184
ICQ-ról amit akartok
-
#144 nekem megy es fent is vannak joparan -
#143 nektek müxik? ma elég sok embernek megbolondult :( -
#142 1 próbát megér szerintem:) -
#141 sosem jatszottam meg ilyenekkel..se msn.. se icq..semmivelse -
#140 meló közben valamivel el kell ütni az időt :) -
#139 a jatekokat soha nem neztem...
-
#138 4-ben is volt a game-ék között biliard? tegnap kipróbáltuk nem is rossz (melóközben) -
#137 szinte ugyan az mint a 4 es.. avatar ott is volt... a skin mas... es a 4esben is lehetett kamerazni meg ilyenek.. de azert cooool.. -
#136 aztmondják igen jó... avatar, winks, rezgés akárcsak az MSN 7.0 :) -
#135 az 5-ös verzió milyen? -
Sir IvanHoe #134 Kapcs ki a winfosxp sajat tuzfalat. -
#133 tűzfal miatt is lehet , modem nem a te gépedbe van azé is lehet... -
#132 Sziasztok! Letöltöttem a legujabb ICQ4.0! Az a gondom,hogy nem tudok filet átküldeni! Miért? Van tűzfalam!Az zavarja? Azt írták róla,hogy tűzfal alatt is müködik! Tudna nekem ebben valaki segíteni! Előre köszönöm! -
DecenS #131 Fel akartam venni egy másik reg kedvencekjeibe. Csak nem akartam 60 lapot visszapörgetni... a kereső meg nem jutott eszembe. -
#130 minek ? -
DecenS #129 Up -
#128 nem csak a crack.sm en van ilyen.. mashol is... -
DecenS #127 Jahm, akkor ez a cracks.am lehet. Annál van ilyen genya. De Kerio szerencsére ügyesen kigyomlálja nekem az ilyet.
Amúgy htx :) utánanézek. -
#126 googleba beirod hogy icq 2003b ad remover es kiad parat.. es onnan.,. de csak ovatosan mert konnyen beszerezhetsz spy cuccokat nomeg virust.. amikor aszondja hogy ra KELL kattintanod a YES re akkor csak nyomogasd hogy nem nem nem... 4-5 utan megunja es befejezi.. es toltheted a fileokat -
DecenS #125 Hogy lőtted le a reklámokat róla? -
#124 nah amugy winfos reinstall utan vegre muxik a 2003b.. mar a reklamokat is lelottem rola.. kiraly -
DecenS #123 Hm. :-/ -
#122 nekem ugyan ez van a trilianaval vagy mivel.. -
DecenS #121 Ki szerettem volna próbálni a napokban ezt a Mirandat, de frankón nem találta meg az ICQ-s contact listem. Pro-val nem tud együttműködni, vagy mi a baja? Miért nem a szerverről próbálja meg leszedni az aktuális contactokat? -
DecenS #120 Htx -
#119 ebből neked a második fele kell, amikor power user-ré teszed az adott felhasználót.
(lehet hogy van jobb módszer, google 'icq xp administrator' -ra ezt dobta ki... vagy pedig, ha fent van az SP2 (nemsokára itt a magyar) akkor van olyan, hogy adminként futtatás) -
#118 XP Power Users
(XP Pro Only)
You can't create power users in XP Home, but since you're using Pro, this isn't a problem. A power user has more rights than a limited user, but not as much power as an administrator. Here's how to create a power user account.
Go to Control Panel > User Accounts, and click Create New Account.
When you pick an account type, choose Limited.
Right-click My Computer and choose Manage.
Cascade out the Local Users & Groups folder, Users folder, and open your new account.
In the Member tab, add the user to the Power Users group by typing "Power User" (without quotation marks) in the Group Name field. -
DecenS #117 Help:
WinXPpro korlátozott user-nek az ICQpro azt írja, hogy nincs joga futtatni az ICQ-t, kérjen jogokat a rendszergazdától. Mit kell tenni? Hol kell engedélyztetni az ICQ futtatását? -
#116 Hmm, úgytűnik most jól működik, nemtom a jelszóváltással összefüggésben van-e -
#115 nekem eltünt az összes felvett név + a többiek nem láttnak engem online-nak, most visszaraktam a 2003a-t ez talán jó -
#114 pppff.. az fasza...
-
#113 full uninstallt, még a registryből is kipucoltam
nyomtam defaultot is
ha kikapcsolom, majd újra be, invisible-ben indul el alapból, de miért ?!?!?
előbb bejelentkeztem egy régi, nem használt loginommal, azzal (még) nem csinálja -
#112 ???
full uninstallal nyomtad???
probald defaultolni a bealllitasokat! -
#111 Mi az atyaúristen van az ICQ-mal ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20 másodpercenként magától Invisible-re vált, meg ha Ignore Listre akarok tenni valakit, kiírja, hogy odarakta, de a név nem jelenik meg, ha újra oda akarom rakni, akkor azt írja, hogy már ott van !!!
Már újrainstalláltam, de az se segített !
2003b Pro -
#110 lszedtem,meglestm,töröltem....én egy skint néztem meg...anélkül még rondább ez a progi..gusztustalan..no comment -
#109 1) tanuljátok meg ha valamit nem találtok bé kell irni a google ba és azonnal megvan
2)én már töltöm de képről baromira nem tetszett...
kicsi az a rész amibe én írok..egy csik az egész.. mint egy chat.. nem látod át mit irsz...
a másik hogy annyi minden szar van hogy felesleges.. egy icq lite val teljesen elvoltam..most leszedem meglesem de szvsz kurvakicsi az esélye hogy az icq része jobb az icq nál és hogy azt fogom használni.. msn meg a többi szar engem nem izgat -
K.András #108 Dc-n rákeresel és leszeded az 1.0-át keresd... -
#107 igazságod vagyon :D -
#106 link pls !!! -
K.András #105 Gyerekek Trillian!!!Hát 500000szer jobb!!!Ha valamelyik ismerösnek icq-ja van vele ugyanugy tudsz beszélni csere után is,nem beszélve arrol hogy tudja a yahho-t,irc-t,aim-ot,msn-t...De elég egyszer kiprobálni, többet biztos nem veszed elö icq-t :)