Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kapcs ki a winfosxp sajat tuzfalat.

datango
tûzfal miatt is lehet , modem nem a te gépedbe van azé is lehet...

SirThomas
Sziasztok! Letöltöttem a legujabb ICQ4.0! Az a gondom,hogy nem tudok filet átküldeni! Miért? Van tûzfalam!Az zavarja? Azt írták róla,hogy tûzfal alatt is müködik! Tudna nekem ebben valaki segíteni! Elõre köszönöm!

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

Fel akartam venni egy másik reg kedvencekjeibe. Csak nem akartam 60 lapot visszapörgetni... a keresõ meg nem jutott eszembe.

PResident Evil
minek ?

Up

CSOCSO
nem csak a crack.sm en van ilyen.. mashol is...
Jahm, akkor ez a cracks.am lehet. Annál van ilyen genya. De Kerio szerencsére ügyesen kigyomlálja nekem az ilyet.

Amúgy htx 😊 utánanézek.

CSOCSO
googleba beirod hogy icq 2003b ad remover es kiad parat.. es onnan.,. de csak ovatosan mert konnyen beszerezhetsz spy cuccokat nomeg virust.. amikor aszondja hogy ra KELL kattintanod a YES re akkor csak nyomogasd hogy nem nem nem... 4-5 utan megunja es befejezi.. es toltheted a fileokat
Hogy lõtted le a reklámokat róla?

CSOCSO
nah amugy winfos reinstall utan vegre muxik a 2003b.. mar a reklamokat is lelottem rola.. kiraly
Hm. :-/

CSOCSO
nekem ugyan ez van a trilianaval vagy mivel..
Ki szerettem volna próbálni a napokban ezt a Mirandat, de frankón nem találta meg az ICQ-s contact listem. Pro-val nem tud együttmûködni, vagy mi a baja? Miért nem a szerverrõl próbálja meg leszedni az aktuális contactokat?

Htx

Dzsini
ebbõl neked a második fele kell, amikor power user-ré teszed az adott felhasználót.
(lehet hogy van jobb módszer, google 'icq xp administrator' -ra ezt dobta ki... vagy pedig, ha fent van az SP2 (nemsokára itt a magyar) akkor van olyan, hogy adminként futtatás)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
XP Power Users
(XP Pro Only)

You can't create power users in XP Home, but since you're using Pro, this isn't a problem. A power user has more rights than a limited user, but not as much power as an administrator. Here's how to create a power user account.

Go to Control Panel > User Accounts, and click Create New Account.
When you pick an account type, choose Limited.
Right-click My Computer and choose Manage.
Cascade out the Local Users & Groups folder, Users folder, and open your new account.
In the Member tab, add the user to the Power Users group by typing "Power User" (without quotation marks) in the Group Name field.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Help:
WinXPpro korlátozott user-nek az ICQpro azt írja, hogy nincs joga futtatni az ICQ-t, kérjen jogokat a rendszergazdától. Mit kell tenni? Hol kell engedélyztetni az ICQ futtatását?

Tuvok
Hmm, úgytûnik most jól mûködik, nemtom a jelszóváltással összefüggésben van-e

Punker
nekem eltünt az összes felvett név + a többiek nem láttnak engem online-nak, most visszaraktam a 2003a-t ez talán jó

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CSOCSO
pppff.. az fasza...
Tuvok
full uninstallt, még a registrybõl is kipucoltam
nyomtam defaultot is
ha kikapcsolom, majd újra be, invisible-ben indul el alapból, de miért ?!?!?

elõbb bejelentkeztem egy régi, nem használt loginommal, azzal (még) nem csinálja

CSOCSO
???
full uninstallal nyomtad???
probald defaultolni a bealllitasokat!
Tuvok
Mi az atyaúristen van az ICQ-mal ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20 másodpercenként magától Invisible-re vált, meg ha Ignore Listre akarok tenni valakit, kiírja, hogy odarakta, de a név nem jelenik meg, ha újra oda akarom rakni, akkor azt írja, hogy már ott van !!!
Már újrainstalláltam, de az se segített !
2003b Pro

