RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Whitenigger95
bakker Deesno, nem tudnád áthelyezni a szobádat az enerlára? mert engem letiltottak a speedis-rõl és most leszokófélben vagyok a kommunikációnkról
Whitenigger95
neked is
Taranov
szép jó reggelt

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nálam most jó.

androidus.freeblog.hu

Na most meg mi a túró van, nem lehet belépni még a fõoldalra sem. Úgy látszik szerverösszeomlás: túl sokan játszunk, ami nem baj 😊) csak tehetnének alánk valami jó vasat is.
Nefasturris
Nekem is volt ilyen, el akartak nekem adni egy oylan skullt ami a restlesssss ghostban is van, és azt mondták, ha felveszem, akkor erõsebb leszek, de nem volt elég pénzem, pedig meg is vettem volna 😄

?:P

Csak szólok, hogy tessék vigyázni, mert minden tele van dup-olt (illegálisan duplikált) party hat-ekkel. A hiba már ki van javítva, és nem tudnak többet dupe-olni, de a Jagex pár napot kér, amíg végigmegy, és az összeset törli. Addig ne vegyen senki phat-et.

androidus.freeblog.hu

A kiárusítás még tart, de már csak ezek vannak:

- 300 raw lob cert, 900/db
- 400 cooked lob cert, 1.2k/db
- 119 gold bar cert, 1k/db

androidus.freeblog.hu

- Plate boltban (küldetés teljesítése után) 65k, játékostól 55-60k
- Pickaxe 32k dwarven mines-ban, játékostól ne vegyél
- Kite ára megy lefelé, újabban 55-60k, csak játékostól lehet venni
- Baxe 50-55k, játékostól
- Legs 55-60k, játékostól
- Hatchet (axe) 15k, játékostól. Többet ne adj érte, egy bizonyos szint fölött úgyis mindig sikeres a favágás, gyengébb fejszével is. Én a mai napig mith fejszét hasznyálok.

androidus.freeblog.hu

Csabee
srác! varrockban egy kovácscsávonál át tudod aéakitani férfivá

Több kérdésem is lenne: Mennyibe kerül
- rune plate
- rune pick axe
- rune kite shield
- rune b. axe
- rune legs
- rune axe
Neten néhányat megtaláltam, de többhoz nincs ár.
Basszus, hogy átvertek, ez ciki: venni akartam adamantit páncélt és amikor végre valaki jó áron ajánlott, örömömben azonnal megvettem tõle. Erre mikor fel akarom venni, hát nem kiderült, hogy nõi 😞(
Jó sokáig tartott mire el tudtam passzolni. Hát ebbõl is tanultam. Az a gyanúm, hogy lesz még ilyen melléfogásom 😊
Taranov
Most angolul vagy magyarul beszélgetünk? 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Disno
ehh

hazajottem 5 orakor, 6->9ig aludtam... gebasz faradt voltam pedig angol temazarora kellett volna tanulni :-/

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Tarhonya
szoktam válaszolni az rs related postjaidra
Nem ütöttem meg az ingerküszöbödet? 😊

androidus.freeblog.hu

Az a lényeg, hogy te ne dõlj be, amikor rajtad próbálkoznak. Ha mutatnak valamit, ami tök ismeretlen, és elõadják, hogy az mennyire ritka, az _mindig_ csalás. Ha valaki valóban ritka dolgot árul, akkor csak a nevét fogja mondani, mert a valódi árát (ami sajnos mindegyik ilyen tárgynál megy föl az égbe) úgyis csak az fogja megadni, aki tudja, mirõl van szó.

Az ilyen ismeretlen cuccok általában memberes quest itemek, vagy új, frissen bevezetett cuccok. Amikor bejött a sleeping bag, úton-útfélen azt árulták, mert mindenki megpróbálta lenyúlni a balgákat. Ha belépéskor a játék frissítést tölt, ajánlatos elcsattogni a news oldalra, és elolvasni, mit frissítettek, jött-e új tárgy, és mit lehet tudni róla. (Például a kaszáról is pontosan leírták a dolgokat.)

