34579
RuneScape
-
#28123 hm -
#28122 rere -
Androidus #28121 Lehet azt játszani exe nélkül is, bizony :) De a kérdés változatlan: mennyi az annyi? -
Androidus #28120 Hoppá :) Hát akkor fuccs az elméletemnek. Jó akkor fogalmam sincs, minek alapján frissül vagy nem frissül valakinek az adata, maradt annyi, hogy nem egyszerre frissül. Egyébként azóta sem, mert már 991 a totalom, és makacsul 962-t mutat :) Különösen vicces a smithing 63 :))) -
#28119 /server -m irc.speedis org :-)
6667 a port -
#28118 rákattintasz :-D
de asszem meg kell lennie a dragon questnek. sőt, biztos. -
Jacky #28115 Karamján, a barlangban a red spidereknél hogyan lehet átmenni a falon? -
#28114 Tarhonya btw kamon mircre amint kesz a gep :-) -
#28113 Kérem indítsa újra számítógépét hogy ez a b@lf@sz szofver felfogja mi is történt. Köszönjük megértését. =) -
#28112 előbb rá kell venned vhogy hogy újra elindítsam az én Runescape7.exe-met ami nem tom hol van ;-) keresni meg lusta vagyok :-PPP -
#28111 nem :-(
kurva regen talalxtam vele :-(( -
#28110 irok :-) -
Androidus #28105 Tyühű :) És hogyé adod? -
Androidus #28104 Köszi :)
Öööö... mi az a farmolás? -
#28103 üdv ujra :p -
BlackWolf #28101 -
#28100 Fangnak emiljét, nemtod, Deesno? -
#28099 Bak, csinálj egy emil címet ok? Az enyém fuzfavesszo@freemail. Írjál má'! :) -
#28098 Jaja, már javasoltam ennek megváltoztatását a moderátorhoz intézett üzenetek topikban, de nem lett jobb. -
#28096 Mindenki beírt egy e-mail címet, de nem írja ki a felhasználói infóknál. -
#28095 arra gondoltam hogy supergamez regnél megadtál egy emilcímet de látom nem :-(
holnap hmm megpróbálok fenn lenni enerlán mondjuk 6-7 között, jer te is!
nincs expem, csak sima :-/ -
#28094 hehe bankomba csücsül kb 560 darab :-D -
#28093 D2 EXP-ed nincs? Mert én b.neten megyek és kevés haver van ott fenn. Sc is jöhet... -
#28092 SGs? miva'? -
Androidus #28091 Na mostantól veszek addy ore-t, és lehet nálam venni addy hatchetet :) A 70-es skilljeim száma eggyel bővült :))) -
Jacky #28090 Na, mar megint a jelszavamat akartak, raadasul olyan, aki a listamon volt. Megint ez a beetető szöveg, hogy ha meg akarok gazdagodni, adjam meg a passwordomet. Utana meg, amikor nemet mondtam, megkerdezte, hogy van-e kolcson 10 k-m :)
Ugy latszik ő mégsem gazdagodott meg. Akkor hogy is van ez? Listamrol törölve :(( -
#28089 Minél erősebb anyagu a nyilvesszű annál nagyobbat üt.
Én ironnal nyomtam, de csinálhatod bronze-al is. (ardougne állatkerr rulz)
rune gyilkolászni tökéletes.
Herblaw nem macerás annyira, meg lehet szokni. Vial+levél+vmi anyag.
Thieving szvsz unalmas kicsit,magasabb szinten tudsz runákat és más jobb cuccokat is farmolni, de hasznos a süti lopás is (én pk-ra használtam kis karik számára).
-
Androidus #28087 Hmmm... érdekes kezdeményezés :) Talán az RS2 hoz is majd hozzá közönséget. -
Androidus #28086 Jó, akkor kérdezek ontopic-ot :) Egy kis előzetes tájékozódás, felkészülve arra, hogy egyszer talán member leszek :)
A jobb anyagból készült nyílvesszők mennyi plusz sebzést hoznak? A membereknek érdemes azzal tréningezni? Vagy van a bronz a fejlesztéshez, és a rune a gyilkoláshoz?
A herblew tényleg olyan macerás, mint amilyennek látszik? A leírás alapján kábé olyannak tűnik, mint a pizzasütés.
A memberes szervereken mekkora a forgalom, a többihez képest? Tényleg a játékosra várnak a szörnyek mindenhol?
A thieving anyagilag mennyire termel? A gem stall-ról lehet ruby-t és diamond-ot is csórni? -
Jacky #28085 Hátha valaki még nem ismeri: http://free.srv.hu/r/s/rshun/
-
Androidus #28084 Grrrrr... szerintem előbb lesz nekem 1000 feletti skill totalom, mint hogy befrissül az f2p hiscores :((( -
#28083 Deesno veled mi van manapság? -
Androidus #28080 És neked melyik a legujjabb ujjad? :)))))
Egyébként tényleg valami komolyabb kalibert kell előhúzni a másik zsebből, mert ez csak arra volt elég, hogy a membereknek frissítsenek. Grrrrrr... -
Androidus #28078 Ööööö...
1. A méter az milyen kaliber?
2. Ezek szerint nem láttad a Kemény kalap és krumpliorrt :) -
Androidus #28076 Hogyhogy mi? Hát azért brusztolok, hogy lássam, mennyivel jutottam előrébb :) Namost ők lehetővé teszik, hogy ezt ritkábban láthassam. -
#28075 És ebből mi hátrányod származik? -
Androidus #28074 Egyébként most van egy szép demonstrációja annak, hogy hogyan nem frissül egyszerre a hiscores. Az egész élboly befrissült, Tarhonya befrissült, én nem frissültem be. -
Androidus #28073 Biztos? :) -
#28072 És aztán?
Semmivel nem jutott előrébb :) -
Androidus #28071 Látod Péterke, ott az a csúnya bácsi, ő volt az, aki nem frissítette a hiscores-t. Mit csinál ilyenkor apuci, na mit csinál? Jól mondod Péterke. Apuci előhúz a zsebéből egy 9 mm-es Uzi-t, kibíztosítja, és...
RATATATATATATATATATATATATATATA!!!!!!!!!!