34579
RuneScape
  • Androidus
    Ezt nem lehet kötelezővé tenni. Inkább a játékosokon múlik, mint a rendszeren.
  • Androidus
    Úgy nézem ma nem nagyon lehet majd játszani. Minden szörny megölése után mindenki megkérdezi, hogy "Mask????????"
  • Neme.
    Mondjuk olyasmit várok a folytatástól, hogy pl. csapatban kalandozás. Ha továbbra is megmarad az egyedül mászkerálás, akkor nem igazán érdekel.
  • Neme.
    Mármint Arctic-ból? Az szöveges kaland, legfeljebb logokat lehet nézegetni, de nem érdemes a játék kipróbálása nélkül.
  • Tarhonya
    Persze, olvass vissza a newsban találsz majd képeket meg mindent. A béta december elején jön ki
  • Androidus
    Csinálnak. Full 3d-s lesz, kisebb, gyorsabb kliens, bank trade, külön hely a viselt cuccoknak, ikonsor a spelleknek stb. Halasztgatják már időtlen idők óta a megjelenését. Először csak egy 3d-s megjelenítőnek indult, aztán egyre komolyodik a dolog, most már időpontot se nagyon akaródzik mondani.
  • Csabee
    ebből amugy screeniket tudsz mutatni?
  • Csabee
    lolz :)
  • Neme.
    "This issue will be
    fixed with the release of RS2."

Na, csak nem csinálnak egy továbbfejlesztett RS-t? Lehet erről bővebbet tudni?

Addig meg nincs kedve valakinek a valaha létrehozott legjobb online rpg-ben játszani? :)
    Cím: http://mud.arctic.org
  • Csabee
    ánszvermífásztplíz
  • Csabee
    mIRC..
  • Csabee
    Taranov most nem otthon vagyok, mi a cime a #daoc-os servernek?
  • Taranov
    :)
  • Csabee
    wtf tessék jönni csetre
  • Csabee
    bejelentkezdőtem
  • Csabee
    w00t siker
  • Disno
    flash hub. de az elite is jo.
  • Disno
    semmi jót :-/
  • Disno
    RSre figyeltem ;-)
  • Tarhonya
    figyelj chatre
  • Csabee
    micsinálsz atm?
  • Disno
    áj didönt tók tu jú szó nevörmájnd :-P
  • Disno
    nem műx? :-)
  • Taranov
    Pedig, ha Androidus megfigyelései helytállóak, és kijelentései az igazsággal egyeznek, akkor így van.
  • Tarhonya
    Ha valaki, akkor a jagex talán tudja hogy hogyan frissítik. Még soha ilyet nem hallottam hogy nem egyben frissítenék.
  • Androidus
    Hogy pontosítsak, mert Tarhonya ezt tuti kifogásolni fogja: azt csak tippelem, hogy a fizetősöket részesítik előnyben a gyakoribb frissítéssel, mert más épkézláb ötletem nincs, hogy miért maradok én ki néha, amikor egy konkrét figyelt személy pontszáma minden egyes alkalommal frissül. Végülis lehet, hogy más miatt, de a lényeg, hogy van, akinek nálam gyakrabban frissül a pontszáma.
  • Taranov
    NNN N

Három a magyar egészség és egy a ráadás :)
  • Taranov
    Mondjuk ez igaz.
    Attól, hogy a Jagex nem tudatja, hogy a fizetősök és az ingyenesek toplistája különböző időben kerül frissítésre, még lehet, hogy úgy van.

Kb. Axer fóka style, mikor felhívod az 1234-et, mondod, hogy nem megy a net, és azt mondják, hogy 'de kérem, ez nem lehet, hisz megy'.
    De te látod, hogy megy, és aki ugye a helyszínen van jobban tudja, hogy megy-e a net, vagy nem.
    Most eltértem a témától megint, elnézést.
    ----
    Szóval ha a fizetősök toplistáját frissítették, de az a frissítés az ingyenélőknél elmaradt, akkor bizony Androidusnak van igaza.

