RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Disno
looooooooooooool :-)
hát igen ha van fantáziája az embernek ez egy kétértelmû mondatra sikeredett :-)

btw thx, és /slap Disno amiért a leglassabb fegyókat vette meg :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
hehehhe még ennek a bugnak a javítását is 2 hónappal eltolják :-DDD

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
ilyen kérdést szégyellek feltenni a veteránoknak :-P

Taranov
PITYU: CSINÁLTAM GTA SZERVERT

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tarhonya
Ugyan egy auto üzenet, de részben megválaszolja a kérdést.
Az elméletem helyes, csak hiba van a hiscoresban.(átmeneti)
Tarhonya
Date: 28th October 2003
Subject: Re: RuneScape support query 531318
Hi there,

Thank you for your query regarding the high scores
table. There is a known issue with the High Scores
Data Base at the moment, meaning that its update
interval is slower than usual. This issue will be
fixed with the release of RS2.

Sincerely
The RuneScape support team

Taranov
Szerintem nem lepõdtél meg rajtam, nem szoktam meglepetéseket okozni ilyen téren :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Most mondjam azt, hogy nem lepõdtem meg rajtad? :)

Egyébként azt nem lekezelésbõl írtam, hanem tényszerû voltam.

androidus.freeblog.hu

Taranov
Én arra szavazok, hogy Te voltál a lekezelõ, tekintsük csak meg a #27822-es sorszámú üzenetet.

Csabee
Nem kalap szar, kellenek WC-k ,de szerintem felesleges elkezdened mivel rengeteg pénz és ha kell valami szolsz Steveh-nek és akármit el tud készíteni. Én a helyedben inkább xp-znék bár nem árt néha 1kis kikapcsolodás... Csak majd meglátod 400 felett már sokallni fogod az árat és lassan és jóval lassabban is fogsz fejlõdni.

Jó, szerintem ezt itt fejezzük be. Te inkább hiszel valami számodra autentikusnak tarttt forrásnak, mint a saját szemednek, én meg fordítva. Felõlem te lehetsz az Andrew Gower, akkor se fogom neked elhinni, hogy márpedig egyszerre frissítenek, ha mást tapasztalok.

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
Az neked lekezelõ hogy "ez hülyeség" ?
Kettõnk közül nem én voltam lekezelõ.

androidus.freeblog.hu

Csabee
nem az én szám :p hanem a spd :-D

Csabee
minél kisebb a szám annál gyorsabb

Tarhonya
Milyen jogon vagy te ilyen lekezelõ velem?
Hangianix
Talan ha DAoC topicban kerdeznel :D

Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.

Sok sikert az elméletekhez.

androidus.freeblog.hu

Taranov
Nem értek hozzá, Deesno, 38-as vagyok, és tök noob.

Tarhonya
A hiscore egyszerre frissül. Elméletileg. De az BIZTOS hogy nem számít hogy member vagy-e vagy nem, és ezt én TALÁN jobban tudom. Tegnap olvastam a scapeboardon egy topicot miszerint összevissza frissítenek pár napja, de ez új jelenség.
Disno
télleg, Taranov, minél kisebb a speedje egy fegyónak annál gyorsabb vagy annál lassabb?

Taranov
:-DD

Disno
jo reggelit!

visszajott a kedved? :-)

RS meg mindig bennem el daocban is. nyomom kemenyen a weaponcraftingot :-P

Disno
erre csak azt tudom írni hogy LOL

Taranov
És te hanyadik vagy a cooking listán?

Na végre frissült az én adatom is. Hmmm, roppant megtisztelõ, hogy éppen az aktuális ranglistavezetõvel (bonebreaker) nyomjuk fej-fej mellett a cooking-ot :)

androidus.freeblog.hu

Taranov
szép jó reggelt!

Deesno: Én is fogok daocolni, csak nem sikerül befizetni.

