34579
RuneScape
  • dark antirex

Valaki tud ajánlani egy jó pénzkeresési módot? (free)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A merchantingot ismerem
  • dark antirex
    ha nem értesz valamit, menj a runescape főoldalára, és a webforditas.hu-val fordítsd le! ((egész jól fordít))
  • dark antirex
    szeki87-nek: az a feladat, hogy csoportosítsad a koporsókat a sírköveken látható "skill maradványok" szerint! Sok szerencsét!

• Nuki
    próbáld meg a régi felhasználóneved, jelszóval.

ha nem megy, akkor alapszintű angoltudás kell ahhoz hogy "create a something" gombra rámenny :)
  • MURopi
    1részt unalmas játék másrészt sok olyan ember van aki le néz azért mert nem tolod 24/7ben mint ő :p van sok más játék is ami nem veszi ennyire el az időd bár unalmas és nincs értelme :D pl.: fallensword :D én mostanában halálra unom magam a nyarakon mert mit csinálnék?komolyan mondom lassan el kezdek tanulni mert már el unom a fejem :D
  • Androidus
    Én csak azt tudom, hol kell abbahagyni :) Annyi embernek magyaráztam az utóbbi időben.
  • MURopi
    na nem viccelődök =D én 2 éve kezdtem de már másfél éve nem játszok vele mert csak 4-5 hónapot játszottam ugy hogy éjjel nappal csak runescape ment, persze akkor még nem volt pc szóval ne higyétek h maxed vok vagy vmi. :))
  • MURopi
    hol tudom ezt a játékot el kezdeni?
  • Androidus
    Kevesebb volt az elvesztegetett idő. Bár, lassan kezd konszolidálódni a helyzet. Nyilván, miután egy óra hosszáig próbálták a hirtelen jött majmok rátukmálni a crafterekre a 28 ess-t, és elmondták mindennek az összeset, visszamentek oda levegőt rontani, ahonnan jöttek. Amikor az ilyenek elfogynak, visszaáll a rend.
  • W B
    ne zaklas minket :) itt a segítséged
  • szeki87
    megint elvitek valami temetöbe ahol valamit a koporsokal kell csinálni de nem tom mit pls segitsetek szeki
  • Czdano
    Mitől volt az jobb? :S
  • Androidus
    Azért megyek arra a szerverre, hogy ne egyedül legyek.
  • Nuki
    másik szerveren?
  • Androidus
    A szentségit. De nagy hiba volt kihirdetni az agyatlanoknak, hogy a 16-os az air runner világ. Eddig lehetett normálisan craftolni, mostantól felejtős.

Pedig épp elértem a 80-as szintet (és az utolsóból felhoztam első helyre helyezésileg a skilljeim között a runecraftingot), és épp kezdtem volna belejönni. De ez így nyögvenyelős.

Csak remélni lehet, hogy idővel eltakarodik a tömeg, és maradnak azok, akik képesek arra, hogy kitegyenek 25 esst, és megnyomják kétszer az ok gombot.
  • szeki87
    kösz asegitséget 2 napig szorakoztam vele
  • Nuki
    azt mondja: " a toll erősebb tud lenni a kardnál, de egy sárkány ellen? melee(=közelharci) fegyvert választok.
  • W B
    elvileg van 2 tárgy, és még egy kellene hogy teljes legyen.
  • szeki87
    nem tom leforditani ezt irja: " the pen may be mightier than the sword , but against a dragon ? I'll take melee weapon. " segitsetek
  • ColdFire
    majd én elviszlek, hozd a legjobb cuccaid ...
  • bardocz
    elmondja a játék hogy mit csinálj
  • szeki87
    nem tom mit kell csinálni valamiket kikel ikszelni de nem tom mit pls segitsetek
  • W B
    misztikus öreg ember :)

a tanár feladatát megcsinálatad? (a sárkány)
  • szeki87
    elvitt valaki egy olyan helyre ami ugy van berendezve mint egy iskola
    segitsetek hogy kell kilyutni kösz
    szeki
  • Nuki
    ha elolvassák a leveled... :)
  • Czdano
    Ugy kéne akkor megoldani mint runecraftot..
  • W B
    ha jeleznék nekik, akkor szerintem változtatnának, pl. így:
    cafting lvl. 1 : egy bírka ször = egy gombojag.
    Cafting lvl. 10: egy bírka ször = 2 gombolyag.
    most csak így mondtam valamit
  • Nuki
    kizárt, és ilyen apróságokon nem fognak változtatni szerintem...
  • bardocz
    pont ezen gondolkoztam tegnap,hogy valyon többet is lehet-e csinálni belőle:D
  • Androidus
    Mondjuk ráférne némi updgare a gyapjúfeldolgozási technológiára. Egy birkából egy egész gombolyag, amiből egy nyamvadt nyakláncra futja. Gyászos.
  • W B
    Bírka szöréből kell csinálni.
  • Nuki
    asszem. :)
  • bardocz
    öö a fonal az ugye amit a birka zőréből csinálok?
  • Nuki
    végy aranyat. öntsd bele amulett öntőformába. adj hozzá fonalat.
    ilnyekor csak dísz
    ha megáldod, lesz valami képessége :D
  • bardocz
    hogyan lehet amuletteket készíteni?
  • W B
    ááááááá, ilyen velem is volt... határozotan mondtam, hogy NEM.
  • Androidus
    Dehogy akarta?? Dehogynem akarta! :)

A szokásos módszer. Adjam meg a jelszavamat, és majd ő előfizet nekem memberre, mert ő annyira gazdag.
  • Nuki
    de hogy akarta? :o
  • bardocz
    law rune
  • bardocz
    csak mert azt bányászok,amúgy most cseréltem el egy lay runát egy strenght ammyra:D