16237
Köszönj szépen a pajtásaidnak!
-
#2787 en nemtudok rola amit ismerek ilyet az a 777sms de az is csak wesztelre müxik és ott is 1 sms a dija. bár nekem nincs is neptelom -
#2786 Netről nem lehet ingyen? -
#2785 kölcsönkérsz egy néptelot a szomszédodtol a 2 közül 1 nek csak van. -
#2784 Hogyan tudok egy külföldi barátomnak logót küldeni a néptelójára? -
#2783 hát persze :) -
#2781 jo is az a 64kbit :)) foleg hogy osztva van :) es a sok marha meletted webchatel :) vagy op logokat tölt :) -
#2779 muhaha
-
#2777 Mér pont 42? -
#2774 Jónapot:) -
#2773 Nem baj. -
#2772 nekem most... indulok is, még dolgom van előtte.
Sziasztok, estefele talán leszek... -
#2771 Nekem szombaton lesz suli. -
#2770 neröhögj, van nekem bajom elég... -
#2769 iskola?:)
hehe -
#2768 3/4 kilenc... lassan készülődni kell... mikor szokok én ehez hozzá?
viszont szépen összegyűltünk itt :)) -
#2767 mar megint csak sajnalni tudlak... :) -
#2766 Írtam vala. -
#2765 verőfényes joreggelt! -
#2764 Lteebee:írj már egy mélt mit láttál Bolgáriába! -
#2763 Én szerdáig vagyok ,utána csak 17.-e környékén leszek megint(megyek La-be!!) -
#2762 Üdv Lteebee,visszatértél végre!Már egy ideje alig van időm fórumozni,meg odavoltál te is, Laalee is,Frey se volt(talán már szeptemberben lesz)... -
#2761 Hal!
Mi a pálya?
Történt vmi érdekes 2 hétig?
Laalee szabin van? -
#2760 Regglet. Mekkezdődött a schooli... :( -
#2759 HE'S BACK! -
#2758 Na,tsá!Ennyi Lég.Hónap jövök. -
#2757 Tső mindenki vasárnap. -
#2756 Szombat... uncsii :) -
#2755 Háj mindenki!! -
#2754 Most péntek reggel... :))) minden tudatos lény tévadhet, ha másért nem, félrevezetésből, és tesztelésből :)) (jó indok?)
amúgy cyasztok -
Gamina- #2753 ;)))
okioki Én is tévedhetek!! Jajj! mégsem! Nekem NEM szabad...hiszen csak az ember tévedhet...Én ( embernél magasabb rendű) nem tévedhetek...de ha belegondolok, kivétel erősíti a szabályt!! :)))) szal akkor most mivan?? :)))) -
#2752 most néztem meg a könyvet... az angol kiadásban Ghanima-nak írják... a magyarban Ganima vagy Ghanima kiadástúl függően :)
én csak rengetegszer olvastam ki :)) -
Gamina- #2751 Az meg nem Gamina volt, hanem asszem Gemina:)) Es MuadDib lánya volt...de pontosan nem tudom, mert csak most kezdtem el.. :))) -
#2750 olvastam. perszehogy (tegnap fejeztem be a Birodalom Szolgálója 2-t). amúgy Raymond Elias Feist a neve... de mindegy :)
nekem elsőre a Dune-s Ganima jutott eszembe, az jelent hadizsákmányt. -
Gamina- #2749 neeem a nevem Gamina! Egy Raymund E. Faist könyvből van! (Te tudatlan!! :))))) Ott Pug lánya (Fogadott lánya) ha esetleg olvastad, remélem beugrik. :)) (az F betű lemaradt. :)))
-
Gamina- #2748 neeem a nevem Gamina! Egy Raymund E. Faist könyvből van! (Te tudatlan!! :))))) Ott Pug lánya (ogadott lánya) ha esetleg olvastad, remélem beugrik. :)) -
#2747 nem tudod mit jelent a neved? vagy azt nem így írják???.. na majd megnézem a könyvben -
Gamina- #2746 Hmm..ki a Hadizsákmányod? :))) -
#2745 szia Hadizsákmány :))) -
Gamina- #2744 Nyugi ez meg most Gami-kínzás! (jah! köszcsi a válaszod! :)) -
#2743 állatkínzás... illetve Efreetkínzás... nézzétek meg az órát... SEGÍCCSÉÉÉÉÉG!!!!