34580
RuneScape
-
Bezony ám! -
:-D -
Te megszálltad a fórumot! :-) Nincs itt senki, de te disznóval beszélgetsz! :-D -
Disno majd beszéljünk. Ha felgyüsz :-D -
Kiberakott jo! :-D
Csak kár hogy tul nagy... -
Ezt a logot meg Pascale csinalta anno.
-
Halee! -
Szólok, majd hogy mikor, örülök neki, hogy van rá érdeklődés. Tök kemény lenne, ha több gyerek is együtt kezdené, mert akkor egy szinten lennénk. -
Ha fele-fele arányban fizette volna, akkor fele-fele arányban használjuk, de mivel nemfizette ki a felét, csak a negyedét, nem használhatja. -
Én otthon vagyok :) Amikor a suliban vagyok Taranov_unreg néven vagyok. -
lol, kb :) De akkor mivan, ha ketten fizetik ki fele-fele arányba? akkor a kocsi elej az ővé, a vége meg a másiké? :) Úgy lett volna értelme, ha közösen használják, közösen megbeszélés alapon felraknak dolgokat rá.
argh, mgé akartam valamit írni, de nicnsa időm, tseh -
milyen igazad van :-) -
Dark Age of Camelot, CD kulcsot be lehet szerezni, a Dark Age of Camelot fórum topic 2. vagy 3. üzenetében van egy link. -
Ezt én is tapasztaltam, hogy olyanok mint a tanuló cigányok, akik gyakorolják a kereskedést. Mindenre azt mondják, hogy addd el nekem 10 ironért, meg 10 handle-ért, meg hogy cseréljük rune battle-t rune large-ra. Mondtram neki, hogy én nem cserélekveled rune batttle-t rune large-ra, mert nekem van rune larghe-om és abattle-m is. :) Már nincsen sajnos :)
De sztem az amerikaiak megegyeznek a cigányokkal.
A Bill Gates is olyan, mint egy nagymenő cigány, aki a semmibőkl tört fel a piac tetejére! :-) -
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR! Azért sem magyarázom el mégegyszer! :-)
Majd, ha 18 éves leszel, megérted :-)
Nem adom vissza a monmeyát, mert ha hozzáteszek 800 Ft-ot, már 3 hónap DAoC-ra fizetek elő, tehát eszem ágában sincs odaadni neki valamit is. Maximum pofont adok neki, de inkább nem tisztelem meg vele :-) -
Hali!
Irodalmat kellett tanulnom... :-(
Szal hulla vagyok.
Mizu? -
lol, tudom,h goy nem lehet negyed részét használni, ezér kellene visszadnod a moneyét. Argh, ezek a noobok annyira faszok, elakarnak nekem adni egy black kitet, mondom, hog ynem kell, de mondja, jaj, ad defenset, de mondom neki hogy 2hadnerem van, erre mondja, hgoy adjam el...
Az egyik meg csak úgy odajon, pedig van egy rakat szaad hely, és elvsizi a darkwizardjaimat, mondom, neki, hogy menjen egy üres helyre, erre: why?
nem értem, hogy hogy lehetnek ennyire nyomottarcuak? ennyire hülyékhogy lehetnek? az iq-juk megegyezik egy csirkével, ésmég ugrálnak... évé 5-os mondja: jaj de jó kard (adam 2hadner) adjam már oda neki 5 copper oreért... Midnenkinek modnom,h goy nem eladó a cuccom, de természetesen nem fogják fel...
Közben még azzal ugrálnak, hog yne szólítsam őket nooboknak, mikor idegesítenek, mert kibannoltatnak... -
persze, hogy nincs harag, mért is lenne, de hogy is van ez? 25%-ot befizetett, aztán 25% te is előlegkként, hogy kérnétek ezt a szolgáltatást. Viszont a második részt, amikor te befizetted a 25% , ő nem, tehát te befizetted a másik 25%, akkor magára a helyre fizettetek. És mivel ő nem fizette ki neked a 25%- ezér csak t ehasználod, az ő 25%-át is. De akkor is, ha egyben nézzük, elnyelted a 25%, mert ő nehezen tudna 25%-ot hsaználni a honlapból :). -
FOGS MÁR FEL MÁRKICÁM! (bocsi, hogy ilyen erőszakosan beszélek veled, ne akarok összeveszni, csak nem fogod fel a dolgot) :-) -
AZÉRT NEM HASZNÁLJA FÉLIG SE, MERT EGY DOMAIN NEVET NEM LÉEHET, AZAZ NEM LEHET HASZNÁLNI! MI A FRANCOT LEHET AZON HASZNÁNI?
