11
    Annyira szeretem a hozzászólásaitokat :-)))
    Az XBoxon a gecike a multkor már bemutatót is tartott, most meg kiderül, hogy kész sincs. A PS2 hibákról meg annyit, hogy kiváncsi leszek erre a gyengített PC-re amikor tömeggyártásra kerül vajon hány százaléka lesz totál selejt, és hány fog inkompatibilis hardver hibával kiakadni.
    Mellékesen, azt si s megnézném, hogy egy konzolban futó wincsi meddig fogja birni az ide oda hurcolást, és ütődést. Bár lehet, hogy ez egy nem hordozható konzol lesz, és nagy 100-as csavarokkal kell mejd a padlóhoz rögzíteni, nehogy eldőljön mikor felpörög benne a 28 ventillátor, meg a wincsi.
  • ixyon
    szerintem nem j ötlet valakit a képérl megítélni, mert épp jó itt a példa.. azé, mert neked nem tetszik, még mindíg 1 nagyon sikeres üzletembert látsz ott.

a világ nem a szépeké...

az XboX pedig tééleg nem lesz valami fejlett,mert 1 733masPIII nem túl menő sem most, msem szeptemberben... ez a sok emul.chip pedig le fogja lassítani!!!
  • ixyon
    szerintem nem j ötlet valakit a képérl megítélni, mert épp jó itt a példa.. azé, mert neked nem tetszik, még mindíg 1 nagyon sikeres üzletembert látsz ott.

a világ nem a szépeké...

az XboX pedig tééleg nem lesz valami fejlett,mert 1 733masPIII nem túl menő sem most, msem szeptemberben... ez a sok emul.chip pedig le fogja lassítani!!!
  • AnarchoiD
    dezsavu - 2napja ezt fejtegettuk egy DC forumban... ;) kivitelezheto, es nyereseg lenne mind a 2 oldalnak.. kar hogy nem fog osszejonni

AD
  • Andris
    Ha ez igaz akkor már jobb az X-BOX mint a PS2 a hibás alkatrészeivel, meg a beszerezhetetlenségével.