RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láttam egy Gasheart nevû karit rune-t smithingolni, na mondom ennek utána nézek. Hát kicsit leesett az állam :) Smithing 97, és 34-ik a ranglistán. Na mondom, de annyi cookingja biztos nincs mint nekem. Aha. 17 millió cooking xp, 16-ik a ranglistán. Skilltotal 1106, és ami a legdurvább, hogy ezt f2p-n. 50 millió az össz xp-je :))) Azt hiszem, nyugodtan tekinthetem példaképemnek. Hajszálpontosan ilyet szeretnék :)))

androidus.freeblog.hu

No kérem, mostantól lehet nálam venni saját gyártású full mith-et, 8k áron :) Illetve bármilyen mith cuccot, 800/bar egységáron. Ez szerintem így elég olcsó, szóljatok, ha mégsem.

Viszont kell a hely a mith cuccoknak, ezért kiárusítás lesz:

- 400 raw lob cert, 900/db
- 950 cooked lob cert, 1.2k/db
- 260 gold bar cert, 1k/db
- 10k feather, 8 gp/db
- 6 rune long, 18k/db
- 2 rune square, 20k/db

Csak nektek, csak a készlet erejéig :)

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
Vmi technikai problémájuk van a hiscoresszal, ezért csak ritkán fog frissülni. "We will solve this issue after the release of RS2"
Najó, mondok én egy ontopic-ot :)

FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!! FRISSÜLJÖN A HISCORES!!!!!!!!!

androidus.freeblog.hu

Taranov
offtopik üzenet volt, kimoderáltatom :))

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Engem megöltek a fák, még 30-as koromban. Durva volt, félelmetes. :)) Az AoD-bõl mondták, hogy menjek oda, de oda 50-es szint alatt nem megyek :)

(ezt az üzenetet akkor vegyétek érvényesnek, ha azokról a fákról beszéltek, amik DaoC-ban vannak a Catacombs közelében az út másik oldalán az erdõben.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
ez nagyon ott volt :))

Taranov
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Csabee
bah :-P

Disno
lol huszonnyocezredik uzenet. mire elkuldom tuti elcsorja vki :-P de legalabb a huszonnyocezeregyedik enyem lesz. es most csakazertse irok ontopikot :-P

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
nekem pont forditva :-DDD
szerencsere engem meg nem oltek meg a fak, vmelyikotokkel megtortent mar? eccer lattam par noob cuccot egyik fa alatt, kitort a rohogogorcs :-D :-d :-D :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
az ilyen warezkiralyokat mint zsomi nem akadalyozza meg egy jatek eladasaban az a teny hogy meg nem jelent meg :-P

Disno
:-))

lehet andro hivta a modot es ram akarja kenni >:-]

Taranov
MÉGIS MEGJELENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAH, MEGJELENT A FIFA2K4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))

Csabee
karifüggõ :-P

Csabee
a déli részén, és északon kimenni :)

Taranov
fifa2k4 még nem nagyon jelent meg PC-re.

Tarhonya
jah értem már hogy nem volt itt saját post törlés
Tarhonya
Hogyan lehet a saját postjainkat törölni? ?:-9
Disno
andro, kedvedér, ontopik:

melyik bejaraton tudsz bemenni a Draynor Manorba?

Disno
nem kell magadbol kiindulni, en nem rohanok moderatorert ha vki beszennyezi ezt a pure RS topikot

Disno
az a dömi vagy zsömi irta hogy ha kell vkinek fifa 2k4 v estébé gammak, irjon a cimere en meg bantalmazassal fenyegettem :-D

Disno
nem voltam merges, de most hogy masodjara irta mar ugyanazt gondoltam irok neki vissza. offoljon nyugodtan, lassan ugyis 28k amit most beszpemmelek :-P

Disno
ehh poor Tarhonya :-(

suli suger :-P

Taranov
:)

Volt egy off üzenet, és gondolom Deesno kiszedette.

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
Mi történt ? :-(
Taranov
Kiszedték a message-t?

Hû, de mérgesek vagyunk, amikor más offol :)))

androidus.freeblog.hu

Ki milyen néven szokott lenni? Felvenném a listámra. Androidus, Tarhonya meg Nefasturris mar fenn van.
Frissüljön már az a rohadt hiscores, grrrrrrr :(((

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
/me back from fogorvos. Nem kell vagy fél évig mennem mwhaha
Már csak a hoilnapi 4 dolgozatra kell tanulnom :-(
Taranov
:)

Tarhonya
lol :)
Disno
MEGYUNK MEGYUNK WEEE YEEHAW

Disno
lopd el még 1x :-)

Disno
nincs fantáziám :-P

kipróbáltam volna de ááhhh nem igazán szeretett engem a kliens...

Taranov
Jó, peace

Tarhonya
hát srry, de én is loptam a linket
Neme.
Nem is említve, hogy gyors, és teljesen ingyenes. :)

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Neme.
A jelenlegi hardverlimitációk közé szorított egyszerû ál-3D környezet és animációk megjelenítése, vagy a fantasy regénybe illõ helyszínleírások, cselekvések vizualizálása a határtalan képzelet által...
Én az utóbbira szavazok. :)

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Disno
Nem, kösz, vizuális típus vagyok, a Dark Age of Camelot tökéletesen megfelel az elvárásaimnak :-P

Disno
dec1 beta is memberz only :-(

Disno
buksza meg tegnap még ott virított most meg pirosiksz :-(
pedig nagyon fasza szvsz...

Disno
"Bocs, de még most sem értem, hogy mi akadályozhat meg abban, hogy a halra klikkeljek :)"

mondjuuuk... ínhüvelygyulladás és hajnali ötig tartó kimerítõ játék? :-)

Ehh, a széncertégetéssel kicsit elkalandoztam, mi lenne, ha reális játék lenne az RS :-) Mondjuk a 1k natúr rúna véletlen alchemyzése se volt semmi :-P

Disno
gratz :-)

Disno
Félreértettél, nem fejeztem be ;-)

Minden játékban van lag, és ledobás.

DAoCban ott a kveszt, kraft, ha cleric vagy egy bizonyos gombot nyomogatsz a qb-n, nem kell azzal harcolni ;-)

Disno
lol csak összehasonlítás volt az AW meg j/k ;-)

Disno
gratz :-P

Neme.
"Q: What is the 2 crossed swords icon for? Is that a new feature or just a changed icon?
A: This icon is for turning multi-way combat on and off. While it is on, your friends may help you by teaming up on the monster you are fighting. But be warned, it has it's disadvantages, because while multi-way combat is on multiple monsters may attack you."

Úgy tudom, RS1-ben nincs meg ez a lehetõség (ezért nem játszom).

Viszont amíg kijön a 2, nincs valakinek kedve a legjobb online kalandban (mud.arctic.org:2700) játszani? :))