34579
RuneScape
  • Cht
    ERős vagyok!
  • Cht
  • Cht
    Hamarosan memer leszek!
  • Cht
    Minden nap egy új lehetőség
  • Cht
    Ennyi?
  • Cht
    ???
  • Cht
    30000
  • Cht
    Baj ha enyém lesz a..
  • Cht
    Miért?
  • Cht
    Nincs senki?
  • Cht
    NA?!
  • Cht
    Membershipet intézek
  • Cht
    Nagyon ki van halva a TOPIC !!!
  • Androidus
    Egészen pontosan azt szerettem volna mondani, hogy amikor azt mondom a melee trainernek, hogy adjon ezt meg azt meg amazt, akkor nem ad semmit se. Ezek után nehéz legyakni a dummie-t, mivel azt mondja, szerezzek melee fegyvert.
  • Pascalesp
    hehe, a melee trainernek azt mondod, hogy adj valami használhatót, és ad páncélt, fegyvert, kétkezest egykezest, mindenest. a dummiet tök simán legyakod, kapsz vizsgapapírt, és ha visszamész a trainerhez, akkor megdob magic ringgel is.
    Én úgy tudok vele játszani, hogy ha van egy szabad órám(kár hogy ritkán van), akkor miért ne? :D Jó, nincs benne olyan közösség mint az RSben (volt), de ha nincs ló, jó szamár is, nem?
  • Disno
    oks
  • Androidus
    Úristen, te hogy bírsz ezzel játszani???

- A melee trainer nem ad melee fegyvert, így nem tudom befejezni azt a nem tudom mit.
    - Nem működik az irányítás úgy, ahogy a dummie mondja. Csak nyilakkal tudok közlekedni.
    - Nem tudok goblint megtámadni, mert távolról nem csinál semmit, közelről meg a goblin odajön, és akkor a karakter csak forog, pörög, szerencsétlenkedik, de nem támad. Eltolatni se lehet, mert akkor megfordul, és előre kezd el futni, de benne marad a combat módban, és olyankor a nyilak se működnek, mert össze-vissza forog-pörög, ahelyett, hogy menne :) Én mondjuk játszani jobban szeretek, mint egy idióta irányítási rendszerrel küzdeni, úgyhogy nálam itt be is fejezte az eventide :)

Ja és akkor még ki se lehet lépni rendesen. Ha kinn vagyok a mezőn, 40 másodpercet kell várni a nem létező harc után (mer ugye támadni azt nem bírtam :), ami alatt tuti betámadnak újra. Namost egy olyan játék, amiben mondjuk el kell szaladni 8 kilométert csak azért, hogy ne alt+f4-gyel lépjek ki, az...
  • Csabee
    uff, majd nézz fel ts-re :p
  • Disno
    inkább nézegesd eztet:
    http://www.rollanet.org/~khigh/pacman.html

hátha találsz vmi érdekeset :-D
  • Disno
    hajrá :-D
  • Hangianix
    Vagy egy atunatkozott 10 percbe a munkahelyen. :D
  • Androidus
    Szerintem nem a te kód tudásoddal van baj, hanem azzal, hogy az SG ki-replace-eli a kacsacsőrt. Elég fatengelyes megoldás, mit ne mondjak... Egy teljesen primitív filter, ami csak a linket meg az alapvető formázásokat engedi át, kábé 2 perc megírni. De gondolom ennyi idejük nem volt, úgyhogy marad a bbcode, hadd felejtse el a jónép, amit netán tudott html-ül.
  • Androidus
    Hehe, egy napja várok arra, hogy végre aktivizálják az accountomat :) Vagyis magamtól is pont ezt szúrtam ki tesztelésre.
    Viszont nem jó előjel, hogy nem képesek egy redvás mailt elküldeni. Ha a többi része is ilyen szinten működőképes...
  • Disno
    [email protected]
  • Dannyael
    Deesno, milyen mail-t használsz MSN-re?
  • Pascalesp
    jah, és ritkán vagyok MSNen, mert ritkán vagyok itthon, de azért előfordulok néha.
  • Pascalesp
    jól tippeltem :D Nah, megint meg kéne nézni a html kódokat, mert ez így ciki
  • Pascalesp
    Rubies of Eventide! Iszonyat jó, bár grafikailag nem annyira szép, viszont csúnyának se mondanám. Röviden: 7faj, 90kaszt, 400 különböző magic :D
    <a href='http://www.cyberwar.com'>
    www.cyberwar.com , ha nem sikerülne a belinkelés :D
  • Cht
    Lol
  • Disno
    hmm.. szori
  • Androidus
    Öööö... én olyan ingyenre gondoltam, ami ingyen van :)
  • Disno
    úgy egy hónap múlva ha meglesz a #30k...
  • Disno
    mész a 'csába :-D
  • Hangianix
    Hopp, mindjart 30k, erdemes lenne visszajonni ra :D
  • Disno
    semmi... szoktál msn-en lenni?
  • Disno
    Lineage 2?
  • Androidus
    Itt is felteszem a kérdést, amit már máshol is: tudtok valami jó ingyen mmorpg-t? RS a király, de egy idő után azért uncsi. Tibia szar, Eternal Lands szar, The 4th Coming szar, PristonTale egyhangú... mi van még?
  • Cht
    visszatértem!
  • Pascalesp
    hehh, régvoltam, történt valami érdemleges?
  • Cht
    Minden perc játék menetrend szerinnt! Időhöz kötöm a fejlődést!