34579
RuneScape
-
#29298 hát te? cset?
jer fel enerlára -
#29297 vmi forumon nezelodjel, vannak addy smiterek akik free smithelnek. addy bar hozzavalot meg tudok adni ha kell -
silbor #29296 én már tökre megszerettem a grafikát. a játék meg még mindig jó. -
#29295 Jééé új RS
Ahogy visszanézegettem mindenki lehurrogta, én eddig semi rosszat nem tapasztaltam (jó kicsit csúnyább de a Runescapet nem a grafikájáért szerettük) -
silbor #29294 a piaci árakat honnan lehet megtudni? most akarok addy cuccokat venni de nem akarom h. lehuzzanak. -
#29293 milyen kedves EU-allampolgar :-D
mihamarabbi gyogyulast de gondolom te ellenkezojet akarod ;-) -
#29292 Kedvenc tegnapi mondatom: "Szarok bele az EU közepébe!"
Én meg itthon fexem lázasan, és elvileg nem gépezhetek, amig fater haza nem jön, meg amugy se tudnám bekapcsolni, mert megváltoztatta a jelszót ^.^ Szal most megyek anime-t nézni orrba-szájba :D -
#29291 na azert ilyet Csabi nem mondott az RSrol...
amugy kerdezz meg akarmelyik DAoCost aki rendelkezik RS multtal... nem sok akarodzik visszaterni ra =) -
#29290 ismered? -
#29289 ismered? -
#29288 igaz :-P
es ahogy a lengyelek mondanak: no kurwa prawde :-P -
#29287 heh figyelj, azért játszottam én is "egy keveset" a runescappel, nagyon fontos volt nekem télleg szerettem, de most már nem hinném hogy tudná tartani a szintet a többi hasono mmorpg-vel. nem cask a daocra gondolok , lehet az swg eq...
de a különbség az hogy én össze tudom hasonlitani a kettőt te meg nem..
szoval ha én a "te játékodrol" negativan nyilatkozom akkor azt hiszem joggal alkotok rola véleményt.
peace -
#29286 Mondjuk nem gondoltam komolyan, de nem mondhatod hogy te elismerően szoktál nyilatkozni arról amivel én játszom, szóval miért nyilatkoznék én jól a te játékodról? -
#29285 mondjuk abszolut nemtom mi lett veled, soha nem volt szokás egy más játékot fikázni anélkül hogy ismernéd vagy kiprobáltad volna, főleg ez a 10éves szint hogy homo játék na ez lol.
szerintem maradjunk emg abban hogy te rs-ezel más meg azzal játszik amivel akar. -
#29284 savanyu a szőlő eh? -
#29283 DAOC=homo-játék -
#29282 te nem.. más igen.. :-D -
#29281 LOL -
Cht #29280 LOL -
#29279 "büdös azért nem vagyok..."
CSB Band :-P -
#29278 szuper :-D -
#29277 nope -
#29276 -
#29275 akkor lehetek egy uberbanyasz classicban es kemeny harcos rs2ben egy karival? hmmm -
#29274 Most kb 200 ea a natre runák ára -
#29273 Büdös daocosok...
Amúgy ha csinálsz egy karit rsc-ben és rs-ben is lehet használni, de a stats nincs összekötve, meg a bank sem.
Lehet a két játék közt dumálni, a friends list össze van kötve. -
#29272 sajat uzijeim :-P -
#29271 ugye nem... visszamesz RSbe? :-/ -
#29270 jah es ha craftingot akarsz fejleszteni akkor silveren v alacsonyabb lvlen leatheren edzz; gemet csak cuttold es add el szvsz (kiveve persze rubin es gyemant) v pedig ne sirj az ar miatt :-) -
#29269 ha nem lenne olyan gebasz draga a nature runa (regebben legalabbis az volt, most nemtom, lehet RC levitte) a high lvl alchemyt ajanlanam. mintha spec boltba adnad el de legjobb aron -
silbor #29268 ja de az mindig tele van (minden szerveren) anyaggal és az ár alacsony. a boltokban drágábban el utdom adni (ha nincs más hely). -
#29267 akik még aktiv rs-esek sima rs-el toljátok vagy az ujjal?
no meg az hogy van hogyha te ujjal gamelsz vki más a régiből tud neked irni?
meg ha belépsz 1 karival az ujba utána a régit tudod tolni? etc -
#29266 port sarim jewel shop -
silbor #29265 el lehet adni valahol nagyobb haszonnal az ékszereket mint a sima boltban? -
#29264 Nagyon helyes. Bebaszás! -Be -
#29263 he? -
#29262 minden bizonnyal.. -
#29261 cöcö:-D -
#29260 najah :) -
#29259 szpem