RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le kell gyakni benne fegyver nélkül egy lvl 100 körüli tree spiritet
(combat 15-tel meglehet azt csinalni?)
kpd-hungary
Már nem bomlok a jó cuccokért, így nem üzlet, hanem inkább játék.
Kértem, könyörögtem az adminoknak, adják vissza a karimat, de ha nem hát nem. 😞(
kpd-hungary
Én már nem játszom runescappel, teljes erõvel nyomom a camelotot 1 jo ideje. Jo viszontlátni itt, sok szerencsét a játék ujrakezdéséhez, bár nekem nem lenne már hozzá erõm..
Fõleg nem teljesen uj karakterrel. Egyébként akinél volt , azzal nem tudtál kapcsolatba lépni?
Én ady csákányt vettem 3k2-ért. (automininges)
1 suhintás, és addig ismétel amig nincs kapás. 😊)
kpd-hungary
------
Szerintem:
1. Amikor a guildben banyászok, ugye a mithrilre pályázok elsõsorban, és a köztes idõben jöhet a coal. Megyek körbe, és közben ugrásra készen sandítok a mith sziklák felé. A murphy úgy hangzik, hogy egy coal sziklából átlagosan 1,5 suhintással kijön nekem a coal, de ha közben bekékült egy mith szikla, akkor ez 11,5 suhintásra vált. Vagyis ha már rákattintottam egy coal sziklára, amikor megjelenik a mith, az csak akkor lehet az enyém, ha egyedül vagyok, mert egyébként a többiek észreveszik, odamennek, ha fáradtak, alszanak elõbb, azután kiveszik belõle az ércet, majd lezuhanyoznak és hazamennek, és én még mindig bele vagyok ragadva abba a redvás szén sziklába. Ezt bármikor tudom demonstrálni.
------
Ha members lennél, akkor tudnék egy nadon jót:
Lumbridge-tol délre van egy mocsár.
A mocsár közepén egy álcázott lejárat, amelyet csak varázsbottal lehet használni.
És ettõl délre van egy bánya
6 coal
4 mithril
1 adamtit
Nincs nagy tömeg 😊)
kpd-hungary
azért ... is csináltam meg, mert zavart a "kapupénz", annak ellenére, hogy egy "man"-t 3×, vagy egy "farmer"-t 1× kell lenyulni hozzá.
Már túl vagyok a black Knight's ... -on is.
Az volt a poen, hogy a combatom (15/1/4), és nem bizeráltak a védõk, mert számukra túl "zsenge" vagyok. Amikor az ebédlõbe beléptem, aki rámförmedt, hogy "behatoló", azt az aztal másik oldalára fogtam, és amikor lecsendesedet, már nem zavart... (engem legalábbis)
A másik poen, hogy felmenve a lépcsõn ott fogadott vki, hogy adjak neki egy káposztát. (Nem tom mibõl gondolta, hogy ha vki odamegy 2 káposztája lesz), szerencséjére 2 volt.
------
Másik tapasztalatom, hogy a "világok" megnövekedésével, mintha kevesebb szörny lenne, ill. kisebb lenne a sûrûségük, mint teszem azt 2 évvel ezelõtt. 😞(
kpd-hungary
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Én úgy oldanám meg azt a problémát, hogy a skill-ek már 'túl' magasak, hogy az xp/lvl táblázatot módosítanám, még mindig eccerübb, mintha minden dolognak az xp-jét váltanám, amellett, hogy ez utóbbi igazságtalanabb is lenne.
------
konkluzió: nem értem a félelmet, hogy ez miért érintené rosszabbul a késõbb kezdõket.
