RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
jah,csak windows-ba lehet nem öltél anyi idõt😄
Czdano
Olyan mint windowsban a rendszervisszaállitás

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Sajnos beigazolódott a sejtésem. Vésztjósló volt a csönd, vagyis hogy egy szóval sem kommentálták a történteket. Gyanús, hogy támadják a szervert, és amíg nem tudják, hogy pontosan hogyan, nem beszélnek róla. Most állt le újból a rendszer.

androidus.freeblog.hu

vagyis, mondjuk az utolsó ilyen mentést pl. 2 hete lett volna és azt töltik vissza? vagyis amit azóta csináltunk, az elvész.... fincsi

Mégsem. A mai fejlesztésem elveszett. Jó, mondjuk ennyi kibírható.

A rollback az, amikor visszatöltik az adatbázis egy korábbi mentését. Az azóta történt dolgok meg nem történtté válnak.

androidus.freeblog.hu

rollback? el mondanátok pontosan, hogy az mi?

Jól van, megoldották rollback nélkül. Gratula.

androidus.freeblog.hu

Czdano
Én régen letöltöttem ugymond azt a fájlt ami a honlapon volt 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Te még mindig ennyire nyomod hogy 2 hetes visszaállitás baj? 😄 Lvl?

Hûha, azt hiszem baj van. Elszállt a játékos adatbázis. Már negyedórája nullás minden szerver, és a hiscore se jön be. Hát, remélem van használható backupjuk, és nem lesz rollback két hétre.

androidus.freeblog.hu

Disno
Gothic \ W B:

Ha firefoxot használsz, miért nem használod ki a "tab" funkciót? (ne új böngészöt nyiss, hanem új fület -> Ctrl+T)

Rune scimi szvsz jobb mint a baxe... s mi az a cipellö a lábadon? :S

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Czdano
Estét mindenkinek 😊 Nézegetem itt a képeket tök runescape hiányom lett! (tudok swordiet pecázni, yewet vágni, mithril smithingelni szal sokat ér a karim :-p)

ja... úgyk könyyû 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ja.... Fallador allat van az a mágus gyûlés... na ott valakit megöltek és ott maradt a cucos... 😊

nem tudom, életembe nem láttam még... tied, te szerezted, nem? 😄

vörös kesztyû. a harcos és mágus karimon is jól látszik

hol?

erõt vettem magamon!

amúgy olyan vörös kesztyût honan lehet szerezni? amit a képeken is látható? mert jó lenne tartalékba...

dzsizusz 😄

így szoktam járkálni az utóbbi 1-2 évben 😊
szerintem rég bepenészedett a csávó a cucc alatt 😄

(fegyvernek rune 2h-t használNÉK, de harcolni nagyonnagyonnagyonrég nem voltam😊

így nézek ki páncélö nélkül:
(fú de jó, levettem.... <#idiota>)

tényleg!

ki mien ruha/páncél össze állításokat használ?

Sima natur alap öltözék
igen, ezzel a paraszt kinézetû karival játszok.

A jó öreg fullllllllllllllllllll rúúúúúúúúna

És most jöjön a feketemágus:

Pajzzsal
így nem olyan szép...

Pajzs nélkül
így már jól mutat.

minek klán? jó magányos farkasnak.

amúgy bányászatm lvl 60! <#worship>

tom505
Hi all!
<#help>nem tuttok 1 olyan klánt amibe 45-ös cbtöl felvesznek?<#help>
Elörre is kösz!

én nem megyek oda... sok ott az amatör! Karamja! ott szinte sosincs senki.

Szerintem 42-es craftinggal spriccelj befele a crafting guildbe aranyat bányászni.

androidus.freeblog.hu

😊

mégis mire mennénk azzal a sok arannyal? többet ér ha eladod... 😊

Tudok Mithrilt kovácsolni! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
és 545 aranytömböm van. akki venne csak szoljon.

hehe, aranyat bányászok... total lvl... na mennyi?

hajrá(f)!!

már majdnem meg van a 400 olvasztott tömböm!

anno nekem is ez volt a tervem, csak idõhiány miatt abba maradt... 😛

sir disno? ez a neved?
ok 5k elég.
nincs szivem kidobni a sok rúnát, de simán eladni nincs sok értelme. meg amúgyis én nem használom semmire õket.

most jelenleg aranyat bányászok és olvasztogatok. arra hajtok hogy legyen kb. 1000 tömböm

Disno
átveszem 5k-ért
sir disno, nem tudom mikor leszek benn 😄

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

nemszeretne valaki véletlenül 2000 body rúnát venni? 😊
2-5 arany/db
vagy lehetfelõlem több is😊 csak angyon megszeretnék tölük szabadulni

Dehogy sajnálom. Épp ellenkezõleg. Pont azon hüledezem, hogy hogy a fenében tudok a 40-ben lenni a ffranc tudja hány millióból 12 órás meló mellett, amikor a milliók között ott vannak az ilyenek is.

