RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabee

Taranov
hm

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
rere

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Lehet azt játszani exe nélkül is, bizony 😊 De a kérdés változatlan: mennyi az annyi?

androidus.freeblog.hu

Hoppá 😊 Hát akkor fuccs az elméletemnek. Jó akkor fogalmam sincs, minek alapján frissül vagy nem frissül valakinek az adata, maradt annyi, hogy nem egyszerre frissül. Egyébként azóta sem, mert már 991 a totalom, és makacsul 962-t mutat 😊 Különösen vicces a smithing 63 😊))

androidus.freeblog.hu

Disno
/server -m irc.speedis org :-)

6667 a port

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
rákattintasz :-D
de asszem meg kell lennie a dragon questnek. sõt, biztos.

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Karamján, a barlangban a red spidereknél hogyan lehet átmenni a falon?
Disno
Tarhonya btw kamon mircre amint kesz a gep :-)

Disno
Kérem indítsa újra számítógépét hogy ez a b@lf@sz szofver felfogja mi is történt. Köszönjük megértését. =)

Disno
elõbb rá kell venned vhogy hogy újra elindítsam az én Runescape7.exe-met ami nem tom hol van ;-) keresni meg lusta vagyok :-PPP

Disno
nem :-(
kurva regen talalxtam vele :-((

Disno
irok :-)

Tyühû 😊 És hogyé adod?

androidus.freeblog.hu

Köszi 😊
Öööö... mi az a farmolás?

androidus.freeblog.hu

Csabee
üdv ujra :p

Whitenigger95
Fangnak emiljét, nemtod, Deesno?
Whitenigger95
Bak, csinálj egy emil címet ok? Az enyém fuzfavesszo@freemail. Írjál má'! 😊
Taranov
Jaja, már javasoltam ennek megváltoztatását a moderátorhoz intézett üzenetek topikban, de nem lett jobb.

Taranov
Mindenki beírt egy e-mail címet, de nem írja ki a felhasználói infóknál.

Disno
arra gondoltam hogy supergamez regnél megadtál egy emilcímet de látom nem :-(

holnap hmm megpróbálok fenn lenni enerlán mondjuk 6-7 között, jer te is!

nincs expem, csak sima :-/

Disno
hehe bankomba csücsül kb 560 darab :-D

Whitenigger95
D2 EXP-ed nincs? Mert én b.neten megyek és kevés haver van ott fenn. Sc is jöhet...
Whitenigger95
SGs? miva'?
Na mostantól veszek addy ore-t, és lehet nálam venni addy hatchetet 😊 A 70-es skilljeim száma eggyel bõvült 😊))

androidus.freeblog.hu

Na, mar megint a jelszavamat akartak, raadasul olyan, aki a listamon volt. Megint ez a beetetõ szöveg, hogy ha meg akarok gazdagodni, adjam meg a passwordomet. Utana meg, amikor nemet mondtam, megkerdezte, hogy van-e kolcson 10 k-m 😊
Ugy latszik õ mégsem gazdagodott meg. Akkor hogy is van ez? Listamrol törölve 😞(
Csabee
Minél erõsebb anyagu a nyilvesszû annál nagyobbat üt.
Én ironnal nyomtam, de csinálhatod bronze-al is. (ardougne állatkerr rulz)
rune gyilkolászni tökéletes.
Herblaw nem macerás annyira, meg lehet szokni. Vial+levél+vmi anyag.
Thieving szvsz unalmas kicsit,magasabb szinten tudsz runákat és más jobb cuccokat is farmolni, de hasznos a süti lopás is (én pk-ra használtam kis karik számára).

Hmmm... érdekes kezdeményezés 😊 Talán az RS2 hoz is majd hozzá közönséget.

androidus.freeblog.hu

Jó, akkor kérdezek ontopic-ot 😊 Egy kis elõzetes tájékozódás, felkészülve arra, hogy egyszer talán member leszek 😊

A jobb anyagból készült nyílvesszõk mennyi plusz sebzést hoznak? A membereknek érdemes azzal tréningezni? Vagy van a bronz a fejlesztéshez, és a rune a gyilkoláshoz?

A herblew tényleg olyan macerás, mint amilyennek látszik? A leírás alapján kábé olyannak tûnik, mint a pizzasütés.

A memberes szervereken mekkora a forgalom, a többihez képest? Tényleg a játékosra várnak a szörnyek mindenhol?

A thieving anyagilag mennyire termel? A gem stall-ról lehet ruby-t és diamond-ot is csórni?

androidus.freeblog.hu

Hátha valaki még nem ismeri: http://free.srv.hu/r/s/rshun/
Grrrrr... szerintem elõbb lesz nekem 1000 feletti skill totalom, mint hogy befrissül az f2p hiscores 😞((

androidus.freeblog.hu

Csabee
Deesno veled mi van manapság?

