RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
A bétában szerzett pontszám átöröklõdik a normál játékra is?
androidus.freeblog.hu
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
majd küldhetnél rs2-ben privátot, aztán mehetnénk wildba!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
És lehet majd a régi karival játszani?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
?:P
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
androidus.freeblog.hu
Elõször kidob, mert elveszett a kapcsolat, utána meg nem tudok belépni mert valaki használja az accountomat!!!!!!!!! Beléptem a haveroméval, ed nem továbbítja az üzenetet Palinak, azt írja h fent van de hogy offline vagy privacy mode vagy mit tudom éN! Remélem, ez csak egy hiba... MErt egész san franciskoi serveren 0án vannak, de kurva jo mert lehet hogy valaki most üríti ki az accountoiamt!!! Pont a runescape 2 elõtt!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu