RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
androidus.freeblog.hu

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
majd nyomjunk rs2 nosztaliganapot :-P
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
1. Két perce nem válaszol a runescape.com, és téged kiver a hideg veríték.
2. Zezima egy ideje ostromol a kegyeivel, de te nem állsz szóba vele, mert teli a listád.
3. Megfigyelted, hogy régebben különbözõ színekkel volt kiírva a karakterek neve, de ezt megváltoztatták, és most mind zölddel van írva.
4. Egy nap nem mész föl játszani, és vadidegen játékosok csatárláncban indulnak a keresésedre.
5. A múlt hónapban nem tetszett az egyik phat színe, ezért felvásároltad az összeset, és eldobáltad.
6. Andrew mindig kikéri a tanácsod, mielõtt egy update-et megcsinál.
Tessék folytatni 😊))
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Na es te? 2003 februar ne`m? szal nekem volt idom... es neked egyeb gurcolos skilljeid is vannak es nagyobbak mint enyemeim...
Csak azt nem értem, hogy miért kell a magas szintû szörnyekért több pontot adni, mint eddig. Úgyis mindenki 40-es szinten akarja ölni az ice gianteket, hiába beszélni nekik, hogy menjenek csirkézni, mert jobban járnak vele. Most akkor még nagyobb lesz a tülekedés 😞
androidus.freeblog.hu
Nem hagynak bennünket játszani, brühühü 😞
androidus.freeblog.hu
Én még csak 514-nél tartok, de nagyon szeretném elérni.
Egyébként meg te ne dumáljál a 80-as miningoddal 😊)) Az szerintem több brusztolás, mint a cooking 99.
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu

igen, te vagy az elso. a masik s&m player masfel eve abbahagyta 998 skilltotallal :-P
Vagyis ezt leginkább valahogy így szeretném írni, én ilyennek érzem:
Megvan a skilltotal 1000!!! 😊))))
Ugye jól tudom, hogy én vagyok az elsõ magyar, aki f2p-n ezt eléri?
Most erõsen törnöm kell a fejemet, hogy mi is volt a következõ cél, amit el akartam érni 😊
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
a silverlight hatasos,meg a full rune is...freeben meg jol megszivod mer a wildben van es par kedves emberke azokat lesi akik jonnek le a greaterektol(pl.:me)
😉
androidus.freeblog.hu
Nem értem, hogy a vudkáttingot hogy bírod ilyen iszonyú tempóval fejleszteni. Én héroszi erõfeszítéseket teszek, hogy ne maradjon le a többitõl, de valami rémület, amilyen haladatlan. A jobb minõségû fákból van sok member területen? Lehet rendesen gaykorolni rajtuk? Vagy hogy van ez a gyorsaság? 😊
androidus.freeblog.hu