És neked melyik a legujjabb ujjad? 😊))))

Egyébként tényleg valami komolyabb kalibert kell elõhúzni a másik zsebbõl, mert ez csak arra volt elég, hogy a membereknek frissítsenek. Grrrrrr...

androidus.freeblog.hu

Ööööö...

1. A méter az milyen kaliber?
2. Ezek szerint nem láttad a Kemény kalap és krumpliorrt 😊

androidus.freeblog.hu

Hogyhogy mi? Hát azért brusztolok, hogy lássam, mennyivel jutottam elõrébb 😊 Namost õk lehetõvé teszik, hogy ezt ritkábban láthassam.

androidus.freeblog.hu

Taranov
És ebbõl mi hátrányod származik?

Egyébként most van egy szép demonstrációja annak, hogy hogyan nem frissül egyszerre a hiscores. Az egész élboly befrissült, Tarhonya befrissült, én nem frissültem be.

androidus.freeblog.hu

Biztos? 😊

androidus.freeblog.hu

Taranov
És aztán?
Semmivel nem jutott elõrébb 😊

Látod Péterke, ott az a csúnya bácsi, õ volt az, aki nem frissítette a hiscores-t. Mit csinál ilyenkor apuci, na mit csinál? Jól mondod Péterke. Apuci elõhúz a zsebébõl egy 9 mm-es Uzi-t, kibíztosítja, és...

RATATATATATATATATATATATATATATA!!!!!!!!!!

androidus.freeblog.hu

Taranov
Guten Tag!

Ugye följelentetted? Az ilyet habozás nélkül, azonnal följelenteni. Az ember azt hinné, hogy ennyire azért mindenki gyanakvó, de túl sokan lettek már a listámról átverve ahhoz, hogy azt higgyem, eleget mondogattuk már. Csak felhívom a figyelmedet, hogy ha egy olyan kéri a jelszavadat, akit régóta ismersz, és megbízol benne, akkor az már nem az az ember, hanem õt is átverték. Ha én kérném a jelszavadat a játékban, akkor jelentsél fel, légyszi.

androidus.freeblog.hu

Tollakat lehet venni is Port Sarimban, a pecaboltban. 1-2 arany darabja, és ha tekintélyes mennyiséget összeszedsz, akkor 10-15 gp-t is megadnak darabjáért. Nekem a kis kari megkérése project nem igazán jött be, mert sok vele a macera. A kis karik jelentõs része azért kicsi, mert nem képes 3 és fél percnél többet ugyanazzal az elfoglaltsággal eltölteni, és ha megkéred, akkor 10-esével fogja hozni a tollakat.

A rúnák különbözõ kategóriát képviselnek. Van hat alap rúna, ami Varrockban megvehetõ 0-6 gp áron. Ezekért fajtától és mennyiségtõl függõen 8-50 gp-t lehet kérni darabonként. (A sorrend nagyjából body, mind, water, earth, fire, air.) Aztán vannak a magasabb rúnák, amik csak találhatóak. Nature, chaos, cosmic 200-500 darabja, de law és death 1k-ért is elmegy.

A limpwurt root és a spider eggs Varrockban, a délnyugati csücsökben egy npc-nél összekombinálható, és abból lesz a strengh potion, ami 1k áron eladható, illetve megiható 😊 De a memberesek a herba skillnél fel is tudják hasznyálni, így kis szerencsével a limp magában is eladható 1k-ért darabja.

Küldetéásekben szívesen segítek, csak kérdezz légyszi konkrétat.

androidus.freeblog.hu

Na, végre megszereztem a full adamantit cuccot. Jól nézek ki benne! 😊)
Fõbb tulajdonságaim most: attack-def-str 36, cooking-fishing 49, mining 53, smithing 33, combat 38.
Vigyázzon mindenki, rá akartak szedni egy olyan piti csalással, hogy változtassam meg a jelszavam arra amit õ mond lépjek ki és ha 2 perc múlva visszalépek, kapok 200 k aranyat. Ja, csak ellopná a karit 😞( Nagyon béna, de lehet, hogy az amerikai kissrácoknál bejön.
Disno
en anno 40es szint korul fejlodtem str meg ilyesmit amikor champ gulaban nyomtam fel kukingom 32re :-P

Taranov
A tollszerzés elég macerás, csirkéket kell ölni.
Meg lehet kérni egy igazán kis szintût, hogy ölje a csirkéket, ha 10 alatt a combatja még combatot is fejlõdhet, meg ha még nincs mondjuk adam cucca sem, akkor számít neki a pénz.

Volna néhány kérdésem: Hol lehet tollakat szerezni a játékban? A varázslatokhoz szükséges rúnáknak kb. mennyi az ára, melyikért mennyit adnak? Lumpworth root vagy ilyesmi nevû növény mire jó? Valaki segíthetne küldetésekben 😊
Hát bocsi, de én a kiárusítást úgy értettem, hogy még az idén szeretném eladni 😉

androidus.freeblog.hu

Combat 84, jeeeeeee 😊))))

/me go to work 😊

androidus.freeblog.hu