34579
RuneScape
-
#27988 az a dömi vagy zsömi irta hogy ha kell vkinek fifa 2k4 v estébé gammak, irjon a cimere en meg bantalmazassal fenyegettem :-D -
#27987 nem voltam merges, de most hogy masodjara irta mar ugyanazt gondoltam irok neki vissza. offoljon nyugodtan, lassan ugyis 28k amit most beszpemmelek :-P -
#27986 ehh poor Tarhonya :-(
suli suger :-P -
#27985 :) -
Androidus #27984 Volt egy off üzenet, és gondolom Deesno kiszedette. -
#27983 Mi történt ? :-( -
#27982 Kiszedték a message-t? -
Androidus #27981 Hű, de mérgesek vagyunk, amikor más offol :))) -
Jacky #27979 Ki milyen néven szokott lenni? Felvenném a listámra. Androidus, Tarhonya meg Nefasturris mar fenn van. -
Androidus #27977 Frissüljön már az a rohadt hiscores, grrrrrrr :((( -
#27976 /me back from fogorvos. Nem kell vagy fél évig mennem mwhaha
Már csak a hoilnapi 4 dolgozatra kell tanulnom :-( -
#27975 :) -
#27974 lol :) -
#27973 MEGYUNK MEGYUNK WEEE YEEHAW -
#27972 lopd el még 1x :-) -
#27971 nincs fantáziám :-P
kipróbáltam volna de ááhhh nem igazán szeretett engem a kliens... -
#27969 Jó, peace -
#27968 hát srry, de én is loptam a linket -
#27967 Nem is említve, hogy gyors, és teljesen ingyenes. :) -
#27966 A jelenlegi hardverlimitációk közé szorított egyszerű ál-3D környezet és animációk megjelenítése, vagy a fantasy regénybe illő helyszínleírások, cselekvések vizualizálása a határtalan képzelet által...
Én az utóbbira szavazok. :) -
#27965 Nem, kösz, vizuális típus vagyok, a Dark Age of Camelot tökéletesen megfelel az elvárásaimnak :-P -
#27964 dec1 beta is memberz only :-( -
#27963 buksza meg tegnap még ott virított most meg pirosiksz :-(
pedig nagyon fasza szvsz... -
#27962 "Bocs, de még most sem értem, hogy mi akadályozhat meg abban, hogy a halra klikkeljek :)"
mondjuuuk... ínhüvelygyulladás és hajnali ötig tartó kimerítő játék? :-)
Ehh, a széncertégetéssel kicsit elkalandoztam, mi lenne, ha reális játék lenne az RS :-) Mondjuk a 1k natúr rúna véletlen alchemyzése se volt semmi :-P -
#27961 gratz :-) -
#27960 Félreértettél, nem fejeztem be ;-)
Minden játékban van lag, és ledobás.
DAoCban ott a kveszt, kraft, ha cleric vagy egy bizonyos [healing] gombot nyomogatsz a qb-n, nem kell azzal harcolni ;-) -
#27959 lol csak összehasonlítás volt az AW meg j/k ;-) [nehogy má azt hidd egyre gyengébb minőségű gammát akarok játszani :-)] -
#27958 gratz :-P -
#27957 "Q: What is the 2 crossed swords icon for? Is that a new feature or just a changed icon?
A: This icon is for turning multi-way combat on and off. While it is on, your friends may help you by teaming up on the monster you are fighting. But be warned, it has it's disadvantages, because while multi-way combat is on multiple monsters may attack you."
Úgy tudom, RS1-ben nincs meg ez a lehetőség (ezért nem játszom).
Viszont amíg kijön a 2, nincs valakinek kedve a legjobb online kalandban (mud.arctic.org:2700) játszani? :))
-
Jacky #27956 Megint kasza drop van. -
#27955 Béke, én sem akarok veszekedni, félre értettük egymást. -
#27954 yum :-)
majd kesobb i-rock meg -
Androidus #27953 Jaaaaaaaaa... :) Hát, a memberek monnyanak le :))) -
Androidus #27952 Kibeb@szott robot :))) Hát ez nem lesz gyönge. És ha tényleg dec1 a béta, akkor... hmmm :) -
#27951 Hali!!!
Honnan van az alsó kettő kép? Azt még nem láttam soha, meg az elsőt sem, csak a karakter gnerálóst meg azt a nyilast (nem emléxem hol de láttam :)) Pedig mind a 3# Screenshot részleget megnéztem. -
Androidus #27950 Hát igen, ezek a soha vissza nem térő jubileumok :) Ilyen se lesz többet. Mint nekem nemrég, amikor a folyamatos kérdezősködésre (cooking lvl???) egy idő után elkezdtem azt felelni, hogy ugyanannyi, mint a helyezésem. Na olyan meg nekem nem lesz többet. (Senki nem fejtette meg, miről beszélek.) -
#27949 A kételkedőknek: egy jó kép RS2-ről. (nézzétek milyen jól néz ki júlia/a ház környéke)
-
#27948 nekem is csak 74, de a member cuccal nagyobbat lehet ütni
:-) -
Androidus #27947 Bocs, de még most sem értem, hogy mi akadályozhat meg abban, hogy a halra klikkeljek :) Valamint azt sem értem, hogy mi baj történhet, ha valami mást akarok use-olni a tűzön, azon kívül, hogy nozzin intressin happens. Régen volt olyan, hogy ha épp elfogyott a nyers hal, és az utolsóra kattintottál, ami már épp sülőben volt, akkor az mivel közben megsült, szépen megetted, de ezt javították, és most már nem azzal hajtja végre a kattintást, ami volt, hanem azzal, ami lett, szóval még ez sem történhet meg. (Ez egyébként mindennel így van, ami elég vicces néha :) -
Androidus #27946 Bazze, neked mennyi lett hirtelen az erőd??? :))) Én 74 óta tudok 19-eket ütni, akkor neked most 78 van???
(Egyébként gratz :)