34579
RuneScape
  • Androidus
    Miért nem kezdesz el játszani a játékkal?
  • dobaky1
    Kellene nekem 10 darab ember aki bányász pure essencet és rune essencet de inkább puret de rune is tökéletes.És segíteni és kéne megcsinálni a nature runek.kössz előre.
  • Androidus
    Meglep, mennyi energiát fektetnek az event-be. 10% árengedmény az ügynökségtől, mert a halál már az ezredik szolgálót nyírja ki, muhaha :)))
  • Nuki
    Akkor sikerüljön!! :D

#34055: amint látod, nem tudom :)
  • Androidus
    Az óbester az újbester őse. Még ezt se tudod?
  • Disno
    kocsma :D

azért, mert fösulira járok, és a vizsgaidöszakban tudok csak lejönni... :(
    majd télen egy hónapot leszek (ha sikerul a matekvizsgám ^^)
  • Nuki
    Mi az az óbester? És miért csak ilyen rövid időre jössz haza? :P
    [nem akarok követelőzőnek tűnni, félre ne érts]
  • Disno
    sajna csak akkor leszek Pesten :( este viszont óbester ha van kedved hozzá ^^
    thx :)

Andro: tudom, csak én vagyok ilyen elvetemult ^^
  • Nuki
    Szombat-vasárnap valamelyike nem lenne jobb?
    Mert én van hogy bennvagyok iskolában 5-6-ig is... :(

mellesleg: Üdv újra itthon tesó! :D
  • Androidus
    Igen. Pont ez az, amit nem szeretnék csinálni.
  • Disno
    hát Jagex massbann algoritmusa szerint túl láma kari túl sokáig volt inaktív és törölték. a történet vége, ennyi és kész :( btw okt 16 du. rákoskeresztúron biliárd? :D
  • Nuki
    o: ejha, hogy sikerült azt a karaktert elfelejteni? Vagy mi történt?
  • Disno
    én a patkányokat curseoltam malazar maze-ben. nincs ott senki, és miután curseoltad, 99% esély hogy egyböl leutöd :D és van egy pár ,spawnolnak mint állat. lvl 55 után viszont alchemy. én lassan 80-nál járok pár ezer alchemy után (van még egy pár xD)
  • Disno
    nekem is volt egy, pedig akkor már item-bank is volt, de nem fértem el benne :P csak kár h egy zöld p hat, 4 mask meg pár santa bánta :S
  • Disno
    soha. söt, vassal jársz a legjobban! (kiszámoltam mindent én már csak tudom :D van is 40k iron barom, yipee :D)
  • Disno
    Lehet h nem a leggyorsabb, de amikor még aktív voltam nem láttam egy bányászt se rune ore-nál... serverjumppal szerintem relatív gyorsan lehet találni 3-at, aztán cuccörzös prayerrel suicide :D ha már tudsz short swordöt csinálni, az 24 szén + 3 nat = 6000 gp = ~32k gp
    (és ezt olyan karival aki nem tud egész nap lesser\greater demonoknál állni mert túl gyenge :D)
  • W B
    ez fájt
  • Nuki
    Hát ez loál. :D
  • Penec
    jah és magicedet monkokon nyomas curseval!! az a legjobb
    lvl 19-es varázslás
  • Penec
    semmire... memberen vmire jó, de nemtom mire XD
    amúgy ittvan 1 macros oldal, és hát nem épp vmi jó dolgok vannak benne...
    http://www.rscheata.net/tp/index.php/topic,7362.0.html

