962
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
#359 " Nem, NEM kifejezetten A TE webcameddel, hanem webcamekkel ÁLTALÁBAN."
leirtam...:
"topicot ami kifgejezetten a quickcam fusionnak es az orbit nak keszult.. kifejezetten az uj webcamoknak amik hasonlo tudasuak es akadhatnak a rendszerrel... "
tehat mi a bajod???????????????????
pont ugyan az mint a g5 es g7 topic... vagy a tobbi ilyen aminek kulon van nyitva topic -
#358 hasznaltam a kurva keresot.. BOLDOG VAGY?? NEEEEM neked rohogve kell buntipontot adnod ahelyett hogy azt mondanad.. figyu.. te nem ujreg vagy.. itt vagy minden nap.. talan tobbet is mint en... legyszi legkozelebb hasznalj keresot es ne nyiss uj topikot.. neeem ehelyett te viccelodsz meg jofelyeskedsz....
MUTASS EGY LOGItECH WEBCAMET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MUTASS!! NINCS!!! de akkor most kezd el bezarni a LOGITECH G5 G7 topicot mert MAR VAN EGER TOPIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! soroljam meg amit bezarhatsz ugyanigy??? vagy csak velem vagy ilyen kurvajo fej???? HM? -
#357 Köszönöm dicsérő szavaid, bár elvből nem válaszolok az ilyen üzenetekre.
Mutattam neked 3 topikot, ami webcammel foglalkozik. Nem, NEM kifejezetten A TE webcameddel, hanem webcamekkel ÁLTALÁBAN.
Tudod, milliárd fűszál van egy réten, mind más, mint a többi, mégis csak úgy hívjuk, hogy RÉT, nem pedig FŰSZÁL.
Legközelebb anyázás helyett (előtt) használd a keresőt, ha már KÜLÖN FELHÍVJÁK RÁ A FIGYELMED!
Részemről a szerencse. -
#356 GRATULALOK PHEEL!!!!!! nagyon ugyes vagy!!!!
mutass nekem legyszives egy logitech webcam topicot ami kifgejezetten a quickcam fusionnak es az orbit nak keszult.. kifejezetten az uj webcamoknak amik hasonlo tudasuak es akadhatnak a rendszerrel...
ha nem tudsz akkor meg mijafaszert adtal nekem buntetopontot???mijafaszert zartad a topikot??? HM????????????
ha masok nyithatnak mindenfele fasz topikot en miert nem nyithatok KULON A LOGITECH webcamoknak nopikot???? Hm?? ha van egeres topik akkor miert van logitech g5 es g7 topik???Hm?? erre valaszolj!!!!!!!!!!!!!
megerted hogy adhattal buntipontot.. gratulalok okoska.. tudod mit.. LEGKOZELEBB KERDEZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
blackgamer #355 bocs, csak egy helyesírási hibák a címben itt -
#354 Apróhirdetés -
#353 Hol lehet eladó hardver reklámozni mert nem vágom -
#352 zárható, nem apróhirdetéses fórum -
#351 #264
-
#350 valaki lassan felfrissíthetné a Videókártyák erősorrendjét -
Inquisitor #349 Kérek egy moderátort, hogy itt ...
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1073481175
Legyen szives törölni az én 1883 és 1884 számú hozzászólásomat.
Előre is köszi. -
#348 az a #&@>, aki bezárta az aktuális topikot, legyen olyan kedves és törölje ki (a forumbol) -
#347 miért van egy csomó ember neve mellett koponya? ők örökre bannolva? -
#346 az a problema,hogy nem ide tetted fel a kerdesed -
wannabe87 #345 Hi.
Az a problémám h vettem nyomtatót és telepítésnél az írja ki h "a nyomtatási várólista-kezelő nem fut"
szerintetek mi a probléma?
Előre is köszi
-
#344 Nem és nem. Köszönjük a részvételt! -
#343 Del htx
operációs rendszerekhez nem kéne mod topik? -
#342 deltachrome fórum, #1369-től flame. plíz valaki törölje a nem odaillő üzeneteket
kösz -
#341 #264
olvasd el -
#340 csáztok! baj van a gépemmel
nos, amikor anno ujratelepítették a windowsomat a videókártya mellé letöltöttek egy ATi illesztőprogramot, most nemtom hogy melyik Catalystot
Azóta persze felraktam a legujabbat (6.3) semmi gond nem volt..Felraktam a KOTOR2-t (tavaly már futott gond nélkül) és azt írta ki hogy a videókarim illesztőprogramja nem joo..
felraktam az 5.5-ös Catalystot semmi, sőt a betöltőképernyő bejön, asztal is és ujraindul..nem tudok semmit sem csinálni,de akkor lép ki amikor a jobb alsó sarokban (az óránál) bejön az ATi jel..:lll -
#339 mobil fórum -> benq siemens s88 -> #21 es hozzászólás törlése kéretik offtopic miatt, thx (modiságot/házigazdaságot tudom vállalni a topicban, törlés szinten) -
peter31 #338 Szia Borg vagy valaki!
Nem kellene a Videokártyák erősorrendje (Frissítve: 050929) topicot kicsikét update-lni?!?!?! Vagy törölni nincs sok értelme így, hogy a tavalyi helyzetet vázolja...