Most igazságot tettem, jóéjt.
  • Androidus
    Nem szántam megalázásnak, csak próbálom megvilágítani az esetet. Pont az lett volna a lényege a példának, hogy ha te nem tapasztaltál egy bizonyos dolgot, én meg igen, akkor az azt jelenti, hogy nekem van igazam. Ha valamit nem vettem észre, az nem azt jelenti, hogy nem létezik, de ha valamit észrevettem, akkor az azt jelenti, hogy létezik. Én elmondtam, hogy tapasztaltam valamit, ami személyes tapasztalat. Le lettem ugatva mindenféle kincstári elvek alapján, hogy annak nem szabad úgy lennie. Nos, engem meg az ilyen customer-support szövegek nem hatnak meg. Nyugodtan mondthatnak mást, mint ami a valóság. Én már észrevettem, hogy nem úgy van, te még nem. Nem tudom, hogy ezek után miért nekem kéne bizonyítani azt, amiről beszéltem. Bocsánat, hogy olyan dologról bátorkodtam beszélni, ami neked még nem tűnt fel, de ha megengeded, tök jó lenne, ha ezért nem lennék lehülyézve.
  • Taranov
    Tudom Tarhonya, ne vegyél már mindent olyan halálosan komolyan!
  • Tarhonya
    Nagyon szép mese, már csak egy boszorkány hiányzik belőle...
    Én azt látom hogy egyszerre frissítik f2p-nek és p2p-nek, te meg az ellenkezőjét. És annyi mesét találsz ki amennyit akarsz, mert ez a tényállás. Egymás megalázásával nem érünk el semmit. (bár te nagyon igyekszel, nem akarsz politikus lenni?) Tények kellenek és annyi queryt küldök a jagexnek amíg nem válaszolnak
  • Tarhonya
    ez most nem a politikáról szólt
  • Taranov
    Hát igen, az MSZP, ígérnek utána eltérnek az ígéreteiktől.
    Persze ez nem hazugság, mert a jövőben történő dologról nem lehet hazudni, azaz nem hazugság, ha azt mondják, hogy építenek a 10-es úthoz Pilisvörösvárt és Ürömöt elkerülő szakaszt, aztán nem is építenek, ez csak be nem tartott ígéret.
    Meg persze nem ez volt az egyetlen.
  • Androidus
    Mesélek, jó? :)

Két ember beszélget.
    A: Képzeld, tegnap betörtek hozzám.
    B: Tényleg?
    A: Ja, kirámoltak rendesen. Elvittek mindent.
    B: Te, az nem lehet.
    A: Hogyhogy?
    B: Valamelyik nap láttam a tévében, hogy nyilatkozott a rendőrfőkapitány, hogy teljesen felszámolták ezt a bűnözési formát.
    A: De mondom, hogy most törtek be hozzám!
    B: Ez hülyeség. Nem törhettek be hozzád, megmondták a rendőrök. Ott volt az országos főkapitány, meg a budapesti, meg a belügyminiszter, külügyminiszter, alügyminiszter, felügyminiszter. Mutattak is valami papírt a fogorvosi kamara ajánlásával, amit a pápa ellenjegyzett. Bizony.
    A: DE MONDOM? HOGY ÉPP TEGNAP TÖRTEK BE HOZZÁM!!!
    B: Figyu, én ezt nem hiszem el, amíg nem bizonyítod nekem.

No hát kábé így néz ki ez a mi beszélgetésünk :)))
  • Taranov
    Szóri bát áj dónt ándörsztend you, szőr
  • Tarhonya
    Wá az aranyember :-(
  • Disno
    jú pik dá vrong men :-P
  • Disno
    kérdezzük meg endrúgovert perszonálli
  • Tarhonya
    maga jöjjön chatre mert esszét írok éppen Jókaiból :)
  • Tarhonya
    A te elméleted sincs jobban alátámasztva mint az enyém, egyelőre egyikünk sem tud mattot adni a másiknak, amíg nincs konkrét bizonyíték