16237
Köszönj szépen a pajtásaidnak!
-
#2647 Hogy mí? -
#2646 ja.. télleg. ott volt az értelem. -
#2645 feltetem egy kerdest de te se valaszoltal ra... -
#2644 ööö... izééé... hát... van, csak jobban kell keresni :) -
#2643 Próbálok hozzászólni, de értelem nyomát sem lelem. -
#2642 a 2600ra sokkal büszkébb vagyok. -
#2641 te meg a 2640 re lehetnel büszke -
#2640 ugye milyen rendes vagyok? azért büszke lehetnél, hogy egyáltalán szóba állok veled... -
#2639 ahh köszike -
#2638 "meg mindig nemkaptam valszt " - ez így van. -
#2637 meg mindig nemkaptam valszt hogy szerintetek a f1 miatt mekkora tömeg lesz balcsi felé szerintem csak befelé lesz nagy dugaj. hazafelé meg tölem lehet tok jo rögtönzött bulik szoktak lenni.
multkor is jöttunk haza balcsirol azt beált a sor vagy 2 orara a vegen mar tök buli hangulat volt. a "menö csavok" utötték a zenét a kocsiban 1000 el elökerültek a piasuvegek azt a kocsi mellet ment a moka és kacagás a soförök meg tolták a verdát tök jo volt. -
#2636 én 183 vagyok, és a lábam épphogy ki tudtam rendesen nyújtani... kiszállásnál meg segítettek, mert rettentő szűk kis vacak az. igaz kell is, hogy szegény pilóták ne pattogjanak faltól falig a kanyarokban :) -
#2635 akko be se fernek a 191 centimmel meg a dalias testalkatommal... :) -
#2634 én nemmegyek... forgalom meg balesetek lesznek, én meg valsz. dolgozok itthon ezerrel... ma meg el kellene mennem a Nyugatihoz... télleg keddrólszerda éjjel 2 körül az ott álló WestMcLarenMerdzsóba beszálltam, rohadtpicikék ezek a betontorpedók :) -
#2633 na akko targyaljuk ki hogy milen lesz a hetvegi tömeg az m7 esen, ugyanis megyunk balcsira kiralykodni a hetvegen -
#2632 majd ha lessz kedvem divx et nezni, mostanaban nincs kedvem, pedig van vagy 10-15 film ami megnezesre var. -
#2631 ahm... pedig megéri megnézni... nekem legalábbis teccett -
#2630 belenéztem de a kisgéphez olyan tuti hangrendszer van kötve hogy az bantja a füleimet, igy 5 perc utan kikapcsoltam -
#2629 jórendben. csak gondoltam esetleg érdekel... megnézted már? -
#2628 aham az megvagyon sub al egyutt
-
#2627 jaigen, este sasolj rá ftp-re van fent 1 full tigrincs és sárkány felirattal mindennel, csak 800 mega, ha még nem lenne meg... -
#2626 de mindezt überelték az idén végzettek, amikor a Tarkan - Sikidim-es cuppogós számára egy háremtáncot hoztak össze eunuchokkal, hastánccal, egyebekkel... a legnagyobb siker eddig :))) -
#2625 hat ja... -
#2624 :))) alattunk végzett évfolyam szalagavatón Zorbázott... én meg próbáltam a röhögés közben egyenesbe tartani a kamerát... :))) -
#2623 lehet tavaj voltam ott utoljara a mai napot leszamitva :)
viszont most nagyonjolereztem magam ott a regi osztalytarsakkal, srac kicsit bevolt rugva az a zorba alatt amit levagott az felejthetetlen... -
#2622 tulképpen 4-7ig én is aludtam... igaz előtte, meg kicsit utána is :) -
#2621 Én is 4-től 7-ig aludtam, csak nem ittam. -
#2620 ZP-be néha járnak ismerősök... lehet, velük találkoztál már... -
#2619 me jolesett amugy csak bort ittam meg pezsgöt
vot jokis osztalytalalkozo azt leruccantunk a zöld pardonba utana -
#2618 IJ tipikus esete... mert iszol ilyen hülyeségeket, ráadásul munkanapon... -
#2617 enmeg 4 kor aludtam el és 7 kor keltem hudejo... +meg mindig nemjott ki az alkohol -
#2616 én végre egyszer nem ugyanazon a napon keltem fel, mint elaludtam, sőt hazaértem... ezen a héten először. -
#2615 reggelt, hulla vagyok... -
#2614 regglet. péntekvan. -
#2613 nha üdv. mindenkinek még bennem van a meccs fííling ;-)
-
#2612 Sajnálom, de ilyen ráérős láblógatós bandával nem tudom tartani a lépést.
Na hal! -
#2611 köszi, a kedvencek is küldenek neked, persze csak ha nem baj. -
#2608 pedig most megint raerek -
#2607 na mentem, sziasztok... -
#2606 szeva