A 2. és 3. variáció tetszik. Felveszlek a listámra és köszi.
Töltsd le a teljes map-et a manual oldalról, és járd be módszeresen. A wildernessbe csak akkor merészkedj, ha már tudod, mit csinálsz, vagy ha nem zavar, hogy agyon fognak ütni 3 percen belül.

Döntsd el, hogy milyen játékstílust akarsz játszani. Én alapvetõen háromfélérõl tudok:
- Harcos: az erejét fejleszti az egekbe, hogy nagyot üssön, és megy ki a wildernessbe (wildy) a többieket agyonverni. A többi skilljével nem igazán törõdik. Ha csapatban mûvelik, akkor lehetséges olyan változata, akinek csak a ranged vagy csak a magic skilljén van pont, és besegít annak, aki éppen lekardozza az áldozatot. De ezek szigorúan külön karakterek.

- Skilltotal-os: aki fejleszt mindent, hogy a ranglistán minél fentebb jusson. Az ilyennek kábé ugyanannyi pont van a defense és attack skilleken is, van neki jó magas prayer-e, magicje, a többi skillrõl nem is beszélve. Harcban a combat szintjéhez képest vérszegény, a fenti harcosok (pure) lecsapják, mint a taxiórát, ha kimerészkedik a wildy-ba.

- Bulizós, seftelõs: az ilyen nem törõdik a skillekkel, csak brahiból megy el valamit fejleszteni a haverokkal, viszont ott él a RS közösségében. Ökörködik, ad-vesz, élvezi a társaságot.

Persze ezek kombinációja is elképzelhetõ. Én a második kategóriát képviselem, ha azt választod, tudok segíteni a fejlesztésében. Ezen a néven vagyok az RS-ben is, vegyél fel a listádra, és kérdezz nyugodtan, ha látsz onlány.

androidus.freeblog.hu

Kezdõnek milyen tanácsaitok vannak? Mit érdemes csinálni, merre érdemes császkálni stb.
Nekem meg kb. két hétre volt szükségem, miután fölkerültem a ranglistára ahhoz, hogy észrevegyem: _nem_ egyszerre frissül mindenki adata. Azt nem tudhatom, hogy van-e olyan eset, amikor enyém frissül, és másé nem, mert nem tudhatom, hogy adott idõszakban játszott-e valaki, de olyan rendszeresen elõfordul, hogy naponta fejlesztek, és a napi rendszeres update során hátrálok a ranglistán, mert érdekes módon az én pontszámom nem változik, másé pedig igen. Úgyhogy nem tudom, honnan veszed az információdat, de nem a hiscores-ból.

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
Naaah. Kicsit elgépeltem, de a lényege az volt, hogy a f2p és a p2p hiscorest (mivel nincsenek elkülönítve) együtt frissítik. Én talán tudom, hiszen member vagyok és napont megnézem a hiscorest.
Taranov
Hûha, agresszivitási statisztikán maximum pontra pályázol, lvl 99 agresszivitás

(ne vedd sértésnek)

Ööööö... erre a kijelentésre nehéz adekvát módon reagálni. Talán csak annyit mondanék, hogy én a helyedben nem szólnék olyanhoz hozzá, amirõl halvány gõzöm sincs.

androidus.freeblog.hu

Disno
lol :-)

Disno
:-((

Disno
neeeee menj el most jövök én is

Disno
hi

Csabee
De LD-kel teli überszar a netem szal meg try-olom de lehet lebasz

Csabee
Disno kicsit beléptem majd megyek el.

Disno
te ugyanennyit RSben ;-)

Taranov
hi

Taranov
Nekem meg múlthéten õszi, ezen a héten pedig betegállomány :))

Csabee
hi

Disno
topszázba már csak lvl 98 kukinggal lehet bekerülni???

Disno
smiley spam!

Disno
:-((

*fingers crossed*

Disno
múlt héten betegállomány, most meg õszi szünet ;-)

Taranov
:))

Tarhonya
Deesno meg napi 25 óra aktív játékidõt használ ki DAOCban
:-D