34579
RuneScape
-
Androidus #29778 Pont erre utaltam. Az IP range elvileg meghatározható, vagyis újat kapsz, de ugyanabból a tartományból. Vagy esetleg a hozzárendelt név segíthet, amit ki is ír mindig, hogy mi volt az előző. -
Androidus #29777 Fene se tudja, talán 5 óra. -
silbor #29776 Érdekes.... de szerintem nincs köze az ip címhez mert minden felcsatlakozáskor (a netre) új ip címet kapsz (vagy rosszul tudom?) -
silbor #29775 Grat!! És mennyi idő alatt csináltd (kb.) -
#29774 lol nekem osszesen nincs 87k attack xp :-D -
Androidus #29773 Juteszembe, tegnap csináltam egy brutális rekordot, kénytelen vagyok megosztani veletek :)
19, azaz tizenkilenc db lobby-val felszerelkezve lementem az ice cave-be. Mindig nézni szoktam, egy fuvarral mennyi xp-t tudok csinálni, és elég változó, de tegnap valami eszement kirívó módon 87 ezer attack xp-vel jöttem elő :) Közben nem kaptam senkitől kaját, nem álltam félre gyógyulni, végig ment a melee. Jó, mondjuk komoly szerepe volt a wine-nak, amit a giant-ek dobálnak, de ez már részletkérdés. Na ezt tessék felülmúlni :))) -
Androidus #29772 Tegnap furcsa dolog történt: barátom gépéről nyomultam, és nem frissült be az eredmény. Pedig többször is kiléptem, reload-oltam, vártam, semmi. Aztán hazajöttem, beléptem, kiléptem, és puff, egyből frissített. Lenne valami ilyen szabály, hogy idegen IP-ről nem ismeri el egyből az eredményt? Mondjuk elég konfúz, mert elég nehezen definiálható az IP range. Tapasztalt már valaki ilyet? -
Androidus #29771 Most hogy mondod, tényleg :) Négerek a szénbányában? :))))) -
#29770 ez az animálst, csak lustva vagyok átcsinálni;)
amógy meg xar volt az animált úgyis;( -
Androidus #29769 És ha nem lehet animált, akkor inkább legyen fekete? -
#29768 Mert ha elmented először jpg-be utána gif-be, akkor már nem fog mozogni. Csak ha rögtön gif-be mented. -
#29767 az 1 dolog h most mi, de már mondom minennel próbálkoztam -
#29766 Hello :)
Jó régen láttunk! -
Cht #29765 Sajnos elég ritkán jutok nethez de nemsokára retteghettek! -
Cht #29764 Hi all! -
Dannyael #29763 OMG! 32X annyi! Nem semmi... :) -
Androidus #29762 Öööö... ne így nézd. Mivel a szinthatárok exponenciálisan nőnek, nem a skilltotal aránya, hanem a különbsége mondja meg, hogy hányszoros a teljesítmény. Members esetén 133, f2p esetén 105 szintnyi különbség jelent dupla teljesítményt, azonos arányokat feltételezve. Tarhonya member, és ha jól értettem, kábé 650 szint a különbség. Nos, ez kb. 32-szeres teljesítményt jelent :) -
#29761 előfordul ^^ -
#29760 :D -
Dannyael #29759 OMG! 2X annyi! Nem semmi... -
Dannyael #29758 Hi! Te is nézed? -
#29757 a logod nagyon üt tbh :DDD -
#29756 Egyszerűen az lehet a hiba, hogy gif helyett jpeg-ben mentette el. -
Androidus #29755 1298 -
Androidus #29754 Ez most jpeg, az pedig nem sűrűn szokott mozogni. -
Dannyael #29753 Miért mennyi neki? -
#29752 Hmm. Így jártál. -
#29751 vmi hiba golytán. elvileg vmi mozgó lenne, de semmilyen formátumban sem mozog. pedig mindent kipróbáltam amiről tudok. -
#29750 Nálam is annak látszik :) -
#29749 w00t :-D majd en is benezek vmikor -
Androidus #29748 Tényleg egyszínű fekete a logód, vagy csak nálam látszik annak? -
#29747 én pl tibiázok;) -
#29746 menjünk inkább tibiázni ;-) -
#29745 hmm überláma vagyok + még le is kéne tölteni :-/ -
Androidus #29744 Hát, Tarhonya skilltotalját én sem fogom lehagyni, ezt megígérhetem ;) -
Dannyael #29743 Oh, btw Deesno plz gyere át a Soldatba is, mert szvsz újra kellene éleszteni... Nos, mit sauce? -
Dannyael #29742 Jó neked Tarhonya, én csak UK-ig jutottam.
Jó utat kívánok, majd azért küggyél valami hírtet, hogy
milyen is ott az USA-ban. Btw én pl nem foglak lehagyni, mert lvl 48 és 524 skill total, úgyhogy 10 hónap múlva is
bőven gyengébb leszek.
-
Androidus #29741 Szerintem egyébként sokkal jobb az rs2. Temérdek barátságos funkciót építettek be, szerintem nem is csúnyább, szóval lelkesen nyomom.
Az egyetlen szépséghibája, hogy baromira népszerű lett, alig győzik a kapacitást bővíteni, mert folyton rekordot dönt a létszám. Ennek viszont az a velejárója, hogy mindenféle népek beestek ide, és már-már arra jutok, hogy valami hülyeségi nyilatkozatot írnak alá a most belépők. Régen is voltak irtó nagy barmok, de most úgy kell vadászni a kivételre, aki tud beszélni, nem mondja egy perc alatt kilencszer, hogy "str lvl", nem kéreget, nem kérdezi meg az árat hatszázszor stb. Rémes, az ignore listám a friends listámból táplálkozik, szinte egyenes az út egyikből a másikba.
Ja, és hozzá jönnek azok az idióták, akik azt hiszik, hogy egy 90 feletti játékossal mindenképpen szóba kell elegyedni, mert abból csak jó sülhet ki. Ha ez így megy tovább, be fogok csatlakozni abba a beképzelt társaságba, akiknek a public chat folyamatosan ki van kapcsolva... -
Androidus #29740 Szia!
Jó utat kívánok én is neked, és ha ott vagy, akkor már ne RS-ezéssel múlasd az idődet ;) -
#29739 :-(
Sok cseresznyét USába! Oszt majd küldhetsz helyzetjelentés-mailt is ;-)
Byez: Disznaj