RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarhonya
tudom de kettõnk közül nem én quitteltem rs-t
Nefasturris
NA GYERTEK GAMELNI!!!!!!!!!! Szereztem full iront 😊

?:P

Tarhonya
Na kabbe >:-|>
Mithet is terveztem csak tudom hogy nem tudja még viselni...
Amúgy meg nem panaszkkodhatsz mert a tibiában is odaadtam a moneymat (bár nem volt egy nagy összeg )
Tarhonya
10 attack kell hozzá
Nefasturris
Akkor gyertek a World9 PLÍZ!!!!!!!! 😊

Nefasturris
Mi az hogy bocs? Örülök ha kapok tõletek steel páncélt 😄 egyébként rájöttem, h lehet, h nem kell, mert egyedül szeretnék olyan szintig eljutni. Akkor Téged is beteszlek a friendsbe pityogó2 😊 ÕÕÕÕ szerintetek érdemes vennem black axet? Mennyi attack meg defense meg strenght level kell hogy fel tudjam venni? Mert megvan a bolt, ahol árulják! És 1240gp ELÕRE IS KÖSZI!!!!!!!!!!

Taranov
GTA Vice City Multiplayer Mod: http://scranton.wojjie.net/files/MTAInstall-0.2.0.exe
Host: latino.hu Port: 2003 Jelszó: nasagta

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

pityogo2
RS: én jelenleg harcos karit csinálgatok. van 15k aranyam+r2h+full iron cucc annál.... pityogo2-nél meg rune
láb,láncing,sisak+némi pénz. az ÖSSZES cuccom értéke kb 120-140k sztem😞 ebbõl használok 75kt, a rune páncélokat pedig a késõbbiekben fogom használni.Bocsi, Nesfasturris, adnék én cuccot, ha lenne elég péz rá, de sajna sztem 1 full adam nem telik ki a pézembõl😞.Max tudok adni neked 1 full mithrillre való pénzt.)

Ide mit kéne írni?

pityogo2
23:59. Jó idõzítés

Ide mit kéne írni?

pityogo2
»»»Pityogo2:
gratz, kuldd a save filet :-P
nemtudjátok honnan lehet leszedni a GTA3:Vice-city-hez a multiplayer patchet?(ahol nem kell fizetni,regisztrálni stb...)

Ide mit kéne írni?

pityogo2
Na, én pityogo3 néven gámolok.Ma már voltam fenn, csak 15k-an vannak, és nagggyooonnnn lagggooooss.Szóval lehet, késõbb leszek, de most még nem

Ide mit kéne írni?

Nefasturris
ööö, azt kérdezném hogy van egy angol haver, aki nagyon sokat segített, és minden vágya egy ady full páncél. és én megelégednék egy mithrillel, de azt még fel sem tudnám venni, egy iron is jó lenne, szóval értitek? Lehet róla szó?

Nefasturris
ÁSZABBNÁL ÁSZABBAK VAGYTOK 😄😄😄 és Te milyen néven gamelsz? Feljosz most?

Ams
tõlem kapsz full adamot, a2h-el, nna?😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Taranov

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nefasturris
mé enm jöttök föl most? plíz 😊

Nefasturris
ja hogy nem a runescapeban ertem 😊

Nefasturris
hogyan leeht cheatelni? én nem fogok de érdekelne 😊

Taranov
én mindig cheateltem, de az is izgi volt, szépen nézni a listát és kitalálni, hogy melyik cheat lesz a legjobb 😊)
Csak sajnos a GTA3-ban volt pár küldi, mikor nem volt megfelelõ cheat 😊

Taranov
jaja, az a legszebb 😊)

Nefasturris
akkor lécci gyertek majd a world 9be!!!! ELÕRE IS KÖSZI!!!

Nefasturris
Köszi 😄DDD TE IS ÁSZ VAGY!!!!!!!!!!!!! de olyan jól hangzik hogy mithril, és szebb mint a rune!

Taranov
Ne szégyelld, hogy a WC = szerverterem, mert az én szerverem a speizban van, hamarosan elkészül a domain is, ami rá fog mutatni 😊)

Taranov
Taranov 😊)
Daocban meg Taranow 😊)

Nefasturris
Na gyertek játszani a world 9be!!! PLÍZ 😊 Taranov Neked mi a neved?

