34579
RuneScape
-
Axel Fox #28738 Az oldalt ma frissítettük, de mostmár megy!RShun - Runescape klánoldal ( http://rshun.srv.hu ) -
#28737 RS2 beta news. (olvassátok a newsban)
Az új Seer party hall megoldásba olyan bug került aminek köszönhetően "dupeolnak". Hosszú elmagyarzáni, de mindenkinek 40 drag medje meg ilyesmije van.
De nem kell izgulni, ezek ugye törlődnek és a full verzióra biztos kijavítják. ;-) -
#28736 Üdv! Az oldalon csak egy banner töltődik be :-(
"Ti" kik vagytok? -
Axel Fox #28735 Hali midenkinek szeretném közzétenni hogy nemrég létrehoztunk egy új klánoldalt, ami nem teljesen klánoldal hanem inkább sok infót találtok rajta. Remélem sokan fogják látokatni, ha látogatjátok legalább regisztráljatok az oldalra hogy tudjuk te is nézed aktívan az oldalunkat. Itt a címe: RShun - Runescape klánoldal ( http://rshun.srv.hu ) -
#28734 += 3 -
#28733 hm... MÁR TÖBB MINT + ÉVES A FÓRUM! PONTOSAN: 3 év 7 nap 22:57 PERCES! -
#28732 "csak ilyen gaggyantásokat" -
#28731 akkor monca, én scak ilyen gaggyatásokat tudok :-( -
#28730 Aha, de ez gagyi, bár tetszetős. -
#28729 Én? Nem nehéz. -
#28728 te csináltad a www.versanus.hu-t?
-
#28727 Feladó: pityogo2
Elküldve: 2004. 02. 09. 10:34
Tárgy: Nincs tárgy
lol
magamnak küldtem üzenetet... LOOOOOOL -
#28726 hogy tudsz te ilyen jó nick képeket csinálni?:) -
#28725 hm.. aham, látom.
nem túl drága -
#28724 Olvasd el az árakat :) -
#28723 hm. VIP tag? na aztán mennyiért? -
#28722 Csak azért ilyen, mert VIP vagyok. Akkor lehet változtatni a csík színét, illetve a csillagok az itt töltött évek számát jelzik.
Március 20-tól 3 csillagom lesz :) -
#28721 mi ez a 2 kicsi csillag tara?
új a nick képed látom :D
a 2 kicsike csillag maitt kékebb neked a nicked melett a sáv? enyhénszólva jobban krí a többi közül :D -
#28720 Egy ember nehezen is tudna összeírni mindent.
Én azt tudom felajánlani, hogy csinálom az oldalt, illetve állom a domain és tárhely költségek rám eső részét. -
#28719 Ok, én benne vagyok :D Csak az a baj, h én nem lehetek member :(( Szóval nem hinném h mindent össze tudok írni... -
#28718 Na, mondjuk te írnád össze a skilleket, XP táblázatokat, szörnyeket, öltözékeket, fegyvereket vagy ilyesmit, én csinálnám az oldalt meg a szerver részét stb. szóval meg kéne oldani. Összedobni a pénzt egy domainre. -
#28717 Én is benne lennék... -
#28716 Simán le lehetne szorítani a tip.it/runescape-et nem lenne gond. -
#28715 Még mindig nem vetettem el az ötletemet, miszerint egy fullos RS oldalt kéne csinálni. Csak CHT nem jelez vissza. Szerintem pedig jó ötlet lenne, nagy részt vállalnék belőle, csak én már kicsit elfelejtettem az RS-t ahhoz, hogy egyedül összeírjak mindent. -
#28714 Lesz itt 30 ezer üzi is. -
#28713 Izé -
#28712 :D
-
#28711 nem ment el senki. Szokott néha lenni pár napos "adás szünet" -
#28710 nehogymá 28000 üzi után kihaljon a fórum.... -
#28709 Szerintem átmentek egy másik fórumra.
Mindenkinek ajánlom: http://free.srv.hu/r/s/rshun/ -
#28708 miaz, kihalt a fórum? -
#28707 Prydwen server, Albion a realm ofc -
#28706 AoD=Angels of Darkness
Ez a magyar guild, Prydwen/albion serveren. -
#28705 *volt -
#28704 Hehe az AoD is volt Lancelotban, akkor még én nagyba rs-eztem, viszont volt a balcsin is guild tali nyáron, azon már én is ott voltam. Jok ezek a bulik -
#28703 Jaja, van egy guildre való emberke... sőt feb. 20-án a Lancelotban live meeting is lesz vacsorával egybekötve :-) -
#28702 Hehe :) Daocban van jo sok magyar "profi" :) .
Szal elég sokan gamelünk, eq-ban is vannak magyarok?
-
#28701 Köszi megvagy. Fennt vagyok mostanában Pesten és tanulok a BME-n. Jöttél volna inkább Te Eq-zni ;-). Nem baj így legalább mind a két játékban van egy-egy profi (és szerény) magyar játékos :-D. -
#28700 lehet majd megüzenem priviben a passot meg a nevet.Nem igazán van kedvem bemászni, mert megsincs most a gem asszem :) -
#28699 Hungary, mivel nekem már a akrakterem eléggé használaton kívül van RS-ben, ezért lehet hogy neked feltudná lendíteni a karrieredet, ha odaadnék péár cuccot.
Lehet nemsok minden van,de az is valami.
Asszem egyszer valamikor "elveszett" egy kb 800k-t érő cuccom ... :-/
Nagy Tradelő voltamn. 1 rune 2hs-el indítottam, és a végén már 12, 14 db volt, meg full rune öltözet :)