34579
RuneScape
-
#27945 Csabee, attól tartok, hogy ismételtem félreértettél, de én nem fogok mostmár veled veszekedni, komolyan mondom, ezt az állandó értetlenséget is meg lehet unni.
A hosszú DAoC pályafutást úgy kellett volna értened, hogy nem játszott sokáig, teljesen nyilvánvalóan fogalmaztam.
Én pedig nem mondtam egy szóval sem, hogy nincsen joga véleményt nyilvánítani.
Nem értem, hogy miért mindig Deesnoval kapcsolatban kötsz belém, talán azt gondolod, hogy valami bajom van vele? Mert erről szó sincs, ő mindig megérti amit mondok, te meg úgy félreérted, hogy még abban a percben megvéded. -
#27944 Csak viccelt sztem. Jó rég nem láttam már :-/ -
#27943 hosszu volt a pályafutása? hát nemtom szerintem játszott annyit hogy joga legyen véleményt mondani rola egyébként jelenleg lvl 31. -
#27942 w00t 1111 skill total :) -
#27941 Hosszú volt a DAoC pályafutásod :))
Szerintem RS-ben a grafika lag és a tahók a szarok.
A tibiának a neve, más részét nem ismerem :)
a daocban pedig az a baj, hogy harcolni kell -
#27940 az another world unalmas és nincs feelingje -
#27939 yes! quit daoc!
kám bek tu rs!
Én ma nem nagyon tudok játszani mert a kapcsolatom egész hétvégén nevetségesen belassult. -
#27938 majd ha belépsz óss egy /relic parancsot. -
#27937 ehh :-)
RS: community = crap, most már szerencsére a serverlimit csak nagyon ritka csúcsidőkben akadályozza meg az embert a játékban [vagy más egyáltalán nem?]
Tibia: community = jó része crap, serverlimit... no comment, az hogy van reggel fél öttöl fél tízig egy olyan időszak hogy be lehet lépni, ezenkívül csak a fizetősök, nem igazán jött be :-/
DAoC: community = 1% crap, nem igazán találkoztam tahó emberekkel. bár ott más problémák vannak. pl overpopulated enemy, na meg kezd elanyagiasodni a társadalom :-)(
Asszem kipróbom most az Another Worldöt ;-) -
#27936 w00t gratz ;-) -
#27935 naná!
klikkahalra klikkatűzre klikkahalra klikkatűzre klikkahalra klikkatűzre ... aztán cert be, cert ki, klikkahalra klikkatűzre klikkahalra klikkatűzre klikkahalra klikkatűzre etc :-P és akkó vki egy buzeráló msgt küld és véletlenül a certjeidre klikkelsz majd a tűzre... szerencsére ekkor a játék nem azt írja ki hogy feltaláltad az ultimate tüzelőanyagot :-P -
#27934 soha :) -
#27933 Tegnap ütöttem az első nat. 20-amat :-) -
Androidus #27932 Te próbáltál már halat sütni? :) -
Androidus #27931 Hát igen. Szomorú, hogy ez alakult ki. Valószínűleg a másik helyében én sem adtam volna kölcsön a ketrecet, mert nem lett volna kedvem visszaballagni egy másikért, miután elcsórták. Tényleg nagyon klassz lenne egy olyan RS, ahol nem ez jut az eszembe elsőként, de ez sajnos nem olyan. Én az elején még próbaképpen megbíztam emberekben ilyen apró dolgokban, de csalódnom kellett, úgyhogy azóta inkább nem. Konstatáltam, hogy nem működik úgy a dolog, és inkább berendezkedtem egy önellátó, bizalmatlan játékvitelre. Ez van. -
#27930 bargh :-/
daoc :-P -
#27929 volt ilyen varrock sewersben is, de ott a csávónak volt pofája 100 gp kapudíjat kérni... a legszarabb az egészben hogy egy magyar volt :-/ [envagyokez/envagyokaz ha vki emlexik ra] -
#27928 vigyázni kell az ujjmozdulatautomatizálással (nixmakró), ha elfogynak a halak, ne a széncertpapírjaidat dobálgasd a tűzbe :-) -
#27927 argh gratz :-) -
#27926 ilyen az én cseresznyém :-D -
#27925 azt nyomom egy ideje ;-)
bár téged nem találtalak még meg :-/ -
