106
Olyan emberektol varok ide irasokat, akiknek tenyleg a vezetes a mindenuk. Minden penzuk a sportautojukba tankoljak es felelmetes dolgokat muvelve szelik az utakat...
  • Vlala #106
    léccilécci, hadd egészítsem ki az alcímet!

...döglött kutyák, kilapított macskák, keresztek jelzik útjukat, gyász kíséri őket, amerre csak járnak, nyomukban a Halál szele száll. Átkozottak ők, a Sebesség megszállottjai, akiket senki nem vár haza, csak a Sötétség... és persze a rendőr a 'csög, ha meg meri állítani őket.
  • kissl
    milyen sportató nem az a topik hogy meghalni sportautóba az úton he
  • Mike at home
    miert kell ilyen topikokat elobanyaszni? hogy be tudd tenni a beteg kepeidet?
  • Mike at home
    ez miota sportauto?
  • kissl
  • netuddki
    de legalább a falnak menne a barom!!
  • Ron Ragm
    száz:D
  • Ron Ragm
    mikor először megláttam a topicot asszittem ez az öngyilkosok topicja :DDD
  • Disno
    meghalni...az úton... :-D
  • Coine
    nekem meg hétfőn KRESZ, újra :D
  • corleone
    Én motoros vizsgára készülök. Ne is mondjatok nekem olyat, hogy "meghalni.... az úton..."
  • Lteebee
    Télleg. Aszittem, ez az.
  • Assassin
    Nem én índítottam.Az enyém ilyen témában a ''Milyen a vezetési stílusod''...
  • Laalee
    nalunk van egy idiota barom az sötetedestöl pirkadatig tolja a 205 gti jet. na az tuti mindent a kocsiba tankol... padlogazzal indul es leselehet löni... ha lent vagyok a haverokkal dumalni 3 ora alatt legalabb 5 ször huz el elöttunk... üvölt a tüc tüc persze csak az igenytelen minnelhangosabban semmi szephangzas belallitassal... lampa helyett is ködlapmpa vilagit kekesen ugyhogy nagyon pöpec a srac...
  • Lteebee
    És te nyitottad, ugye?

Nekem két topicom van és köszönik, jól vannak.
  • Assassin
    Na beszéljünk már itt valamiről mert vészesen süllyed a topic!
  • Lteebee
    Amikor az eszter tanul a kardigántól.
  • Assassin
    Tudtam hogy nem fog ki rajtam...
  • Assassin
  • Assassin
    De kicsi lett:(
  • Assassin
  • Assassin
    Trafipax:

• Assassin
    Aha.
  • Lteebee
    Nem Celeron300A(ld.#77), hanem 433PPGA.

• Assassin
    Na ezt meg én nem értem:)
  • Assassin
    57. és 59. hozzászólásból jött...
  • Lteebee
    Egyébként 433
  • Lteebee
    Most olvastam, amire válaszoltál és haljak meg, de nem értem, mit akartam ezzel mondani.
  • Assassin
    Ha a Celeron 300A széria akkor már rendelem is a gyászhuszárokat,meg az üvegkoporsót:))
  • Assassin
    Lehetne inkább egy balladát kérnem?:)
  • Assassin
    Hát kapott volna kb. 15e HUF büntetést(mert nem helyszini bírságolták frsz alapján,hanem feljelentették)meg 1 pontocska,telefonált a gernyóknak azok meg azt mondták menjen és fizessen.Visszament és elmondta hogy a tízezredes úrnál volt ,meg hogy bla-bla,erre a zsernyák előkereste a papírt és ketéétépte.Mázlista:)
    Engem helyben akasztottak volna...
  • frey
    Ha ez ilyen fontos, megtoldom a levelemet egy Oda a verdához C. mestermuvel..
  • Lteebee
    Ügyes!
    How much?
  • Assassin
    Ja, öcsém visszament a rendőrségre és kidumálta nemcsak a büntit de a pontot is!:)
  • Assassin
    Még még!!!
  • Lteebee
    Szép na!

• Assassin
    Visszatérve ahhoz amit én küldtem,sajnos az oldalnézet kicsit torzít mert hülyén nyomtam össze,de a lényeg látszik...
  • Assassin
    Megvan!Várom a képanyagot:)
    Ja mostanában összetörték a régi verdámat és az is itt campel(szerencsétlen nem is tudna mozdulni),majd azt is lekapom mert tanulságos...
    Ezer az egyből mikor nem hal meg senki egy keleti autóban frontális koccnál....
  • Lteebee
    Nyugalom! Küldtem Re:Re-t.
  • Assassin
    Lteebee:küldtem egy Re-t,kíváncsi vagyok hogy teccet?