34579
RuneScape
  • Nefasturris
    Lenne PÁR kérdésem:

A halálfej mennyi ideig van fölötted? (nekem nincs csak érdekel)

És nehogy félreérteséteek, szerintem nagyon jó játék nem azért kérdezem, de SZERINTETEK ennek a játéknak mi értelme van? A Ti verziótok érdekelne.
  • Balusz
    na én reloaded:)
  • Taranov
    Akkor csak hajrá!!! :))
  • Nefasturris
    :)

Aprítom a giantokat :D
  • Taranov
    NA majd legközelebb
  • Nefasturris
    :)

Csak egy köszönösré :D
  • Taranov
    Én már félálomban vagyok sry, mindjárt alszom is :))
  • Nefasturris
    taranov gyere már játszani ha ilyen aktívan netezel. Plííízzz :)
  • Taranov
    Tudom, úgy értem, hogy te akkor iszol, ha jön veled szembe egy nagyobb, vagy egy olyan, akiről azt hiszed, hogy pure.
    Mert akkor gyorsan iszol, mert attól félsz, hogy pure.
  • Nefasturris
    és menjiért tom eladni? Nekem 500gpért akarták
  • Nefasturris
    :D:D:D::D:D:D:D:D Thx a helpet
  • Disno
    A pure MINDIG iszik ;-)
  • Csabee
    a pure is iszik
  • Taranov
    Igen, nem olyan sok ideig, de ha viszel egy egész potiont, akkor elég sok lesz, mert 4 adag van benne.
    Tehát ha wildbe viszel 2-t, és mindig iszol egyet, mikor jön vki, és nagyobb mint te, vagy pure, akkor az úgy jó lesz :))
  • Nefasturris
    HAli!

Ha megiszok egy str potiont mi történik? Egy KIS ideig lesz csak több strem?
  • Disno
    MArc, te vandál, nem kell mindent komolyan venni :-D
  • Disno
    Hümm, most feltételezem, hogy nem PK a célod, hanem a monsztagyakás. Az a baj, hogy a játék jobban függ a véletlentől, mint a skillektől, de érdemes defet is nyomni. Skillnövelő prayert inkább 10%-ost érdemes használni, mert a 15%-nak túl nagy a drainje. Str potot használhatsz, ha arra mész, hogy lesebezd az ellent annyira, hogy elszaladjon :-P
  • Disno
    Sajnos, lehetetlen, hogy sose bírjanak legyakni :-(
    Hacsak nem mész lvl 20on feljebb, de a jó monsztatréningplaccok fent vannak: Ice Plateau, Nature Island [Lesser & Greater Demon] :-/
    Ha csapatban vannak, akkor kicsi az esély a menekülésre, kivéve ha idejébe meglátod őket. Ha magányos farkas az illető, 3* ~22 dmg-t elő tudnak varázsolni :-(

Én eddig kb 6x voltam wildyben, és mindig meghaltam :-)) Egyszer nyírtam ki egy lvl 4est, majd egy ~30ast :-PP
  • Disno
    ehh valahol kéne dumálnunk... mindig amikor írsz fórumra, felmegyek RSre hátha vagy...
  • Androidus
    Ja, és az attribútumaimhoz mit szólsz? Csak az erő számít, vagy ki lehet dolgozni egy stratégiát nem pure karinak is? Érdemes-e erőnövelő prayert, str potit, ruby ammy-t használni?
  • Androidus
    Nem tudom, miért gondolod, hogy nálam lámább lehetsz :) Én kétszer voltam eddig wildy-ban összesen. Útálok behalni, képtelen vagyok a mérleget nézni. Úgy szeretném csinálni, hogy gyakolatilag sose bírjanak legyakni. Lehet ilyet?
  • Androidus
    Mega-gratula :)
  • Whitenigger95
    drakula
  • Disno
    max egy!
  • Disno
    w00t gracc :-D
  • Disno
    :-((
  • Tarhonya
    JA egyébként SW00t SW00t! 1100 SKILL TOTAL
  • Tarhonya
    Wáwáwáwá egész nap nem volt netem :P buzi ISP elbasztott vmit
  • Taranov
    Hát azért az kicsit túlzás, hogy 2 éve fejezted be, mondjuk 1 éve, vagy 1,5 éve.
  • Disno
    Tippek:

Nézegesd a mapot sűrűn, hogy ne legyenek fehér pöttyök a közeledben :-P
    Ne igazán legyen kevés a hp-d és legyen foodod.
    Jó ha van rúnád, mert lefutsz lvl 20ra és tpzel.
    Ha íjász PK is jön ellened, akkor jó prayert benyomni.
    Ha laggol a game nem érdemes kimenni a vadonba.
    Ha menekülsz ne idegesen összevissza kattintgass hanem nyugodtan, hatásosabban mozog a karaktered.
    Ugye az alone pure PKktól nem igazán lehet félni, igaz, hogy tud 3 hittelni, de nem sikerül mindig, és ha távolról meglátod, hogy ott van a közeledben, akkor meg tudsz lépni előle.
    Ha csapattal jönnek, mage + archer, több harcos és körbekerítenek... Szivacs :-P

Bah asszem eltértem a témától meg sokmindent írtam amit te is tudsz de most ez jutott eszembe :-)

Sok hp-val kell rendelkezni, és a nagy combat elriasztja az embereket, és ha rune chaint viselsz (akár ideiglenesen is) akkor felmerül bennük hogy lehet hogy pure vagy :-)

PM Blockot kapcsold be!

Én anno azt csíntam [sokkal lámább vagyok/voltam mint te] hogy 3 cuccal kimentem greater demont irtani rune large beszerzés céljából :-P Ha meghaltam visszagyalogoltam, ha dobott volna, akkor +1 item prayert benyomtam.
  • Disno
    tudom. de te is tudod hogy másfél évet minimum játszottál.
    egy szép kis kivonás és kijön hogy egy éve nem jáccottál :-P
  • Androidus
    Nem adom fel :) Beszéljünk RS-ről! Szóval. Szerintetek milyen paraméterekkel kell, hogy rendelkezzek ahhoz, és mit kell csinálnom hozzá, hogy full rune-ban kimerészkedhessek a wildba monsztát ölni, és ne verjék le rólam a cuccost 5 percenként? Most 62, 62, 72, 66 a paramétereim, hozzá 52 prayer és 70 magic, ez ugye combat 80. Mit lehet ezzel kezdeni?
  • Marchus
    kérdez... -)
  • Marchus
    úgy értem hogy mióta nhem gamelek...
  • Disno
    Jó reggelit
  • Disno
    heh :-D
  • Taranov
    Vice City vagy gta 3?
  • Nefasturris
    A Jelek? Hm ... Nem rossz film nekem tetszetttt
  • Disno
    akúrva... haldoklik a videókártyám... egy óra mire el tudtam érni hogy működjön a monitor és most szép lila színekben pompáz...
  • Taranov
    reggelt.