Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.
Amúgy htx 😊 utánanézek.
(lehet hogy van jobb módszer, google 'icq xp administrator' -ra ezt dobta ki... vagy pedig, ha fent van az SP2 (nemsokára itt a magyar) akkor van olyan, hogy adminként futtatás)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(XP Pro Only)
You can't create power users in XP Home, but since you're using Pro, this isn't a problem. A power user has more rights than a limited user, but not as much power as an administrator. Here's how to create a power user account.
Go to Control Panel > User Accounts, and click Create New Account.
When you pick an account type, choose Limited.
Right-click My Computer and choose Manage.
Cascade out the Local Users & Groups folder, Users folder, and open your new account.
In the Member tab, add the user to the Power Users group by typing "Power User" (without quotation marks) in the Group Name field.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
WinXPpro korlátozott user-nek az ICQpro azt írja, hogy nincs joga futtatni az ICQ-t, kérjen jogokat a rendszergazdától. Mit kell tenni? Hol kell engedélyztetni az ICQ futtatását?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
nyomtam defaultot is
ha kikapcsolom, majd újra be, invisible-ben indul el alapból, de miért ?!?!?
elõbb bejelentkeztem egy régi, nem használt loginommal, azzal (még) nem csinálja
20 másodpercenként magától Invisible-re vált, meg ha Ignore Listre akarok tenni valakit, kiírja, hogy odarakta, de a név nem jelenik meg, ha újra oda akarom rakni, akkor azt írja, hogy már ott van !!!
Már újrainstalláltam, de az se segített !
2003b Pro
2)én már töltöm de képrõl baromira nem tetszett...
kicsi az a rész amibe én írok..egy csik az egész.. mint egy chat.. nem látod át mit irsz...
a másik hogy annyi minden szar van hogy felesleges.. egy icq lite val teljesen elvoltam..most leszedem meglesem de szvsz kurvakicsi az esélye hogy az icq része jobb az icq nál és hogy azt fogom használni.. msn meg a többi szar engem nem izgat
http://druglord.buzz.hu/ ;)
de a lite állandoan kérdezte hogy probát tehet e azinternetes beállítások átszerkesztésében vagy mi.. ( azhem itt van topikban kép..lejjebb)
meg most az hogy nem látszott hogy jön üzenet..akármit cisnáltam..install uninstall restart gép stb.. most icq pro+icq plus amiben egy icq lite skin van..igy tök zsír az egész
nem kérdezösködik csatizásnál és fileátvitelnél..végre küld rendesen és fogad rendesen fileokat..
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Life is around you and in you.\"
ha jön egy üzenet akkor nem jelenik meg az icq ikon mellett a start menüben....csak a contact listán látható...tudom ezt be lhet állítani az icq ban de nincs beálítva...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
thx
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.