üdv
p -
#337 Szabályok - Elolvas, elfogad, kultúráltan fórumozik :)
kulturáltan az rövid U. gondoltam szólok
-
#336 Röpke kérdés, ez miért lett kitörölve:
-
#335 oké -
#334 Linkeléssel (nem topicnév beírással) és hozzászólások megjelölésével lehet segíteni a dolgon. -
#333 úgy láccik több topicban is alkotott.... :( -
#332 mobil fórum, motorola l7, #95 -
#331 Mostmár mindkettő hosszú í-s. :-P
Ha felveted a témát mindkét topicban és sikerül megállapodnotok, hogy melyiket zárjuk, akkor lehet szó zárásról. -
#330 Hi!
2 vízhűtés topic van, az egyik rövid I -vel, a másik hosszúval. Csak egy maradhat
Kösz! -
Kovsebi #329 akkor törölni kell az nf7-es topikot!!!! nem??? -
#328 viselkedjél
mert ban lesz belőle -
#327 mert nem kéne mindenegyes alaplapnak külön topicot nyitni -
Kovsebi #326 Mindenről lehet topikot nyitni. De ha megnyitok egy Abit NF-8-at, rögtön elküldenek a picsába.... Mert van alaplap topik.... Ennyi erővel. Nyissatok egy hardwer topikot, és zárjátok le a nyitási lehetősget.... -
Kovsebi #324 Mért kellett törölni az NF-8 topikot? -
#323 Áháá, most már értem. Ez így egyszerű.
Mindegy, részemről is OFF. -
#322 Mint említettem, nincs értelme a jobbságon vitázni. Itt ez a szokás és kész.
Részemről OFF. -
#321 De, természetesen sikerült, vettem is. Az is egy olyan topic, aminek semmi értelme nincs már, nyugodtan lehetne törölni...
Ami viszont engem érdekelne, mindenféle flame nélkül az az, hogy miért jobb ez a fajta fórum, mint amit a ph csinál.
Az, hogy melyik topicom értékes, eléggé szubjektív. Számomra az összes az lett volna, azért nyitottam őket. Nem a popularitás a célom, csak a kérdéseimre szeretnék választ kapni. -
#320 A te hozzáállásod is elfogadható, a PH fórumának ilyen formájú működése sem kifogásolható. Ezen a fórumon viszont más a szokás. Elkezdhetnénk itt egy 200+ hozzászólásos flame-et arról, hogy miért jobb az egyik vagy a másik, de nem vezetne sehová. Az eddigi topicjaidon végignézve nem is olyan nagy baj, ha nem nyitsz többet, bár el kell ismernem, hogy van benne 1-2 értékes is.
Ami viszont érdekelne, hogy 2003. október 22-e óta, amikor a Creative Inspire 7700T topicot nyitottad, még mindig nem sikerült döntened, hogy milyen hangfalat vegyél?!?!? -
#319 Kedves moderátorok, esetemben főleg Pheel!
Őszintén szólva abszolút nem érzem magam hibásnak a topicom megnyitásában. (A büntetőpont nem különösebben érdekel, meg sztem kicsit óvodás dolog is, vagy kirúgnék vkit, vagy nem.)
Egyszerűen nem tudom megérteni, miért kell bezárni a specifikus topicokat és miért csak gyűjtőtémákban lehet gondolkodni. Azért nyitottam meg a "Creative Inspire T3030" című topicot, mert a Creative Inspire T3030-as hangfalszett tulajdonságaira voltam/vagyok kíváncsi, nem pedig arra, hogy ki milyen hangfalat akar venni. Ha egy gyűjtőtopicba beírok, akkor egy már folyó beszélgetésbe kapcsolódok be, ahol jobb esetben kb. minden 30-adik hozzászólás válaszol majd érdemben az én kérdésemre, rosszabb esetben a gyors hozzászólások miatt észre sem veszik mit írtam, vagy nem akarják tovább tördelni a topicot. Ez a rendszer ráadásul sztem eléggé átláthatatlan, mert visszafelé úgy kell levadásznom 3 oldalon keresztül a válaszokat. Pl. a #1854 válasz a #1792-re, ami válasz a #1763-ra, és így tovább. Mindez a sok különböző dolog miatt fellépő többszálúság miatt. Hülyeség.
Amikor megnyitom a saját topicomat, akkor csak az adott dologgal kapcsolatos hozzászólásokat várom. Ha nem ír be senki semmi érdemi dolgot mondjuk 3-4 hétig, nyugodtan töröljétek, normális dolog. Egyébként sem hiszem, hogy akkora helyet foglal a szerveren. Akkor már sokkal értelmesebb dolog lenne mondjuk a régieket törölni, amikhez már hónapok óta nem szóltak hozzá. Vagy gondoljátok, hogy azokat még nézi valaki? Esetleg ha valaki válaszol is, akkor az akár 4 éves topicot indító embert ez érdekelni fogja??? Most néztem mondjuk, van egy 2002-es topic vmi HP DeskJet probléma miatt. Van 1, azaz egy darab kérdés, amit a témaindító tett fel, és ennyi. Ennek a topicnak mi értelme van? Semmi.
Nézzétek meg mondjuk a Prohardver fórumot. Ott is indítottam egy topicot, ugyanezzel a címmel. Nem törölték. Helyette válaszolt valaki, aki ilyen hangfalat vett a fiának. Azért válaszolt, mert rögtön látta hogy mire szeretnék választ kapni, és kompetens volt a témában. Le merem fogadni, hogy nem sűrűn nézegeti a "milyen hangfalat vegyek" topicot, mert nem érdekli.
ÁÁ nem húzom már tovább, de SZERINTEM nagyon nem jól csináljátok. Ennyi. Egyébként több topicot nem fogok indítani a supergamezen.