oda. Felesleges itt ütni-vágni egymást
Régi én :)

Én réginek számítok?

Készül

Taranov
akkor jó. Hogy haladsz az RS-es oldallal?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
nem ismerem

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nevetséges. "moderálást kérni" Mintha a rendõrségre mennél feljelentést tenni. röhejes.

Taranov
Nem gondolom, hogy valaki segít megvalósítani a terveidet, hogy ez a topik a te uralmad alá kerüljön. ha olyanom van, bogarászhatsz a GTA-s képek között. Én döntöm el, hogy beteszek-e képeket.
És amikor teleszpemmeltük a fórumot, azt nem egyedül csináltam, sokan részt vettek benne.

Taranov
Beszélj a játékról a saját fórumodon, ha ez nem elég jó. Miattad nem fog itt semmi változni. A moderátorok is úgy döntöttek, hogy a régi fórumosok offolhatnak.

Nekem már van mith 10 percig kattogtam az eladónál érte!!!

Nagy a forgalom ott!
(dwarf mine a kisbolt mellett)

Nem kell member a pickaxe-hoz meg a bag-hez!

Nem kell hozzá :)

Tarhonya
Itt a visszanemtérõ lehetõség az rs conversationre
Tarhonya
Nem duzzogni kéne, hanem rs-rõl beszélni. A személyes problémákat meg félre lehet tenni.
Hi all.
Mindenkinek jó reggelt

Egyébként pedig merõ tapintatból gondoltam úgy, hogy jobb lesz egy másik helyen próbálkozni. A B verzió az lett volna, hogy moderálást kérek, és akkor mehettetek volna máshova daoc-ról meg mittudomén mirõl beszélni. Kérdezte az admin, hogy milyen megoldást javasolok, én meg azt válaszoltam, hogy már megoldottuk. Hát így jártam.

androidus.freeblog.hu

Nem az a problémám, hogy nem engeded meg, hanem az, hogy nem óhajtom kibogarászni a témába vágó hozzászólásokat abból a szemétdombból, amit pont te kreálsz, amikor olyanod van.

androidus.freeblog.hu

Tényleg? Miután kibogarásztan Taranov 200 képes offtopicja közül? Már megbocsáss, de ez itt csak szemétdomb volt abban az idõben, amikor még megpróbáltam itt a játékról beszélni. Mondjuk marhára megtisztelõ, hogy az csak nekem szólt, és amióta nem itt próbálkozom a lehetetlennel, márminthogy magyar rs fórumot találni, csinálni, azóta elcsitult minden. Viszont én inkább lemondanék errõl a megtiszteltetésrõl, csak lehessen valahol a játékról beszélni. Csak az a kérdés, hogy hol?

androidus.freeblog.hu

Taranov
Az embernek nagy élmény magával beszélgetni, de az én meglátásom szerint nyugodtan beszélhetsz itt RS-rõl, még én is szoktam rá válaszolni, az RS-esek pedig még inkább.

Taranov
tudnál az alvásos dologról mesélni kicsit? Nem igazán értem? De végülis nem gond, majd holnap bemegyek RS-be, és ott kipróbálom, csak nem vagyok már member, pedig az kell hozzá, nem?

Tarhonya
Mindig is lehetett rs-rõl beszélni, maga döntött úgy hogy elvonul
Na most akkor mivan? Lehet már itt rs-rõl beszélni? Mert valahol kellene, én szeretnék. De a másik fórumban a kutya nem válaszol semmit. Magammal meg minek beszélgessek?

androidus.freeblog.hu

Taranov
az tök jó. Húú, de utáltam a hard-soft rocksot

Azért nem eszik olyan forrón a kását. Egy kattintással csak egyet hajlandó banyászni, utána leáll. Viszont már csak soft rock van, úgyhogy már az is valami, ha egy kattintással tényleg jön valami produktum.
A hálózsák meg ez együtt fel fogja forgatni a fémárakat, én szóltam...

De jó, hogy két fórum van...

androidus.freeblog.hu

Disno
remélem lehet smithelni pickaxét... mert akkor eleve mithril pick rlz :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
deh gondolom members only :-/

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
huh gecc még nem fogtam fel hogy mi történt de úgy lássék vmi jó :-D

Norbesz
Na ha ezt Deesno mester észreveszi :]]
Tarhonya
Alvás bagben= minimális idõ, de a cheting megelõzésére egy kérdésre kell válaszolni/ beírni a boxba egy szót ami a képernyõn van.
Az elõbb láttam egy gyereket aki 500K-t akart adni egy rune pickaxért. 2 hét és beállnak 35K-ra :D
Tarhonya
Örüljünk :D
Egy rune pickaxe segítségével 1 klikk=12, nem olyan ismétlõdõ! Deesno, iron mining= relaxációs gykorlat innentõl :D És az xp is gyorsabb lesz gondolom. Hard/soft rocks megszûnt! W00t
Tarhonya
WOW UPDATE!!!!
SLEEPING BAGS! ÚJ QUEST!
ÚJ PICKAXEK
Norbesz
MEGAGRATS (kis késéssel)
Taranov
ja, az cool

Whitenigger95
az a szép!
Taranov
nem voltam suliba

Norbesz
Csekkoltam
Háát érdekes.. A réginél szvsz jobb.
Tarhonya
Nézzenek csak szét a runescape.com news részlegében. Yummy 3D képek és info!
hali Tara.
mit keresel te a suiba?

Norbesz
ok
Taranov
csak egyesek elõl titkolom.

Taranov
neked is

Taranov
neked is :)

Taranov
fantasztik

Taranov
GrrrrraaaaaaTtttTTTTZzzZZZzzZZZzzzz .-)

Taranov
jó, csinálj amit gondolsz, egyelõre 200 Mbyte tárhellyel számolhatsz, és akkor pls ami ráfér, és amit van kedved, tegyünk fel az én tárhelyemre, mert valóban zavaró, ha egy ingyenes tárhely lassú, illetve sok felugró reklám meg hasonló rossz dolgok vannak.

Disno
ehh :-)) gratula, így tovább!!

Ezt már nem bírom ki, hogy ne újságoljam el itt is :) A mai frissítéssel bekerültem a cooking hiscores top100-ba :))) Jeeeeeeeee :)))))))

androidus.freeblog.hu

Disno
np

thx