ő A DOMAIN NÉV FELÉT FIZETTE KI, DE A TÁRHELYNEK NEM FIZETTE KI A FELÉT!
EZÉRT NEM HASZNÁLHATJA!
A DOMAIN AZ EGY PASSZÍV DOLOG, NEM LEHET VELE SEMMIT SEM CSINÁLNI A CSAK AZ INTERNETEZŐ ELVTÁRS A BÖNGÉSZŐJÉBEN MEGNÉZHETI.
CSAK A TÁRHELYET HASZNÁLHATNÁ, DE AZT AZÉRT NEM HASZNÁLJA, MERT EGYETLEN SZAR SZÁZALÉKÁT NEM FIZETTE KI. ÉN FIZETTEM KI, EZÉRT ÉN HASZNÁLOM.1
Azért, mert egy doamin nevet nem véd jelszó, az egy névhez van kötve, akár te is vehetnél szerverbérletet a domainemhez, ebben senki nem akadályoz meg.
Egy domainnen nem lehet változtatások at végrehajtani, addig van bejegyezve, amíg a tulajdonosa, azaz én :-) fizetem az éves fenntartási díját.
De attól, hogy be van jegyezve, még nem lehet használni.
Hogy lehessen használni, kell egy tárhely. Ez az ami remélem, hogy jövő héten lesz.
Ha a Csont befizette volna a tárhely felét, akkor használhatná.
Keresd fel a www.nic.hu/domainsearch címet, és írd be a domainnek, hogy versanus
A tulajdonosa nem a csont, akkor lenne a tulajdonosa, ha a tárhely felét is kifizette volna. Akkor ő is jogosult lenne jelsavat kapni az InterWare-től, ő is tölthetne fel fájlokat.
Már nem magyarázok többet mert lesülnek az ujjaim, a www.interware.hu oldalon megnézheted,. hogy egy webodal két dologból áll:
egy domainból és egy tárhelyből.
A domain az egy olyan dolog, amit a National Internet Companynél (www.nic.hu)
vagyis a Magyar Nemzeti Internetvállalatnál kell regisztrálni.
Egy domain nem a tiéd, csak béreled.
A tárhely az ami az egésznek az "agya". Viszont tárhelyet a domain bejegyzésének kezdetétől számított 18 munkanapon belül kell venni, de a csont nem vett.
-
Kitartás? Ez egy qrva régi topic, de én már nem játszom a gémmel. Nincs olyan amit jobban unok a RuneScape-nél :-) -
de ő nem is használja, félig se... -
Xboxman #19299 Ez ám a kitartás -
Xboxman #19298 Játszotok még evvel a gémmel???? -
És sztem ez nem veszekedés, hanem beszélgetés :-)
Mostanában lekopott HTTY, őt nem bírtam, beleszólt abba, aMIHEZ NEM IS ÉRT. -
Veszekedni érdekes. Egyébként én mindig hosszú üzeneteket írok. Még talán nem írtam annyi karakter ahányat Disznó, de én is sokat írtam, csak nem sok üzenetet.
Neked nem lesz kedved velem együtt elkezdeni a DAoC-ot? És akkor haladhatnánk egy szinten.
Majd beszéljük meg, amúgyis lehet, hogy csak karácsony után kezdem. :( -
A 19111. üzenetben leírtam a vitát. Olvass vissza minden üzenetet ebből a témában és foglalj állást. De sokat kell majd olvasnod :-) -
Te is logikusan látod a helyzetet, de kitisztítom az agyad :-)
A megállapodás szerint 50% az övé, 50% az enyém.
Ezt két részletben kell kifizetni.
Nekem 25%-os, neki 25%-ot.
Ez megtörtént.
De ahhoz, hogy a domain megjelenjen az interneten, elő kell fizetni tárhelyre, szakkkipfejezéssel WEBSzerver bérletre, vagyis arra, hogy az InterWare Rt. szerverén kapjunk helyet a fájlok elhelyezésére.
