Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
feltettem egy klienst és a a baj hogy csomószr feljön egy ablak, orosz szöveggel, és hogy allow meg mitomén. gondolom fel akarnak venni. hogy lehet ezt kikapcsolni? marhára zavaró szokott lenni.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ZilogR
Van valakinek tudomása olyan programról PalmOS alá, amivel tudnék Skype-ot vagy ICQ-t használó ismerõseimmel beszélni/szöveges üzenetet küldeni?!? Gagyitól a jól megírtig bármi jól jönne! Elõre is thnx!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

SrAta
Sziasztok
nekem az a gondom lenne, hogy amikor smst küldök felveszem a partnert:
(magyarzászló)301234567 ilyen formátumba a telefonszámot, megírom az SMS-t és amikor rányomok hogy küldés ezt az üzit kapom:
"Ebbe az országba vagy mobilhálózatba nem küldhetsz SMS-t.
Add meg mghj mobilszámát"
ezzel mit lehet csinálni???
Kössz
SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

HoReSz1975
Hi @ all

Nekem minden ICQ elindulásnál Code 4 hibával bootol be az ICQ. Mit jelent ez <#confused> Mi a franc baja van <#confused>

<#worship>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

hali.mert van az hogy ujra felraktam az xp-emet es amikor felinstalaltam az ICQ-ut akkor a regi nevemmel mentem be,de amikor belepett a programba akkor egy par masodperc mulva kilep belole.ez mert van es mit tudok ellene csinalni?? tudna valaki segiteni?

Punker
igazából nem emlékszek már milyen volt a 2003, én mindig az uccsót használom, szerintem sokkal jobb mint az msn.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

aha, sokat segítettél

Punker
sokban, pl játékok meló mellé tökéletesek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

régen nem használtam a progit. most letöltöttem megint, és van olyan hogy icq 5.1. az mibõl több mint az utolsó 2003b verzió?

Tompie
Azt hogy lehet megcsinálni hogy van két felhasználiói fiók, és azt akarom hogy az ICQ autómatikusan induljon el, de csak az egyik felhasználói fióknál, mert ha megadom neki az auto indulást mindkét fióknál elindítja bejelentkezéskor.

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

Munch
Nem talált ilyet.

figyu van egy kis problémám az van hogy emikor fel akarok csatlakozni az icq-ra és amikor elinditom akkor nem csinál semmit csak csatlakozik de nem megy fel rá hanem egy idö után abba hagyja segitsetek léccccciiiii !!!!!!

Clark
valaki segíccséég:

Hi

Ujrainstalláltam a Windiows-t és akkor mán az ICQ-t is...
Csak azt csesztem el hogy nem mentettem le az ICQ numberem-et...
És most nemtok belépni az ICQ-m ba!!!
Nem regelhetek ujra mert akkor elveszne a Contact List-em.
Please valaki keressen rá a nickem-re és írja ide nekem az ICQ-numberemet.

nickem: DirectoriuS

Thanx

&#65207;&#65209;&#65215;&#65221;&#64407;&#64379;&#64391;&#64413;&#64360;&#64342;&#65260;&#65256;&#65258;

Punker
most találtam a játékok között 9Ball-t elsõt kapásból nyertem 😊

Punker
nem tom én már a 2002-ben is kiírtottam a hangokat 😊

KeKKSZike
Nehezen tudom ezt elmagyarázni... Nekem nem az kell, hogy sose legyen hang! Amikor Online vagyok, akkor legyen, csipogjon meg minden. De amikor N/A-ra megyek, akkor a 2003 automatikusan nem ad ki hangot. És a 5.1-be meg ha jól tudom, ez nincs... 😞

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Punker
nekem aszem 5.1 van és kivannak kapcsolva a hangok.....

KeKKSZike
Azt szeretném kérdezni, hogy még mindig ad ki hangot, ha N/A-ra megy az ember? 2003proba azt szerettem, hogy ott nem ad ki hangot, ha kapok üzit! Ezért használom még mindig azt! 😊

Punker
ja

KeKKSZike
Hali! Megjelent az új ICQ! Használja valaki?

