RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabee
tudom hogy miért nincsen csak hiányolom 😞
nem örökre nincs persze de most rajta kivülûllo okok miatt nem fér nethez sajna

Taranov
Én sem láttam mióta, de nincsen nete, azért nincs biztos. Írta is a #28391-es üzenetben.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Csabee
nemtom, nekem is hiányzik :-(

Tarhonya
Disno örökre eltûnt? :,-(
Nefasturris
Nha miylen a logóm?😄 Taranov segítségének köszönhetõ eme szép felirat 😊

?:P

Nyitottam neki egy topicot, mert még nem volt:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1072110531

androidus.freeblog.hu

Érdekes, a leginkább azon veszem észre, hogy ázsiai gyártmány (a site külalakján kívül), hogy hogyan kezelik a játékosokat. Aszongya "Damaging server with cheating program", erre õk: elsõ alkalommal 7 nap kitiltás, második alkalommal 14 nap kitiltás, harmadik alkalommal végleges. Hûha 😊

Kicsit fantáziáltam 😊 Mi lenne, ha mondjuk izraeli lenne a játék? Ha elsõ alkalommal eszedbe jut, hogy mi lenne, ha kárt tennél a szerverben, akkor kitiltanak véglegesen, ha még egyszer eszedbe jut, akkor rejtélyes módon el fogsz tûnni, ha harmadszor is eszedbe jut, akkor a családod is el fog tûnni rejtélyes módon, és a házatok helyén csak egy kráter lesz 😊))))

androidus.freeblog.hu

Tarhonya
Jó neked. Amúgy ki vagy?
Tarhonya
ooops kicsit elírtam. Szóval tollakat vennék
Tarhonya
Tollakat veszek. Van valakinek van eladó?
Tarhonya
Én is aktív vagyok.
F2p-nek 2004 1. negyedében jön ki a 3D, de a helyetekben nem várnám nagyon, mert eléggé szar. De lehet hogy egyáltalán nem lesz, mert a memberek leszavazzák a bevezetését
Én nyomom, bár az utóbbi napokban nem igazán jutottam hozzá.

androidus.freeblog.hu

Sirály, gratula 😊

androidus.freeblog.hu

Crokin
Holnaptól lesz ADSL-em! Lehet, hogy megint elkezdek játszani. Innen ki nyomja még aktívan?
Runscape 3d-beta még mindig csak only members?
Mikortól nyomhatják az ingyenélõk?

Repatarurgyán

Tarhonya
Huh! Végre elértem a fletching célomat! Lvl 51-rõl 60 ra felnyomtam, ezalatt 1918 willow longot csináltam! Most lvl 60 thieving és 50 agility jön
Tarhonya
Nem mûködik a guinevere HUB lista :-q
Disno
csak most nem

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
mondom hogy nincs netem!

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Taranov
Daocot abbahagytad vagy csak most nem játszol?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tarhonya
But why?
Disno
no rs. no daoc. no tibia
semmi :-/

Disno
a latszat csal :-P

Tarhonya
No RS?
Taranov
Ez biztos?

Disno
w00t :-P

Disno
nincs netem :-/

Taranov
Én meg az RS-re úgy gondolok vissza, hogy régi szép RS-es idõk, de amikor beléptem rögtön ki is léptem, tele volt bunkóval, aki káromkodott, bunkó volt. folyamatosan ilyen kérdések: Wot is ur mining lvl? My mining lvl 55. Youre idiot...
Stb, ez daoc után nagyon lehervasztó volt

Tarhonya
Nehezen átlátható a környezet, túlzsúfoltnak tûnik minden. Mivel minden tevékenységet animáltak sokminden 2x annyi idõbe telik. Megnõttek a távolságok a városok között. Az egész bántja a szememet, és pár perc után megunom. A harc sem tetszik, pl. thievingelni többé nem lehet normálisan mert a guardok is rohannak utánad. Próbálok optimista maradni és remélni hogy javítanak rajta, de bárhogy is nézem nem jó ez így. Lesz egy member szavazás hogy bevezessék-e az új verziót, és én nemet fogok válaszolni :-P
Taranov
Ez a kérdés bennem is felvetõdött 😊

Tarhonya
There are 672 members testing RuneScape 2!
RS2 száxx
Bazsi89
jo arany 😊
Bazsi89
ennyit error...:There are currently 20812 people playing!
There are 0 members testing RuneScape 2!

Tarhonya
PM block. De Disno nem nagyon játszik
Tarhonya, Deesno ti ezeken a neveken vagytok RS-ben? Mert soha nem latom, hogy a friend listámon kivilágosodnátok 😞
Nem játszotok?
Tarhonya
kam pléj rs
Taranov
Szupér 😊

Disno
oks. ha lesz mircem meglatogatlak :-P

Taranov
Jaja, most dolgozik hétvégén, mert ezüstvasárnap van. Nézzetek be úgy 11 felé, mert 1-ig dolgozik, túl korán nem jön be. Hétköznapokon meg úgy 2-tõl este 6-ig.

irc.nasa.hu
6667-es port
#versanus.hu szoba

Disno
Krisz073 elerheto vhol?

Taranov
Én elhiszem, hogy az.

Disno
nem a kozeljovoben...

Disno
jah jah nekem meg az angol se muxik mert karaktereket akar letolteni :-PPP

Tarhonya
...Ha nem lenne az, nem mondtam volna. A front page tele van ázsiai írásjelekkel
Taranov
Ja, értem.
És ez ázsiai???

Tarhonya
ázsiai
Taranov
Sárga???

Tarhonya
Még egy sárga mmorpg...
Mind1, nekem be se töltõdik az angol verzió, maradok Rs-nél
Nefasturris
Nefasturris
Bocsi az offért, de muszáj:

Csekkdisz

Ezzel is lehet jáccogatni 😊 Az odlal designje ne tévesszen megs enkit 😄 jó kis gáma, full 3D, tök oylan mint az rs, de ebbe nem lehet olyan sok dolgot csinálni, inkább a gyakásra koncentrál, teljesen ingyenes, grafikai stílus szerintem csillagos ötös, 20as szinttõl kapsz küldetéseket is. Az odlalon van az összes tárgyról és szörnyetegrõl kép és infó (kivéve a szörnyekrõl) bár a chatelõ system nem mindig barátságos... 300 mega, 1 gigát foglal. Jó töltögetést 😉 Nefas néven vagyok, valami kis gonosz lefoglalta a Nefasturris nevet, gonosz 😄

?:P

Taranov
Szép jó estét!