RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
androidus.freeblog.hu
?:P
androidus.freeblog.hu
- 300 raw lob cert, 900/db
- 400 cooked lob cert, 1.2k/db
- 119 gold bar cert, 1k/db
androidus.freeblog.hu
- Pickaxe 32k dwarven mines-ban, játékostól ne vegyél
- Kite ára megy lefelé, újabban 55-60k, csak játékostól lehet venni
- Baxe 50-55k, játékostól
- Legs 55-60k, játékostól
- Hatchet (axe) 15k, játékostól. Többet ne adj érte, egy bizonyos szint fölött úgyis mindig sikeres a favágás, gyengébb fejszével is. Én a mai napig mith fejszét hasznyálok.
androidus.freeblog.hu
- rune plate
- rune pick axe
- rune kite shield
- rune b. axe
- rune legs
- rune axe
Neten néhányat megtaláltam, de többhoz nincs ár.
Jó sokáig tartott mire el tudtam passzolni. Hát ebbõl is tanultam. Az a gyanúm, hogy lesz még ilyen melléfogásom 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
hazajottem 5 orakor, 6->9ig aludtam... gebasz faradt voltam pedig angol temazarora kellett volna tanulni :-/
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
androidus.freeblog.hu
Az ilyen ismeretlen cuccok általában memberes quest itemek, vagy új, frissen bevezetett cuccok. Amikor bejött a sleeping bag, úton-útfélen azt árulták, mert mindenki megpróbálta lenyúlni a balgákat. Ha belépéskor a játék frissítést tölt, ajánlatos elcsattogni a news oldalra, és elolvasni, mit frissítettek, jött-e új tárgy, és mit lehet tudni róla. (Például a kaszáról is pontosan leírták a dolgokat.)
Tudomásom szerint az egyetlen quest item, ami valóban ér valamit, az a silverlight, mert a tudományát, miszerint ha ezzel viszed be az elsõ ütést, akkor legyengíti a démont, a quest befejezése után is megtartja, és ezt Karamján, a lesser demon-ok ölésénél van, aki használja. De a silverlight is csak pár ezret ér, semmi különös.
androidus.freeblog.hu
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
szal megéri a 2 gp-t.
androidus.freeblog.hu
Ki is találtam, hogy lehetne csinálni törpe-duelt 😊 Az ellenfél párbajsegédje átad 24 korsó dwarven stoutot mindkét küzdõ félnek, akinek vissza kell adni 24 üres korsót (és persze a földön se jelenhet meg semmi). Ezek után lehet egymásnak esni és röhögni 😊))))
androidus.freeblog.hu
Egy csomószor akarják/akarták elsütni az RS-ben, hogy Phoenix Crossbow eladó, a noob meg megvszi, sõt még esetleg el is ad érte valamit.
Közben semmit nem ér.
androidus.freeblog.hu
Emlékszem amikor a mith is 15 volt 20 helyett :-P
Sõt, amikor ez még nem is volt, és combat 10es karit küldtem ki full runéban :-P
short = short sword
long = long sword
baxe = battle axe
2h = 2-handed sword = 2-hander
r2h = rune 2-handed word
med = medium helmet
large = large helmet
chain = chain mail
plate = body = chest = plate mail body
Több nem jut eszembe, a többit azt hiszem kimondják.
A rune long valóban hosszú kardot jelent, de nem ez a lényeg. A lényeg, hogy minden fegyverfém fajtából lehetséges valamennyi tárgytípus. A legerõsebb fegyver a 2hander, vagyis a kétkezes kard, de ennek hátránya, hogy nyilván nem lehet mellé pajzsot fölvenni. A második legerõsebb a baxe, ami alig üt kisebbet, de pajzs mehet mellé, ezért értékes: ugyanannyiba kerül, mint a 2h. A spórolós játékosok legjobb fegyvere a sorban következõ, a long, ami szintén egykezes, és jóval kisebbet sebez.
A szintkövetelmények a fémhez kapcsolódnak, így valamennyi rune fegyverhez 30 attack kell, és valamennyi rune páncélzathoz 30 defense.
A három emlegetett rune fegyver tulajdonságai:
2h: aim 71, power 71
baxe: aim 48, power 65
long: aim 50, power 50
Ha van rajtad amulet, az ezeket az értékeket fogja módosítani.
Az aim a karaktered attack tulajdonságát turbózza fel, a power pedig a strenght-et. Vigyázat, alapvetõen a skill határozza meg a tulajdonságokat, a fegyver csak módosít! Ha például csupasz kézzel ütsz max 10-et, akkor longgal kb. 17, 2h-val pedig kb. 20 lesz ugyanez. (A képlet kb. úgy néz ki, hogy strength/10, szorozva a fegyver power század részének 1,7-szeresével, plusz 1.) Vagyis nem 5/7 a sebzés arány, a különbség sokkal kisebb. Ugyanez érvényes az attackra és a def-re is, csak arra nem tudok képletet. Persze a harcban az apró különbség is nagyon számít.
androidus.freeblog.hu
Ha rúna hosszúkardról van szó, mi kell a használatához? Mert lehet engem is érdekelne. Csak még bányásznom kell "picit" az áráért.
Meg amikor valaki csak "meg akarta nézni" az adamantit csákányomat. Azóta is nála van, a k@va lopós fejét!!
Lenne két körkérdésem a társasághoz 😊
1. Szerintetek mi a legdurvább Murphy törvény, és
2. mi a legrosszabb duma a játékban?
Szerintem:
1. Amikor a guildben banyászok, ugye a mithrilre pályázok elsõsorban, és a köztes idõben jöhet a coal. Megyek körbe, és közben ugrásra készen sandítok a mith sziklák felé. A murphy úgy hangzik, hogy egy coal sziklából átlagosan 1,5 suhintással kijön nekem a coal, de ha közben bekékült egy mith szikla, akkor ez 11,5 suhintásra vált. Vagyis ha már rákattintottam egy coal sziklára, amikor megjelenik a mith, az csak akkor lehet az enyém, ha egyedül vagyok, mert egyébként a többiek észreveszik, odamennek, ha fáradtak, alszanak elõbb, azután kiveszik belõle az ércet, majd lezuhanyoznak és hazamennek, és én még mindig bele vagyok ragadva abba a redvás szén sziklába. Ezt bármikor tudom demonstrálni.
2. A legrosszabb duma pedig szerintem az, amikor a gyengus kari elõadja, hogy neki van egy "main"-je, ami ennél sokkal, de sokkal erõsebb, de persze ugye még véletlenül se azzal a karival halászik, amelyik halászásban erõs, és nem azzal bányászik, amelyik a bányászásban jó, ugyebár. Nyilván feltétlenül szükségét érezte a main mellé egy másik kari indításának, amit ugyanazokra a skillekre gyúr.
androidus.freeblog.hu
Tényleg rosszul értettem a tollas adásvételt, most utólag elolvasva újra. De azért jól bepróbálkoztam nem? 😊)
androidus.freeblog.hu