Clark
Hi

Ujrainstalláltam a Windiows-t és akkor mán az ICQ-t is...
Csak azt csesztem el hogy nem mentettem le az ICQ numberem-et...
És most nemtok belépni az ICQ-m ba!!!<#falbav>
Nem regelhetek ujra mert akkor elveszne a Contact List-em.<#falbav>
Please valaki keressen rá a nickem-re és írja ide nekem az ICQ-numberemet.

nickem: DirectoriuS

Thanx

&#65207;&#65209;&#65215;&#65221;&#64407;&#64379;&#64391;&#64413;&#64360;&#64342;&#65260;&#65256;&#65258;

Punkerwork
nektek müxik? nekem most ki be lépeget, folyton leszakad 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Falconer
Lenne egy kis gondom, tudna vki segíteni?
Most raktam fel a programot, akarok regisztrálni, de aztán nem tud kommunikálni a szerverrel, gondolom a router miatt. (ERROR Category:4 Code:4) Valaki nem tudja esetleg, hogyan kell beállítani a routert vagy ezt a szart, hogy menjen?
thx

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CSOCSO
1) minek van beallitva nektek ket nyelv winfosra?? toroljetek az angolt!!!
1,b) menjetek be az icku beallitasba es allitsatok be hogy melyik nyelvet hasznalja a cku.. (Multilingual Support)
2)a lajtos verzioban valoban csak az osszes hangot lehet levenni😞(((
de engem nem zavar hogy nincs hangja ....
2,b)

C:\Program Files\ICQLite\Sounds
bemesz ide es ami nem tetszik torlod.. ENNYI... egybol nincs hang..
akik nagyon raernek azok hangbuheralo progikkal lehalkithatjak a hangokat.. en ezt tettem anno a soundforgeval.. de most siman kikapcsoltam az osszes hangot es elvagyok vele... viszont tokom kivan hogy napi 2-3 atorizeson jon...
KeKKSZike
Igen? Hát azért néha jók azok a hangok! 😊 Akkor hogy hallod, veszed észre ha üzit kapsz? 😮 😄 😄

Punkerwork
nem tom nekem mindig néma volt minden 😊

KeKKSZike
Ez is egy jó kérdés! 😊 Nekem is mindig átvállt angol billentyûzet kiosztásra!
A hangok kikapcsolása azért nem jó, mert akkor minden hangot kapcsoljak ki? A régi ICQ az volt a jó, ha én N/A-ra mentem, akkor a hangokat is automatikusan kikapcsolta! :S

Punkerwork
azzal mit lehet csinálni hogy ne váltson át mindig angolra?

Punkerwork
hangok kikapcs?

KeKKSZike
TOPIC UP!

KeKKSZike
Nem olyan régen raktam fel az új ICQ-t, 5.04! De találtam benne egy idegesítõ dolgot, amit nem tudom, hogy hol lehet kikapcsolni! Szóval amikor N/A-ba megyek, akkor is ad ki hangokat az ICQ, mondjuk amikor fellép valaki vagy üzenetet kapok! De ez a 2003b-be NEM így volt, olyankor "elnémult" magától az ICQ! Ezt nem tudja valaki, hogy hol lehet beállítani? Elõre is köszönöm!

Munch
I seek you. 😊

Tulajdonképp minek a rövidítése is az ICQ?

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

xxdani
Valaki megtudná mondani hogy az 5-ös verzióhoz honnan lehet leszedni magyarosítást, mert az icq.hu már nemlétezik.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Punker
több extra került bele, játékok, fénykép stb.....

Hi!

Az erdekelne, hogy mi a kulonbseg az icq2003b pro es a mindig megjeleno lite (vagy mi?) kozott, ami epp most az 5-os verzional tart???
Erdemes valtani???

thx.

CSOCSO
olyan nekem is jon neha
MSN egesz csak van nehany hianyossaga.. ilyen az offline uzenet.. oke emailt lehet kuldeni de mindegy...meg jo lenne ha enterrel csak sort lehetne ugrani es alt +s el lehetne kuldeni.. igen. ismerem a shift entert
Punker
na elméletileg meggyógyult az ICQ:

cSuwwi
engem az zavar, hogy naponta jön mindig mástól egy auth, de egymás után 4x. az auth szöveg mindig valami toplistára mutat: http://.../?theman erre emléxem. Utáálom, de ignoreolni nem lehet az authokat :/

shit happens

Punker
mindenki eltünt a listáról, és nem csak nekem

CSOCSO
nekem megy es fent is vannak joparan
Punker
nektek müxik? ma elég sok embernek megbolondult 😞

Punker
1 próbát megér szerintem😊

CSOCSO
sosem jatszottam meg ilyenekkel..se msn.. se icq..semmivelse
Punker
meló közben valamivel el kell ütni az idõt 😊

CSOCSO
a jatekokat soha nem neztem...
Punker
4-ben is volt a game-ék között biliard? tegnap kipróbáltuk nem is rossz (melóközben)

CSOCSO
szinte ugyan az mint a 4 es.. avatar ott is volt... a skin mas... es a 4esben is lehetett kamerazni meg ilyenek.. de azert cooool..
PResident Evil
aztmondják igen jó... avatar, winks, rezgés akárcsak az MSN 7.0 😊

Punkerwork
az 5-ös verzió milyen?

Oldal 1 / 4Következő →