34579
RuneScape
-
Androidus #34019 Attól függ, hogy fejlődni akarsz gyorsan, pénzt akarsz keresni gyorsan, vagy unod magadat :) -
Big Boss Hu #34018 Hát jólvan, ha pl össz quest itemet megtartottam volna 3 member bank se lenne elég :D De ha csak azt tartod meg ami kell is, böven elég a bank. Ha van bank pined is akkor meg kb biztonságban van a cuccod (és a pin nem 1234 :D ) -
Nuki #34017 Ez nagyjából azidőtájt volt, amikor regisztráltam ide a fórumra :) -
#34016 Ovatosan azert a Bank karikkal, az en mainemet azert bannoltak, mert droppoltam neki cuccost a masik karimmal, tobbszor is. -
W B #34015 össze szedsz minden féle sz_rt akkor igen... -_- -
Big Boss Hu #34014 bank karakter? Manapság max biztonsági okokból érdemes csinálni :) Memberen akkora a bank h ha akarod se tudod telepakolni -
Nuki #34013 Pedig régen amikor még aktívan játszottam, egy másik társasággal, ott mindenkinek volt egy-kettő-(három) ilyen bank-karaktere... Még nekemis volt egy... -
W B #34012 Ha valaki member lesz, akkor mivel ajánlott kezdenie? csak tervezem, de nem tudom, mit hogy. -
#34011 Köszi szépen. -
#34010 Én mikor játszottam a gyenge fegyókat NPCnek adtam el (fegyverbolt vagy general store) a mith axe az amire talán már igény van mert sok favágó van durván 200-500 gpig eltod passzolni ha ügyes vagy.. -
W B #34009 aha. jelenleg 52 vagyok kovácsolásból... akkkor neki kezdek.
a Mithril buzogány jó áron hol lehet eladni? -
#34008 Amint lehet :-) Én már törp sörrel gyártottam a mith fejszéket :) -
W B #34007 mikor érdemes az acélról átálni a mithrilre? (kovácsolás) -
#34006 Az az, a kard fulnel levo combat lvl az az amit akkor latsz ha valaki folott jobb gombot nyomsz. -
#34005 Köszi de én a öszz szintemre gondoltam.Pl amikor rámaegyek a kurzorral valakire és kiírja hogy mondjuk GipszJakab(35lvl). -
#34004 A combat szintedet a ket kard fulnel tudod megnezni, azt, hogy milzen pancelt tudsz felvenni pedig a skill fulnel, eleg ha rakattintasz a defense ikonra. -
#34003 Hol tudom megnézni a szintemet és páncélt hol tudok venni?Sorry a sok kérdésért még kezdő vagyok. -
#34002 Koszi W B a cuccosokat :) Majd meg osszefutunk akkor a jatekban.
Akinek pedig questekkel kapcsolatban barmi kerdese van szivesen valaszolok, segitek.
8lord8 Seraf -
#34001 Rendben koszi, felveszlek, aztan megbeszeljuk :) -
W B #34000 pontosabban mikor vagy fent? Én nevem W B Hun. Segítek, neme gy embernek segítetem már
-
#33999 Hello, sajnos egy kis baki miatt a main accomat bannoltak, volt egy masik karim is amivel ledroppoltam az itemeket es felvettem a mainemmel. Ez viszont utkozik a szabalyokkal es kibannoltak. Raadasul member volt :P Szoval most ujra kezdem es amig nem aktivalom az uj karimra a member shipet, addig valaki tudna nekem egy kicsits segiteni. Kene egy mentor aki tamogatna :) Barmivel. Meghalalom.
Az ingame nevem 8lord8 Seraf. Mindennap fent vagyok egy ket orat, keresettek batran. Koszonom elore is :) -
#33998 Köszi.Igen nagyon kezdő vagyok. -
W B #33997 írtó amató kezdő vagy?