androidus.freeblog.hu

Disno
neki nincs melója, neked van 😄

vagy neki nincs élete, neked van 😄

szal ne sajnáld, én úgyse érlek utól a büdös életben ;D

De ha igazi állatot akartok látni, nézzétek meg h3ll_man113-at. Egyszerre volt 1338 totalunk, nekem 93 millió xp, neki 109 millió. Én azóta szereztem egy millió xp-t, õ ötöt. Az én totalom 1341, az övé 1352... Vagy nem alszik soha, vagy csal, és member, csak a member skilljeit érintetlenül hagyja.

androidus.freeblog.hu

Disno
fejedbeszállsz = fejedbeszáll

Disno
"olyan teljesítményt, amit egyikõtök, soha a büdös életben meg sem fog tudni közelíteni,"

pontosan, szerintem régebben még gratulálgattam neked de olyan tempóban fejlödsz hogy a végén a sok gratuláció a fejedbeszállsz, csak karbantartom az egód ;P

no de komolyan, velem az a baj h mivel nem játszok egy ideje csak évente kétszer lépek be, így engem annyira nem izgatnak a skillek (nojó a múltkori smithing-magicnövelésen kívul 😛) s már csak az RS emlékeimböl táplálkozok 😄

amúgy gratz xD te vagy a legdedikáltabb magyar játékos. befizetnél membersre, mi lenne a sok amcsi köcsöggel ... <#idiota>

legközelebbi kollektív sörözésre (kólaivásra részemrõl?<#idiota>) eljössz ami nosfernél lesz, akkor valszeg még arra is válaszolni fogunk hogy megvakartad a feneked XD /komolyan/ 😄
(ide még svédországból is jönnek tagok szóval tényleg nagy esemény ez^^)

ha visszalapozol 2001-es hsz-ekhez, a mostaniak egy része már akkor is itt volt, egy részük moderátor, rendes felnõtt, másik részük csak szpemmelget és szigorú ismerõsi körébe nehezen fogad be újakat, és olyankoat akikkel nem biztos hogy késõbbi idõben találkozni fog... 😛

jólvan, azért gratulálok mert jó az a 1337 skilltotal, ahoz képest hogy én ennyi ideje itt rontom a levegõt (mióta regeltem ide SG-re ebbõl még vonj le 1vagy max 2 hónapot, azóta van meg a karakterem😄 )
és nyamvadt 462-es skilltotalt sikerült összegyüjtenem...szánalmas mi? 😄

u.i.: 1337-bõl pont kirakható hogy LEET <#idiota>

Azt hiszem, az a tény, hogy amikor valaki bejelenti, hogy elérte mondjuk a 60-as szintet valamibõl, akkor sorban gratulál mindenki, én pedig amikor elújságolok egy olyan teljesítményt, amit egyikõtök, soha a büdös életben meg sem fog tudni közelíteni, akkor azonnal másról kezdetek el beszélni, nos, ez a legnagyobb elismerés.

Köszönöm.

androidus.freeblog.hu

jóhát számok, évszámok, dátumok nem az erõsségeim ^3 de bluerose-ra jól emlékeztem jeee, és hogy híres 😛
(a biliárdban se nagyon tudom hanyas golyó miért-hogy-miért <#idiota>) -najo ez off XD

Disno
3 éve láttam rendszeresen a mining guildban, tényleg egy emberállat 😄 egyszer rákerestem viccböl láttam h jó a skilltotalja aztán megláttam h free és leesett az állam...

Nuke: BlueRose13x 😉 volt egy rakás játékosról animáció de ö ugye az elsö smithing lvl 99 röl (meg magic 99 de az mellékes 😄) ismert, és akkor ugye ö tudta csinálni a legjobb fegyókat egyedul amit sehol máshol nem lehetett megszerezni 😊

Én csak egy l3lack Rose-ra emlékszem.

androidus.freeblog.hu

az én idõmben még ilyen volt a menõ arc például hogy: Bluerose9k (õ még fleses animációba is bekerült ha jólemlékszem) xD

Hadd büszkélkedjek én is kicsit.

Egyszer Akm762 (jelenleg asszem 9-ik a free ranglistán) mesélte, hogy nem hiszi el, milyen neveket elõz meg. Mondtam aha, biztos.

Ismeri valaki Galaxyg-t? Régen rengeteget találkoztam vele, ugyanazokon az angol szervereken nyomult. Na õ volt nekem olyan, aki minden tekintetben utolérhetetlennek tûnt.

Most elõztem meg skilltotalban. 1337, ami most a 36-ik helyre elég.

androidus.freeblog.hu

ma is tanultam valami újat 😊

#33828: szegény... nem szokott jó koszos lenni utána? <#idiota>

így már érten, hogymért van ott annyi ember. köszi!

Másnak is van ennyi esze, pont ezért az airt craftolják. Ráadásul ennek van a legnagyobb szorzója.

androidus.freeblog.hu