Tudomásom szerint az egyetlen quest item, ami valóban ér valamit, az a silverlight, mert a tudományát, miszerint ha ezzel viszed be az elsõ ütést, akkor legyengíti a démont, a quest befejezése után is megtartja, és ezt Karamján, a lesser demon-ok ölésénél van, aki használja. De a silverlight is csak pár ezret ér, semmi különös.

androidus.freeblog.hu

Taranov
Én nem tanulok, ezért mindig itt vagyok 😊

Csabee
Disno hunvagymán? sok a lecke?

Tarhonya
Egész héten mint az állat tanultam. Ide meg nem írok sokat mert nincs mihez szólni :-/
Taranov
Én sem játszom :-DD Csak a szám nagy 😊

Disno
keveset irsz forumra :-(

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
semmilyen néven... nem jáccom :-P

Disno
quest item :-P
szal megéri a 2 gp-t.

Csabee
Sir Disno & Taranov

Deesno es Taranov ti milyen néven vagytok az RS-ben?
Bocs, nem tudtam, hogy nem er semmit a Phoenix Crossbow. Nem akartam en atvagni senkit. Becsuletesen szoktam üzletelni, erre tanúm pld. Androidus is.
Jeeeeeee, megvan a 70-es skill átlag 😊 És a prayer-en kívül minden legalább 64-es 😊

androidus.freeblog.hu

Hurrá, végre tudok full mithrilt csinálni sör nélkül 😊 Mondjuk vicces ez a dwarven stout. Egy teljes szintnyit végigkovácsoltam vele, a végére a következõk voltak az értékeim: attack 3, def 3, strength 5 😊)))))))))))

Ki is találtam, hogy lehetne csinálni törpe-duelt 😊 Az ellenfél párbajsegédje átad 24 korsó dwarven stoutot mindkét küzdõ félnek, akinek vissza kell adni 24 üres korsót (és persze a földön se jelenhet meg semmi). Ezek után lehet egymásnak esni és röhögni 😊))))

androidus.freeblog.hu

Taranov
Már ismerjük ezt a trükköt.
Egy csomószor akarják/akarták elsütni az RS-ben, hogy Phoenix Crossbow eladó, a noob meg megvszi, sõt még esetleg el is ad érte valamit.
Közben semmit nem ér.

Taranov
ismét jó reggelt 😊

Ha tetszik a neve, használd egészséggel. Egyébként semmivel sem jobb, mint a normál xbow, csak egy kezdõvel tudod elhitetni, hogy milyen különleges. De inkább mással keress pénzt.

androidus.freeblog.hu

Phoenix Crossbow eladó! Nem tudom mennyibe kerul, majd mondtok árat hozzá. Van több is!
Disno
ugh nagyfõnök!

Disno
Levitték 30ra a min rune reqmentet?

Emlékszem amikor a mith is 15 volt 20 helyett :-P
Sõt, amikor ez még nem is volt, és combat 10es karit küldtem ki full runéban :-P

Taranov
szép jó reggelt

Dióhéjban a rövidítések:
short = short sword
long = long sword
baxe = battle axe
2h = 2-handed sword = 2-hander
r2h = rune 2-handed word
med = medium helmet
large = large helmet
chain = chain mail
plate = body = chest = plate mail body

Több nem jut eszembe, a többit azt hiszem kimondják.

A rune long valóban hosszú kardot jelent, de nem ez a lényeg. A lényeg, hogy minden fegyverfém fajtából lehetséges valamennyi tárgytípus. A legerõsebb fegyver a 2hander, vagyis a kétkezes kard, de ennek hátránya, hogy nyilván nem lehet mellé pajzsot fölvenni. A második legerõsebb a baxe, ami alig üt kisebbet, de pajzs mehet mellé, ezért értékes: ugyanannyiba kerül, mint a 2h. A spórolós játékosok legjobb fegyvere a sorban következõ, a long, ami szintén egykezes, és jóval kisebbet sebez.

A szintkövetelmények a fémhez kapcsolódnak, így valamennyi rune fegyverhez 30 attack kell, és valamennyi rune páncélzathoz 30 defense.

A három emlegetett rune fegyver tulajdonságai:
2h: aim 71, power 71
baxe: aim 48, power 65
long: aim 50, power 50

Ha van rajtad amulet, az ezeket az értékeket fogja módosítani.

