184
ICQ-ról amit akartok
-
#104 lite immáron nem érdekel.. régen örültem meg tök tetszett... valamivel jobban is tetszik mint a pro..hiszen a pro csunya eléggé...
de a lite állandoan kérdezte hogy probát tehet e azinternetes beállítások átszerkesztésében vagy mi.. ( azhem itt van topikban kép..lejjebb)
meg most az hogy nem látszott hogy jön üzenet..akármit cisnáltam..install uninstall restart gép stb.. most icq pro+icq plus amiben egy icq lite skin van..igy tök zsír az egész
nem kérdezösködik csatizásnál és fileátvitelnél..végre küld rendesen és fogad rendesen fileokat.. -
#103 jaja -
Xboxman #102 ICQ lite nme is szarakodott ,de lecseréltem a Pro-ra és azóta tökéletes -
#101 akkor nemtom :) -
#100 természetesen feltettem újra -
#99 ha letörölted akkor hogy müködne már :) -
#98 fogalmam sincs mi a szar baja van az icq mnak..már letröltem a gépről amennyire lehet ennéljobban már csak frmatálni tudok de nem müxik rendesen az icq...
ha jön egy üzenet akkor nem jelenik meg az icq ikon mellett a start menüben....csak a contact listán látható...tudom ezt be lhet állítani az icq ban de nincs beálítva... -
#97 fogalmam sincs... -
#95 rogerwilco.com
ezt ajánlanám -
[Walaki]D`Lair #94 Ja majd' mindennap nyomom, de néha szétfagy elsőre, de másodjára gondd nélkül megy...(a fene sem érti...) -
#93 működik gond nélkül, egész jó hangminőség normális sávfoglalással... bár mi inkább yahoo-t használjuk, az visz át képet is, és picit talán megbízhatóbbnak tűnik. -
#92 Az ICQ Phone, PcToPC reszt probalta valaki? Mukodik? Marmint halon keresztul beszelgetni, eloszoban.
thx -
ricky #91 40284181 -
#90 :))) Én is ezt tettem! :))))))))))))) -
#89 1. van magyarositas: icq.hu
2. Azt a szoveget meg lehet valtoztatni
no comment
104198997 -
#88 124852261 -
#87 Felraktam a legujabb ICQ-t (icq2000b3286.exe), de nyomban vissza is raktam a regit, mert ez az SMS-ek utan mindenkeppen odairja a hulye szoveget. (reply...) -
#86 -
[Red] #84 92036818 -
#83 106505668 -
#82 főzés közben nem is lehet :P -
#81 112155859 -
Tomcat #80 Kánya: Én ezeddig nem láttam, de ha mindenáron magyar nyelvű Instant Mesenger akarsz, használj MSN -t. Annak van magyarosítása...
S jobb is mint az ICQ! :) -
Petryx #76 Tucows segített!
Fent van az ICQ Plus vagy 5-6 verziója.
Lerángattam az egyiket, s lőn csoda: MÜXIK!
Thx Efreet -
#75 talan az icq.hu segit megoldani a gondodat -
Petryx #74 Thx Efreet!
Neked meg van?
Esetleg tudod honnan tudnám leszedni?
Ha lenne kedved segíteni keress meg légyszi ICQ-n!
Köszike -
#72 install ICQ+ (külön kis progi) és azzal kell -
Petryx #71 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
hogyan kell ICQ-ra Skin-t rakni?
Már szedtem le néhány nagyon tuti Skin-t, de nem tudok rájönni hogyan kell felrakni!
Thx.
66763345 -
#69 nekem változott az ICQ számom
az új:111358588 -
#68 van valaki napkozben is? -
Tommy:) #67 97003445 -
kowajano #66 nesztek ez az enyém
103923597 -
noxon #65 valakinek van embere a DragonBall sárkányfészkén? -
#63 Fifa 2001? -
#62 az nincs meg :(
Más? -
Hóhér #61 Kezdjük a Deep Fighter-rel! :} -
#60 hát persze :)
amúgy lehetne egy internetes game-t játszani és azon eldönteni,ki a menő
Nektek milyen game-eitek vannak? -
#59 tenyleg mivan cupido is beszallt? :) -
noxon #58 JA, mivan? -
#57 noxon: Majd elküldöenéd a contact-ot,ha te nyersz?
Én utálok harcolni,mert nem szeretem,ha sírnak az ellenfeleim ;-))