34579
RuneScape
  • Androidus
    Classicban úgy volt, hogy addig csak kivenni lehetett és betenni nem, amíg nem fogyott le a free méretre a bankkészlet.
  • silbor
    én is kérdezek!
    Mi van ha member vagyok és 1*csak már nem akarok az lenni és szeretnék freeben nyomulni tovább. A bankos extra cuccaim kipotyognak és a member cuccok pl. dragon ammy elveszik? gondolom van valami infó erről is. Tudja valaki?
  • Tarhonya
    -A scapeboard a régi domainen megszűnt, van helyette új de az már nem ugyanaz.
    -A random eventek közül csak a zombiet érdemes legyakni mert dob mindenféle csontot, (membersen dragon bonest is)
    -Karamjára lehet teleportálni ha member vagy és van dragon ammyd
    Trimmed armor: A trasure trailekből lehet ilyeneket kapni (treasure trail=kincsvadászat) végigcsinálsz pár rejtvényt és ha szerencséd van kapsz trimmed cuccot, vagy god armort ami még értékesebb(ezek amúgy rune armorok színes dekorációval)
  • Androidus
    Kérdések:

- Mi lett a scapeboarddal? Nézegetem a hivatalost, de úgy azért nem az igazi, hogy nem tudok hozzászólni.
    - A rock golem, zombie stb. 120-as dögöket érdemes ölögetni? Nekem egyszer dobott egy zombi 50 chaost, egyébként semmi, és pontot is alig érnek.
    - Van-e gyorsabb mód Karamjára eljutni, mint a megduplázott szöveget végigkattintgatni a hajósokkal?
    - Mi az, hogy trimmed armor?
  • Androidus
    Nekem most van egy kis időm, és tolom ezerrel :) Kezd bejönni az RS2, van néhány aranyos ötlet benne.
  • Nefasturris
    Hali all!

Megint elkezdtetek runescapezni?:) Néztem a magyar oldalt ezek a véletlenszerű cuccok jól hangzanak!

• Androidus
    Amikor kérdeztem, nyilván még nem tudtam :) Pont közbejöttél, amikor benéztem, megnéztem, beírtam.
  • Tarhonya
    Akkor minek kérdezed meg ha már tudod a választ? EGyébként nemrég még 500 ea volt a yew log, és sztem még mindig 300-400 each
  • Androidus
    No, kezd tecceni az új módi :)
  • Androidus
    Wow :) no, akkor leszek én még 99-es favágó :o
  • Androidus
    Ha már megkérdeztem, hát utána néztem: olyan 2-300 gp a yew log darabja.
  • Tarhonya
    300-400 each
  • Tarhonya
    Ha nincs halálfeje akkor pont az a lényeg hogy mindent megkapsz a 3 legértékesebb tárgyán kívül...
  • pityogo2
    /OFF/
    nezzetek meg, es olvassatok el az elso uzenetet pls.
    Conquer
    /OFF/
  • Androidus
    Hehe, úgy tűnik, építőleg hatottam :)

Örömmel konstatáltam, hogy immár f2p-n is lehet húzós fákat dönteni. Van ára a yew lognak?
  • silbor
    na majd ha lvl-100 leszek akkor kimegyek. :o)
  • Taranov
    Olyan értelemben nem lehet, hogy több támad egyet, de természetesen úgy lehet, hogy nem a társadat támadod, hanem az ellent.
  • silbor
    uhhhh. a halálfejre azt hittem h. mérgezés!! Ez jól hangzik :o))Lehet csoportosan is támadni?
  • Taranov
    Hát amit visel, az is benne van a zsákjában.
    De ha halálfej van a feje fölött, akkor mindenét megkapod, ha pedig nincs, akkor csak a 3 legértékesebb tárgyát.
  • silbor
    csak ami a zsákjában van azt kapod meg vagy dob mást is (amit visel?)
  • Taranov
    Hát én 3-szor voltam. Egyszer megöltem egy embert, akkor elég sok cuccot szereztem, örült a búrám, egyszer csak úgy kiugrottam, és végülis jó móka volt, mindig sikerült elfutnom:)
    Viszont egyszer nyugaton egy ilyen templomnál megölt egy rune battle-ös, az mondjuk nem tetszett. Aztán többet nem mentem :)
  • silbor
    naaa. vessünk fel témát: PK. Kinek mi a tapasztalata. Nekem semmi még nem mertem próbálni.
  • Csabee
    sörnyek =p
    szörnyek..
  • Csabee
    runescape őőőőőőőő izé.... vannak benne sörnyek is pl... nagyok.. csunyák.. dejo.. őőő

TÉMA
  • Taranov
    Próbáljuk meg :)
  • Androidus
    Vessek föl témát? :)
  • Taranov
    Hát ha nincs miről :)))
  • Androidus
    Hehe, nem vagytok semmik :)
    Itt ültök és a semmiről beszéltek :)
  • Taranov
    hmm hmm