34579
RuneScape
-
#27784 Mivel AoD klánban vagyok, ezért Albionban játszok egy 19es Highlander Mercenaryval, offenziv leszek [50 dw es slash, 28 parry] es amint 24es leszek megyek BGbe :-) -
#27783 ja, csak DAoC pl. számomra nem volt érdekes, aktívan játszottam 3 és fél hónapot, egyébként meg 7 hónapig voltam befizetve :)) -
#27782 Mi a neved? Hányas vagy? Melyik birodalomban játszol?
Milyen faj vagy? -
#27781 RSen senki, tibián már FÉL EGYKOR!!!!!!! full a server. ez a legfőbb oka amiért nem tibiázok. mer Tarhonya vissza RSre, PAsc mindig eltiltva, és amúgy is alig jutok be :-( DAoC rlz ;-) -
#27780 ehh hello
rég láttalak :-(((
most még van időd gyrosan ugorj fel csetre!
és igen, daoc. viszont neked is meg lehetne oldani ideiglenesen! majd dumálunk erről. megnézem Tibián vagy-e :-) -
#27779 valószínűleg :-( de most jer csetre :-) Ha nem jössz akkor én RSre :-P mer tesóm kitúrt :-PP -
#27778 lol :-P
szal ígéreteimet betartom.
még ha két év elteltével is :-P -
#27777 Halireggelt mindenkinek!
Azt nem mondanám, hogy visszatértem, de tegnap is meg ma is kaptam 2óra játékidőt!
Disznaj: Hol csetelsz, mert nemtaláltalaksehol, gondolom DAoCozol. Én meg nem... :-( -
Androidus #27776 Jó reggelt! :)
Aszongya "The user androidus does not appear in the hiscore table for Cooking" hö-hö :)))))
Ilyen se volt még, hogy elcsíptem a hiscore update-et :)
Már csak 800k xp a 99-ig, és megvan hozzá a raw certem, juhé :) Tök fura, hogy amikor kérdezik, azt kell válaszolnom, hogy hát izé, nem veszek több halat :)
Pedig rájöttem, hogy tök egyszerű diktálni az árakat. Amikor pár napja visszajöttem sütögetni, azt láttam, hogy tök káosz van, alig lehet kereskedni, gyakorlatilag ugyanannyiért ad-vesz mindenki, olyan, mint a coal. 1k volt a raw is meg a cooked cert is. Viszont mindenki azonnal lecsapott még az 1.2k-s certemre is. Namondom ebből elég, ezentúl 1.5k-ért adom. Egy nap múlva már látom, hogy 1.5-ért kínálják mások is :)
Úgy látszik, ki kell egészíteni a kereskedő teóriámat azzal, hogy érdemes egy helyen maradni, ugyanazon a szerveren, ugyanazon a placcon, és ott nyomatni az árakat. -
#27773 bleh, el fogsz innen szokni :,-( -
#27772 Deesno, te daocozol? :)) Jéé, ezt is megéltük :)) -
#27771 egyik sem... se fórum, se cset :-(
az első 3 nap alatt 36 óra volt a tiszta játékidőm :-P
de ezen változtatok, megpróbálok rájönni hogy kell ablak módban futtatni a daocot és akkor cset 1000x -
#27770 hehe :)) -
Androidus #27769 Kösz :) Februárban kezdtem, de 3 hónapot kihagytam.
Most már nem hagyom annyiban :) Már csak 900 ezer xp kell a 99-hez, és majdnem meg is van hozzá a raw cert. -
#27768 De nagy a csönd :-(
Deesno átszoktál a DAOC fórumra és a #daoc szobába? :,-( -
#27767 gratula. mióta játszol? -
#27766 gratzzzzz :-)) -
Androidus #27765 Hehe, én is fenn voltam sokáig :) A komoly dolgok mindig éjjel történnek. A 954-ik skillpontom arról nevezetes, hogy az a cooking 98 :))) Már csak 1,2 milla van a következő szintig :))))) -
#27764 az csak 5 és fél óra -
#27762 éjfélkor aludtam el, és 11:17-kor keltem :))) -
#27758 Androidus megvannak a rúnáid. -
#27757 Androidus, bocsi h tegnap csak úgy leléptem szó nélkül, majd a játékban leírom miért.
Még 1x bocsi... -
#27756 Ok, én msot fent leszek. egy picit. -
Androidus #27755 Jövök-jövök, csak ma nem erőltettem a dolgot, mert olyan lagos az rs, hogy ihaj :( -
#27754 A barátom neve.
De lehet hofy "F"et nem tud olvasni a terrorista, mert az nincsen a TArhonyában, és Ő megcsinálta :))) -
#27753 Turkey2k3? Az mi?
Fociban Törökországnak drukkolok!!!!
powahhh -
#27752 :)) -
#27751 na nem jösssz androidus??? már van annyi rúnám ami 34Kt ér -
#27750 De ez azért különös, mert utánam a barátomnak lazán elfogadta a kis köcsög terrorista! Úgy látszik nem tudja elolvasni az "N" betűt! MERT AZ NINCSEN A TURKEY2K3BAN!!! MUHAHAHAHAHHAHAHAHAHA -
#27749 Ez nem is a király, csak a terrorista a király ruhájában és maszkjában! Igen! ez egy új titkos quest! és a király egy szekrényben van megkötözve! és meg kell találni! Mert az a király csak egy terrorista, aki nem tudja elolvasni hogy kibebaszott nagy betűkkel NEFASTURRIS van írva a tekercsre! És itt hibázik! És csak páran tudják megoldani ezt a questet, a kiválasztottak! Ésd én egy vagyok ezek közül!!! MUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA -
#27748 Na ennekm mégjobban örülök, volt még egy fél shieldem, kaptam még egyettttt és megint azt mondja hogy a tekercsen nem az én nevem áll!!! Bassza meg a hülye farok király nem tud olvasni?!?!?! ezt nem hiszem el...... És így majd a champions guildbe sem tok bemenni tök jó.,.. és nemtom megolni a sárkányt tudok örülni.. -
#27747 Na ennek kurvára örülök! Odaviszem azt a kicseszett papírt a shield of arravról a kingnekl (megcsináltulk egy haverral) és azt mondja hogy nem az én nevem van rajta! Mert én adtam oda a a pajzsot a múzeumosnak, és odaadtam a másik papírt a haveromnak, és azt mondja hogy nem az én nevem van rajta!! bassza meg! most mit csináljak? :( -
#27746 :))) -
#27745 Van mrá egy csomó rúnám -
#27744 HalI!
Lenne egy fontos dolog: Szóljatok nekem, ha Ti is kéápzelődtök, mert akkor tudjuk majd h ez a runescape mellékahtása :D Mert én képzelődök... -
#27743 és egy kérdőjel is :) -
#27742 law runát is veszel Androidus -
#27741 Akkor ma leszel fönt? Mert én most fogok fölmenni. -
#27740 Dobry vecer!! -
#27739 Yumm Läkerol!