34579
RuneScape
-
Cht #29938 ERős vagyok! -
Cht #29937 -
Cht #29936 Hamarosan memer leszek! -
Cht #29935 Minden nap egy új lehetőség -
Cht #29934 Ennyi? -
Cht #29933 ??? -
Cht #29932 30000 -
Cht #29931 Baj ha enyém lesz a.. -
Cht #29930 Miért? -
Cht #29929 Nincs senki? -
Cht #29928 NA?! -
Cht #29927 Membershipet intézek -
Cht #29926 Nagyon ki van halva a TOPIC !!! -
Androidus #29925 Egészen pontosan azt szerettem volna mondani, hogy amikor azt mondom a melee trainernek, hogy adjon ezt meg azt meg amazt, akkor nem ad semmit se. Ezek után nehéz legyakni a dummie-t, mivel azt mondja, szerezzek melee fegyvert. -
#29924 hehe, a melee trainernek azt mondod, hogy adj valami használhatót, és ad páncélt, fegyvert, kétkezest egykezest, mindenest. a dummiet tök simán legyakod, kapsz vizsgapapírt, és ha visszamész a trainerhez, akkor megdob magic ringgel is.
Én úgy tudok vele játszani, hogy ha van egy szabad órám(kár hogy ritkán van), akkor miért ne? :D Jó, nincs benne olyan közösség mint az RSben (volt), de ha nincs ló, jó szamár is, nem? -
#29923 oks -
Androidus #29922 Úristen, te hogy bírsz ezzel játszani???
- A melee trainer nem ad melee fegyvert, így nem tudom befejezni azt a nem tudom mit.
- Nem működik az irányítás úgy, ahogy a dummie mondja. Csak nyilakkal tudok közlekedni.
- Nem tudok goblint megtámadni, mert távolról nem csinál semmit, közelről meg a goblin odajön, és akkor a karakter csak forog, pörög, szerencsétlenkedik, de nem támad. Eltolatni se lehet, mert akkor megfordul, és előre kezd el futni, de benne marad a combat módban, és olyankor a nyilak se működnek, mert össze-vissza forog-pörög, ahelyett, hogy menne :) Én mondjuk játszani jobban szeretek, mint egy idióta irányítási rendszerrel küzdeni, úgyhogy nálam itt be is fejezte az eventide :)
Ja és akkor még ki se lehet lépni rendesen. Ha kinn vagyok a mezőn, 40 másodpercet kell várni a nem létező harc után (mer ugye támadni azt nem bírtam :), ami alatt tuti betámadnak újra. Namost egy olyan játék, amiben mondjuk el kell szaladni 8 kilométert csak azért, hogy ne alt+f4-gyel lépjek ki, az... -
#29921 uff, majd nézz fel ts-re :p -
#29920 inkább nézegesd eztet:
http://www.rollanet.org/~khigh/pacman.html
hátha találsz vmi érdekeset :-D -
#29919 hajrá :-D -
#29918 Vagy egy atunatkozott 10 percbe a munkahelyen. :D -
Androidus #29917 Szerintem nem a te kód tudásoddal van baj, hanem azzal, hogy az SG ki-replace-eli a kacsacsőrt. Elég fatengelyes megoldás, mit ne mondjak... Egy teljesen primitív filter, ami csak a linket meg az alapvető formázásokat engedi át, kábé 2 perc megírni. De gondolom ennyi idejük nem volt, úgyhogy marad a bbcode, hadd felejtse el a jónép, amit netán tudott html-ül. -
Androidus #29916 Hehe, egy napja várok arra, hogy végre aktivizálják az accountomat :) Vagyis magamtól is pont ezt szúrtam ki tesztelésre.
Viszont nem jó előjel, hogy nem képesek egy redvás mailt elküldeni. Ha a többi része is ilyen szinten működőképes... -
#29915 [email protected] -
Dannyael #29914 Deesno, milyen mail-t használsz MSN-re? -
#29913 jah, és ritkán vagyok MSNen, mert ritkán vagyok itthon, de azért előfordulok néha. -
#29912 jól tippeltem :D Nah, megint meg kéne nézni a html kódokat, mert ez így ciki -
#29911 Rubies of Eventide! Iszonyat jó, bár grafikailag nem annyira szép, viszont csúnyának se mondanám. Röviden: 7faj, 90kaszt, 400 különböző magic :D
<a href='http://www.cyberwar.com'>
www.cyberwar.com , ha nem sikerülne a belinkelés :D -
Cht #29910 Lol -
#29909 hmm.. szori -
Androidus #29908 Öööö... én olyan ingyenre gondoltam, ami ingyen van :) -
#29907 úgy egy hónap múlva ha meglesz a #30k... -
#29906 mész a 'csába :-D -
#29905 Hopp, mindjart 30k, erdemes lenne visszajonni ra :D -
#29904 semmi... szoktál msn-en lenni? -
#29903 Lineage 2? -
Androidus #29902 Itt is felteszem a kérdést, amit már máshol is: tudtok valami jó ingyen mmorpg-t? RS a király, de egy idő után azért uncsi. Tibia szar, Eternal Lands szar, The 4th Coming szar, PristonTale egyhangú... mi van még? -
Cht #29901 visszatértem! -
#29900 hehh, régvoltam, történt valami érdemleges? -
Cht #29899 Minden perc játék menetrend szerinnt! Időhöz kötöm a fejlődést!