34579
RuneScape
-
#28070 Guten Tag! -
Androidus #28069 Ugye följelentetted? Az ilyet habozás nélkül, azonnal följelenteni. Az ember azt hinné, hogy ennyire azért mindenki gyanakvó, de túl sokan lettek már a listámról átverve ahhoz, hogy azt higgyem, eleget mondogattuk már. Csak felhívom a figyelmedet, hogy ha egy olyan kéri a jelszavadat, akit régóta ismersz, és megbízol benne, akkor az már nem az az ember, hanem őt is átverték. Ha én kérném a jelszavadat a játékban, akkor jelentsél fel, légyszi. -
Androidus #28068 Tollakat lehet venni is Port Sarimban, a pecaboltban. 1-2 arany darabja, és ha tekintélyes mennyiséget összeszedsz, akkor 10-15 gp-t is megadnak darabjáért. Nekem a kis kari megkérése project nem igazán jött be, mert sok vele a macera. A kis karik jelentős része azért kicsi, mert nem képes 3 és fél percnél többet ugyanazzal az elfoglaltsággal eltölteni, és ha megkéred, akkor 10-esével fogja hozni a tollakat.
A rúnák különböző kategóriát képviselnek. Van hat alap rúna, ami Varrockban megvehető 0-6 gp áron. Ezekért fajtától és mennyiségtől függően 8-50 gp-t lehet kérni darabonként. (A sorrend nagyjából body, mind, water, earth, fire, air.) Aztán vannak a magasabb rúnák, amik csak találhatóak. Nature, chaos, cosmic 200-500 darabja, de law és death 1k-ért is elmegy.
A limpwurt root és a spider eggs Varrockban, a délnyugati csücsökben egy npc-nél összekombinálható, és abból lesz a strengh potion, ami 1k áron eladható, illetve megiható :) De a memberesek a herba skillnél fel is tudják hasznyálni, így kis szerencsével a limp magában is eladható 1k-ért darabja.
Küldetéásekben szívesen segítek, csak kérdezz légyszi konkrétat. -
Jacky #28067 Na, végre megszereztem a full adamantit cuccot. Jól nézek ki benne! :))
Főbb tulajdonságaim most: attack-def-str 36, cooking-fishing 49, mining 53, smithing 33, combat 38.
Vigyázzon mindenki, rá akartak szedni egy olyan piti csalással, hogy változtassam meg a jelszavam arra amit ő mond lépjek ki és ha 2 perc múlva visszalépek, kapok 200 k aranyat. Ja, csak ellopná a karit :(( Nagyon béna, de lehet, hogy az amerikai kissrácoknál bejön. -
#28066 en anno 40es szint korul fejlodtem str meg ilyesmit amikor champ gulaban nyomtam fel kukingom 32re :-P -
#28065 A tollszerzés elég macerás, csirkéket kell ölni.
Meg lehet kérni egy igazán kis szintűt, hogy ölje a csirkéket, ha 10 alatt a combatja még combatot is fejlődhet, meg ha még nincs mondjuk adam cucca sem, akkor számít neki a pénz. -
Jacky #28064 Volna néhány kérdésem: Hol lehet tollakat szerezni a játékban? A varázslatokhoz szükséges rúnáknak kb. mennyi az ára, melyikért mennyit adnak? Lumpworth root vagy ilyesmi nevű növény mire jó? Valaki segíthetne küldetésekben :) -
Androidus #28062 Hát bocsi, de én a kiárusítást úgy értettem, hogy még az idén szeretném eladni ;) -
Androidus #28060 Combat 84, jeeeeeee :)))))
/me go to work :) -
#28059 bakker Deesno, nem tudnád áthelyezni a szobádat az enerlára? mert engem letiltottak a speedis-ről és most leszokófélben vagyok a kommunikációnkról -
#28058 neked is -
#28057 szép jó reggelt -
Androidus #28056 Nálam most jó. -
Jacky #28055 Na most meg mi a túró van, nem lehet belépni még a főoldalra sem. Úgy látszik szerverösszeomlás: túl sokan játszunk, ami nem baj :)) csak tehetnének alánk valami jó vasat is. -
#28054 Nekem is volt ilyen, el akartak nekem adni egy oylan skullt ami a restlesssss ghostban is van, és azt mondták, ha felveszem, akkor erősebb leszek, de nem volt elég pénzem, pedig meg is vettem volna :D -
Androidus #28053 Csak szólok, hogy tessék vigyázni, mert minden tele van dup-olt (illegálisan duplikált) party hat-ekkel. A hiba már ki van javítva, és nem tudnak többet dupe-olni, de a Jagex pár napot kér, amíg végigmegy, és az összeset törli. Addig ne vegyen senki phat-et. -
Androidus #28052 A kiárusítás még tart, de már csak ezek vannak:
- 300 raw lob cert, 900/db
- 400 cooked lob cert, 1.2k/db