Tehát, ha eddig 'csúcs', mondjuk lvl80-en voltam, akkor ha ezután lvl40 leszek a sok cuc, amit eddig élvezhettem, csak 'jutalomkör' volt.
kpd-hungary
------
Prince Ali Rescue
Besorolas: Nehéz (mert nagyon hosszadalmas)
Lady Keli fogvatartja Al Kharid hercegét Ali-t. Ha kiakarod szabadítani, a következõket kell tenned:
- Menj el Al Kharid-ba és beszélj a királlyal, aki a palotában van (lent délen). Õ elküld az egyik emberéhez Osman-hoz. Beszélj Osman-al (a palota körül járkál, néha bemegy a házakba) aki elmondja, hogy a herceget elrabolták és neked kell kiszabadítani. A küldetés végrehajtásához a következõkre lesz szükséged:
- KÖTÉL: vagy vegyél egyet Ned-tõl (Draynor Village) vagy vigyél neki 4 fonalgombolyagot és csinál neked egyet ingyen
- PARÓKA: ezt szintén Ned-tõl szerezheted be, ha viszel neki hozzá fonalgombolyagot
- SÁRGA FESTÉK: ehez két hagyma és 5gp kell (Aggie a boszorkány készíti el, aki Draynor Village-ben lakik)
- REDBERRY: redberry-t a Varrock-tól DK-re fekvõ erdõben találsz
- VÍZ: szerezz egy edényt és töltsd meg egy szökõkútról (a vödröt a rendes kútból is fel lehet tölteni)
- LISZT: l.d.: Cook's Assistant
- HAMU: gyújts tüzet és várd meg amíg leég, vagy a draynori kúri legfelsõ emeletén is van pár kupac
- RÓZSASZÍN SZOKNYA: vagy vegyél, vagy a varrocki mellékutca egyik házában (a runa bolt mellett) találhatsz egyet
- 3 SÖR: majd késõbb megtudod mire kell ;
- AGYAG: vizezd is be, mert majd így lesz rá szükség
- BRONZ TÖMB: ez is majd késõbb kell
Miután minden megvan menj el Draynor Village-be. A falu NY-i részén sétálgat egy nõ Leela. Õ Osmar lánya és kém, tehát beszélj vele, hogy megtudd mi a haditerve. Elõször is Aggie-vel készíttesd el a SÁRGA FESTÉKET és kérj tõle sminket is (makeup, ehez kell a redberry, a víz, a liszt és a hamu). Ezután menj be a börtönbe és beszélj Lady Keli-vel. Kérd el tõle a kulcsot (ekkor a vizse agyaggal automatikusan mintát veszel róla). Menj vissza Al Kharidba és add oda a kulcslenyomatot és a bronz tömböt Osmannak. Mostmár visszamehetzs Leela-hoz, aki oda is adja neked a kulcsot. Ezután beszélj Joe-val a börtönõrrel és kérdezd meg, hogy mit szokott csinálni a szabadidejében (természetesen piál, mint az állat 😊 ). Kérdezd meg Leela-t, hogy mi a terve az õrrel. Õ elmondja, hogy le kellene itatni, úgyhogy munkára fel, azzal a 3 sörrel. Ha Joe már teljesen részeg használd a kötelet Lady Keli-n majd menj be a zárkába és add oda az álruhát a hercegnek (sárga paróka (yellowdye+wig), szoknya, smink). Most úgy néz ki, mint Lady Keli, így már kisétálhat bántatlanul. A jutalmat Al Kharid uralkodójától veheted át!
Jutalom: 700gp, 3 quest point és mostmár ingyen használhatod az Al Kharid-Lumbridge átjárót
------
Hogy szem elõtt legyen 😊)
kpd-hungary
Úgyhogy (bocsi) maradtam a standard-nál. 😞(
kpd-hungary
Hanem próbáljátok ki.
Az elõnye annyi, hogy Használják, vagy 100-an, így könnyen bekerülhettek az elsõ 100-ba
kpd-hungary
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
most emg 5...
pedig azóta nem írtak 1-et se...
Ide mit kéne írni?
És ha netalán felbukkanna vmi info a "hungary" karakterröl, kiváncsian várom.
kpd-hungary
kpd-hungary
kpd-hungary
Mégis, hadd legyek az üzletben lokálpatrióta, hamár nem tudok anglusul. 😊)
kpd-hungary
Írjál queryt a jagexnek, ha bizonyítod hogy a te karid megadják a jelszavát!
Ha láttok, segitsetek, adjatok ezt-azt.
Bár én nem foglak benneteket nyaggatni, mint tettétek annó velem.
(Esetleg, ha valaki tudja merre van a régi karim és mi a jelszava, megköszönném.) A régi karim neve: hungary
kpd-hungary
1 órával utána: helló
ez értelmes beszélgetés volt nagyon

Ide mit kéne írni?