Ha valaki befizeti a domain-t, annak a bejegyzése 18 munkanap, mivel a domain nevet egy .hu domain neveket kezelő cégnél/alapítványnál regisztrálni kell.
Vagyis bejegyezni.
Úgy állapodtunk meg, hogy 18 napon belül még fizet 25%-ot és én is 25%-ot.
18 napon belül nem fizette be, tehát az domain-t bejegyezték Taranovné Dévényi Éva névre, magyarul nem az ő nevére. De én nem akartam szemét lenni, és mondtam neki, hogyha még nincs meg a 6 K-ja, akkor még várok vele 18 napot, hogy ne maradjon ki a bluliból.
Pár nap múlva mondta, hogy ő nem fizeti be.
Magyarul, ő nem vett részt a TÁRHELY, szakkifejezéssel webszerver bérlet befizetésében.
Magyarl ez az én nevemre került, vagyis az anyám nevére, nem közös tulajdonba lett bejegyezve.
Tehát az enyém, nem pedig 75% az enyém és 25% az övé, mert a tárhely és a domain az ÉN ANYÁM nevére lett regisztrálva, de nem azért, mert elloptam, hanem azért mert ő nem fizette be, ettől én még ígénybe vehetem azt amiből én 50%-os fizettem be, ő csak 25%-ot. Én vagyok többségben.
És én azért nem vagyok köteles kifizetni az ő részét, mert a domain és a tárhely nem százalékokra van osztva, hanem egy van belőle. 18 nyolcad :-)
Matematikai kifejezéssel, tehát 1 egész darab.
És nem lehet félbevágni, mert az úghy már nem domain.
De vannak olyan domainek, amik két névre vannak bejegyezve, olyat akartunk mi, de mivel ő 18 napon belül nem fizette be, nem én voltam a gonosz, hanem az InterWare Rt. az én anyám nevére jegyeztette be.
Egy domain vagy közös, vagy nem. Ezt közösnek akartuk, de nem lett közös, mert ő nem fizette be.
De ne veszekedjünk, mert a végén köztünk is harag lesz, és azt nem szeretném.
Én így látom a dolgot, te úgy. Én innen nézem te onnan. Én jobbról, te balról :-)
És fenntről, te lentről :-)
Te északról, és délről. :-)
A csont nyugatról. :-)
Az igazság, pedig keletről. :-)
Na mindegy, félre a viccet, ne vesszünk össze, oké? Bennevagy? :-)
Viccen kívül, van egy gyerek az osztályban akinek a matek dogája egyes lett.
Elmondta a tanár a hibáit, ő meg azt mondta, hogy nem igaz az, hogy neki van igaza, mert a 18+6x=6x+18
egyenlet nem egyértelmű, mert ki innen nézi, ki onnan :-)
Ki jobbról, ki balról. :-)
---
Egyébként az iskola ártalmáról az jut az eszembe, hogy a Nagy Balázs, mikor volt nálunk 3-4 hete, mondta. hogy ő "úgy másol CD-t, hopgy van egy üres, meg egy teli. Nah hogy is értessem meg érthetőbben...Tehát... Van egy alany és aegy állítmány!" :-)
Ez idézet volt.
:-) -
Cht #19293 Miről vagyon szó???? -
Cht #19292 Hi -
Figy. Nem nyúltam le a moneyát, lehet mondani, hogy ő nyúlta le az enyémet, mert ha nekem nem lett volna még 6 K-m az ő helyében, akkor nem lenne domainem.
-
hmm... eléggé sokra ment a ki süzenetekkel -
Üzenetek száma: 2069 -
mennyi lehet az üzenetei száma? -
mert pl deesno mindiog kis üzenetek ír -
akarom mondani, a szöveg per üzenetet -
mind1, akkor majd rövid és sok üzenetet fogok írni -
senki? kár, hogy nem nézi a szöveg per ablakot a számlálóban... -
Üzenetek száma: 333 -
hmm... nagyon lesüllyedtünk... lassacskán már vége lesz ennek a topicnak is... Itt mi van már megbeszélni való? Questek vannak a honlapokon, senki se szokott venni dolgokat a fórumon keresztül itt, csak viták vannak, és már az emberek is elfogynak...