34579
RuneScape
  • Taranov
    hm
  • Taranov
    rere
  • Androidus
    Lehet azt játszani exe nélkül is, bizony :) De a kérdés változatlan: mennyi az annyi?
  • Androidus
    Hoppá :) Hát akkor fuccs az elméletemnek. Jó akkor fogalmam sincs, minek alapján frissül vagy nem frissül valakinek az adata, maradt annyi, hogy nem egyszerre frissül. Egyébként azóta sem, mert már 991 a totalom, és makacsul 962-t mutat :) Különösen vicces a smithing 63 :)))
  • Disno
    /server -m irc.speedis org :-)

6667 a port
  • Disno
    rákattintasz :-D
    de asszem meg kell lennie a dragon questnek. sőt, biztos.
  • Jacky
    Karamján, a barlangban a red spidereknél hogyan lehet átmenni a falon?
  • Disno
    Tarhonya btw kamon mircre amint kesz a gep :-)
  • Disno
    Kérem indítsa újra számítógépét hogy ez a b@lf@sz szofver felfogja mi is történt. Köszönjük megértését. =)
  • Disno
    előbb rá kell venned vhogy hogy újra elindítsam az én Runescape7.exe-met ami nem tom hol van ;-) keresni meg lusta vagyok :-PPP
  • Disno
    nem :-(
    kurva regen talalxtam vele :-((
  • Disno
    irok :-)
  • Androidus
    Tyühű :) És hogyé adod?
  • Androidus
    Köszi :)
    Öööö... mi az a farmolás?
  • Csabee
    üdv ujra :p
  • BlackWolf
  • Whitenigger95
    Fangnak emiljét, nemtod, Deesno?
  • Whitenigger95
    Bak, csinálj egy emil címet ok? Az enyém fuzfavesszo@freemail. Írjál má'! :)
  • Taranov
    Jaja, már javasoltam ennek megváltoztatását a moderátorhoz intézett üzenetek topikban, de nem lett jobb.
  • Taranov
    Mindenki beírt egy e-mail címet, de nem írja ki a felhasználói infóknál.
  • Disno
    arra gondoltam hogy supergamez regnél megadtál egy emilcímet de látom nem :-(

holnap hmm megpróbálok fenn lenni enerlán mondjuk 6-7 között, jer te is!

nincs expem, csak sima :-/
  • Disno
    hehe bankomba csücsül kb 560 darab :-D
  • Whitenigger95
    D2 EXP-ed nincs? Mert én b.neten megyek és kevés haver van ott fenn. Sc is jöhet...
  • Whitenigger95
    SGs? miva'?
  • Androidus
    Na mostantól veszek addy ore-t, és lehet nálam venni addy hatchetet :) A 70-es skilljeim száma eggyel bővült :)))
  • Jacky
    Na, mar megint a jelszavamat akartak, raadasul olyan, aki a listamon volt. Megint ez a beetető szöveg, hogy ha meg akarok gazdagodni, adjam meg a passwordomet. Utana meg, amikor nemet mondtam, megkerdezte, hogy van-e kolcson 10 k-m :)
    Ugy latszik ő mégsem gazdagodott meg. Akkor hogy is van ez? Listamrol törölve :((
  • Csabee
    Minél erősebb anyagu a nyilvesszű annál nagyobbat üt.
    Én ironnal nyomtam, de csinálhatod bronze-al is. (ardougne állatkerr rulz)
    rune gyilkolászni tökéletes.
    Herblaw nem macerás annyira, meg lehet szokni. Vial+levél+vmi anyag.
    Thieving szvsz unalmas kicsit,magasabb szinten tudsz runákat és más jobb cuccokat is farmolni, de hasznos a süti lopás is (én pk-ra használtam kis karik számára).
  • Androidus
    Hmmm... érdekes kezdeményezés :) Talán az RS2 hoz is majd hozzá közönséget.
  • Androidus
    Jó, akkor kérdezek ontopic-ot :) Egy kis előzetes tájékozódás, felkészülve arra, hogy egyszer talán member leszek :)

A jobb anyagból készült nyílvesszők mennyi plusz sebzést hoznak? A membereknek érdemes azzal tréningezni? Vagy van a bronz a fejlesztéshez, és a rune a gyilkoláshoz?

A herblew tényleg olyan macerás, mint amilyennek látszik? A leírás alapján kábé olyannak tűnik, mint a pizzasütés.

A memberes szervereken mekkora a forgalom, a többihez képest? Tényleg a játékosra várnak a szörnyek mindenhol?

A thieving anyagilag mennyire termel? A gem stall-ról lehet ruby-t és diamond-ot is csórni?
  • Jacky
    Hátha valaki még nem ismeri: http://free.srv.hu/r/s/rshun/
  • Androidus
    Grrrrr... szerintem előbb lesz nekem 1000 feletti skill totalom, mint hogy befrissül az f2p hiscores :(((
  • Csabee
    Deesno veled mi van manapság?
  • Androidus
    És neked melyik a legujjabb ujjad? :)))))

Egyébként tényleg valami komolyabb kalibert kell előhúzni a másik zsebből, mert ez csak arra volt elég, hogy a membereknek frissítsenek. Grrrrrr...
  • Androidus
    Ööööö...

1. A méter az milyen kaliber?
    2. Ezek szerint nem láttad a Kemény kalap és krumpliorrt :)
  • Androidus
    Hogyhogy mi? Hát azért brusztolok, hogy lássam, mennyivel jutottam előrébb :) Namost ők lehetővé teszik, hogy ezt ritkábban láthassam.
  • Taranov
    És ebből mi hátrányod származik?
  • Androidus
    Egyébként most van egy szép demonstrációja annak, hogy hogyan nem frissül egyszerre a hiscores. Az egész élboly befrissült, Tarhonya befrissült, én nem frissültem be.
  • Androidus
    Biztos? :)
  • Taranov
    És aztán?
    Semmivel nem jutott előrébb :)
  • Androidus
    Látod Péterke, ott az a csúnya bácsi, ő volt az, aki nem frissítette a hiscores-t. Mit csinál ilyenkor apuci, na mit csinál? Jól mondod Péterke. Apuci előhúz a zsebéből egy 9 mm-es Uzi-t, kibíztosítja, és...

RATATATATATATATATATATATATATATA!!!!!!!!!!