RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?:P
Van számodra pontosan 18150 db rúnám, ami pontosan 272250gpt jelent, de +engedem hogy Te is leellenõrizd ;) Hogy én nolyakor milyen kedves vagyok ;)
Full runeban nem leszek egy hamar mert üres a bank, csak a karaktert kopírozták, a cuccainkat a bankba nem. Csináltam magamnak mithet
androidus.freeblog.hu
De én is 128at írtam :) Szép a mososlygós fej :D
Majd azt kéna javasolni Jagexéknek, hogy legalább privátba ne csillagozza ki... nagyon idegesítõ hogy egy csomó magyar szót kicsillagoz...
Egyébként a jpg kicsit butít, ez élõben sokkal jobban néz ki
Megváltozott az alvás:
ráklikkelsz a hálózsákra és egybõl kipihent vagy.
Az egész eléggé szép, de megnõttek a távolságok, és alig imserni rá a terepre. Úgy tûnik a runecrafting f2p-ben is lesz, mert a f2p quest listára került egy ilyen: runestone mysteries. Nem jöttem még rá hogy hol kezdõdik.
Nemsoká csinálok pár képet ha visszaloggoltam
Kedves Tarhonya!!!
Ha nagyon szépen megkérünk (szerintem minden magyar örülne neki) tudnál csinálni pár képet az rs2rõl? elõre is köszi!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Kezdo nekem vannak botjaim ha kelenek berakom õket a csatira mivel quakeneten vannak. na most menek melo na bye.
btw egy darabig nem hiszem hogy lesz netem :-(
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
androidus.freeblog.hu
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Megpróbálnak három egyenrangú harcmodort kialakítani, vagyis felhúzzák a ranged-et és a magic-et a melee-hez. A lényeg, hogy lehessen úgy fejleszteni harcost, hogy annak ne kelljen feltétlenül képesnek lennie közelharcra, és mégis ütõképes legyen. Ez egy rakás változtatással fog járni:
- Megnõ a ranged sebzése, és lehet vele hits, attack, defence xp-t is szerezni.
- Ha közelharcos megüti az íjászt, az attól még tovább fog tudni nyilazni.
- Közelharc közben nem lehet majd spellt elsütni.
- Lesz majd íjász armor (bõrcuccok), ami hozzátesz.
- Lesz majd olyan spell, ami lebénítja a közelharcost 5, 10, 15 másodpercre, hogy a mágusnak legyen ideje menekülni.
- A mágia kevesebb xp-t okoz, de erõsebb lesz. Hits xp-t is lehet vele szerezni.
- Lesz majd runecrafting skill, amivel gyártani lehet rúnákat.
- Megszûnik a paralyze prayer, helyette lesz immune to melee, immune to magic, immune to ranged, ami játékosok ellen 50%-os immunitást ad majd. (Nem elírás, ugyanis a szörnyek is fognak mágiával, és nyilazással támadni :)
- Lesz majd mód a dragon quest teljesítésére mágia nélkül.
- A magic ezentúl mindig mûködik, csak lesz, amikor mellélõ.
Ezen felül átdolgozzák a combat rendszert, amitõl szerintem a pure kariknak annyi:
- A combat lvl-be ezentúl csak akkor számít bele a mágia, ha a ranged-hez hasonlóan kimagasló a szintje. A mostani impure karik szintje zuhanni fog egy jókorát :)
- Megszûnik a 3 kör, el lehet menekülni bármikor, viszont késleltetés nélkül újra lehet támadni.
- Lehet harc közben enni, inni, földrõl fölvenni tárgyakat, de eközben védtelen a kari a támdással szemben.
Namost ha ezt összerakom, és mondjuk veszek egy impure karit, amelyiknek a prayertõl ugyan magasabb a szintje, viszont hosszú ideig tudja az immune to melee-t bekapcsolva hagyni... hát, gatyát felkötni, pure-ok :)))
Ezenfelül a fegyverek tulajdonsága sokkal összetettebb lesz. Nem csak sima power lesz, hanem lesz különbözõ ütõ, szúró, vágó képességük, mindegyiknek más mértékben. Ki kell majd tapasztalni, hogy melyik szörny ellen melyik a legjobb, mert nem lesz egyértelmûen legjobb fegyver.
Kábé ennyi, remélem nem hagytam ki semmi fontosat.
androidus.freeblog.hu