RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nefasturris
De ugye majd ha normális lesz akkor áthozzák az össze cuccot? ugye ?:( én úgy olvastam...

?:P

Nefasturris
Hi Androidus!

Van számodra pontosan 18150 db rúnám, ami pontosan 272250gpt jelent, de +engedem hogy Te is leellenõrizd ;) Hogy én nolyakor milyen kedves vagyok ;)

Nefasturris
és azt megtudodmutatni?:)

Tarhonya
Minden mozdulat animálva van.
Full runeban nem leszek egy hamar mert üres a bank, csak a karaktert kopírozták, a cuccainkat a bankba nem. Csináltam magamnak mithet
Nefasturris
Ja és egy utolsó kérés, arról tudsz képet küldenii amikor full rune páncélban vagy?:D

Jól látom, hogy ott valaki csákányoz? :))) Van még ilyen új mozdulat?

androidus.freeblog.hu

Nefasturris
10000 köszi! milyen kis izmosak az emberkék :D
De én is 128at írtam :) Szép a mososlygós fej :D
Majd azt kéna javasolni Jagexéknek, hogy legalább privátba ne csillagozza ki... nagyon idegesítõ hogy egy csomó magyar szót kicsillagoz...

Tarhonya
Nos, bocs a modemeseknek most szar, de ti kértétek a képeket :-D
Egyébként a jpg kicsit butít, ez élõben sokkal jobban néz ki
Tarhonya

Tarhonya

Tarhonya
Tarhonya

Tarhonya
max 10
Tarhonya
Nem volt az 180 mega...
Nefasturris
Taranov, felvettelek az msnembe :) [email protected] vagyok (de ha írni akartok e-mailt akkor a [email protected] használjátok!)

Nefasturris
128mb... Na a mostani netemmel azt le nem töltöm, remélem rendbejöm amikor lesz már free version is...

Nefasturris
Btw hány mega volt?

Csabee
\o/

Nefasturris
köszi

Tarhonya
Na most updatelnek kicsit.
Megváltozott az alvás:
ráklikkelsz a hálózsákra és egybõl kipihent vagy.
Az egész eléggé szép, de megnõttek a távolságok, és alig imserni rá a terepre. Úgy tûnik a runecrafting f2p-ben is lesz, mert a f2p quest listára került egy ilyen: runestone mysteries. Nem jöttem még rá hogy hol kezdõdik.
Nemsoká csinálok pár képet ha visszaloggoltam
Nefasturris
Na bejelentkeztem :)

Kedves Tarhonya!!!

Ha nagyon szépen megkérünk (szerintem minden magyar örülne neki) tudnál csinálni pár képet az rs2rõl? elõre is köszi!!!

Tarhonya
Van zene! Kurva jó! Kaptam +2 combat szintet is! Elveszek mert alig ismerem meg a terepet
Tarhonya
MWHAHAHHA! Éppen próbálom letölteni de túl sokan töltik még. Nagyon kíváncsi vagyok
A francba, a memberek mar tesztelhetik az RS2-t!!! ÁÁÁÁÁHHHH
Csabee
Tarhonya
W00t! Végre 45 herblaw! Mwhaha
Taranov
Hát igen, de vasárnap nem akkor van reggel, mint hétköznap :))

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Már nem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tarhonya
te még member vagy?
Taranov
kakukkos jó reggelt!

GoTCHa
csá mindenki mizu_? Horny Keeper vagyok. :D nem is tudtam hogy még enyien vagyunk alig szoktam ebmbereket látni mikor flemegyek.

Kezdo nekem vannak botjaim ha kelenek berakom õket a csatira mivel quakeneten vannak. na most menek melo na bye.

Tarhonya
:-( Miért?
Taranov
szép jó estét

Csabee
Btw megtisztelhettél volna egy emaillel hogy most mi van veled egyáltalán.

Disno
ne buzeraljatok mar szegeny gyereket :-D

btw egy darabig nem hiszem hogy lesz netem :-(

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Csabee
lol :-DDD

Tarhonya
Lvl 21. Nagyon táp :-DDD
Tarhonya
hoppá elnéztem valamit...
Tarhonya
Gáz van a hiscores-al, azt mutatja hogy lvl 44 herblawom van, közben pedig csak 43! A kiloggolás sem segített
Az ingyenes verzióban nincs. Mi a nicked a játékban?

