34579
RuneScape
  • Disno
    nyeröbb volt mert több a ppl volt. szal érted (legalábbis velem úgy van h ha lenne ppl jáccanék én RS2vel is)
  • Disno
    megy majd mail!

sajna nem eredeti; openre se tudok menni, de TCP/IP az übah! szombaton kiprószálhatjuk!
  • Taranov
    Jó USA-zást :))

Taranov
  • Tarhonya
    Szervusztok!
    Érzékeny búcsút kell vennem tőletek mert holnap reggel 10 hónapra kiutazom az USA-ba, és ott nem hiszem hogy lesz időm RS-zni. Ezzel szemben nektek lesz majd időtök engem jól lehagyni! ;-)
    Jó volt ez a 2 év rs-en és itt a fórumon, bár a régiek többsége már rég nem aktív... :(
    De majd visszatérek, és addig is majd be-be nézek ide (nem szabadultok meg tőlem olyan könnyen höhö)
    Üdv.:
    Tarhonya
  • pityogo2
    nyerőbbb játék volt a régi grafikával, most meginn beléptem, de csak kavarogtam össze-vissza. nekem akkor elég kb 1-2 évig a mostani mennyiség.
  • Dannyael
    Ez szép. Valaki törölje ki az egyiket plz!
  • Dannyael
    Ha eredeti, akkor no problem. Ha viszont nem, akkor tcp? Vagy úgy lehet open-re menni? Mittomén...
  • Dannyael
    Ha eredeti, akkor no problem. Ha viszont nem, akkor tcp? Vagy úgy lehet open-re menni? Mittomén...
  • Disno
    ello!
    van lodom ;-)
    de csak 1.09d peccsel :-/
  • Taranov
    Szevasz!
  • Dannyael
    Hi, asszem Dalesz voltam/vagyok, szevasztok...
  • Taranov
    Én az utóbbi időben csak hetente 1-2-szer jelentkeztem be reggel 30-40 percre, de csak bányásztam. Mondjuk össze kéne szednem a karakteremet, de most nagyon kusza, pl. tele van a bank meg minden, nem tudok semmit tárolni, meg páncéljaim sincsenek... :(
  • Taranov
    Örömmel hallom. :)
  • Androidus
    Én meg 1461-szer annyit.
  • Taranov
    Akkor én 4-szer annyit.
  • Ron Ragm
    én szökőévente egyszer fennvagyok
  • Tom3 #29722
    hát néha játszok néha nem
    ha épp unatkozom
  • Androidus
    És mikor szoktál Ocolus lenni?
  • Tom3 #29720
    Ocolus néven vagyok
  • Tom3 #29719
    kész a tutorial
  • silbor
    vagy banan lesz belőle (egy kis mágia segítségével) bár ennek nem sok értelme van.
  • Tom3 #29717
    végig vittem a barlangot
  • Ron Ragm
    elásni
  • Tom3 #29715
    csontokkal mit tudok csinálni?
  • Taranov
    Hi!

Jól kihalt ez a topik, régen bezzeg mindig az első 5-ben voltunk :)
  • Androidus
    Tarhonya, Aszitted, Drakeshade, Miafulem, Kecske, akiket az utóbbi hetekben láttam.
  • Disno
    mwhaha. spamre fel >:-]

van meg amugy vki aki nyomja ezt a fasza gamezt?
  • Tom3 #29711
    azóta még nem próbáltam majd holnap elkezedek megint próbálgatni
  • Tom3 #29710
    nem igazán tudok angolul
  • Androidus
    Ja, és sok mindent lehet csinálni, az ingyenes részen is van 15 skilled, ami mind külön elmehet 99-es szintig, és ebből csak 4+3 a combat skillek. Lehet, bányászni, halászni, főzőcskézni, kézműveskedni stb. Itt találsz némi magyar leírást: rshun.uw.hu Nem teljes és nem minden naprakész, de azért használható.
  • Androidus
    Azon a Tutorial Islanden próbálj túljutni valahogy. Menni fog, ha elemi szinten megérted az angolt, és beszélteted a segítő npc-ket. Fontos, mert pont azokat a dolgokat mutogatja, amik majd kellenek. Ha nem bírsz kijutni, akkor még játszani se fogsz tudni :)

Ha kijutottál, akkor nyomd meg a sárga smiley ikont, aztán add friend, és pötyögd be, hogy Androidus. Ha látsz online, üzenj rám, és segítek.
  • Tom3 #29707
    mit lehet benne csinálni?
    az elejéröl néhány hozzászolást olvastam lehet benne házunk?meg bányászni is lehet?van 1weblap ami magyarul leírja ezeket?
  • Tom3 #29706
    A tutorial hülyeségböl vagy miböl hogy tudok kijutni?
    tüzet tudok csinálni de halat vagy mit nem tudok a kis tónál kifogni.
  • Taranov
    mizújs srácok?
  • Androidus
    Valaki szóljon légyszi Laart-nak, hogy vegyen föl a listájára :)
  • Marchus
    valaki dobjon meg az aod forumanak linkjevel... es csabee vagy nosfer feljohetne enerla -ra, es elkuldeni nekem a kodot memoserv -eren kersztul
  • Tarhonya
    bump
  • Androidus
    Meg van oldva a dolog, köszi :)
  • Taranov
    Jójáték.
  • Drizzthsz
    Ez mi a szösz?