106
Olyan emberektol varok ide irasokat, akiknek tenyleg a vezetes a mindenuk. Minden penzuk a sportautojukba tankoljak es felelmetes dolgokat muvelve szelik az utakat...
-
speed #23 ezeket hivom rettegonek -
speed #22 ma targyalja az orszaggyules/kormany vagy valami hasonlo
110re akarjak autouton (amibol van vagy 20 km az orszagban osszesen) es 130ra autopalyan, foutrol nem esett szo -
#21 Hát van valami a belsősáv-szindrómában ,de itt Szegeden általában az a bizonyos szélső sáv annyira kátyús hogy a Lada-rally simán megrendezésre kerülhetne a körütakon:((( -
#20 Igen felemelték a sebesség korlátokat, továbbá már érvényes a pontrendszer is, csak a zsernyákok nem tudják betartatni :-)) -
Spheriot #19 Magyarországon majd minden vezető beleesik ebbe a belsősáv syndrómába, ezért megyek én a külső sávban és haladok.
Azon tudok még röhögni hogy a lámpánál az összes kocsi ismét a belsősávba áll és mire odaérek a külsősávban megelőzöm az összest, tetejébe még nem is hajtok gyorsan.
Amugy megfigyeltétek ki a legrosszabb vezető: sorrendben: kabátban ül bármily az idő, kalapos, nő, szőke: az utkereszteződés előtt fél kilóméterrel lassít ebből lehet következtetnihogy lekanyarodik, mert indexet nem tesz ki.behúzódik a belső sávba persze betartja az 50-et mivel az a megengedett mit izgul az a sok hülye a háta mögött.
-
#18 Assassin, ezt én is hallottam, de nemtom, mikortól. -
#15 Azt hallottam hogy tán jan.1-től a tehergépjárművek lakott területen belül igénybe vehetik a belső sávot is (nem csak előzés esetén ahogy régebben).Meg tudja valaki erősíteni ezt?
Másik téma hogy pedzegették hogy felemelik a sebességkorlátokat(lakott területen kívül 80->90 , autópályán 120->130).Mi van ezzel most? -
#14 Tipikus miskolcbelsősáv-effekt. -
#13 Igen engem is kiakaszt a ''40-nel biztonságos,csak nehogy baj történjen'',főleg ha előttem alszik... -
#12 De vannak a sebességnek ésszerű határai is.
Úgy értem, egy búgóskettessel nem olyan biztonságos a 120, mint egy 605-össel a 160.
Ami dühítő, az az, hogyha valaki látja, hogy sietek és direkt nem enged el, vagy ráadásul még a megengedett sebességet sem éri el és a belső sávban cammog anyuci zsuzsijával. -
speed #10 altalaban a vetlen pusztul +
azokat pedig utalom, akik az orszagutat versenypalyanak nezik
ha + akarsz borulni tepjel neki a falnak/fanak 2 kiloval, mindenkinek jobb lesz ugy -
#9 Ez a gáz.
Mer ha a lámák reakciói kiszámíthatóak lennének, nem lenne veszély, de így még 40-nel is meghalhatsz. -
Kacsa #4 Azon a félelmetes dolgokon mit értesz?
Járdán ezerrel!!!! -
Jockey Ewing #3 És miért ez lett a topic címe??? -
Piquet #2 Sztem a Trabant Hycomat 601 a legsirájabb gép.