RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
nem azért de air runához alig kell sétálni,ellenben mind runához le kell járni a lábad
Van a runecrafting skill, amivel rúnákat lehet gyártani. Ez abból áll, hogy a bankból kiveszed az essence-t, elsétálsz vele az oltárhoz, ott kattintasz egyet, és huss, az egészbõl rúna lett. Minél magasabb szintû vagy, annál több rúna. Az air rúnából én 67-es szinten pl. 7 darabot gyártok minden essence-bõl. Ez baromi jó üzlet lenne, de a gond vele az, hogy iszonyú haladatlan a sok séta miatt.

Ezért elmés emberek kitalálták, hogy mivel a sétáláshoz nem kell skill, osszuk meg a feladatot. Van, aki magas szintû skillt szeretne, gyorsan, és ezért cserébe hajlandó odaadni a gyártásból eredõ hasznát. Van, aki meg pénzt szeretne gyorsan. Így lettek a crafterek és a runnerek. A runnerek szép tömött sorban hordják a bankból az essence-t, a crafterek pedig az oltárnál fizetnek érte. Én például 2k-t adok 25 ess-ért úgy, hogy plusz még vissza is adom az ess-t, noted formában. (Ez azért jó, mert a runnerek általában csóró kis karakterek, nincsenek feltankolva vele.) Vagyis a 2k az tiszta haszon egy sétáért fally east bank és az air altar között. De van, aki kifejezetten air-t kér pénz helyett, azt is lehet.

Kielégültél?

androidus.freeblog.hu

Én már alig játszok, de a bátyám... állandóan a bányákban van...

ezt elmondanád részletesen, magyarul?

Craftolni, természetesen.

androidus.freeblog.hu

bardocz
hogy érted hogy csak odaáltál és 20k xp?hova álltál?
Tudtátok, hogy a 16-oson az air oltárnál folyamatos, tömeges craftolás zajlik? Hosszú, tömött sorban kígyóznak a runnerek fally east bank felé. Épp csak odaálltam picit, és máris 20k xp. Asszem egy alacsony skillel kevesebbem lesz hamarosan 😊

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
Neked meg jó piálást 😄
Disno
70 magic, 77 smithing !

no egy darabig nem fogtok rólam hallani megint, jó RS-t mindenkinek 😄

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
emberállat!

nekem meg 3-4 belépés alatt 75->majdnem 77 smithing ^^ (holnap orvoslom)
és 67->69 magic

yeah ^^ amugy 15k iron bart veszek 200/eaért ^^

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Gratula 😊

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
Woot 99 woodcutting 😄
Disno
ja , gyujtofogalom az "ajandekok"ra + olyan cuccokra amiket mar kivettek \ megvaltoztattak de regi meg benn maradt ... es csak fogy a szamuk 😊

mit-hogy??

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

rare az olyan mint a koronák (partihet) meg ilyesmik? 😊

Disno
rare trade, rune cucc trade, runa trade, meg egyéb. ott forog a sok pénz (vagy most már falador?)

Disno
már ezer éve nem játszok, nem tudom 😄 falador régen az érc\rúd biznic otthona volt

bardocz
ezt hogy érted?
Hoppá, elkezdték kivagdosni a goldot vásárlókat. Hát hajrá 😊

androidus.freeblog.hu

(dark angels? <#idiota>)

Tarhonya
rshun.hu
oké, kössz és sok sikert
jövõ hét után keddtõl tied vagyok <#idiota> (kémia emelt szint)

értem, ha ráérsz majd egy kis szenet eladhatnál nekem jól jönne
hát nem nagyon szoktam, mert érettségi van 😛
és ahhoz képest hogy ugyanazzal a karakterrel játszom ,körülbelül azóta mióta megvan itt a sg.hu -n ez a reg, az a 55-ös szint elég gyengécske 😄
amúgy Nuki a nevem, és havonta egyszer felmegyek még aranyat vagy szenet bányászni 😉

Nuke te szoktál még játszani?ha igen mikor?<#conf>
nem nem vagyok bent egy klánban sem.De ha ismersz egy jót és nem 1 fõbõl áll akkor én állok rendelkezésére
hát nem a régi fényében van, az biztos... 😛
talán vannak még magyar RS klánok. Te benne vagy egyben?

hát nem tom elég kihalt a fórum így lehet nem lesz uj barátság rs-en
hali én tamasarmin néven játszok és jelenleg 71-es szintû vagyok. Brátokat keresek akikkel csapatban wildizhetünk vagy csak egyszerüen árut cserélünk.
ColdFire
hmm...
pont e két cucc között varialok...
lotro vagy wow?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Ja, még szintet is léptem a 14 napos lotro és 10 napos wow próbák közötti hézagokban 😊

androidus.freeblog.hu

Melyik majom?
Senki nem tud mindent;D

Tarhonya
Andro te játszol még mostanság?
Én meg se merek szólalni, mert a végén még errõl a majomról is kiderítitek, hogy elõbb kezdett runescape-ezni, mint én, és tényleg mindent, de mindent tud a játékról.

androidus.freeblog.hu

egyre jobb, na ki akar még? :o

bardocz
akkor már kérek egy full rune cuucost fegyó nem kell csak rune kite mellé 😄
bardocz
te magadnál vagy vagy sokat szívtál vagy mi?12k meg semmi😛 full mithrilt se tudsz belõle venni nemhogy full addy vagy rune 😛 de még egy rendes fegyvert se...
vagy valamit kérjetek ingyen de nagy dolgot!!!!!

ok?
steel scimmy? max 5 és 1k
nekem heheheheheheehe!!!!
kinek van 12k-ja?????
hülye vagy 200-250gp?! te esküszöm hülye vagy!
szasztok! én imádom a runescapét ha akar vaélaki cuccokat akkor vagyen fel engem: tankcsapda25. Én mindentok hogy mi hol van! Akinek szüksége van valamire csak vegyen fel és ha beléptem akkor írjon!
én csak magyaroknak árulok... és valjuk be nehéz. egy hazai "õs termelõ és kereskedõ" vagyok szánjatok meg! csak 198 sült homár! darabonként 200-250 gp! lehet lkudni is!<#buck>

Tarhonya
f2pn-n nem járok, de p2p-n garantáltan falador a piac.
nem inkább Warock?

Tarhonya
Már w1-en is inkább faladorban megy a trade, nem?
fejtse ki bõvebben kérem. 😄

kell valakinek 198 sült homár? 30 000-39 600 arany. vagy ha van valami jobb ajánlat, pl: cáoszrúnák...