CSOCSO
lszedtem,meglestm,töröltem....én egy skint néztem meg...anélkül még rondább ez a progi..gusztustalan..no comment
CSOCSO
1) tanuljátok meg ha valamit nem találtok bé kell irni a google ba és azonnal megvan
2)én már töltöm de képrõl baromira nem tetszett...
kicsi az a rész amibe én írok..egy csik az egész.. mint egy chat.. nem látod át mit irsz...
a másik hogy annyi minden szar van hogy felesleges.. egy icq lite val teljesen elvoltam..most leszedem meglesem de szvsz kurvakicsi az esélye hogy az icq része jobb az icq nál és hogy azt fogom használni.. msn meg a többi szar engem nem izgat
K.András
Dc-n rákeresel és leszeded az 1.0-át keresd...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

tomsolo
igazságod vagyon 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

PResident Evil
link pls !!!

K.András
Gyerekek Trillian!!!Hát 500000szer jobb!!!Ha valamelyik ismerösnek icq-ja van vele ugyanugy tudsz beszélni csere után is,nem beszélve arrol hogy tudja a yahho-t,irc-t,aim-ot,msn-t...De elég egyszer kiprobálni, többet biztos nem veszed elö icq-t 😊

http://druglord.buzz.hu/ ;)

CSOCSO
lite immáron nem érdekel.. régen örültem meg tök tetszett... valamivel jobban is tetszik mint a pro..hiszen a pro csunya eléggé...
de a lite állandoan kérdezte hogy probát tehet e azinternetes beállítások átszerkesztésében vagy mi.. ( azhem itt van topikban kép..lejjebb)
meg most az hogy nem látszott hogy jön üzenet..akármit cisnáltam..install uninstall restart gép stb.. most icq pro+icq plus amiben egy icq lite skin van..igy tök zsír az egész

nem kérdezösködik csatizásnál és fileátvitelnél..végre küld rendesen és fogad rendesen fileokat..
Punker
jaja

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ICQ lite nme is szarakodott ,de lecseréltem a Pro-ra és azóta tökéletes

\"Life is around you and in you.\"

Pyx
akkor nemtom 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

CSOCSO
természetesen feltettem újra
Pyx
ha letörölted akkor hogy müködne már 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

CSOCSO
fogalmam sincs mi a szar baja van az icq mnak..már letröltem a géprõl amennyire lehet ennéljobban már csak frmatálni tudok de nem müxik rendesen az icq...
ha jön egy üzenet akkor nem jelenik meg az icq ikon mellett a start menüben....csak a contact listán látható...tudom ezt be lhet állítani az icq ban de nincs beálítva...
CSOCSO
fogalmam sincs...
CSOCSO
rogerwilco.com
ezt ajánlanám
[Walaki]D`Lair
Ja majd' mindennap nyomom, de néha szétfagy elsõre, de másodjára gondd nélkül megy...(a fene sem érti...)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Dzsini
mûködik gond nélkül, egész jó hangminõség normális sávfoglalással... bár mi inkább yahoo-t használjuk, az visz át képet is, és picit talán megbízhatóbbnak tûnik.

Alexease
Az ICQ Phone, PcToPC reszt probalta valaki? Mukodik? Marmint halon keresztul beszelgetni, eloszoban.
thx
40284181

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

KeKKSZike
😊)) Én is ezt tettem! 😊))))))))))))

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Breki33
1. van magyarositas: icq.hu
2. Azt a szoveget meg lehet valtoztatni
no comment

104198997
Ron Ragm
124852261

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

silanor
Felraktam a legujabb ICQ-t (icq2000b3286.exe), de nyomban vissza is raktam a regit, mert ez az SMS-ek utan mindenkeppen odairja a hulye szoveget. (reply...)

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.

mateos
92036818
Bandee
106505668