RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabee
höh én iskolába járok....

Höhö, neked mennyi volt két hét után? 😊 Mert nekem tuti nem volt ennyi...

androidus.freeblog.hu

Bazsi89
na,no1 need a yellow phat for 3,5 mil?
Tarhonya
:-P
" Characters will be automatically disconnected after some time of inactivity." - talán lehetséges lesz felmenni a serverre
ne felejtsd el hogy tibiát is updatelik decemberben 😉
Csabee
ahhhoz kell viszonyitani hogy mennyit játszik, nem olyan sok de szerintem nem rossz mivel uj

Ams
benne vagyok😄

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Disno
szoval megis aktiv vagy ;-)

majd nyomjunk rs2 nosztaliganapot :-P

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Taranov
reggelt

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

"...but surffice to say that you can expect to be on the receiving end of arrows..." ...hányszor álmodtam én már errôl a black knightok várában ha training közben elszunnyadtam
Ezt most nem értem!
Taranov
hi

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mibõl derül ki, hogy túl sokat játszottál RuneScape-et?

1. Két perce nem válaszol a runescape.com, és téged kiver a hideg veríték.
2. Zezima egy ideje ostromol a kegyeivel, de te nem állsz szóba vele, mert teli a listád.
3. Megfigyelted, hogy régebben különbözõ színekkel volt kiírva a karakterek neve, de ezt megváltoztatták, és most mind zölddel van írva.
4. Egy nap nem mész föl játszani, és vadidegen játékosok csatárláncban indulnak a keresésedre.
5. A múlt hónapban nem tetszett az egyik phat színe, ezért felvásároltad az összeset, és eldobáltad.
6. Andrew mindig kikéri a tanácsod, mielõtt egy update-et megcsinál.

Tessék folytatni 😊))

androidus.freeblog.hu

Úgy érzed, kevésbé reális, mint hogy a hõs a csata közepén a hátizsákjából elõhúz és egy falásra lenyel egy egész kardhalat? 😊

androidus.freeblog.hu

Disno
az nagyon nem tetszik hogy ha az ijaszok kepebe suhintsak a fejszet meg akkor is siman rangelnek...

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
hatööö miota is jaccok 2001 februar?
Na es te? 2003 februar ne`m? szal nekem volt idom... es neked egyeb gurcolos skilljeid is vannak es nagyobbak mint enyemeim...

Disno
majd lehet Orgyi visszacsabul ;-)

Tarhonya
Végre a rangereknek is lesz guild, és hatásosabb lesz a sebzés is
Tarhonya
Ez nagyon tetszik! ÉS lesz runecrafting is!!!! Nagyon jó ötlet (tanultak a tibiából) Végre a rangereknek is lesz. Nagyon várom. wáwáwá!
Van egy jó hosszú olvasnivaló a news szekcióban. Hááááát, elég durva változtatásokra készülnek 😊 Ha jól saccolom, a 3round kiiktatásával annyi a pure harcosoknak, oda a nagy arcuk 😊)) Ráadásul a magic már csak akkor számol bele a combat szintbe, ha nagyon magas, például én csúszni fogok vele 9 szintet, ha jól számolom. Egy olyan szintû pure elõtt meg talán már meg is állok az új rendszerben majd 😊

Csak azt nem értem, hogy miért kell a magas szintû szörnyekért több pontot adni, mint eddig. Úgyis mindenki 40-es szinten akarja ölni az ice gianteket, hiába beszélni nekik, hogy menjenek csirkézni, mert jobban járnak vele. Most akkor még nagyobb lesz a tülekedés 😞

androidus.freeblog.hu

Köszi 😊 Hát ha így folytatod, csak idõ kérdése 😊))

Nem hagynak bennünket játszani, brühühü 😞

androidus.freeblog.hu

Gratula az 1000-es skilltotalhoz Androidus!

Én még csak 514-nél tartok, de nagyon szeretném elérni.
Taranov
reggelt

Hmmm... a mazo még csak-csak, de a szado hogy jön a képbe? 😊))

Egyébként meg te ne dumáljál a 80-as miningoddal 😊)) Az szerintem több brusztolás, mint a cooking 99.

androidus.freeblog.hu

Disno
szado mazo :-P

Csabee
vagy küldjél emilt, az jo lesz, vagy itt is lehet privizni elvileg

Csabee
menj fel csetre

Mi az az s&m? 😊

androidus.freeblog.hu

Taranov
na jó estét jó szurkolást

Disno
hehe ez nagyon ott volt :-DDDDDD

Disno
majd ha talalxunk cseten megmondom miert, mert most nem kis oka van...

Disno
nyugodtan :-)

Disno
gratz :-)

igen, te vagy az elso. a masik s&m player masfel eve abbahagyta 998 skilltotallal :-P

Nem bírtam várni holnapig 😊 Megvan a skilltotal 1000!!! 😊))))

Vagyis ezt leginkább valahogy így szeretném írni, én ilyennek érzem:

Megvan a skilltotal 1000!!! 😊))))

Ugye jól tudom, hogy én vagyok az elsõ magyar, aki f2p-n ezt eléri?

Most erõsen törnöm kell a fejemet, hogy mi is volt a következõ cél, amit el akartam érni 😊

androidus.freeblog.hu

Az a Kargil vagy micsoda? 😊))

androidus.freeblog.hu

Nem baj, hogy már kitárgyaltuk? 😊

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
Nem hiszem hogy meg tudnál ölni, de egyébként sem járok a wildba
Bazsi89
mer ha veletlenul osszefutunk es megolnelek ne tudd szamon kerni 😊
Bazsi89
sok neven 😊

tobbnyire pkzom , a mainem: bazsi
a pkerem meg tabu 😊
Bazsi89
androidus :
Website Hiscores Reborn! 21-Nov-2003
News and updates-ben
Tarhonya
Te milyen néven játszol?
Bazsi89
ha makod van rune lrg-t dobnak amugy meg ua mint a lesserek csak tobbet
a silverlight hatasos,meg a full rune is...freeben meg jol megszivod mer a wildben van es par kedves emberke azokat lesi akik jonnek le a greaterektol(pl.:me)
😉
Bazsi89
sargat nem dupeoltak 😛
Tarhonya
A member fák több xp-t adnak. De így is lassú és unalmas. Elkezdtem feltchingelni is, amihez meg kell a fa. A 70 wc egy cél volt, elõtte is gyúrtam rá
Ezzel az emberrel vigyázzatok 😊 Két hete kezdett, és már greater demonokat akar ölni 😊 Le fog hagyni mindannyiunkat, meglássátok 😊

androidus.freeblog.hu

Sirály 😊 Nem tudom, mi lelt benneteket, hogy így belehúztatok, de tetszik 😊))

Nem értem, hogy a vudkáttingot hogy bírod ilyen iszonyú tempóval fejleszteni. Én héroszi erõfeszítéseket teszek, hogy ne maradjon le a többitõl, de valami rémület, amilyen haladatlan. A jobb minõségû fákból van sok member területen? Lehet rendesen gaykorolni rajtuk? Vagy hogy van ez a gyorsaság? 😊

androidus.freeblog.hu

Taranov
gratz

Tarhonya
Meglett a 80 fishing. w00t
Tarhonya
igen lehet. rune largeokat dobank fire rúnákat meg sok egyebet.