740
mennyit érdemes rákölteni szerinted?
-
mohuska #260 Persze....még a tecsóóba is lehet kapni!!! -
#259 segítek
Magyarországon forgalmazták ezt eggyáltalán? Csak mert én is nulla infót találtam róla... -
mohuska #258 jó foss topic...törölni kéne tán. -
mohuska #257 hol a pöcsömbe van a kép??
Inkább leírom: Sony cdx-gt41ou -
mohuska #256
-
mohuska #255 Sziasztok!
Én vettem egy iet de nem volt hozzá magyar nyevű leírás!
Nem tudjátok hol lehet beszerezni?
-
ruspy #254 Üdv!
Van egy Roadstar cd354MP típusú lejátszóm, úgy gondolom jól van beszereleve... a problémám: ha megy a zene és leveszem a gyújtást, elvileg onnan kellene folytatnia a zenét, de nem az 1-es tracktől kezdi, és a radio állomásokat sem jegyzi meg. eddig működött, de már egyáltalán nem. Létezik olyan, hogy beépített elem a fejegységben, és lemerült volna? -
Nagga #253 Hello ThodEE,
Írtad, hogy vettél egy MNC fejegységet, úgy sejtem Syntax Phase II típust. A kérdésem, hogy még mindig meg vagy vele elégedve? Én is most készülök beszerezni egy ilyet, és érdekelne a véleményed róla. Apropó, levehető előlapos (a honlapról számomra nem derült ki)? -
#252 Én most cserélnék a kocsimban fejegységet, 30k körüli összegért megéri a JVC KD-G631? -
#251 azért nem hiszem hogy olyan csúnya levegős hangja lenne a jbl bass reflexeknek.. Legalábbis remélem :D
mert én is gyűlölöm a puffogást,de gondolom ennél a márkánál figyeltek a hangzásra.
-
heringer #250 Melyik láda lenne a jobb a cs60.4 hez:
-JBL GTO1260BR
-JBl CS1204B
Köszöntem -
heringer #249 Csak még előtte kábeleket akarok venni először 20mm2-est.Nem tudtok ajánlani valami kábelszettet.Mer a mostani 10-essel pislognak a ledek az erőlködőn. -
ThodEE #248 Szerintem meg ha pontos bassust akarsz akk zártat ha meg jó lecsengős levegősset akk meg bassreflex vagy sáváteresztő ládát... -
#247 hát nem tudom.
én zárt ládát nem vennék. Az érzékenysége sem túl nagy. -
heringer #246 Szerintem jó lessz.Modjuk nekem cs60.4 em van és én olyan ládát is akarok majd hozzá cs1204b-t. -
#245 Üdv!
Szerintetek jó szett lenne Ez a mélyláda ezzel az erősítővel?
JBL jó minőségben gyárt hangosításra hangfalakat,gondolom autóhifiben sem rossz.
Nem lehet esetleg negatívum hogy más szériás az erősítő (cs) és más a mélyláda? (GTO) -
ThodEE #244 Jaaa OKÉ Értem ! -
#243 nem, 6,5colos, sőt kicsit oválisabb is mint egy sima, omega kiváltság :/ -
ThodEE #242 Én NEM sajnálom de véletlen nem 16.5les?
-
ThodEE #241 Gontoltál a vezetékelésre? Mondjuk kevés az aksi vagy vékonyak a kábelek? -
#240 Tud valaki 6,5es legalább 90-92dB érzékenységű mélyközepet vagy szettet ajánlani esetleg? Mostaniban meghalt a tekercselés úgynézki :( -
heringer #239 Lenne egy kérdésem az miért van hogy az erősítőn a ledeg kicsit villognak,Jbl cs 60.4.Nem csak ennél az erősítőnél volt hanem előtte egy signat fury 400 az is csinálta kicsit. -
ThodEE #238 Na sztem ha te kötötted be ugyan annak a helyére akk megkéne nézetni de ha vki más kötötte be vagy mongyuk úgy kötötted be H a +12V piros és a sárga memória szál nem egyhelyre van kötve akk oké H nem kapcsol be gyújtás nélkül. Lehet H nincs bekötve a memória szál! A rádióadókat megjegyzi? -
#237 Ja és bocsi, hogy kettőbe írom, de ha nincs rajta gyújtás akkor nem tudom bekapcsolni a fejegységet. Ez normális? Mert a gyári ami előtte benne volt az ment álló autónál is. -
#236 Hali, olyan problémám lenne, hogy a pioneer-deh3900mp fejegységem nem jegyzi meg, hogy hol "járt" a cd-n. Tehát mindig mikor kikapcsolom és megint be akkor előlről kezdi az 1-es számnál. Na ez miért van? Használti utasításba nem nagyon találtam semmit... -
ThodEE #235 Kéne egy cdtár az RDS 5000es autórádióhoz. Tud vki? -
ThodEE #234 Hát céges atóba még elmegy.... -
#233 apropó autohifi
Ha valaki tud jó árban egy Vibe Audio szettet, vagy jo Alpine fejegységet, esetleg JVC Avx-et az ne tartsa magában engem érdekelne! -
#232 nevetni fogsz de ismerek olyat aki kénytelen azt halgatni a (céges) autóban -
ThodEE #231 Ennyi mindenki megunta és halgatja a szokolt egy 9V-os elemről a kocsiba? -
ThodEE #230 Kicsit kihaltunk........ -
ThodEE #229 De ha esetleg irsz egy árat akk megpróbálok keresni vmit de nemtok igérni semmit!!! A véleményem az H 20EFt alatt ÚJAT nemkapsz... -
ThodEE #228 Nah örülök H rájötetek! -
#227 megoldodott a problemam^^
kedves ismerosommel szetszereltuk a cuccokat... ki voltak mozdulva a csokik a fejegysegnel^^ meg vezetekeket lecsekkoltuk stb... viszont adtunk tapot meg foldet az erositonek es sajna nem vilagit a power... ugyhogy otthagytam havernal... talaltam kapcsolasi rajzot hozza halistennek igy majd megnezi a belet :/ -
#226 értem, köszönöm a válaszod! :) -
ThodEE #225 RE (javítva):Uhh Ha a 25 sok volt akk én ajánlanám az MNC-t de az tud cd-t is lejáccani és 21900Ft! Nemtom H mennyivel kapsz olcsobban hasonló tudásut sztem nemlehet kapni csak használtan! (nemleszek itt péntek estig) -
ThodEE #224 Uhh a a s5 sok volt akk én ajánlanám az MNC-t de az tud cd-t is lejáccani és 21900Ft! Nemtom H mennyivel kapsz olcsobban hasonló tudásut sztem nemlehet kapni csak használtan! (nemleszek itt péntek estig) -
#223 25ért :P -
ThodEE #222 A 25EFt a sok vagy csak a 110EFtset nézted meg? -
ThodEE #221 Nekem mp4em van és nagyon megvok elégedve az MNC vel. Sztem elég ha olyat keresel amin van USB csati. Arra sztem rátod kötni az Ipododat is.