#27924 Én nagy nehezen rávettem magam egy kis traningre, hogy szerezzek 4K hp xp-t. Elmegyek a placcomra, üres a hely. örülök. Odaballagok egy halászó lvl 43-hoz és megkérem hogy adja ide egy másodpercre a cage-ét hogy foghassak magamnak 1-2 lobbit. Azt mondjak menjek el karamja másik végébe és kérjek valakitől ott. Otthagyom, kaja nélkül edzek. Jön vmi pure, megkérem menjen át egy másik serverre (az esetek 80%-ban el szoktak menni ha előbb voltam ott) ez elküld a picsába. Ekkor kiloggoltam és hagytam az egészet a francba... -
Androidus #27923 Hát sajna :((((( A múltkor negyedóráig kiabáltam 1-es szerver Falador bankajtóban, hogy jelentsen fel mindenki két alakot. Odaálltak az ajtóba, és azonnal becsukták, amint valaki kinyitotta. Nyilván nagyon jó volt a pingjük, mert nekem percekbe tellett, mire átjutottam. Mire kinyitottam, és átjött, hogy már nyitva van, és átment a klikkelésem a túloldalra, az ajtó már zárva volt. Vagy 5 visszajelzést kaptam, hogy páran vették az adást, és nyomtak egy report-ot, de a két majom persze teli szájjal hahotázott. És ezt csinálták tudjusten meddig, legalább félóráig. -
Androidus #27922 Hehe :) Hát, azért nem ugyanaz a két kategória. Igaz, ma majdnem belepusztultam, de mégiscsak 550k xp-t csináltam. Annyit, ami más skillekből össz pontszámnak elérhetetlennek tűnik. De azért majd igyekszem, ha elmúlt az ínhüvelygyulladásom, a szemem már nem jojózik, és már nem fáj a farcsontom :))))) -
#27921 Ki van a f*szom azzal hogy ebben a játékban csak parasztok vannak! Bárhova megyek, bármit csinálok, kis taknyos noobok ott tesznek keresztbe ahol tudnak. De a magasabb szintűek se jobbak... 20 játékosból max 1 segítőkész. -
Androidus #27920 Köszökösziköszi :))))))))) -
#27919 gratz :) tiszta agymosás -
#27918 jöjjön most a 123 combat :-D -
#27917 W000000T HATALMAS GRATI!!!! EZ GYÖNYÖRŰ EREDMÉNY :-DDDD
-
Androidus #27916 Éreztétek-e ma 16 óra 00 perckor azt az enyhe földmozgást? :))) Az volt az a pillanat, amikor kicsi karakterem elérte a 99-es cooking szintet :) Vicces, hogy azt írja ki a progi, hogy 14 millió 910 ezer pontnál fog történni valami, pedig tartok tőle, hogy nem :)
Most egy darabig ne akarjatok nekem eladni raw lobby-t, jó? :) Inkább én szabadulnék meg a maradék 400 certtől, 1k darabja áron, mert asszem egy darabig nem lesz kedvem sütögetni :) -
#27915 Nem volt időm játszani nagyon sokat kell tanulni :( -
#27914 83, az szép :-D Én vagy 2 hnete nem edzettem ,le is maradtam rendesen :-P -
Androidus #27913 Szörnyű, hogy az emberi hülyeség milyen kozmikus méretű tud lenni. Amikor már minden második ember kaszával parádézik fel-alá, akkor is jönnek, akik kérdezgetik, hogy most akkor ugye az ice giant dob maszkot? Arghhh... Én meg nem tudok annyira angolul, hogy annyira elküldjem az anyjába, amennyire szeretném :)
Szerintem én voltam az egyetlen ember, aki ezalatt combatra gyúrt :) Meg is lett az eredmény: combat 83 :) És total 966, ami azért tetszik, mert egy hónapja 2 skillem volt magasabb 69-nél, most meg az átlagom annyi :) -
#27912 csak a noobok reménykedtek maskban. Kasza drop van :-D
Pont lemaradtál róla :-( 2 perccel a távozásod után dobtak -
krisz073 #27911 Hi Deesno
DAoC ? :)) -
#27910 maaa aaa aaaaaaaask?! aszittem kaszadrop van! -
#27909 ne legyél már ilyen rosszindulatú. nagy büntetés emberrel két év híranyagát elolvastatni :-D -
#27908 hábakk mikó elmentél húztam daocni -
#27907 woohoo kaszadrop :-P -
Jacky #27906 Ez mit jelent?