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
ja srry ha csak a runecraftingra gondoltál
Tarhonya
ööö úgy látom nem vagy egy nagy rs játékos, a rúnák kellenek a varázslathoz. RS2 után pedig könnyebben lehet majd megszerezni õket (többet dobnak az NPC-k, és lesz runecrafting amivel magad is csinálhatsz)
Tarhonya
Nem ilyen lesz. Ezek jagex képek, de csak illusztrációk amiket newsletterekhez szoktak kapcsolni.
Ron Ragm
Hmmm nagyon le vagyok maradva...vki összefoglalná tömören hogy mik is ezek a rúnák?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Sorry ha volt már, de az új képeket láttátok?
Ha tényleg ilyen grafja lesz...
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5
A kapcsolódó céghez a Jagex van írva...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Tarhonya
Ez csak a beta...F2p-n még soká lesz rs2
Tarhonya
Szerintem is. És ez így van jól ;-)
Van egy fogadásom, hogy a runecrafting member skill lesz :( Szóval fognak még kelleni azok a rúnák. Kellenének azok most is, csak te sose vagy, én meg lassan igen komoly bébiszitteléseket hajtok végre, hogy némely pólyást ráidomítsak a rúna vásárlásra :)

androidus.freeblog.hu

Majd elfelejtettem: combat 86 :)

androidus.freeblog.hu

Kérdezted a játékban, de ott macerás lenne leírni, ezért inkább itt foglalom össze. Szóval, a legutóbbi hírben nagyjából ezek voltak:

Megpróbálnak három egyenrangú harcmodort kialakítani, vagyis felhúzzák a ranged-et és a magic-et a melee-hez. A lényeg, hogy lehessen úgy fejleszteni harcost, hogy annak ne kelljen feltétlenül képesnek lennie közelharcra, és mégis ütõképes legyen. Ez egy rakás változtatással fog járni:
- Megnõ a ranged sebzése, és lehet vele hits, attack, defence xp-t is szerezni.
- Ha közelharcos megüti az íjászt, az attól még tovább fog tudni nyilazni.
- Közelharc közben nem lehet majd spellt elsütni.
- Lesz majd íjász armor (bõrcuccok), ami hozzátesz.
- Lesz majd olyan spell, ami lebénítja a közelharcost 5, 10, 15 másodpercre, hogy a mágusnak legyen ideje menekülni.
- A mágia kevesebb xp-t okoz, de erõsebb lesz. Hits xp-t is lehet vele szerezni.
- Lesz majd runecrafting skill, amivel gyártani lehet rúnákat.
- Megszûnik a paralyze prayer, helyette lesz immune to melee, immune to magic, immune to ranged, ami játékosok ellen 50%-os immunitást ad majd. (Nem elírás, ugyanis a szörnyek is fognak mágiával, és nyilazással támadni :)
- Lesz majd mód a dragon quest teljesítésére mágia nélkül.
- A magic ezentúl mindig mûködik, csak lesz, amikor mellélõ.

Ezen felül átdolgozzák a combat rendszert, amitõl szerintem a pure kariknak annyi:
- A combat lvl-be ezentúl csak akkor számít bele a mágia, ha a ranged-hez hasonlóan kimagasló a szintje. A mostani impure karik szintje zuhanni fog egy jókorát :)
- Megszûnik a 3 kör, el lehet menekülni bármikor, viszont késleltetés nélkül újra lehet támadni.
- Lehet harc közben enni, inni, földrõl fölvenni tárgyakat, de eközben védtelen a kari a támdással szemben.

Namost ha ezt összerakom, és mondjuk veszek egy impure karit, amelyiknek a prayertõl ugyan magasabb a szintje, viszont hosszú ideig tudja az immune to melee-t bekapcsolva hagyni... hát, gatyát felkötni, pure-ok :)))

Ezenfelül a fegyverek tulajdonsága sokkal összetettebb lesz. Nem csak sima power lesz, hanem lesz különbözõ ütõ, szúró, vágó képességük, mindegyiknek más mértékben. Ki kell majd tapasztalni, hogy melyik szörny ellen melyik a legjobb, mert nem lesz egyértelmûen legjobb fegyver.

Kábé ennyi, remélem nem hagytam ki semmi fontosat.

androidus.freeblog.hu