25
-
#25 És lőn Doom3 5-ős fegyvere a valóságban!
A jövő fegyvere:
Csernobilban nevelt csírkék uránmagvakkal etetve és beültetett Tank célzó berendezéssel szállítva + "A csirke sugárzik az örömtől hogy önnél szolgálhat uram" póló az első 5000000 megrendelőnek! -
nyunyu #23 mozgo koordinatarendszer. csak lemaradt :-(
szoval a szelvedonek mindegy, hogy o repul sugarhajtassal a madarnak, vagy forditva...
Mindenesetre a csirket akkora sebessegre gyorsitani egyszerubb, mint magat a gepet, ugyhogy nyilvanvaloan igy tesztelnek... -
nyunyu #22 Gyuro: egyszeruen, nem a madar fog sugarhajtassal repulni, hanem a repulo a madarnak.
Teszt szempontjabol mindegy, melyik mozog, mivel ugye az egyenletes sebesseggel koordinatarendszer az inerciarendszert alkot...
Altalanos iskola 6. osztaly fizika konyv elso par oldala... Ha jol emlekszem, bar mar regen volt ;-) -
Piquet #19 Sztem ez a pagez sosem a hullakomoly budibajárunkröhögni nyakkendős stílusáról volt híres :))))
-
Anti_IQ #18 Nem mindegy, röhögtünk egy jót és kész!
Ennyi finnyás kedvű tulok még a 168 óra levelező rovatába sem jelenik meg ...
:-)
-
Bitlisz #17 Hat ez tenyleg szomoru...regota olvasom a cikkeiteket, de ez HOGY KERUL IDE????????????? -
#15 LOL :))) -
sabe #13 LE AZ URANMAGOS CSIRKEVEL!!! ELJENEK A KENDERMAGOS CSIRKEK!!!!! -
#10 Hát igen, egy kicsit elkéstek a cikkel, mert már a 60-as években is folytattak ilyen kísérleteket az amerikai és nagyobb európai repülőgépgyártók, ugyanis a madarak által okozott károk azóta vannak a gázturbinás repülőgépeken, amióta gázturbinás repülőgépek vannak. Egyébként tényleg minden csirke betörik a teszteknél :) -
Iron #6 Most láttam a tvben is ugyanezt a baromságot...komolyan mondom, ha ez szó szerint igaz, akkor minden hitem a világban elszállt. -
#5 keresztülfúródna az egész vonaton. =} -
Piquet #3 Hawaiii -
Iron #1 Ezt most mér kellett??? Nincs még április 1-je, és ráadásul abszolút nem humoros ez a "cikk". Ha lehet kíméljetek meg minket az ilyenektől.