Mi a kedvenc játékod?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shogun, Rainbow6, Ghost Recon, Operation Flashpoint... talán holnaptól a Jedi knight 2

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Laalee
varj 2 hetet itt az exp 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Rincewind
Clive Barker's Undying
Unom a diablo II-öt.Most mit csináljak nincs semmi normális game????????????
mint az elõttem szólónak
Factor
UT
Hitman
Diablo2
Half-Life
Rewert: Legends-be ki vagy?

Most: Legends of Might 'n' Magic

mainruler
Régi: Little Big Adventure
Új: Planescape - Torment
Diablo 1,2
MDK2
UT, Dune2000

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

IMYke2.0.0.0
1. Tomb Raider 2-3
2. Baldur's Gate 1-2 (+Exp 😉
3. Diablo 1
4. Need Fors Speed 3
5. Unreal Tournament
6. Quake 2
7. ONI
8. Revenant
9. No One Lives Forever
10. The Longest Journey

Ezek tetszenek, ill. a kedvenceim 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hmuda
Free sector

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Jelenleg a Serious Sam...Egyébként a Half Life mindörökké:-))))))
Rincewind
Szerintem errõl a barátnõim kicsit mást mesélnének neked (és voltak egy már páran)! De lényegtelen mert csak egy poén volt. Viszont elárulnád te nagyon okos ember, aki ismeri Magyarország mind a tíz millió lakosát, hogy engem, honnan ismertsz? Mert szerintem sehonnan. Akkor meg mi alapján mondasz véleményt????? Az egy dolog, hogy neked csak Marok Marcsa jutott, de az átlag normális embernek azért általában van barátnõje. SZÓVAL NE MAGADBÓL INDULJ KI JÓ, KIS HOKIBETYÁR 😊))))))))))))))
ember
Ezért van a patch 1.
Mielõtt felraknád a játékot, elindítod a patch-et, ez bekéri a cd-t és felteszi rendesen a játékot.
Ha még felrakná. 😊) Nekem fel se rakja, csak végigmegy az install mintha rakna fel vmit és utána nincs ott semmi. Errõl is hallottam vhol, de már nem tudom, hogy miért csinálja. Van vmi ötleted?
Miért is nem lehet az Outcast-et installálni? Régebben olvastam hogy mi a hiba és hogy hogy lehet megcsinálni. Valaki esetleg még emlékszik rá?? A lényeg, hogy a másolás megvan és az install végén egyszerûen kilép, a vinyon meg nincs semmi.
Laalee
szerintem te a nöket csak a monitoron latod és igazabol a jobbkezed a kedvenc jatekod.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

mikike
hát igen a WORMS elég jó
meg a MORTAL
de persze nem a gép ellen

de a Katakisnál akkor se írtak még jobbat

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

skorpio7
Azért mondtam , hogy az elején , mert ha a lépcsõn felmászol , akkor itt még csak az elsõ "lángot" tudod meggyújtani és még hol van a többi szigeté ?!?

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Tényleg így van ! 😊))
De bizony nem most volt már ( 2 éve nyáron ), hogy kijátszottam.
Nem akarok hülyeséget mondani , de valamin még állítani kellet lent ( azt hiszem , hogy a teleport kapu közelében ) , mert különben minden esetben "visszaesett" a lépcsõ !

skorpio7
Qper !
Emlékszel arra a részre , amikor a csónak mellett úszva kellett átjutni a börtönszigetre ?
Ha a vízbe lemerültél és a csónak mellett maradtál , akkor nem támadtak meg a halak.
De ha eltávolodtál egy kicsit a csónaktól , akkor azonnal rádvette magát néhány közülük.
Szóval az a kérdésem ( mivel ezzel sokáig bajlódtam ) , hogy te fel tudtál valamit szedni a mederbõl ?
Tudod volt itt dinamit , lõszer , healt ,...
Vagy direkt csak csali volt , hogy eltávolodj a csónak védelmébõl ?

De mi lehetett a baj?? Mert arra soha nem jöttem rá, vmelyik leírásban azt olvastam, hogy azon a lépcsõn kell felmenni , de mivel nem marad ugy ezért nem tudtam mit csinálni.
skorpio7
Te aztán tényleg az elején jársz ! 😊))

skorpio7
A katonákat se ???
Pedig azok ha megláttak , bizony azonnal elkezdtek támadni !
A bolygólakókat pedig jobb volt , ha nem is támadtad , mert utánna nem segítettek a feladatok megoldásában , pláne ha olyat öltél meg , aki valamilyen kulcsszerepet játszott a játékban .
Ilyenkor bizony GAME OVER vége lett volna a dolognak.