- 119 gold bar cert, 1k/db -
Androidus #28051 - Plate boltban (küldetés teljesítése után) 65k, játékostól 55-60k
- Pickaxe 32k dwarven mines-ban, játékostól ne vegyél
- Kite ára megy lefelé, újabban 55-60k, csak játékostól lehet venni
- Baxe 50-55k, játékostól
- Legs 55-60k, játékostól
- Hatchet (axe) 15k, játékostól. Többet ne adj érte, egy bizonyos szint fölött úgyis mindig sikeres a favágás, gyengébb fejszével is. Én a mai napig mith fejszét hasznyálok. -
#28050 srác! varrockban egy kovácscsávonál át tudod aéakitani férfivá -
Jacky #28049 Több kérdésem is lenne: Mennyibe kerül
- rune plate
- rune pick axe
- rune kite shield
- rune b. axe
- rune legs
- rune axe
Neten néhányat megtaláltam, de többhoz nincs ár. -
Jacky #28048 Basszus, hogy átvertek, ez ciki: venni akartam adamantit páncélt és amikor végre valaki jó áron ajánlott, örömömben azonnal megvettem tőle. Erre mikor fel akarom venni, hát nem kiderült, hogy női :((
Jó sokáig tartott mire el tudtam passzolni. Hát ebből is tanultam. Az a gyanúm, hogy lesz még ilyen melléfogásom :) -
#28047 Most angolul vagy magyarul beszélgetünk? :)) -
#28046 ehh
hazajottem 5 orakor, 6->9ig aludtam... gebasz faradt voltam pedig angol temazarora kellett volna tanulni :-/ -
#28045 szoktam válaszolni az rs related postjaidra -
Androidus #28044 Nem ütöttem meg az ingerküszöbödet? :) -
Androidus #28043 Az a lényeg, hogy te ne dőlj be, amikor rajtad próbálkoznak. Ha mutatnak valamit, ami tök ismeretlen, és előadják, hogy az mennyire ritka, az _mindig_ csalás. Ha valaki valóban ritka dolgot árul, akkor csak a nevét fogja mondani, mert a valódi árát (ami sajnos mindegyik ilyen tárgynál megy föl az égbe) úgyis csak az fogja megadni, aki tudja, miről van szó.
Az ilyen ismeretlen cuccok általában memberes quest itemek, vagy új, frissen bevezetett cuccok. Amikor bejött a sleeping bag, úton-útfélen azt árulták, mert mindenki megpróbálta lenyúlni a balgákat. Ha belépéskor a játék frissítést tölt, ajánlatos elcsattogni a news oldalra, és elolvasni, mit frissítettek, jött-e új tárgy, és mit lehet tudni róla. (Például a kaszáról is pontosan leírták a dolgokat.)
Tudomásom szerint az egyetlen quest item, ami valóban ér valamit, az a silverlight, mert a tudományát, miszerint ha ezzel viszed be az első ütést, akkor legyengíti a démont, a quest befejezése után is megtartja, és ezt Karamján, a lesser demon-ok ölésénél van, aki használja. De a silverlight is csak pár ezret ér, semmi különös. -
#28042 Én nem tanulok, ezért mindig itt vagyok :) -
#28041 Disno hunvagymán? sok a lecke? -
#28040 Egész héten mint az állat tanultam. Ide meg nem írok sokat mert nincs mihez szólni :-/ -
#28039 Én sem játszom :-DD Csak a szám nagy :) -
#28038 keveset irsz forumra :-( -
#28037 semmilyen néven... nem jáccom :-P -
#28036 quest item :-P
szal megéri a 2 gp-t. -
#28035 Sir Disno & Taranov -
Jacky #28034 Deesno es Taranov ti milyen néven vagytok az RS-ben? -
Jacky #28033 Bocs, nem tudtam, hogy nem er semmit a Phoenix Crossbow. Nem akartam en atvagni senkit. Becsuletesen szoktam üzletelni, erre tanúm pld. Androidus is. -
Androidus #28032 Jeeeeeee, megvan a 70-es skill átlag :) És a prayer-en kívül minden legalább 64-es :) -
Androidus #28031 Hurrá, végre tudok full mithrilt csinálni sör nélkül :) Mondjuk vicces ez a dwarven stout. Egy teljes szintnyit végigkovácsoltam vele, a végére a következők voltak az értékeim: attack 3, def 3, strength 5 :))))))))))))
Ki is találtam, hogy lehetne csinálni törpe-duelt :) Az ellenfél párbajsegédje átad 24 korsó dwarven stoutot mindkét küzdő félnek, akinek vissza kell adni 24 üres korsót (és persze a földön se jelenhet meg semmi). Ezek után lehet egymásnak esni és röhögni :))))) -
#28030 Már ismerjük ezt a trükköt.
Egy csomószor akarják/akarták elsütni az RS-ben, hogy Phoenix Crossbow eladó, a noob meg megvszi, sőt még esetleg el is ad érte valamit.
Közben semmit nem ér. -
#28029 ismét jó reggelt :)