Az aim a karaktered attack tulajdonságát turbózza fel, a power pedig a strenght-et. Vigyázat, alapvetõen a skill határozza meg a tulajdonságokat, a fegyver csak módosít! Ha például csupasz kézzel ütsz max 10-et, akkor longgal kb. 17, 2h-val pedig kb. 20 lesz ugyanez. (A képlet kb. úgy néz ki, hogy strength/10, szorozva a fegyver power század részének 1,7-szeresével, plusz 1.) Vagyis nem 5/7 a sebzés arány, a különbség sokkal kisebb. Ugyanez érvényes az attackra és a def-re is, csak arra nem tudok képletet. Persze a harcban az apró különbség is nagyon számít.

androidus.freeblog.hu

Androidus, az a rune long az rune hosszúkardot jelent? Nézzétek el nekem de még nem vagyok otthon teljesen az egyes rövidítések/szavak jelentésében 😊)
Ha rúna hosszúkardról van szó, mi kell a használatához? Mert lehet engem is érdekelne. Csak még bányásznom kell "picit" az áráért.
Legrosszabb dumára van egy jó példám, ami már engem is idegesít pedig nem vagyok öreg róka. Mégpedig ez az: Free stuff please!!
Meg amikor valaki csak "meg akarta nézni" az adamantit csákányomat. Azóta is nála van, a k@va lopós fejét!!
Oké, cuccok (feathers és rone ling 😊 félretéve 😊

Lenne két körkérdésem a társasághoz 😊

1. Szerintetek mi a legdurvább Murphy törvény, és
2. mi a legrosszabb duma a játékban?

Szerintem:

1. Amikor a guildben banyászok, ugye a mithrilre pályázok elsõsorban, és a köztes idõben jöhet a coal. Megyek körbe, és közben ugrásra készen sandítok a mith sziklák felé. A murphy úgy hangzik, hogy egy coal sziklából átlagosan 1,5 suhintással kijön nekem a coal, de ha közben bekékült egy mith szikla, akkor ez 11,5 suhintásra vált. Vagyis ha már rákattintottam egy coal sziklára, amikor megjelenik a mith, az csak akkor lehet az enyém, ha egyedül vagyok, mert egyébként a többiek észreveszik, odamennek, ha fáradtak, alszanak elõbb, azután kiveszik belõle az ércet, majd lezuhanyoznak és hazamennek, és én még mindig bele vagyok ragadva abba a redvás szén sziklába. Ezt bármikor tudom demonstrálni.

2. A legrosszabb duma pedig szerintem az, amikor a gyengus kari elõadja, hogy neki van egy "main"-je, ami ennél sokkal, de sokkal erõsebb, de persze ugye még véletlenül se azzal a karival halászik, amelyik halászásban erõs, és nem azzal bányászik, amelyik a bányászásban jó, ugyebár. Nyilván feltétlenül szükségét érezte a main mellé egy másik kari indításának, amit ugyanazokra a skillekre gyúr.

androidus.freeblog.hu

Ling-Lang-Long, kínai karaktered van? 😊

Tényleg rosszul értettem a tollas adásvételt, most utólag elolvasva újra. De azért jól bepróbálkoztam nem? 😊)
Nefasturris
lol ling 😊))) long 😊))

Nefasturris
nekem meg lehetséges h egy rune lingra lenne szükségem.

Tarhonya
én megveszem a tollakat 80K-ért. Továbbiak a játékban
Nefasturris
vagyis 80000

Nefasturris
szerintem inkább 10000 😊 10k az 10000

A tollakat megvennem. Jol ertettem osszesen 80 arany?
Disno
ehh :-) hamadryadokrol beszelsz? 31es szinten van mar citri is :-P

Disno
:-P

Hát ez egy ilyen nap úgy látszik 😊 Galaxyg skilltotalja 1169, össz xp 98 millió (!!!), combat 119 (!!!), és... és... õ se member 😊 Ehhez képest éppen iront smithingolt faladorban vidáman 😊 Még szerencse, hogy nem jött be a guild-be velem versenyezni a mith sziklákért a 16 millió mining xp-jével (2. hely a ranglistán) 😊))))

androidus.freeblog.hu