ÁÁÁ, én még addig se jutottam el, olyasmire emlékszem, hogy össze kellett gyûjteni 4 darab vmit és azt a templomoknál használni, majd a fõtemplomnál felment egy lépcsõ, ami azon nyomban le is ment és nem tudtam merre , mit vagy kihez kell mennem. Valami dereng esetleg?? Az a jó, hogy a mentéseket meghagytam, hátha... 😊
skorpio7
Ha gondolod játszhatjuk újra mind a ketten és ha elakadsz vagy én nem emlékszem már rá , akkor segítünk egy másnak. 😊))
Szerintem a legszebb rész az OKAAR sziget volt , ahol a még õsi idegenek éltek ( sajnos ti is tudjátok , hogy le kellet õket gyakni , mert "köpõcsõvel" támadtak , bennünket ) és az erdõ "csendje " csodálatos volt.
Mintha csak ott lettem volna ...

Az outcast tényleg nagyon jó játék volt. A baj, hogy én elakadtam igen korán. De majd most lehet, hogy ujra elõveszem. Amugy a grafikája szerintem igencsak szép volt, sõt még most is szépnek nevezhetõ és mindezt software-es módon. 3D-s kártyákra akár nem is lenne szükség. 😊)))
Amugy a játék zenéje nagyon ütõs. Valamikor csak ezt hallgattam.
skorpio7
Kössz !

skorpio7

skorpio7
Szerintem sokan csúnyának találták a voxel grafikát ( biztos te is láttad jól az össze illeszkedõ textúra részeket , ez jól jött a vízben való mászkáláskor , mert tudtad , hogy hol a süllyedõs rész 😊)) ), pedig nagyon egyedi és szerintem szép volt , ami egy ilyen 3d-s kártyákkal teli és teljesítmény orientált játékfejlesztõi világban , tényleg csúcs volt.
Hát azok a screenshoot-ok inkább még csak rajzok , de ha tényleg tudsz egy címet , ahol vannak "igaziak" hozzá , akkor írd már ide le legyél szíves .

skorpio7
Qper !
Nem hittem volna , hogy van még valaki , akinek tetszett ez a játék !
Te hányszor nyomtad végig ?
Én kétszer .Te is megtaláltad azt a bug-ot benne , amikor a kezdõ szigeten az elkerített ( mágneses fallal elzárt terület , ami állandóan visszalökött , ha közelítettél hozzá ) területre "idõ elõtt" be tudtál jutni a tenger felõl ?
Én még azelõtt elintéztem itt a katonákat , hogy a történet szerint megnyílt volna az út ide ! 😊))
De jó poén volt , hogy ezt a területet is megtisztítottam még a játék elején és már nem is kellett a végén harcolnom.
De tényleg az egyik legjobb játék volt !
Ugye tudod , hogy lesz második része ?
Ez már használja a 3d-s kártyákat is !
Alig várom , hogy visszatérhessek abba a világba !

RailSim.
Ez egy egyszerû és nagyszerû vonatszimulátor.
SWAT 3
Hitman
Ground Control
Shogun
Homeworld sorozat
Earth 2150

és majd nemsoká'...

Operation Flashpoint:1985

SWAT 3
FIFA, NFS sorozat
COMMANDOS
F1 2000

Liogreen, Zsozso(!): SWAT3?
Ez meglep. A swat3 igazán multiban jó, úgy meg nem nyomjátok, vagy igen?
Rincewind
Baldurs Gate 2
Black & White
Deus ex

Meg Runescapezek 😊
Europan Wars
Serious Sam
Sims
Bith
A jelenlegi kedvenceim:
Black&White
Desperados
Evil Island
Kohan
Ja! és szoktam Runescape-ezni is 😊

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Nagyon sok játékkot kipróbáltam meg végig is nyomtam ,de kb 3 honapja ,hogy nem vettem ki a Diablo II cd-t Iszonatosan magával ragad.
Desperados - Wanted Dead or Alive

mikike
egyedül kurni is szar

CSOCSO
metal gear solid
Oni
Bust a groove
truok 2 multiplayer
a need for speed PONT szar /egyedul is es amugy is/.....😊
ember
"egyedül minden szar"

Talán csak nem megfelelõ játékokat próbáltál.
mikike
Worms
Mortal 4
többen

egyedül minden szar
esetleg a Need for Speed nem

Coine
UT, Heroes III+kiegészítõk, Diablo II, Deus Ex, Vampire The Masq. , Sacrifice kb. ezek...

RangeR
Cossacks-European Wars,
Rune,
Age of Kings-Conquerors,
Age of Wonders,
Dungeon Keeper2,
Warhammer-Dark Omen,
Serious Sam,
STARCRAFT-WARCRAFT,
Half Life-Opposing Force

mateos
d2 az iste , isten,isten,isten,isten,isten,isten,isten,isten

heheheheheheheheheh az isten,isten,isten,isten,isten.

hihihihihihihihihihihihihihihihih

iiiiiiiiiiisssssssssssssssssttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn
mateos
D2 az isten
Mr.Macho
A DIABLO2 az isten!! (vagy ördög?? 😊 )
mateos
d2