RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pityogo2
nam halott vmelyikõtök Gladiátorrol? rágota nem látom.

Ide mit kéne írni?

Taranov
Én még nem hallottam róla semmit. De biztos szar lesz. A sima Rs volt a jó, de azt is meg lehetett unni

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nefasturris
Akkor most mi van az RS2vel? már eldõlt a sorsa? és mikor fog eldõlni ha még nem?

?:P

Taranov
szép jó napot

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov

Csabee

Taranov
Nem sértés akart lenni, csak egy kis gúny 😊)

Csabee
A "drágaságom" "aranyságom" megszolitás-t eltekintve köszi a tájékoztatást o nagy procis barátom 😊

Taranov
Nem egy képet linkeltél be aranyságom, drágaságom, hanem egy mappát, egy weboldalt. Jobb gombbal a képre kattintva tekintheted meg az elérési utat és azt kell belinkelni.
Kép linkelésnél fognos, hogy kép kiterjesztése legyen a dolognak 😊 Ezen az oldalon amit belinkeltél pl. több kép is van, pl. ez:

Ez:

Vagy ez:

Illetve ezek:

Amit te akartál belinkelni az azt hiszem ez:

Ennek az elérési útja http://lol.hu/pic/f7933c9e/image/lolhu_f7933c9e.jpg

Bocsi a kritizálást.

Csabee
hehe, talán jobb is hogy nem sikerült 😊

Csabee

Csabee
megvagyok

Taranov
Csak úgy mondtam, nem tudtam okosabbat kitalálni 😊
EGyébként hogy vagy, Csabee?

Csabee
miért?

Csabee
cheaterek?

Taranov
Nem akartok terjeszkedni a fórum többi része felé? 😊

Taranov
Na mi van cheaterek? 😊

Csabee
hmm

Taranov
Nem értem

Csabee
oops

pityogo2
upsz😄 nem figgyeltem, aszittem tara😄 Bocs Csabee😄

Ide mit kéne írni?

Csabee
:p

pityogo2
tara: #28514

Ide mit kéne írni?

Csabee
hoppá figyeled pontosan 0:00kor irtam az elõzõ üzit :p
nagyon ott vagyok a szeren 😊

Csabee
Nem tudom még mi lesz, ha megoldhato akkor szerzek itthon, de lehet hogy megkérlek, még nem tudom.
Magadnak szerezz si-t 😊

Üdv All!
szilveszter nagyon kiraly volt, kis csendes hazibuli.
Jo lenne ha mindenki hozzaadna a baratokhoz, aszitted neven jatszok.
Taranov
Nyomasztott, hogy 5 nap és suli 😊)
Egyébként jól. Csöndes társaságban.

Tarhonya
Kezdõdik a hétvége...VÉGRE! Kinek hogy telt a szilvesztere btw?
Csabee
Ofc a ToA-t is , de SI-t is mert ártani nem árthat...
Neked egyszerû lesz megszerezned a cuccokat de itthon azért nehezebb

Amúgy csináltam fórumot is:Eternal Lands fórum.

Hi mindenkinek!
Találtam egy elég ígéretes béta teszt alatt álló ingyen MMORPG-t.Akit érdekel nézze meg:Eternal Lands.
Full 3D-s grafika, nagyon sok fejleszthetõ tulajdonság,nagy térkép, teljes szabadság.

Tarhonya
Disno mikor lesz neted? :-/
Én közben titokban felnyomtam a fishingemet 85-re ;-)
Rád vár a 80 mining!
Tarhonya
Egy Bruce nevû ember nyitotta meg a fórumot 2001. feb. 02.-én, a köv. üzenettel:
"Aki szokott ezzel játszani akkor írjon ide tippeket illetve küldetésket. És persze idõpontokat vagy helyeket 😊."
Tarhonya
Marchus, santa hat=300K :-D
Tarhonya
ello
Taranov
Neked is BUÉK 😊

Ja, egyébként BUÉK 😊

Fröcsögök itten köszönés nélkül 😊 Bocs, csak nagyon fel tudom magam húzni azon, hogy ebben a világban valamiért egyáltalán nem az marad fenn, ami felhasználóbarát, hanem úgy tûnik, minél felhasználó-ellenesebb valami, annál népszerûbb lesz.

androidus.freeblog.hu

Elég szar dolognak tartom, hogy az olyan seggarcúak, akik pl. megcsinálták a muonline regisztrációt, ebben a világban nem pusztulnak bele a saját szarukba 3 másodpercen belül. Szívesen kipróbáltam volna a fairy-t, de ha ennyire nem akarják, hogy regisztráljak, akkor maradjanak az anyjukba.

androidus.freeblog.hu

Csabee
majd meglátjuk mit tehetünk az ügy érdekében >|-)>
de szerezned kéne 1 si-t majd

Csabee
merccel? 😛
vicces lenne 😊

Csabee
Ez Deesnonak ment ofc

Csabee
Hi! BUÉK neked is, btw Globus 50es lett 😊
Siess vissza 😊

Tarhonya
:,-((
Neked is BUÉK, addig is üdv
Tarhonya
Macro= olyan program ami egész folyamatokat elvégez helyetted pl egy játékban (itt rs) anélkül hogy ott kéne lenned. Magyarul csalás. Pl. amíg te alszol addig a program trainingel vagy miningol helyetted
Tarhonya
Kártyával
Gladiator
mi nem fizetünk. csak 1 ember, nevét lfelejtettem.

mi az a macro használat?

Tarhonya es mas memberek! Ti hogyan fizettetek a tagsagert?
most meg nem enged be egyik szerver sem
Tarhonya
Nagy a káosz rs-ben. A Jagex tisztogatást tartott és perm bannolt majdnem 1000 embert macro használat miatt. Az 1-es serveren pedig egy rakás macrozó idióta autorune-nal csukogatja az ajtót és trágárságokat ordít, gyakran emlegetve andrew anyukáját. Rohadt nagy tömeg
Van itt aktiv jatekos?