Fejszét kalapácsot stb.-t szerezhetsz a tanítók tól vagy mik azok (álltalába kékruházatban vannak Lumbirgernél, de a kovács Warcokban van) Ha van pénzed csak akkor tudsz páncélt, és fegyvert venni. Hogy legyen pénzed bánnyász, és kovácsolj. És a Caftingot fejleszd. (elösszőr arany ékszerek, majd drágaköves ékszerek. drágaköveket véletlenül találsz bányászás közben. megcsiszolva tudod ékszerként hasznosítani. a csiszoláshoz véső kell)
ha van még valami kérdez -
#33996 Sziasztok, két kérdésem lenne. Az egyik az az hogy ha megölnek hol lehet fejszét, kalapácsot,hálót stb. szerezni? A másik az az hogy hol lehet páncélokat vagy kardokat venni?Segítsetek please! -
Androidus #33995 Hát, én régen csináltam, de ránézésre jónak tűnik a leírás. Az első tippem, hogy beszéltél valakivel, akivel kellett, de nem "eléggé". Nem jutottál el vele oda, ahova kellett volna. A quest logban nézd meg, hogy tényleg az-e a következő feladat, amit csinálni akarsz. Ha igen, akkor nem ez a probléma. A második tippem, hogy nem hajszálpontosan az van nálad, mint amit leírtak. _Pontosan_ annak kell, hogy legyen a neve mindennek, ami ott a leírásban van. -
mgyz2000 #33994 Hali.
Kellene egy kiss segítség.A Dragon slayer küldiben nem tudok bejutni a bányában levő ajtón.Ahol a ládában van az első térképrészlet.
A wiki.rshun.hu leírása szerint csináltam mindent.
-
Androidus #33993 Biztosan izgató dolog lehet rune-t bányászni, de anélkül, hogy megpróbáltam volna, bizton állíthatom, hogy semmi haszna nincs. Caplatni össze-vissza, aztán sorbaállni, püfölni a sziklát, hogy a másik vegye ki, aztán vagy leölnek, vagy se... Pénzt is, xp-t is gyorsabban tudok szerezni mással. -
W B #33992 bátyámnak van már kb. 12db! -
#33991 de ha te bányászod a rune oret, akkor késöbb lehet profitálni a smithingböl :) -
Androidus #33990 Előfizetnék :) De ez nem fog soha bekövetkezni. Például ott van a prayer. 84-es lesz kábé, mire a combat skilljeim 99-esek. A következő módokon tudnám továbbfejleszteni:
1. Ölöm tovább az ice giant-eket. 180 millió str xp jól hangzik, de igazán nem motivál.
2. Kábé 2 ezer órán keresztül ásom a kis csontokat lenn a patkányoknál. Kösz, kihagyom.
3. Kimegyek wild-ba, és versenyt ugrok minden big bones-ra a többiekkel, és várom, hogy arra jöjjön egy pk klán. Nem ér ennyit.
4. Megvásárolom. Hát, ha esetleg akkoriban lesz 360 millióm erre célra... :) De ez nem valószínű, mert a smithing/crafting simán elviszi, amit addig keresek. -
#33989 "én mostanában halálra unom magam a nyarakon mert mit csinálnék?"
öh, hány éves vagy ?!
Andro: go go :) szabad megkérdeznem, hogy mit csinálsz, ha eléred minden skillböl a 99-et? Tudom, még egy kis idö, de utána mihez kezdesz? :D -
#33988 Najsz ^^ -
Androidus #33987 Bocs, hogy megint az eredményeimmel fárasztalak benneteket, de hát mit csináljak, ha ez a kettő így összejött. Gondoltam, a 100 millió pont elérése f2p-n említésre méltó :) -
Nuki #33986 Kláncset! Ó máj gád, mik nincsenek :D
Valahol meg lehet már nézni az accountom életkorát (mikor kreáltam vagy valami)? -
Nuki #33985 -
#33984 Gratula hozzá :p -
Androidus #33983 Nna, feleim. Újabb mérföldkő. Skilltotal 1358. Ez azért érdekes, mert pont 90-es skillátlagot ad ki. Ezt se gondoltam, hogy elérem valaha :) -
#33982 megvan! kösz a tippet W B -
#33981 ja, hogy lehet a " (C)dark antirex" helyett olyan képet berakni?? ! -
W B #33980 bányász