962
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
obe #399 igazad van,gondolom mindeki csak kér...nah jo nekidurálom magam, időt nem mondok mikor, de ha kész vagyok jelzem -
#398 Ja kérem, panaszkodóból nincs hiány... :-P -
obe #397 hááát én nem vagyok teljesen képben ezügyben, gondoltam csak jelzem, hátha akad nálamnál naprakészebb "szakember"... -
#396 Bevállalod? -
obe #395 a videokártyák erősorrendjét szeretném ha valaki frissítené, ha jól látom egy éves az aktuális sorrend..hasznos lenne..köszönöm -
virs lee #394 Akarni annyit se akar senki, de ennyiért lehet kapni. -
#393 csak azt veszem észre mindeki el van szállva, és 5%-okon tép mahát
kéne egy hardvermegszállottaktól mentes topik is, ahol a földi halandókkal foglalkoznának -
#392 LOL
ha 20k-t akar költeni a procira akkor azt meg is mondja. és akkor olyan lesz neki mondva,nem pedig 80k-s 5000+!!!
vagy Te ezt nem veszed észre? -
#391 Kéne egy topik, amely átlag emebreknek szól és nem az megy benne, hogy a 5000+ AMD a jobb-e vagy az Intel 6300
biztos vannak itt millereke, akik bármit megvehetnek bármennyiért, de az átlag nem ilyen, az max 20k-t akar költeni egy procira
ugyanez van videókártya téren is -
#390 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1157536113#91
Sracnak kijarna egy buntI vagy valami.
"magának meg a qwa annyát"
"VERÉB GECI VISZLÁT!"
-
#389 4-edszerre már nem -
#388 3-szor léptem oda be és mind3-szor külön kellett jelszót + user nevet beírnom. -
#387 Az operációs rendszerek, felhasználói programok Direct Connect vagyis a DC topicban gond adódott.Mindig be kell jelentkezni oda külön. -
#386 az is késik már egy ideje -
#385 Betennék ide egy fáradt mosolyt, ha lenne olyan smile. :) -
#384 csak be ne pipuljatok erre(mint a "Voltam zárás előttre" ami szerintem kib@jó :DDD) ha már 1xx-edik user is megkérdezi :) -
#383 A modiknak nem fáj, ha így marad. :) -
#382 Modik is megcsinálhatnák :) -
#381 Ha megcsinálod, kicseréljük. -
fawcet #380 Jól jönne számomra egy frissített videokártya rangsor. Ilyenekkel kezdeném: gf 7300 GT, 7600gs, 7600gst és 7600 gt -
#379 Sok helyre befért volna +#14 -
#378 nem csak a mostani dologra ertettem,hanem multkor is ez volt a helyzet...mindegy -
#377 Sikerült gyorsan ítélned. Becsmérelni mindig könnyebb, mint alaposan körbejárni a témát. Sok esetben nem adok pontot, csak az a legritkább esetben derül ki. Nem baj, te legalább jól megmondtad a csúnya moderátornak. Mert te kemény vagy. Csuhaj! -
#376 vannak modik akik engedekenyebbek,nem adnak egybol buntit azaz elotte kuldenek egy privit,h mit nem kene csinalni... -
#375 Nem haragszom, nem is lehet rá okom. Szabályok vannak, betartatom.
Apró, hogy máskor találd. ;-) -
turho #374 Elnézést Pheel, nem figyeltem a topicnyitással ezekszerint. De nem találtam eladó rovatot itt a hardverrészben, nagyon nem látogatom, sürgős probléma miatt nyitottam...szóval bocs. -
#373 tessék -
#372 Ha kapok hozzá linket...
[lustamod] -
#371 Athlon 64-ben, AMD topikban örömömre szolgálna egy kis politikátlanitó gyomlálás -
#370 Minek? Hogy megnyissa valaki újra? Policy, hogy az ilyet nem töröljük. Része a történelemnek. -
Monoton #369 üdv
itt eme topik ami zárva lett
szval lehetne akkor már törölni is?
THX -
#368 a moderátor nem azaz ember, akire te gondolsz Pheel...
vagy nálad egyszerűen csak teljesen mást jelent ;) -
#367 Megvan a helye, ahol lehet róla beszélgetni. A lehetőség adott rá. -
blackgamer #366 végre beszélgettünk egy jó témáról erre zártátok (Logitech G 25) -
#365 ban, del pls thx -
#364 En is nyitottam mar topicot amibol volt mar 2 is.
es szerencsere kedves volt a modi velem nem adott buntit(irt egy privat uzit,h legkozelebb figyeljek azt ennyi),mert nem hasznaltam a keresot.
Modiktol fugg ki miert ad sajnos :( -
#363 A problémádat megértem, bár nem helyeslem. Kivételezés nem volt, csupán átcsúszott a rostán. A moderátor is ember. Ismét köszönjük, hogy felhívtad rá a figyelmet! -
#362 teljesen igazad van, de te se ugy viselkedtel ahogy egy moderatornak kene viselkednie aki az arcomba rohog hogy megbuntetett.. mert ha parasztfasz lennek es vandalkodnek a forumon akkor megertem.. de nem teszem..
"ne csodalkozz ha felment a pumpa hiszen bezartad a topikomat.. buntit adtal es meg paraszt modon tetted azt"
-
#361 bar boldogabb nem lettem. bajom nem volt a g5 g7 topikkal a bajom azzal volt hogy engem miert buntiztetek es miert zartad a topikomat ha massal kivetelezel.. remelem megerted. -
#360 A pontot vissza is lehet vonni. Többekkel megesett már, bár egyikük sem anyázott, hanem normálisan álltak a kérdéshez.
A G5 G7 még azelőtt bezárásra került, hogy ezt idepostoltad volna. Köszönjük, hogy felhívtad rá a figyelmet!
Igyekezz lecsillapodni, mert ez nem éppen régireghez illő viselkedés...