34579
RuneScape
  • Disno
    Mivel AoD klánban vagyok, ezért Albionban játszok egy 19es Highlander Mercenaryval, offenziv leszek [50 dw es slash, 28 parry] es amint 24es leszek megyek BGbe :-)
  • Taranov
    ja, csak DAoC pl. számomra nem volt érdekes, aktívan játszottam 3 és fél hónapot, egyébként meg 7 hónapig voltam befizetve :))
  • Taranov
    Mi a neved? Hányas vagy? Melyik birodalomban játszol?
    Milyen faj vagy?
  • Disno
    RSen senki, tibián már FÉL EGYKOR!!!!!!! full a server. ez a legfőbb oka amiért nem tibiázok. mer Tarhonya vissza RSre, PAsc mindig eltiltva, és amúgy is alig jutok be :-( DAoC rlz ;-)
  • Disno
    ehh hello
    rég láttalak :-(((
    most még van időd gyrosan ugorj fel csetre!

és igen, daoc. viszont neked is meg lehetne oldani ideiglenesen! majd dumálunk erről. megnézem Tibián vagy-e :-)
  • Disno
    valószínűleg :-( de most jer csetre :-) Ha nem jössz akkor én RSre :-P mer tesóm kitúrt :-PP
  • Disno
    lol :-P
    szal ígéreteimet betartom.
    még ha két év elteltével is :-P
  • Pascalesp
    Halireggelt mindenkinek!
    Azt nem mondanám, hogy visszatértem, de tegnap is meg ma is kaptam 2óra játékidőt!
    Disznaj: Hol csetelsz, mert nemtaláltalaksehol, gondolom DAoCozol. Én meg nem... :-(
  • Androidus
    Jó reggelt! :)

Aszongya "The user androidus does not appear in the hiscore table for Cooking" hö-hö :)))))

Ilyen se volt még, hogy elcsíptem a hiscore update-et :)

Már csak 800k xp a 99-ig, és megvan hozzá a raw certem, juhé :) Tök fura, hogy amikor kérdezik, azt kell válaszolnom, hogy hát izé, nem veszek több halat :)

Pedig rájöttem, hogy tök egyszerű diktálni az árakat. Amikor pár napja visszajöttem sütögetni, azt láttam, hogy tök káosz van, alig lehet kereskedni, gyakorlatilag ugyanannyiért ad-vesz mindenki, olyan, mint a coal. 1k volt a raw is meg a cooked cert is. Viszont mindenki azonnal lecsapott még az 1.2k-s certemre is. Namondom ebből elég, ezentúl 1.5k-ért adom. Egy nap múlva már látom, hogy 1.5-ért kínálják mások is :)

Úgy látszik, ki kell egészíteni a kereskedő teóriámat azzal, hogy érdemes egy helyen maradni, ugyanazon a szerveren, ugyanazon a placcon, és ott nyomatni az árakat.
  • Tarhonya
    bleh, el fogsz innen szokni :,-(
  • Taranov
    Deesno, te daocozol? :)) Jéé, ezt is megéltük :))
  • Disno
    egyik sem... se fórum, se cset :-(

az első 3 nap alatt 36 óra volt a tiszta játékidőm :-P

de ezen változtatok, megpróbálok rájönni hogy kell ablak módban futtatni a daocot és akkor cset 1000x
  • Taranov
    hehe :))
  • Androidus
    Kösz :) Februárban kezdtem, de 3 hónapot kihagytam.

Most már nem hagyom annyiban :) Már csak 900 ezer xp kell a 99-hez, és majdnem meg is van hozzá a raw cert.
  • Tarhonya
    De nagy a csönd :-(
    Deesno átszoktál a DAOC fórumra és a #daoc szobába? :,-(
  • pityogo2
    gratula. mióta játszol?
  • Taranov
    gratzzzzz :-))
  • Androidus
    Hehe, én is fenn voltam sokáig :) A komoly dolgok mindig éjjel történnek. A 954-ik skillpontom arról nevezetes, hogy az a cooking 98 :))) Már csak 1,2 milla van a következő szintig :)))))
  • Taranov
    az csak 5 és fél óra
  • Taranov
    éjfélkor aludtam el, és 11:17-kor keltem :)))
  • Nefasturris
    Androidus megvannak a rúnáid.
  • Nefasturris
    Androidus, bocsi h tegnap csak úgy leléptem szó nélkül, majd a játékban leírom miért.

Még 1x bocsi...
  • Nefasturris
    Ok, én msot fent leszek. egy picit.
  • Androidus
    Jövök-jövök, csak ma nem erőltettem a dolgot, mert olyan lagos az rs, hogy ihaj :(
  • Nefasturris
    A barátom neve.

De lehet hofy "F"et nem tud olvasni a terrorista, mert az nincsen a TArhonyában, és Ő megcsinálta :)))
  • Taranov
    Turkey2k3? Az mi?

Fociban Törökországnak drukkolok!!!!

powahhh
  • Taranov
    :))
  • Nefasturris
    na nem jösssz androidus??? már van annyi rúnám ami 34Kt ér
  • Nefasturris
    De ez azért különös, mert utánam a barátomnak lazán elfogadta a kis köcsög terrorista! Úgy látszik nem tudja elolvasni az "N" betűt! MERT AZ NINCSEN A TURKEY2K3BAN!!! MUHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
  • Nefasturris
    Ez nem is a király, csak a terrorista a király ruhájában és maszkjában! Igen! ez egy új titkos quest! és a király egy szekrényben van megkötözve! és meg kell találni! Mert az a király csak egy terrorista, aki nem tudja elolvasni hogy kibebaszott nagy betűkkel NEFASTURRIS van írva a tekercsre! És itt hibázik! És csak páran tudják megoldani ezt a questet, a kiválasztottak! Ésd én egy vagyok ezek közül!!! MUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
  • Nefasturris
    Na ennekm mégjobban örülök, volt még egy fél shieldem, kaptam még egyettttt és megint azt mondja hogy a tekercsen nem az én nevem áll!!! Bassza meg a hülye farok király nem tud olvasni?!?!?! ezt nem hiszem el...... És így majd a champions guildbe sem tok bemenni tök jó.,.. és nemtom megolni a sárkányt tudok örülni..
  • Nefasturris
    Na ennek kurvára örülök! Odaviszem azt a kicseszett papírt a shield of arravról a kingnekl (megcsináltulk egy haverral) és azt mondja hogy nem az én nevem van rajta! Mert én adtam oda a a pajzsot a múzeumosnak, és odaadtam a másik papírt a haveromnak, és azt mondja hogy nem az én nevem van rajta!! bassza meg! most mit csináljak? :(
  • Taranov
    :)))
  • Nefasturris
    Van mrá egy csomó rúnám
  • Nefasturris
    HalI!

Lenne egy fontos dolog: Szóljatok nekem, ha Ti is kéápzelődtök, mert akkor tudjuk majd h ez a runescape mellékahtása :D Mert én képzelődök...
  • Nefasturris
    és egy kérdőjel is :)
  • Nefasturris
    law runát is veszel Androidus
  • Nefasturris
    Akkor ma leszel fönt? Mert én most fogok fölmenni.
  • Taranov
    Dobry vecer!!
  • Tarhonya
    Yumm Läkerol!