Hát igen, még trainelni is auto traineli XD ez azért már nagyon gáz!!!
  • szeki87
    csá megtudnátok mondani mire való a charcoal???
    kösz
  • Androidus
    Szerintem a mágiánál az attack esély a szintszámokból számolódik. Vagyis támadó mágiánál a sebzéssel arányos a pontszám, és minél alacsonyabb szintű ellenfelet lődözöl, annál nagyobb esélyed lesz a találatra. Ergo, szerintem pazarolod az idődet és a rúnáidat azzal a lesserrel. Könnyű ellenőrizni, szerintem nézd meg, adott idő alatt mennyi rúnával mennyi pontot szerzel a toronyban, és mondjuk mennyit a hobgoblinoknál a félszigeten. Utóbbi szerintem jóval előnyösebb lesz. Persze azok nem dobnak rune medet, de nem is azt kérdezted :)
  • W B
    banye. el akarom érni a mágia 55LVL-t. még 4 szint kell! valaki meg mondaná hogy fejleszthetem gyorsan?
    tűzlabdákat dobálok a démonra a Wizard tornyban, 1000 mindrunával megyek mindig, és a hozzá szükséges levegőrúnűkkal és tűzbotta. Meg persze viszek 10 lavrunát. (jó cucokat kiszedem. pl. rúna sisak, ketőt már szereztem, de már elkeltek)
  • W B
    amúgy a bátyám autóminerezik. állandó a gépnél bányászik
  • W B
    lol
    őszintén: nem lehetne olyat csinálni, hogy minden nap?
  • Big Boss Hu
    Egyszer azért írták h 1 héten 100K lvl3ast bannoltak...akkor télleg lecsökkent az autoerek száma pár napra, de aztán újra megjelentek, csakhogy a többségük már nem 3as hanem 4-5ös volt :D
  • Old Joshua
    Menj at Falador Party serverre, vagy egy trade serverre hatha ott kevesebb a bot.
  • Czdano
    LooOooL
  • Androidus
    Topic címét nem elolvasni, azt hogy kell.
  • ForRedGlory
    Üdvözletem managerek, nem sok ismerőst látok már sajna, de azért akad pár elvetemült. :-)
    Én az Újpesttel tolom szadomazó módon csaj magyar játékosokkal. :P 2010-ben járok és inkább több sikerrel mint kevesebbel. Ha érdekel valakit, akkor holnap (jah már holnap van :) képekdt pár inyencségről. Pl. Juve kiverése bl selejtezőből, vagy Barca égés tétmeccen a Megyerin :D
    pár év alatt összeállt a gárdám és immáron csak szökőévente kapok gólt a bajnokságban :D
    Természetesen a bl siker a tét, de az még a jövő zenéje, mert full magyar squad-al kissé nehéz a dolog. Az a baj, hogy nem akarom felrúgni a politikám és igy nem tudok mit kezdeni a 20millió fontos átigazolási keretemmel. :D
    Ha érdekel valakit valami (már ha érdekel), akkor írja le és arról is teszek be képet.
  • W B
    jeszus... írtó idegesítőek ezek az autó favágók. fel akarom vinni a tűzrakást és a favágást... de nem lehet! Mindehol ott nyüzsögnek!
  • Old Joshua
    Pedig ezert volt a bann, multy item dropping cimszo alatt. Es nem igaz, hogy a membereket nem bannoljak, mivel en is member voltam. Amugy ez a multy dropping bann eleg sok kulfoldi forumon is elofordul. Mindegy, most mar nem csinalom. Es nem volt semmi egyeb mivel a Jagex emailemben csak ez volt benne. Nem most kezdtem a gamet, ket eve jatszom de eddig nem volt ilyen prob, neztem is rendesen, de nem izgat kezdtem egy uj karit, es jovo honapban megint elofizetek a memberre. Annyira nem izgulok ilyen dolgok miatt, csak melo es fosuli utan jatszom max egy orat :)
  • Androidus
    Már megbocsáss, de ahhoz, hogy yew-t tudjon vágni, tehát hasznot termeljen, előbb föl kell fejleszteni addig. Mondjuk hetven szerveren szerverenként kábé százan vannak, az összesen hétezer. Egy nap alatt kihajítám egyedül az összeset. Rohadtul nincs benne semmi megfejtendő, felderítendő, megoldandó. Lvl3 kalapálja a yew-t, bann. Mennyi idő alatt is tudja fölfejleszteni 60-asra? Két nap? Az jó, mert akkor győzném egyedül, hogy még azelőtt újra kibannoljam mindet, mielőtt még hasznot termelt volna neki. De ha így lenne, akkor nem csinálnák tömegesen, mert látnák, hogy esélyük sincsen. Szóval rohadtul nem arról van szó, hogy nem győzik, hanem arról, hogy valamiért szemet hunynak felette.
  • Big Boss Hu
    Az még ok hogy a freesek ellen nem tesznek semmit...mármint olyan gyorsan csinálnak újakat, hogy kb lehetetlen mind bannolni. De a memberek ellen se csinálnak semmit :) fishing guildba televan mindig...gondolom azér nem bannolják mer miért is bannolnának olyanokat akik fizetnek :P
  • Androidus
    Nekem erős fenntartásaim vannak az ilyen hírekkel kapcsolatban. Ha tényleg így volt, akkor kellett ott még valaminek lenni. Sajnos az ilyen trade miatt k.-ra nem törölnek semmit. Pont most szembesültem vele, hogy immáron nem tudom edzeni a woodcuttingot tovább. Free szerveren ez már nem lehetséges. Nézd meg a saját szemeddel. Menj oda _bármelyik_ yew fához. Minimum 20 lvl3-as macro fog a tönk körül állni, de néhol összejön 50 is. Amint megjelenik a fa, egyből leütik. Hát ennyit arról, hogy a Jagex mindent megtesz az ilyenek ellen.
  • Old Joshua
    Saradomin Kite, eleg ertekesek :)
  • Old Joshua
    Amugy a Sara Kite 450k-550k kozott van :) De biztos vannak olyanok akik megveszik 700k ert is.
  • Old Joshua
    Ingye? Miert is ne :)
  • Nuki
    Az mi? :P
  • Penec
    LoL, kell vkinek sara kiteshield?? 700k