RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
androidus.freeblog.hu
A rollback az, amikor visszatöltik az adatbázis egy korábbi mentését. Az azóta történt dolgok meg nem történtté válnak.
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
androidus.freeblog.hu
Ha firefoxot használsz, miért nem használod ki a "tab" funkciót? (ne új böngészöt nyiss, hanem új fület -> Ctrl+T)
Rune scimi szvsz jobb mint a baxe... s mi az a cipellö a lábadon? :S
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
amúgy olyan vörös kesztyût honan lehet szerezni? amit a képeken is látható? mert jó lenne tartalékba...
szerintem rég bepenészedett a csávó a cucc alatt 😄
(fegyvernek rune 2h-t használNÉK, de harcolni nagyonnagyonnagyonrég nem voltam😊
így nézek ki páncélö nélkül:
(fú de jó, levettem.... <#idiota>#idiota>)
ki mien ruha/páncél össze állításokat használ?
Sima natur alap öltözék
igen, ezzel a paraszt kinézetû karival játszok.
A jó öreg fullllllllllllllllllll rúúúúúúúúna
És most jöjön a feketemágus:
Pajzzsal
így nem olyan szép...
Pajzs nélkül
így már jól mutat.
amúgy bányászatm lvl 60! <#worship>#worship>
<#help>#help>nem tuttok 1 olyan klánt amibe 45-ös cbtöl felvesznek?<#help>#help>
Elörre is kösz!
androidus.freeblog.hu
mégis mire mennénk azzal a sok arannyal? többet ér ha eladod... 😊
és 545 aranytömböm van. akki venne csak szoljon.
hehe, aranyat bányászok... total lvl... na mennyi?
ok 5k elég.
nincs szivem kidobni a sok rúnát, de simán eladni nincs sok értelme. meg amúgyis én nem használom semmire õket.
most jelenleg aranyat bányászok és olvasztogatok. arra hajtok hogy legyen kb. 1000 tömböm
sir disno, nem tudom mikor leszek benn 😄
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
2-5 arany/db
vagy lehetfelõlem több is😊 csak angyon megszeretnék tölük szabadulni
androidus.freeblog.hu
vagy neki nincs élete, neked van 😄
szal ne sajnáld, én úgyse érlek utól a büdös életben ;D
androidus.freeblog.hu
pontosan, szerintem régebben még gratulálgattam neked de olyan tempóban fejlödsz hogy a végén a sok gratuláció a fejedbeszállsz, csak karbantartom az egód ;P
no de komolyan, velem az a baj h mivel nem játszok egy ideje csak évente kétszer lépek be, így engem annyira nem izgatnak a skillek (nojó a múltkori smithing-magicnövelésen kívul 😛) s már csak az RS emlékeimböl táplálkozok 😄
amúgy gratz xD te vagy a legdedikáltabb magyar játékos. befizetnél membersre, mi lenne a sok amcsi köcsöggel ... <#idiota>#idiota>
(ide még svédországból is jönnek tagok szóval tényleg nagy esemény ez^^)
ha visszalapozol 2001-es hsz-ekhez, a mostaniak egy része már akkor is itt volt, egy részük moderátor, rendes felnõtt, másik részük csak szpemmelget és szigorú ismerõsi körébe nehezen fogad be újakat, és olyankoat akikkel nem biztos hogy késõbbi idõben találkozni fog... 😛
jólvan, azért gratulálok mert jó az a 1337 skilltotal, ahoz képest hogy én ennyi ideje itt rontom a levegõt (mióta regeltem ide SG-re ebbõl még vonj le 1vagy max 2 hónapot, azóta van meg a karakterem😄 )
és nyamvadt 462-es skilltotalt sikerült összegyüjtenem...szánalmas mi? 😄
Köszönöm.
androidus.freeblog.hu
(a biliárdban se nagyon tudom hanyas golyó miért-hogy-miért <#idiota>#idiota>) -najo ez off XD
Nuke: BlueRose13x 😉 volt egy rakás játékosról animáció de ö ugye az elsö smithing lvl 99 röl (meg magic 99 de az mellékes 😄) ismert, és akkor ugye ö tudta csinálni a legjobb fegyókat egyedul amit sehol máshol nem lehetett megszerezni 😊
androidus.freeblog.hu
Egyszer Akm762 (jelenleg asszem 9-ik a free ranglistán) mesélte, hogy nem hiszi el, milyen neveket elõz meg. Mondtam aha, biztos.
Ismeri valaki Galaxyg-t? Régen rengeteget találkoztam vele, ugyanazokon az angol szervereken nyomult. Na õ volt nekem olyan, aki minden tekintetben utolérhetetlennek tûnt.
Most elõztem meg skilltotalban. 1337, ami most a 36-ik helyre elég.
androidus.freeblog.hu
#33828: szegény... nem szokott jó koszos lenni utána? <#idiota>#idiota>
androidus.freeblog.hu