RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd kesobb i-rock meg
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Honnan van az alsó kettõ kép? Azt még nem láttam soha, meg az elsõt sem, csak a karakter gnerálóst meg azt a nyilast (nem emléxem hol de láttam 😊) Pedig mind a 3# Screenshot részleget megnéztem.
?:P
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
(Egyébként gratz 😊
androidus.freeblog.hu
A hosszú DAoC pályafutást úgy kellett volna értened, hogy nem játszott sokáig, teljesen nyilvánvalóan fogalmaztam.
Én pedig nem mondtam egy szóval sem, hogy nincsen joga véleményt nyilvánítani.
Nem értem, hogy miért mindig Deesnoval kapcsolatban kötsz belém, talán azt gondolod, hogy valami bajom van vele? Mert errõl szó sincs, õ mindig megérti amit mondok, te meg úgy félreérted, hogy még abban a percben megvéded.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szerintem RS-ben a grafika lag és a tahók a szarok.
A tibiának a neve, más részét nem ismerem 😊
a daocban pedig az a baj, hogy harcolni kell
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
kám bek tu rs!
Én ma nem nagyon tudok játszani mert a kapcsolatom egész hétvégén nevetségesen belassult.
RS: community = crap, most már szerencsére a serverlimit csak nagyon ritka csúcsidõkben akadályozza meg az embert a játékban
Tibia: community = jó része crap, serverlimit... no comment, az hogy van reggel fél öttöl fél tízig egy olyan idõszak hogy be lehet lépni, ezenkívül csak a fizetõsök, nem igazán jött be :-/
DAoC: community = 1% crap, nem igazán találkoztam tahó emberekkel. bár ott más problémák vannak. pl overpopulated enemy, na meg kezd elanyagiasodni a társadalom :-)(
Asszem kipróbom most az Another Worldöt ;-)
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
klikkahalra klikkatûzre klikkahalra klikkatûzre klikkahalra klikkatûzre ... aztán cert be, cert ki, klikkahalra klikkatûzre klikkahalra klikkatûzre klikkahalra klikkatûzre etc :-P és akkó vki egy buzeráló msgt küld és véletlenül a certjeidre klikkelsz majd a tûzre... szerencsére ekkor a játék nem azt írja ki hogy feltaláltad az ultimate tüzelõanyagot :-P
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
daoc :-P
bár téged nem találtalak még meg :-/
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Most egy darabig ne akarjatok nekem eladni raw lobby-t, jó? 😊 Inkább én szabadulnék meg a maradék 400 certtõl, 1k darabja áron, mert asszem egy darabig nem lesz kedvem sütögetni 😊
androidus.freeblog.hu
Szerintem én voltam az egyetlen ember, aki ezalatt combatra gyúrt 😊 Meg is lett az eredmény: combat 83 😊 És total 966, ami azért tetszik, mert egy hónapja 2 skillem volt magasabb 69-nél, most meg az átlagom annyi 😊
androidus.freeblog.hu
Pont lemaradtál róla :-( 2 perccel a távozásod után dobtak
DAoC ? 😊)