962
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!

SG.hu Discord
  • obe
    igazad van,gondolom mindeki csak kér...nah jo nekidurálom magam, időt nem mondok mikor, de ha kész vagyok jelzem
  • Pheel
    Ja kérem, panaszkodóból nincs hiány... :-P
  • obe
    hááát én nem vagyok teljesen képben ezügyben, gondoltam csak jelzem, hátha akad nálamnál naprakészebb "szakember"...
  • Pheel
    Bevállalod?
  • obe
    a videokártyák erősorrendjét szeretném ha valaki frissítené, ha jól látom egy éves az aktuális sorrend..hasznos lenne..köszönöm
  • virs lee
    Akarni annyit se akar senki, de ennyiért lehet kapni.
  • Mike at home
    csak azt veszem észre mindeki el van szállva, és 5%-okon tép mahát
    kéne egy hardvermegszállottaktól mentes topik is, ahol a földi halandókkal foglalkoznának
  • Gabesz amd64
    LOL

ha 20k-t akar költeni a procira akkor azt meg is mondja. és akkor olyan lesz neki mondva,nem pedig 80k-s 5000+!!!

vagy Te ezt nem veszed észre?
  • Mike
    Kéne egy topik, amely átlag emebreknek szól és nem az megy benne, hogy a 5000+ AMD a jobb-e vagy az Intel 6300
    biztos vannak itt millereke, akik bármit megvehetnek bármennyiért, de az átlag nem ilyen, az max 20k-t akar költeni egy procira
    ugyanez van videókártya téren is
  • [Jakuza]
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1157536113#91

Sracnak kijarna egy buntI vagy valami.

"magának meg a qwa annyát"
    "VERÉB GECI VISZLÁT!"
  • Qwerty4
    4-edszerre már nem
  • Qwerty4
    3-szor léptem oda be és mind3-szor külön kellett jelszót + user nevet beírnom.
  • Qwerty4
    Az operációs rendszerek, felhasználói programok Direct Connect vagyis a DC topicban gond adódott.Mindig be kell jelentkezni oda külön.
  • Gabesz amd64
    az is késik már egy ideje
  • Pheel
    Betennék ide egy fáradt mosolyt, ha lenne olyan smile. :)
  • Gabesz amd64
    csak be ne pipuljatok erre(mint a "Voltam zárás előttre" ami szerintem kib@jó :DDD) ha már 1xx-edik user is megkérdezi :)
  • Pheel
    A modiknak nem fáj, ha így marad. :)
  • Gabesz amd64
    Modik is megcsinálhatnák :)
  • Pheel
    Ha megcsinálod, kicseréljük.
  • fawcet
    Jól jönne számomra egy frissített videokártya rangsor. Ilyenekkel kezdeném: gf 7300 GT, 7600gs, 7600gst és 7600 gt
  • Akos 001
    Sok helyre befért volna +#14
  • Gabesz amd64
    nem csak a mostani dologra ertettem,hanem multkor is ez volt a helyzet...mindegy
  • Pheel
    Sikerült gyorsan ítélned. Becsmérelni mindig könnyebb, mint alaposan körbejárni a témát. Sok esetben nem adok pontot, csak az a legritkább esetben derül ki. Nem baj, te legalább jól megmondtad a csúnya moderátornak. Mert te kemény vagy. Csuhaj!
  • Gabesz amd64
    vannak modik akik engedekenyebbek,nem adnak egybol buntit azaz elotte kuldenek egy privit,h mit nem kene csinalni...
  • Pheel
    Nem haragszom, nem is lehet rá okom. Szabályok vannak, betartatom.
    Apró, hogy máskor találd. ;-)
  • turho
    Elnézést Pheel, nem figyeltem a topicnyitással ezekszerint. De nem találtam eladó rovatot itt a hardverrészben, nagyon nem látogatom, sürgős probléma miatt nyitottam...szóval bocs.
  • Mike
    tessék
  • Pheel
    Ha kapok hozzá linket...
    [lustamod]
  • Mike
    Athlon 64-ben, AMD topikban örömömre szolgálna egy kis politikátlanitó gyomlálás
  • Pheel
    Minek? Hogy megnyissa valaki újra? Policy, hogy az ilyet nem töröljük. Része a történelemnek.
  • Monoton
    üdv

itt eme topik ami zárva lett

szval lehetne akkor már törölni is?

THX
  • bertino
    a moderátor nem azaz ember, akire te gondolsz Pheel...
    vagy nálad egyszerűen csak teljesen mást jelent ;)
  • Pheel
    Megvan a helye, ahol lehet róla beszélgetni. A lehetőség adott rá.
  • blackgamer
    végre beszélgettünk egy jó témáról erre zártátok (Logitech G 25)
  • The FlashBack
    ban, del pls thx
  • Gabesz amd64
    En is nyitottam mar topicot amibol volt mar 2 is.
    es szerencsere kedves volt a modi velem nem adott buntit(irt egy privat uzit,h legkozelebb figyeljek azt ennyi),mert nem hasznaltam a keresot.

Modiktol fugg ki miert ad sajnos :(
  • Pheel
    A problémádat megértem, bár nem helyeslem. Kivételezés nem volt, csupán átcsúszott a rostán. A moderátor is ember. Ismét köszönjük, hogy felhívtad rá a figyelmet!
  • CSOCSO
    teljesen igazad van, de te se ugy viselkedtel ahogy egy moderatornak kene viselkednie aki az arcomba rohog hogy megbuntetett.. mert ha parasztfasz lennek es vandalkodnek a forumon akkor megertem.. de nem teszem..

"ne csodalkozz ha felment a pumpa hiszen bezartad a topikomat.. buntit adtal es meg paraszt modon tetted azt"

• CSOCSO
    bar boldogabb nem lettem. bajom nem volt a g5 g7 topikkal a bajom azzal volt hogy engem miert buntiztetek es miert zartad a topikomat ha massal kivetelezel.. remelem megerted.
  • Pheel
    A pontot vissza is lehet vonni. Többekkel megesett már, bár egyikük sem anyázott, hanem normálisan álltak a kérdéshez.
    A G5 G7 még azelőtt bezárásra került, hogy ezt idepostoltad volna. Köszönjük, hogy felhívtad rá a figyelmet!
    Igyekezz lecsillapodni, mert ez nem éppen régireghez illő viselkedés...