Balusz
ráne szkééééééééép

Érdemesebb lenne inkább kipróbálni azt az X-et ott fen a jobb felső sarokban!!!

Taranov
mi tudunk egy jó oldalt, de ha szimpatikus lennél nekünk, akkor sem mondanánk meg.

Taranov
Nekem itt van 😊)

Nefasturris
JAJJJ!!!! találkoztam egy olyan farokkaL! Mondja hogy munkát ad pénzért, megkérdeztem hogy mit, mondja hogy tradeljünk oké, akkor adott egy csomó clayt, de nem fért volna el, és mondja, hogy dobjam el mindenem, ad jobb páncélt meg ilyenek. Na persze! eldobom és fölveszi!!!!!!!! ilyen köcsögök is vannak...

Nefasturris
MA sokkkáig fent leszek a world 9ben!!!!! gondoljátok hogy hurrá!!!!!! 😊))

Nefasturris
KÖSZI! KIRÁLY VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pityogo2
PAPAPAPÁÁÁÁÁÁ: kiakasztottam a GTA3:Vice-Cityt

Ide mit kéne írni?

Tarhonya
63 61 71, 78 combat. Lehet róla szó bár elég bénák a combat statjaim
Ams
Tarhonya, majd vmikor nem megyünk pkzni?
70 67 74 70, combat 81, te?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Tarhonya
Rune armorom van. Majd ha 1x találkozunk csinálok neked full iront vagy steelt ha már tudod viselni.
Nefasturris
Pontosabban a Rimmington környékén lévõ bányászó helyen vagyok, és onnan fogok indulnin Dorichoz. A mining levelem már 16, a smithiingem meg 2 😊))

Nefasturris
Régebben is írtam ebbe a fórumba, akkor Alastor voltam, és veled akartuk nagyon beszerezni a Dark Age of Camelotot Taranov 😊

Nefasturris
Most így pontosan nem tudom, meg be se tudok lépni mert nem otthon vagyok, és a tûzfal miatt nem lép be, majd 3 körül úgyis fent leszek, gyere Te is 😊 Falador vagy mi környékén vagyok, most fogom vinni a doricnak vagy kinek az érceket, de nem a törpe bányából, hanem a másik közelibõl. Volt egy ember aki szinte semmiért adott nekem full bronz páncélt 😄 kivéve a helmetet, ezért vettem egy greate helmetet. Régebben volt egy jó emberem, már asszem iron 2handed swordokat is tudtam kovácsolni, de odaadtam valakinek mert akkor meguntam a gémet. Egy haverommal elkezdtük megint, de õ most játszik vele elõször és még csak azt tudja hogyan kell bányászni 😊 Az Õ neve Spongyabob 😊 Nem sokat harcolok még, most inkább bányászok. Neked milyen páncélod van? A tippem adamentium 😊 Nemtom honnan szerzitek...

Tarhonya
mostanában én is 9, 12. Nemsoká újra member leszek.
Az rs nevem is Tarhonya. Hanyas a combatod?
Nefasturris
Ti milyen serveren szoktatok gamelni? Most kezdtem újra, és én általában a world 9ben (a nem fizetõsben, majd talán késõbb 😄) És milyen néven szoktatok lenni? Én Nefasturris 😊

Taranov
a szervergépük biztos a WC-ben van elraktározva 😊)

Tarhonya
WC gép? ;-P
Tarhonya
:-((
Rakd át a game-gép monitorát a netgépre :-D
Taranov
😊)

Azért nem vagy bejelentkezve, mert suliban vagy?
SZOMBATON?
Vagy csak nem volt kedved? 😊)

Taranov
egy szó: szívás

Tarhonya
egy szó: trainer
Taranov
😊

Tarhonya
chaingun forever! Azzal ledarálsz mindent/mindenkit
Disno
Malibu Klub rulez!
Eccer bementem és nekimentem az õrnek a pult mellett, a nõci meg telipumpált söréttel :-/
késõbb visszamentem és szétlõttem a muffot, majd a boxeres õröket =)
Csak kár hogy semmi nem volt fenn :-(

Amikor még frissen mehetsz a sziget bal felére is, hogy lehet töltényt szerezni az M60asba? kibasz jó fegyó =)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
w00000t gracc :-)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People